Mis probleem võib olla, et mul see mäng jookseb kokku koguaeg. Mingeid erroreid pole, lihtsalt jookseb mäng kinni ja kõik.
Päeva esimesel katsetusel saab umbes tunnike mängida, pärast seda umbes minut ja kõik. SP viskas korra isegi pildi triibuliseks.
Täiesti masendav kuidas videokaarte müüvad asutused, ehk sealsed töötajad lihtsalt võtavad videokaardiga kaasasoleva mängukoodi ja panevad selle kuskil müüki ja klient peab suu puhtaks pühkima mängust mis peaks kaardiga kaasas olema. Olen kuulnud, et hetkel pidi selline asi toimuma videokaartidega kus on BF4ja kraabitav kood kaasas. See mitte ei jõua tarbija endani vaid parseldatakse lihtsalt maha. Oleks minu teha siis ma laseks sellised klienditeenindajad ja töötajad lihtsalt lahti kes petavad tarbijaid omakasu eesmärgil. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
El-Fuego, Egas siis Eestis ainukesena ei müüda ju videokaarte, millel see BF kood kaasas on. On mingi konkreetne pood ka siis teada, kes sedasi käitub?
Kas tõesti El-Fuego tegi sellise järelduse just seetõttu, et igalpool foorumites jm neid koode müüakse? See tähendab nüüd koheselt seda, et klienditeenindajad seal näppavad neid koode ja tulevad internetti müüma?
Igatahes, kui sellest seesugune järeldus, siis ei pea see siiski paika... Tõepoolest, kaevandajate poolt peamiselt neid koode tuleb.
Temperatuurid korras ja kõik teised mängud toimivad kenasti.
E: Kui mäng kinni on jooksnud ja pärast uuesti proovida siis nüüd tuleb selline error: could not communicate with battlefield 4
aga mängu ikkagi läheb ja laseb minuti mängida.
El-Fuego, On seesuguseid juhtumeid Eestist pärit kuulda olnud ka?
Kust mujalt siis sellised kraabitavad koodid müüki jõuavad ?
bitcoini kaevandajad müüvad bf4 koode, mitte klienditeenindajad.
LOL @ El-Fuego
Midagi nii absurdset pole tükkaega lugenud, kui sa ostad GAMING edition videokaardi, siis seal on ju kupong sees, kuidas teenindaja selle ära varastada saab kui karp kiles on?
http://tix.estpak.ee/-st pole vist keegi siin postitajatets kuulnud ega selle tööpõhimõttest kohaliku võrguliikluse ruutimisel erinevate kohalike ISP-de vahel
PS. Jõudsin Metro2014 ka proovida, nii u 10sek, enne kui soundloop-crash tuli. GG DICE _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Mina suhtun nendesse mänguvötme myyjatesse kyl eelaarvamusega. Kui nüüd päris vargad ja pätid ei ole, siis päris OK see ka olla ei saa?? Mitte kunagi ei lasku selleni, et sellisel teel mängu ostaksin.
äss, Metroo on katki, sellest on ka informeeritud. Kuigi minul töötab nagu peab.
viimati muutis Avot 21.02.2014 16:11:24, muudetud 2 korda
Avot, Need tõsisemad kaevurid ostavad ju hulganisti endale kaarte kokku. Isegi selle nädala Pealtnägijas rääkis sellest. Nii et pole imestada midagi, kui siin nii palju seesuguseid kaarte leidub müügis. HV-s just see kaevamise teema ka üsna aktiivne ja populaarne siinsete kasutajate hulgas,.
Kui nad seda Hardcores teeksid, siis oleks kindlasti suured sõbrad. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ma loopisin sinu sõnavõttude põhjal sinu üle nalja lihtsalt. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ma ei saa nüüd aru? Kas siin mönede poiste meelest on normaalne, et ostetakse kokku hunnik videokaarte, millel mängu vöti kaasas. Ja siis myyjakse eraldi foorumites edasi ja seda veel tihti nii, et sama vötit mitmele ostjale. Nii nagu foorumites on tehtud. Kui see on kellegi meelest normaalne siis räägi otse aga ära poe rumalate naljade ja yutube taha! Minu meelest neil peaks munad kruustangide vahele keerama. või vähemalt keelu foorumisse andma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.