sai ka mängitud nüüd esimese raksuga mingi 4-5h, täitsa meeldib. aga vahest tunnen FPS droppi, ilmselt põhjustatud vähesest videomälust... masinas GTX580 1.5GB versioon
rets lihtsalt
_________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
No huvilistele võib täitsa OK mäng tulla, aga kindlasti pole see mingi COD ega BF killer nagu ennustati.
Midagi iseenesest nagu väga viga pole mängul aga liiga RoboCod minu maitse jaoks
pohmakas,, 1 minut seda videot ja piinlik hakkas. Umes nagu nende kaubanduskeskuste hängijate keskel oleks. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
ma arvan, et oota rahulikult... las reliisi päev jõuab kätte ja küll siis jõuab neid isegi äkki alla 30€ saada.
g2play-st olen ise ostnud ning siiani pole probleeme olnud.
Minul pole samuti kordagi sealt õnnestunud osta - ei kõlba PayPal, ei kõlba krediitkaart (olen ka klienditoega suhelnud, aga suht mõttetu üritus, kuna neil ei olevat piisavalt õigusi probleemi põhjuse uurimiseks või mis iganes).
Minul pole samuti kordagi sealt õnnestunud osta - ei kõlba PayPal, ei kõlba krediitkaart (olen ka klienditoega suhelnud, aga suht mõttetu üritus, kuna neil ei olevat piisavalt õigusi probleemi põhjuse uurimiseks või mis iganes).
Yeah, sama laks oli siin. Ma kokku vist oma tunnike neil klienditeendindusega jauranud.
Tänud soovituse eest ottf Üritan nii. Kurat täna kui avastasin, et beta läbi oli hinges kohe tühi koht. Mäng ikka väga istus. Huvitav, kas mingit "preoder mängi varem" võiamlust sellel pole?
Mnjah, võtaks ka hea meelega ligi mingi 30€ eest. 50€ on nagu natuke üle pakutud.
Aga mõnus fun asi mida lammutada kui muud teha pole. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Mnjah, võtaks ka hea meelega ligi mingi 30€ eest. 50€ on nagu natuke üle pakutud.
Aga mõnus fun asi mida lammutada kui muud teha pole.
Minu arust on 50€ iga uue mängu eest üle pakutud. Tõprad on aastaid neid hindu kruvinud.
battlear kirjutas:
Ma ei tea, otseselt midagi erilist polnud ju, aga kuradi lõbus oli küll . Mingi 30€ eest võtaks küll ära.
Mulle küll oli
Ma pole mingi hull parkouri fänn, aga mulle meeldis selllesm ängus liikumine väga. Ehk siin mängib rolli see, et olen kunagi päris korralikult q2 ja unreal tournamenti ja modern warfare 1/2 mänginud? Olemas doublejump, liikumisvabadus. Vähem rõhku kämpimisel.
Lisaks mulle tohutult meeldib see robotite teema, et need on mängu pandud. SIin ehk jälle see teema, et kunagi olin suur mechwarrior 2 austaja, sai ka igasuguseid filme, multikaid ägedatest mechidest mängitud. Mõnus liikumine, mechid...
veel... mulle meeldib see, kuidas mängus robotid tunduvad "rasked". Seda on lihtsalt lahe vaadata, kuias robot taevast alla sajab. Seejärel mödöa tänavaid mütata ja paugutada.
Mis veel meeldis. See et robotitele võis ise kallale minna (hüppad vaenlase roboti peale ja hakkad püssiga seal robotit paugutama mingisse kindlasse kohta) - lisab mängule võimalusi. Ma usun, et fulli tuleb veel igasugust kino, mis mis võimaldab roboteid kergemini lõhkuda või lühistad (c4 vms).
... ja cod stiilis leveldamine mulle meeldib. Lisab mängule replay väärtust. Omal ajal quaagis ja uts ja csis oli muidugi tore, et kõik relvad kohe lahti. Samas hetkel teeb mängu see huvitavamaks, kui vaatad, et "oh.... mingi püss on olemas, sebiks endale ka sellle püssi ja paneks x sihiku külge." Nö quest
viimati muutis Timberg 21.02.2014 14:57:15, muudetud 1 kord
gringo ed. _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Üle VPNi sealt ostmine lõpeb sinu Origini konto poeosa kinnikeeramisega.
Redditis mingid tüübid regulaarselt sealt ostnud (stiilis inglased, soomlased jms). Ei mainitud, et väga bänni oleks saanud. Siin ka ahve, kes sama teinud ja siiani kõik korras. Iseenesest ma väga ei nutaks ka, kui origini konto ühe mänguga kinni läheb. Eks aeg näitab.
Üle VPNi sealt ostmine lõpeb sinu Origini konto poeosa kinnikeeramisega.
Redditis mingid tüübid regulaarselt sealt ostnud (stiilis inglased, soomlased jms). Ei mainitud, et väga bänni oleks saanud. Siin ka ahve, kes sama teinud ja siiani kõik korras. Iseenesest ma väga ei nutaks ka, kui origini konto ühe mänguga kinni läheb. Eks aeg näitab.
See poest ostmine on niikuinii sekundaarne, enamus ajast ikka muretsed kuskilt odavamast kohast võtme ja registreerid Originis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.