Fakkk Viisin just enda oma esindusse Peab homme helistama, et ärgu saatku kuhugi. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Homme saan enda oma kätte. Tühi leedutripp tehtud. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Kusjuures ma isegi uurisin, et kas LG Eesti mulle sim-kaardi raami (asendustelefon oli mingi iidne Nokia) ei taha kinni maksta
Loomulikult oli vastus ei. Ma pole selline kodanik ka, kes iga kümneka pärast euroopa kohtuni välja protsessib. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Telefon on rooditud ja bootloader unlockitud. Kui panen mingi custom romi (4.2.2; 4.3 ja ka 4.4) peale, siis kui kasutan telefoni kaamerat weebikaamerana (app droidcam), siis pilt virvendab ja rohelised jooned jooksevad läbi, ning pole üldse aru saada pildist. Stockiga (4.1.2) seda jama pole. Milles võiks probleem olla? Custom romiga kaamera ise töötab korralikult. Olen proovinud ka usb kaablidriverid reinstallida, aga tulemus ikka sama.
aku peab minumeelest tunduvalt paremini,üleliigset jama pole+rohkem vaba ruumi,100% puhas android
ainus mis mõnele võib miinuseks olla et tavalist FM raadiot siis enam pole,ise sellest puudust ei tunne,tuneIN aitab
Proovin ta siis ka ära.. aga miks sa muidu 4.4 ei kasuta 4.3 asemel?
Ja kas kaamera ei tundu kehvem? Lisaks veel muudele asjadele, nagu näiteks to-do ja file manager. Saan aru, et play stores on need olemas, aga enamasti kas tasulised või reklaamidega
Ise proovin siis põhiliselt vist aku pärast ja see käib ka kohutavalt närvidele, et kui mõne arvutiga ühendada, siis hakkab ta draivereid kontrollima ja installima ja see on minu arvates kohutav peavalu.
Negatiivseks pooleks jääb see, et tv-out kaob ära.
Default softiga saab ükskõik mis pilti telekasse lasta (telefoni ekraani peegeldada). Cyanogenmodiga saab ainult meediafaile (flmid/fotod?/muusika?).
Igatahes alustasin asjaga ja suutsin juba 1 korra telefoni brickida panin default tagasi ja alustan otsast..
E: kuidas bootloaderit unlockida? rootisin ära, aga ei leidnud õpetust kuidas bootloaderit unlockida.. Eelmine kord läkski selle pärast tuksi, et tõenäoliselt polnud see unlockitud kui ma CWM peale panin.
warkriss, niikaua kuni suudad defaulti tagasi panna edukalt ei ole telefon brickitud. Brickitud on siis, kui sul tõesti on käes kamakas plastmassi, räni ja metalli, mida enam kuidagi tööle ei saa.
warkriss, niikaua kuni suudad defaulti tagasi panna edukalt ei ole telefon brickitud. Brickitud on siis, kui sul tõesti on käes kamakas plastmassi, räni ja metalli, mida enam kuidagi tööle ei saa.
Minu teada eristatakse soft ja hard bricki?
Igatahes panin cyanogenmod 11 peale, kuid hetkel on 1 asi, mis häirib. Nimelt kui arvutiga telefon ühendada, siis asjadele saab ligi alates "sdcard/0" kaustast, aga kuidas "sdcard"ile ligi saada?
Soovitage sellele telefonile autosse hoidjat. Hoidja peaks kinnituma ventilatsiooniavasse ja olema pööratav portrait ja landscape asenditesse.
On kellelgi kogemusi?
Google ei anna isegi enda üle 1,5 aastat vanadele telefonidele enam uuendusi, imestaks kui LG midagi teistmoodi teeks. Võinoh, LG'l on muidugi Sulle lahendus olemas - G2.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.