Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Google omandas Iisraeli idufirma SlickLogin märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kiip
HV kasutaja
kiip

sõnum 17.02.2014 12:34:42 Google omandas Iisraeli idufirma SlickLogin vasta tsitaadiga

Iisraeli idufirma SlickLogin tegi eile teatavaks, et alustava ettevõtte omandas hiljuti otsingugigant Google. SlickLogin arendas uut tüüpi turvaliste paroolide süsteemi mille kasutamiseks peab kasutaja oma telefoni füüsiliselt asetama arvuti kõrvale. Idufirma tehnoloogia edastab telefoni kõlari abil arvuti mikrofoni heli mida inimkõrv ei kuule.

Loe edasi http://kiip.ee/google-omandas-iisraeli-idufirma-slicklogin/

R A T
HV veteran
R A T

sõnum 17.02.2014 13:44:00 vasta tsitaadiga

Tahan ma jaa oma parooli karjuda keskkonda, et mikrofonid seda kuulata saaksid icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kiip
HV kasutaja
kiip

sõnum 17.02.2014 14:14:21 vasta tsitaadiga

R A T kirjutas:
Tahan ma jaa oma parooli karjuda keskkonda, et mikrofonid seda kuulata saaksid icon_biggrin.gif
Palun loe uudis läbi ning vaata lõpus olevat videot. Seal näidatakse kuidas see tehnoloogia toimib. Ise ei hakka sa midagi karjuma või ütlema.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 17.02.2014 14:21:03 vasta tsitaadiga

kiip kirjutas:
R A T kirjutas:
Palun loe uudis läbi ning vaata lõpus olevat videot. Seal näidatakse kuidas see tehnoloogia toimib. Ise ei hakka sa midagi karjuma või ütlema.

No tavatehnika mikrofonid ja kõlarid on nii kehvakesed ja odavad, et nendega pole üleüldse arvestatudki igasugu kõrgemate või madalamate sageduste ülekandmist. icon_cool.gif
Kõrgemate või madlamate sageduste edastamises ja vastuvõtus pole mitte midagi uut, kuid selles on vaja vastavaid mikrofone ja valjuhääldeid. beer_yum.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 17.02.2014 16:51:09 vasta tsitaadiga

kiip kirjutas:
R A T kirjutas:

"Tahan ma" oli ülekantud tähenduses, et mina oma parooli ei soovi telefonist arvutisse helilainetena saata.
Sisuliselt on see nagu RSA pulk, mis saadab ise "numbrikombinatsiooni".
Kõik mis on wireless ja nähtamatu on ohtudele rohkem avatud imo.

Jah serdid ja asjad kaitsevad, elame näeme mis tast saab...

Tahanteada, selles ma väga ei kahtle, et mikker suudab vastu võtta mingit müra ka üle kuuldava piiri...
Naljakamaks läheb asi siis, kui eeter on saasta täis...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 17.02.2014 17:08:51 vasta tsitaadiga

R A T kirjutas:
kiip kirjutas:
R A T kirjutas:

"Tahan ma" oli ülekantud tähenduses, et mina oma parooli ei soovi telefonist arvutisse helilainetena saata.
Sisuliselt on see nagu RSA pulk, mis saadab ise "numbrikombinatsiooni".
Kõik mis on wireless ja nähtamatu on ohtudele rohkem avatud imo.

Jah serdid ja asjad kaitsevad, elame näeme mis tast saab...

Tahanteada, selles ma väga ei kahtle, et mikker suudab vastu võtta mingit müra ka üle kuuldava piiri...
Naljakamaks läheb asi siis, kui eeter on saasta täis...

See 1-2 eurose hinnaga odav-mikker, mis näiteks su läpparisse sisse ehitatud on, saab hädavaevu kätte selle, mida kõnesagedusel räägid. icon_smile.gif Ja kui räägid ultraheli diapasoonis icon_biggrin.gif , siis ei arva see odav-mikker midagi sellest ultrahelist.
Nii, et kõigepealt pead oma arvutile ikka vastava mikrofoni paigaldama.
PS: Olen aastakümneid näinud kuidas muusikud - lauljad kümneid mikrofone edasi-tagasi vahetavad, et mõnd kvaliteetsemat leida.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 18.02.2014 00:38:53 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
See 1-2 eurose hinnaga odav-mikker, mis näiteks su läpparisse sisse ehitatud on, saab hädavaevu kätte selle, mida kõnesagedusel räägid. icon_smile.gif Ja kui räägid ultraheli diapasoonis icon_biggrin.gif , siis ei arva see odav-mikker midagi sellest ultrahelist.
Nii, et kõigepealt pead oma arvutile ikka vastava mikrofoni paigaldama.
PS: Olen aastakümneid näinud kuidas muusikud - lauljad kümneid mikrofone edasi-tagasi vahetavad, et mõnd kvaliteetsemat leida.

Ei ole see asi nii hull midagi. Näiteks programmid Shazam ja Soundhound. Saavad ka kõige kehvema mikri ja helikvaliteedi järgi aru, mis laul mängib.
Sagedus ei ole üldse nii oluline. Helis on palju rohkem parameetreid, kui me oleme arvanud.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Google omandas Iisraeli idufirma SlickLogin
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.