Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Strife märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 08.08.2013 21:19:44 Strife vasta tsitaadiga

Uus MOBA S2 games-ilt tulekul

ametlik leht: http://strife.com/

Arendaja:S2 Games
Platvormid: Linux, Mac OS X, Windows
Reliis: hetkel beta
Žanr: MOBA

Video:
Spoiler Spoiler Spoiler

lisa infot:
http://massively.joystiq.com/2013/08/08/massivelys-hands-on-with-strife-a-new-moba-from-s2-games/
http://massively.joystiq.com/2013/08/08/crushing-moba-community-strife-in-s2s-strife/

viimati muutis xpander 20.02.2014 14:09:17, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.08.2013 18:40:03 vasta tsitaadiga

http://en.wikipedia.org/wiki/Strife_(video_game) ? icon_smile.gif
tagasi üles
aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 09.08.2013 18:54:51 vasta tsitaadiga

See on väga kahetsusväärne jah, et mingi uus MOBA nii hea mängu nime endale võtab. Vana Strife on vat et parim asi, mida Doom engine-iga tehtud on.
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 09.08.2013 19:06:31 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif Mingit videot sai vaadatud, et mida uut tuuakse mängu. Pmst, last hittima ei pea, gold jaotatakse lane vahel automaatselt, wardima ei pea, jooksed vaid kuskilt kohast läbi iga teatud aja tagant, "boss" on selline, kes disableb towerid ja pushib lane ehk siis pmst, MoBa for pussys?
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 66
tagasi üles
junGle
HV kasutaja
junGle

sõnum 20.02.2014 11:05:05 vasta tsitaadiga

Suht lapsik tundub , aga graafika on meeldivam kui LoLil... liiga vähe keysid on jaganud, suht raske leida mänge (aga noh ma üritan neid sellistel kellaaegadel leida kah kui normaalsed inimesed magavad... või on tööl/koolis..) .. just launchiti MM v0.1 ..

Vb see mu isiklik arvamus lihtsalt,aga minuarust nad kõik välja võtnud mängust mis moba mobaks teeb.. wardimist pole, mingi observer tornid on mille juurde minnes revealib terve su jungli põmst teatud ajaks.. mingi bossi campe on rohkem.. kui nad rankingu teeksid nagu ikka honis on.. kasvõi valikulise et kas on private või public siis oleks päris cool.. mul "ei kammi" eriti kui kõik see competitive osa pelast on välja võetud mis teeb moba mobaks.. isegi whineruite vastu teevad mingi karma süsteemid jne.. et siis põmst kõik peavad naeratama kui mingi lammas teamis... aga niipalju kui mänginud olen, siis on selline teema..et põmst feedituks ei saagi pelas vist.. xp ja kuld on teamil ühine vara jagatakse ära lasthittide pealt., mingi killimine eriti mingit eelist küll ei andnud.. lampi võis 10minuti peal mängu ära pushida juba ilma itemiteta enamvähem... meta on seal üldse nii,et midis on 2.. bottomlane on solo lane.. Mul muidu sain invite closed betasse.. 5 keyd anti. et mul suht 4 keyd üle.. kui kellelgi huvi siis võib facebookis kirjutada , sest ma eriti ei käi HV foorumis muidu... tulin vaatama lihtsalt, kas eestlasi on strifes juba... (Jarmo Sits) icon_biggrin.gif paneks mingi eesti teami kokku,, betas vähemalt tundub,et suht premade vs premade pelad enamasti... nad peaksid ikka rohkem keysid andma.. et population normaalne oleks betas... EU region on küll täiesti tühi.. ei leia mängu lihtsalt..
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.02.2014 13:28:30 vasta tsitaadiga

junGle võid mulle 2x key psi visata
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 20.02.2014 14:01:47 vasta tsitaadiga

kui kellelgi võtit jagada siis võtaks ühe

edit: sain juba thumbs_up.gif

viimati muutis xpander 20.02.2014 16:58:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Qufi
HV kasutaja

sõnum 20.02.2014 15:42:56 vasta tsitaadiga

Ise sain ka mingi 2 kuud tagasi betasse siis ja noh ütleme nii et kui oleks 10 aastane siis vast mängiks.
Mäng on nii lihtsaks tehtud kui veel võimalik, ei olene kas lasthitid creepe või mitte, ei näe oma teammatede ja vastaste surme/kille, allchat on eemaldatud et teha mäng "sõbralikumaks" ühesõnaga üle 13 aastastel ei soovita ma sinna mängu jalga tõsta.
Ma arvan, et sellest mängust ei saa mitte mingit asja, lihtsalt S2 üritab lüpsta viimast raha casual moba scenist.

xpander
HV veteran
xpander

sõnum 20.02.2014 15:50:57 vasta tsitaadiga

Qufi kirjutas:
Ise sain ka mingi 2 kuud tagasi betasse siis ja noh ütleme nii et kui oleks 10 aastane siis vast mängiks.
Mäng on nii lihtsaks tehtud kui veel võimalik, ei olene kas lasthitid creepe või mitte, ei näe oma teammatede ja vastaste surme/kille, allchat on eemaldatud et teha mäng "sõbralikumaks" ühesõnaga üle 13 aastastel ei soovita ma sinna mängu jalga tõsta.
Ma arvan, et sellest mängust ei saa mitte mingit asja, lihtsalt S2 üritab lüpsta viimast raha casual moba scenist.

inimesed on erinevad...miks a pakud et 13 aastaste mäng?

näiteks minul isiklikult Dota2 ja HoN ei istunud, kuna liiga keerulised ja pika õppe perioodiga.
kui 1-2h päevas mängida tahaks midagi lihtsamat et lihtsalt lõõgastuda... competitive mängimine väga ei huvita.
LoL on suhtelist sweetspot..kuid nõuab ka rohkem aega et sisse harjuda.
mängimine minu jaoks on lõõgastumine mitte töö icon_smile.gif

Strife tundub hetkel just siuke kuhu hüppad sisse..1-2h per day fun ja siis järgmine kord jälle..

minu 2 senti

Qufi
HV kasutaja

sõnum 20.02.2014 16:12:45 vasta tsitaadiga

No jah eks mängurid on erinevad kes rohkem hardcore ja kes rohkem casual, minu raamatus läheb see strife täpselt samasse punti farmville ja muude facebooki mängudega icon_razz.gif
Kätt ette kellelegi panema ei hakka aga ma arvan, et mäng on tehtud liiga casualiks, mida mina isiklikult arvasin enam võimalik teha pole peale seda kui nägin LoL ja Dawngate.
See mäng pigem määrib MOBA nime.

Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 20.02.2014 18:37:28 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:
Qufi kirjutas:

inimesed on erinevad...miks a pakud et 13 aastaste mäng?

näiteks minul isiklikult Dota2 ja HoN ei istunud, kuna liiga keerulised ja pika õppe perioodiga.
kui 1-2h päevas mängida tahaks midagi lihtsamat et lihtsalt lõõgastuda... competitive mängimine väga ei huvita.
LoL on suhtelist sweetspot..kuid nõuab ka rohkem aega et sisse harjuda.
mängimine minu jaoks on lõõgastumine mitte töö icon_smile.gif

Strife tundub hetkel just siuke kuhu hüppad sisse..1-2h per day fun ja siis järgmine kord jälle..

minu 2 senti

thumbs_up.gif
Ise veel strife pole proovida jõudnud, aga katsetan kindlasti ära. Miks? Olen nii honi, dota 2'te kui loli mänginud. LoLi sai eriti palju mängitud (vist mingi poolteist aastat või nii). Lõpetasin LoLi mängimise just selle pärast, et mul viskas kogukond üle. See mürgisus, mölisemine jne... enamus ajast püüdsin idioote lihtsalt ignoreerida või sõbralikult neisse suhtuda ja maha rahustada, aga see võtab energiat.

Olen hetkel piisavalt palju ja kaua mänginud ning vanus selline, et ma ei viitsi mängudes mingi kõvatamise peale energiat kulutada. Kui on lahe kogukond ja enamus inimesed sõbralikud, mängin. Kui arvestatav hulk kogukonnast on mürgine... jätan vahele. Miks rikkuda oma tuju ja raisata piiratud mänguaega inimestele, kes on nii kibestunud, vihased või lollid?

... ja tagasi teemasse. Strife kogukonna kohta ei oska ma midagi öelda. Samas LoList halvemat kogukonda ma näinud ei ole ja loodan, et strife vähemalt selles suhtes on teistsugune icon_razz.gif
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 20.02.2014 18:50:08 vasta tsitaadiga

Strife pakun, et saab hull lastekas olema.

LOL-is on oma punt kellega mängida ja eriti see community ei kotigi.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 20.02.2014 21:49:03 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Strife pakun, et saab hull lastekas olema.

LOL-is on oma punt kellega mängida ja eriti see community ei kotigi.

"hullud lastekad" on nad kõik kui selle pilguga vaadata..

Strifes oma punt kellega mängida siis ka community ei koti...

et kui mäng on rohkem casual siis on rohkem lapsi? icon_lol.gif

ma pakun et paljud kellel pere/töö ja muude asjade kõrvalt väga palju mängimiseks aega ei ole pigem ootavad midagi lihtsamat aja veetmiseks.

see on muidugi minu arvamus ja arvamusi on seinast seina. inimesed on erinevad.

ottf
HV veteran

sõnum 20.02.2014 21:52:59 vasta tsitaadiga

ei muidugi.. aga strife tundub lihtsalt selline hästi cartoony ja mis võiks just nooremaid ligi tõmmata.

pere/töö ja 100 muud asja on mul ka aga lol-i mängida õhtuti pole ju eritilne probleem
ajalises mõttes poleks mingit vahet kas strife või lol, dota, mõni fps.. mida iganes.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 20.02.2014 22:11:41 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
ei muidugi.. aga strife tundub lihtsalt selline hästi cartoony ja mis võiks just nooremaid ligi tõmmata.

pere/töö ja 100 muud asja on mul ka aga lol-i mängida õhtuti pole ju eritilne probleem
ajalises mõttes poleks mingit vahet kas strife või lol, dota, mõni fps.. mida iganes.

seda küll, ma ei tahagi tegelikult vaielda..mu point oli see pigem et dota2 ja hon, vähemalt minu jaoks, tundusid liiga keerulised, õppimine võtab aega.
LoL on selline rohkem casual, see on täitsa norm, natuke õppimist ja juba miskit saab toimetada.
Strife tundub et on asju veel lihtsamaks teinud ning lisanud huvitavaid asju nagu koduloom kes sinu kõrval võitleb jne.

graafika kohta ütleks et see ei ole eriti tähtis
Gameplay > Graphics

aga vb tõesti meelitab selline rohkem nooremaid mängima, vot ei ole statistikat selle kohta näinud.

junGle
HV kasutaja
junGle

sõnum 21.02.2014 06:21:56 vasta tsitaadiga

Timber , see HV paneb näkku ei saa PM miskitpärast saata... + veel kes ütles,et ei saa kille vaadata .. saab küll.. hoiad tabi all näed igast infi... ütleme nii ,et ta on suht nagu LoL+Crafting+Pet sul abiks veel (last hittimiseks või spellpower booster näiteks jne) .. suht annoying tegelt,et mingi 10 pokemonitaidlevad nagu courerid jalus igalpool.. graafika enda poolest on parem kui LoL , smoothim jne.. aga ma ei kujutanud elusees ette,et S2 Games võiks lambist midagi sellist teha haha... rääkimata neist Bloodline champs tüüpidest, kes teevad seda Dead Island : Epidemic.. nu blja..ikka täis lamp.. räägivad miskist zombi mobast, tegin paar asja.. see pole isegi mitte mingi moba zanr.. vaid co-op nagu miski hackandslash.. teed mingi supply rune aja peale, mida kiiremini teed seda rohkem xpi ja nänni saad ja suurema Tier asju craftida.. kuidagi väga tühi tundus haha.. a noh closed alpha kah... a muidu võib päris fun olla .. selline get in,get out.. ma ise just installisin hetkel LoL peale.. pole mingi since 2-3a vist pelanud, uurin kas kuskile arenenud ka see on või on mingi ikka adobe AIR fail menüü icon_biggrin.gif .. isiklikult arvan,et Dota2 on kuldne kesktee.. ja see zanr tuleks üldse rahule jätta , mitte mingeid pokemoni mobasid teha... põmst Timber , pmi mulle või kirjuta facebookis (Jarmo Sits) .. viskan keyd või anna email... ma ei tea miks ma ei saa pmida sulle panen siststa or whatever, tuleb inbox ette lithsalt nagu oleks ära saatnud,aga saadetud mailide hulgas pole....
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Rauno266
Kreisi kasutaja

sõnum 21.02.2014 11:20:45 vasta tsitaadiga

Oleks ka huvitatud mõnest kutsest kui ringi liigub.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 41
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 21.02.2014 11:28:40 vasta tsitaadiga

Rauno266 kirjutas:
Oleks ka huvitatud mõnest kutsest kui ringi liigub.

http://trial.strife.com/

Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.02.2014 14:18:45 vasta tsitaadiga

Olen nüüd mõned mängud teinud.

Esmamljed...
Kui meeldib sellline stiil, siis meeldib, kui ei, siis ei. Mäng näeb igatahes päris hea ja lihvitud välja (erinevalt infinite crysisest nt).

See et lanel olevate meeskonnakaaslastega minionide last hitid jagatakse mulle täitsa meeldib. Samas ei ole last-hittimise juures täiesti skill-capi kaotatud, sest kui sa ei last hiti, siis ei saa ka minioni eest kulda.

Tutorial on sellles mõttes ilge, et on suunatud justkui väikestele lastele. Seda läbides ajas tegelaste dialoog tahtmatult muigama. Samas see tutorial on nii ilge minu arust, et muutub lausa heaks (nagu väga halb film võitb muutuda heaks). Samas soovitan huvilistel tutorialist mööda vaadata ja proovida paar mäng ära. Mulle igatahes gameplay istub.

Mis silma jäänud:

Saad valida endale "peti", kes sinuga kaasa kakerdab. MIna valisin mingi krabi, active skill eemaldab CC (cooldown 270s).

Petil on oma skillid, midya saad aktiveerida.
Hetkel paistab mängus olevat 7 peti.
Pete saab upgradeda (lihaga, mida peale mängu saad).

Ise saab "craftida" relvi.
Craftimiseks kasutad ore, mida saad peale mängu võitmist (ehk saab kaatamisega ka?).
Näeb välja umbes nii: valid olemasoleva eseme, mis koosneb teistest esemetest, vahetad välja mingid komponendid (stiilis punase kepi sinise vastu) vastavalt statsidele, midya näha tahad ja vajutad craft.

Enchantimine: minul on see mängus veel lukustatud, ei oska kommenteerida.

Tegelaste välimuse muutmine: skine mängus hetkel ei näinud, aga nägin, et tegelaste

Mängus olemas ka mingi mängueelne hero build seadistamise võimalus. POle süvenenud.
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 21.02.2014 14:56:34 vasta tsitaadiga

Skinne on ka osadel herodel, valida ei saa, kuna "Gem'e" ei saa closed beta ajal osta.

Mulle tutorial meeldis.. mitte otseselt see igav story aga just gameplay poolest kuidas nö singleplayerina õpetati tähtsamad asjad selgeks.

siiani on hea mulje mängust..eks näis mis edasi saab kui kraami juurde tuleb

loodetavasti lisatakse varsti UI resizemine ka.. see mis praegu on näeb ikka jube tablet välja

ddrikk
Kreisi kasutaja
ddrikk

sõnum 28.02.2014 09:28:44 vasta tsitaadiga

Sain kah betasse.
Alguse kohustuslik intro on väga tülikas, võiks saada skippida ..
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Strife
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.