Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 327, 328, 329 ... 506, 507, 508  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ottf
HV veteran

sõnum 20.02.2014 00:57:31 vasta tsitaadiga

mul bf4 ei töötanud terve eelmine patch, mis kestis siin mõned nädalad.. nüüd tuli second assault ja mäng ei crashi enam, kordagi pole pange pannud

JA MA EI OLE VAHEPEAL MITTE MIDAGI MUUTNUD! ei drivereid, ei hw..

nii, et tõmmake omale leek otsa kes veel tuleb mingi jutuga, et "asi on su hw-s"

dice on lihtsalt sitt, simple as that
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.02.2014 01:07:25 vasta tsitaadiga

Ära höiska ennem öhtut icon_wink.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.02.2014 01:33:40 vasta tsitaadiga

Küsimus. Miks sa üldse mängid, kui DICE nii sitt on, mäng nii katki on ja ajab ainult vihaseks? Loe oma postitused läbi ja sul hakkab omal ka hale, nähes millist idiootset sõimu ja ropendamist sa siin koguaeg postitad. Jääb mulje, nagu mingi 12 aastane netikangelane oleks..
Soovitused, nagu 'tõmmake omale leek otsa' jms ei ole kindlasti mitte foorumisse sobilikud..

viimati muutis pohmakas, 20.02.2014 03:12:15, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 20.02.2014 01:41:48 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
ottf kirjutas:
mul bf4 ei töötanud terve eelmine patch, mis kestis siin mõned nädalad.. nüüd tuli second assault ja mäng ei crashi enam, kordagi pole pange pannud

JA MA EI OLE VAHEPEAL MITTE MIDAGI MUUTNUD! ei drivereid, ei hw..

nii, et tõmmake omale leek otsa kes veel tuleb mingi jutuga, et "asi on su hw-s"

dice on lihtsalt sitt, simple as that

Küsimus. Miks sa üldse mängid, kui DICE nii sitt on, mäng nii katki on ja ajab ainult vihaseks? Loe oma postitused läbi ja sul hakkab omal ka hale, nähes millist idiootset sõimu ja ropendamist sa siin koguaeg postitad. Jääb mulje, nagu mingi 12 aastane netikangelane oleks..

Mis ta siis valesti ütles? bf4 on rängalt katki ju.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 20.02.2014 01:48:27 vasta tsitaadiga

apelsin16, kelle jaoks on katki kelle jaoks mitte! Ja ega seda vist ei oska keegi seletada, miks paljudel töötab ja osadel mitte ja nii see jääb ka ja nii jäävad ka vaidlused, et "mäng on kakti, mäng on terve"
Kui mul ja paljudel teistel töötab mäng täiesti ilma vigadeta, siis kuidas saan sellega nõus olla, et mäng on katki? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.02.2014 02:58:29 vasta tsitaadiga

Second assaultis vist praegu mängu eliit mängimas. Vähemalt mina sattusin serveritesse kus "vikatimees" tuli kiiresti, kui vähegi lohakas olin. Tore on näha BF3-e mappe uues kuues.
Mäng töötas minul laitmatult. thumbs_up.gif

Dave20, kaldun arvama, et neil kellel töötab hästi ei viitsigi eriti siia kirjutada. Eks häda ajab hädaldama, seega saan ka neist aru kes siin "käpuli".

pohmakas, mida sa tegid, et mängu käima said. Kui öieti mältan kirjutasid millalgi, et mäng ei tahtnud yldse käivituda?
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 20.02.2014 03:13:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

pohmakas, mida sa tegid, et mängu käima said. Kui öieti mältan kirjutasid millalgi, et mäng ei tahtnud yldse käivituda?

Ei tea, hakkas kuidagimoodi toimima DLC tulekuga.
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 20.02.2014 07:57:49 vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
aht0, Miks sellise nö probleemi peale silm kinni pigistada? Eriti veel, kui vähemalt mina tunnen 10-20 vs 50 pingiga serverites tunduvalt vahet. Ega see väga normaalne pole ju, kui nüüd järsku isegi Rootsi serverite ping sinna 50-ni tõusnud ja alla selle ei leiagi. Midagi on neil seal siis paigast ära.
Eks ma võtan Lehysega ühendust, ehk ta lahendust leidnud. Või kui mitte, siis peab Starmani kõne tegema.

Võtsin starmaniga ühendust juba,nemad väitsid et 40 ping on veel ok( see it toe vend pidavat ka mängima võrgus tihti) ja alla 70 ping-i nad veel eriti tegutsema ei kipu.
Aga samas palusid saata nende serverite ip-d milles ping tõusnud on,korjan hetkel siit foorumist kommentaare ja saadan need siis lõpuks starmanile,kuna probleem ilmselt paljudel.

Et olekski hea kui keegi saadaks serverite ip-sid kus on drastiliselt tõusnud ja lõpuks teen kokkuvõtte ja saadan nendeni.

Siililegi juba selge et see kivi on juba starmani kapsaaeda kuna elionil kõik korras.
Aga kellel on veel probleem siis võiks sama moodi starmani pommitada ehk kukuvad liigutama.

viimati muutis Lehys 20.02.2014 10:05:05, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 20.02.2014 08:55:18 vasta tsitaadiga

Am sorry pohmakas, aga inimesed lihtsalt ei saa aru või ei mõtle ennem kui räigelt halvasti ei ütle.
Selles mõttes, et kaua võib jahuda ja mingit sokki ajada kellegi tihendi ja hardware veast? Ma arvan, et kui mõned härrad peavad õigeks viisakalt mind ja paljusid teisi siin ülevalt lolliks või saamatuks tembeldada siis võib neid ka paluda vastu, et leeki tõmmata icon_smile.gif

Lehys, NetOnNet, Webhalleni ping on tõisnud 15 -> 50
saksamaad ja muud serverid on tõusnud 40 -> 50

päris palju packet lossi on kah esinema hakanud ja lausa paari minutilisi disconnecte näiteks prantsusmaale, kus asuvad mõne mängu login serverid jms.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 20.02.2014 10:03:58 vasta tsitaadiga

Olen teadlik sellest et need tõusnud, saatke ps ip aadressid.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Butcher
HV kasutaja
Butcher

sõnum 20.02.2014 10:07:53 vasta tsitaadiga

Lehys kirjutas:
Siim159 kirjutas:
aht0, Miks sellise nö probleemi peale silm kinni pigistada? Eriti veel, kui vähemalt mina tunnen 10-20 vs 50 pingiga serverites tunduvalt vahet. Ega see väga normaalne pole ju, kui nüüd järsku isegi Rootsi serverite ping sinna 50-ni tõusnud ja alla selle ei leiagi. Midagi on neil seal siis paigast ära.
Eks ma võtan Lehysega ühendust, ehk ta lahendust leidnud. Või kui mitte, siis peab Starmani kõne tegema.

Võtsin starmaniga ühendust juba,nemad väitsid et 40 ping on veel ok( see it toe vend pidavat ka mängima võrgus tihti) ja alla 70 ping-i nad veel eriti tegutsema ei kipu.
Aga samas palusid saata nende serverite ip-d milles ping tõusnud on,korjan hetkel siit foorumist kommentaare ja saadan need siis lõpuks starmanile,kuna probleem ilmselt paljudel.

Et olekski hea kui keegi saadaks serverite ip-sid kus on drastiliselt tõusnud ja lõpuks teen kokku võtte ja saadan nendeni.

Siililegi juba selge et see kivi on juba starmani kapsaaeda kuna elionil kõik korras.
Aga kellel on veel probleem siis võiks sama moodi starmani pommitada ehk kukuvad liigutama.

Ma olin starmanist sunnitud lahkuma, kuna ping läks nii rämedaks, et lõpuks oli 50% data loss (time out ja ping 100-200ms vaheldumisi, neti.ee serverit pingides). Käis ka tehnik kohal mõõtis signaali tugevust ja kõik pidi väga hea olema...
Elioniga on webhalleni serverid 12...14ms koguaeg old.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.02.2014 10:27:35 vasta tsitaadiga

Lehys, äki on mingit abi minu infost. Kunagi vahetasin operaatorit ja samas neti yhendust kiiremaks (soomes). Peale seda muutus ping lubamatult suureks. Helistasin ja sealt öeldi, et pean kodus oma juhtmeid ja arvutit kontrollima jne. Paar päeva uurisin ja kui olin veendunud, et minul köik korras, vötsin yhendust ja palusin asjale selgust. Samas ka andsin möista, et arvatavasti vahetan operaatori endiseks, kuna neil see asi ei tööta nagu minule vaja.
Järgmine päev oli asi korras! Selgus, et neil oli midagi väga valesti. Vabandati ja tänaseni pingiga probleeme ei ole olnud.
Mina ei ole BF4-a puhul pingi töusu märganud. Soome, rootsi, eest ping umbes 12-25, saksa, venemaa 45+ ...

http://www.speedtest.net/ , sellega möötes Helsingi ping 5-10, Tallinna ping 15-17
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 20.02.2014 11:05:26 vasta tsitaadiga

Pärast iga mapivahetust FPS 1-10. Eks tuleb veel üks 2 kuuline paus teha icon_rolleyes.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 20.02.2014 11:13:17 vasta tsitaadiga

Kaks patch-i tagasi töötas mul mäng probleemi vabalt ja siis oli siin tegelasi kellel ei töötanud üldse. Nüüd on lihtsalt asi vastupidi. Nad võiksid teha miski uudsema patch-i süsteemi, kus mul laseks mängu mängida selle 2 versiooni vanemaga ja mul oleks kõik ok ja teistel siis selle patch-ga millega neil tötab. Kuna on näha, et sellist patch-i on raske teha, mis kõigil korralikult töötaks.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 20.02.2014 11:49:41 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Kaks patch-i tagasi töötas mul mäng probleemi vabalt ja siis oli siin tegelasi kellel ei töötanud üldse. Nüüd on lihtsalt asi vastupidi. Nad võiksid teha miski uudsema patch-i süsteemi, kus mul laseks mängu mängida selle 2 versiooni vanemaga ja mul oleks kõik ok ja teistel siis selle patch-ga millega neil tötab. Kuna on näha, et sellist patch-i on raske teha, mis kõigil korralikult töötaks.

32bitist klienti proovisid? äkki sellega töötab?
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 20.02.2014 12:27:51 vasta tsitaadiga

Poisid soigumine jätta ja uut kaarti ostma siis pole mingeid kalasid teil enam. GeForce GTX Titan Black on väljas.
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 20.02.2014 12:43:13 vasta tsitaadiga

Jah, sest kõigil on Titani raha tagataskust võtta.
tagasi üles
kankka
HV kasutaja

sõnum 20.02.2014 12:46:50 vasta tsitaadiga

Ostke 580GTX ja pole ka mingeid kalasid ja mängite vähemalt mediumiga/high 60+ fps vabalt ära.
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 20.02.2014 13:36:41 vasta tsitaadiga

Viimasel ajal mingid kahtlased crashid tekkinud mida varem polnud. Pilt koos heliga kiilub kinni ja task manager aitab ainult. icon_biggrin.gif
Viimased paar päeva nii, varem sellist asja polnud.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 20.02.2014 13:40:58 vasta tsitaadiga

780Ti ja pole mingeid jamasid siin.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 20.02.2014 13:44:08 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

hoian ikka teema sooja icon_biggrin.gif

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1ycwi3/official_second_assault_bug_thread/

renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 20.02.2014 13:56:25 vasta tsitaadiga

Unustage ära oma rauajutud nüüd.
Need kalad ei olene absull rauast.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
äss
Kreisi kasutaja
äss

sõnum 20.02.2014 13:59:10 vasta tsitaadiga

Mingi heli bug on vahepeal kui lased. FPS dropid siiani. Tea nüüd mille viga see on icon_neutral.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 20.02.2014 14:00:36 vasta tsitaadiga

directx või lihtsalt gameengine bug.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.02.2014 14:03:31 vasta tsitaadiga

Dice mainis, et heli pugi taustal on videokaardid ja nende ajurid. icon_eek.gif Loomulikult oma viga tunnistatakse köige viimasena. icon_rolleyes.gif
Väsimatult aga kordan, et minule on need bugid tuttavad ainult foorumitest. Köik OK praegu.

viimati muutis Avot 20.02.2014 14:12:21, muudetud 2 korda
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 327, 328, 329 ... 506, 507, 508  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.