praegune kellaaeg 19.06.2025 21:38:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
estdata
Kreisi kasutaja

|
12.02.2014 23:26:34
|
|
|
mcjaaxon kirjutas: |
estdata kirjutas: |
mcjaaxon kirjutas: |
Marie kirjutas: |
Paneb imestama, isegi vanad kogenud kasutajad loodavad, et viirusetõrje on nagu jumal mis kõik viiruse ja muu rämpsu koristab. Ise ikka peate ka koristustöödel osalema, mitte kõik viirusetõrje kaela jätma. |
Jutt õige
Endal oli hiljuti jama masinas..midagi erilist ei juhtunud..mälu kasutus oli vast 5% juures,mis hakkas närima..sai üks korralik puhastus tehtud ja asi okkis taas.
Ise olen muidu puux mees,aga näe imet-hakkama sain  |
nu kui võta sellist viirusetõrje ja leab sulle asukoha kätte sis see tõhusam muidugi  |
Midagi oli küll,mis aitas..vist mingi malware leidja.  |
nu ma pakun et kas hitman pro või malwarebytes
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
12.02.2014 23:51:26
|
|
|
See teine ilmselt
_________________ Ma olen telekas. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
2 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bssldr
HV kasutaja
|
15.02.2014 00:35:07
|
|
|
enigma kirjutas: |
Marie kirjutas: |
Paneb imestama, isegi vanad kogenud kasutajad loodavad, et viirusetõrje on nagu jumal mis kõik viiruse ja muu rämpsu koristab. Ise ikka peate ka koristustöödel osalema, mitte kõik viirusetõrje kaela jätma. |
Mine nüüd kööki tagasi,las isad otsustavad maailma saatuse üle edasi.
Teema jätkuks:Kaspersky lõi siiski korra majja. |
Arvad, et nüüd on masin puhas? Kui targem sulle nõu annab, siis ei maksa mingeid labaseid kööginalju tegema hakata. Vingusid, et uue OS installimine on ühe päeva töö, aga mitu päeva sa nende viirustega jändasid lõppkokkuvõttes? Aga ma arvan, et sinu sugusel rumalal isendil polegi viirusetõrjet vaja. Ilmselgelt tegeled mingite veidrustega, et AV korraga 8 viirust leiab. Ja küllap satub süsteemi ka selliseid viiruseid, millest ka parimal AV'l aimu pole, või mis on nii uued, et pole veel signatuurid AV andmebaasi jõudnud. Nii et mis sa ikka selle AV'ga filtreerid, asjalikumad viirused tulevad niikuinii läbi kasutaja puhul, kes ise kahe käega pahalasi külla kutsub.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
estprog
HV vaatleja
|
15.02.2014 21:36:47
|
|
|
Sai tehtud ka kunagi kõvaketas puhtaks ja peale lastud Linux.
Pole viirusi siiamaani kohanud.
usb hdd ketas sai hiljem linuxi jaoks ära seadistatud.
_________________ gcc on 100% vaba. |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.02.2014 14:57:02
|
|
|
Ei ole ka Linux mingi imeravim viiruste vastu. Kui näiteks ssh lahti jätad ja juhtumisi mõni kasutaja ja parooli kombinatsioon lihtsasti äraarvatav on, siis ei pea bot'i, kes sisse ronib ja sigatsema hakkab, just kaua ootama. Aga see on vaid üks näide, turvaaukude ja/või valesti seadistatud rakendustega on võimalusi palju kust/kuidas paharett sisse võib tulla. Tõsi, veebis surfates või kahtlasi maile avades on linuxis tõesti keerulisem viirust saada kuigi krt seda teab, võibolla läheb mõni viirus rõõmsalt ka wine-s tööle
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|