Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dave20
HV veteran
|
13.02.2014 21:14:51
|
|
|
Mis netcode-st te siin koguaeg nutate?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
13.02.2014 21:15:16
|
|
|
No kamoon, quake rail ja rocketshotid oleks olnud _võimatud_ sellise netcodega nagu battlefieldis praegu.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chardin
HV vaatleja
|
13.02.2014 21:27:33
|
|
|
Minu kogemus peale patch'i.
Lähen mängu 1-3 minuti pärast kukub FPS 1-2 peale ja mängust välja minnes jookseb kokku ja ainuke võimlus on power button. "Well Done EA/DICE"
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
13.02.2014 21:45:26
|
|
|
MIna ka ei saa aru sellest nutmisest siin. Massidele tehtud mäng, minu meelest töötab täiesti normaalselt (vähemalt minul).
Tahate paremat netcode fps-i, nii minge vaadake hiljuti tulnud INSURGENSY ! Steamis maksab 13,99 ja pole probleeme. Kus juures töötab ka veidi nörgema arvutiga!
Ainuke "probleem", et ei saa mängida samas stiilis nagu BF4-ja, kuna kummikuulid on vahetatud öigeteks virtuaal kuulideks
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
13.02.2014 22:01:42
|
|
|
painkillah kirjutas: |
No kamoon, quake rail ja rocketshotid oleks olnud _võimatud_ sellise netcodega nagu battlefieldis praegu. |
See oli julm, mis omal ajal tehti
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimetu112
HV kasutaja
|
13.02.2014 22:14:42
|
|
|
Avot kirjutas: |
MIna ka ei saa aru sellest nutmisest siin. Massidele tehtud mäng, minu meelest töötab täiesti normaalselt (vähemalt minul).
Tahate paremat netcode fps-i, nii minge vaadake hiljuti tulnud INSURGENSY ! Steamis maksab 13,99 ja pole probleeme. Kus juures töötab ka veidi nörgema arvutiga!
Ainuke "probleem", et ei saa mängida samas stiilis nagu BF4-ja, kuna kummikuulid on vahetatud öigeteks virtuaal kuulideks  |
No su loogika on täielik idiootsus.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
13.02.2014 22:26:05
|
|
|
Nimetu112, no peaasi et, sinul köik hästi on Jätka aga BF4_ja mängimist samas vaimus. Peaasi et SKILL hea oleks !
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
13.02.2014 23:24:07
|
|
|
Nimetu112, no peaasi et, sinul köik hästi on Jätka aga BF4_ja mängimist samas vaimus. Peaasi et SKILL hea oleks !  |
skilli võib igaüks "ravitseda"..
eeldused:
-2 või rohkem semu kes on keskpärasest vähemalt pisut paremad.
-op relvade kasutus (ace/mtar/aek/acrw/mg4 jne.. peaasi et on kiire tulega, vastavalt siis kohaldad enda taktika)
-scramble'iga pisem server
-conq (katsetasin samu kaarte nii deathmatchis kui conqis ja conq-i lippude vahel sebimine annab rohkem punkte)
Üksi paar päeva lockeris ja paljalt tänu spm'ile (üle tuhande roundis ei ole raske) pushis "skilli" kohati üle 350, mis siis et tänu scrambe'li fundamentaalsele nõrkusele tiim sai enamasti lutti. Oleks mingi kuradi klann kellega üks pool samuti julmalt stäkkida ja vastaspoolest üle rullida, siis ilmselt võiks "skilli" ajada ka 500 peale. Klann/semud ravitseks ka kdr'i revvidega "aukartustäravaks".. kogu "saladus"
Ainuke "probleem", et ei saa mängida samas stiilis nagu BF4-ja, kuna kummikuulid on vahetatud öigeteks virtuaal kuulideks  |
ma ei saa aru mis kuradi kummikuulidest sa kogu aeg jahud. Praktiliselt kõigis BF-ides on "normal"is tapmiseks vaja 2-4 kuulitabamust, sõltuvalt relvast ja distantsist. Kui sa pihta ei saa ja lased 20-30 siis mängu süüdistada on vale. Ja kui sa tahad sihikindlalt väita et iga kuul tapab, siis palun meenuta videosid mis ma minevikus postitasin kuulivestidest. SNAIPER lasi venda selga, see komistas ja jooksis edasi.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
13.02.2014 23:48:20
|
|
|
Mäng on pärast uuendust katki...jookseb lihtsalt kinni...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
14.02.2014 00:24:40
|
|
|
aht0 kirjutas: |
Praktiliselt kõigis BF-ides on "normal"is tapmiseks vaja 2-4 kuulitabamust, sõltuvalt relvast ja distantsist. |
ma ise pakuks et 4-6 kuuli. ehk siis 50% rohkem sinu pakutust. see on päris palju.
snaipreid ma arvesse ei võta.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.02.2014 00:26:11
|
|
|
No kamoon, quake rail ja rocketshotid oleks olnud _võimatud_ sellise netcodega nagu battlefieldis praegu. |
ässitaja ei ole aga verd tahaks näha.
q2 tickrate oli 10hz. q3-l vist küll 30. cod:mw on iirc 20.
Avot, mis insurgency? sul takedown: red sabre on juba olemas ikka?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
14.02.2014 00:56:58
|
|
|
aht0, proovi vahepeal teisi mänge, siis saad aru mida tähendab BF4_as kummikuulid. Mis puudutab skilli, siis sellest pole mötet rohkem rääkida, kuna see on naeruvääne. Ka see kui sinu meelest on igati normaalne, et tapmiseks on vaja 2-4 kuuli pihta lasta (tegelikkuses veelgi rohkem BF4_a puhul). Siis meie arusaamised söja mängust on nii erinevast maailmast et, oh-oija!
Igale yhele oma.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
14.02.2014 00:57:24
|
|
|
londiste, q2 ja q3 sai sättida (ja lausa pidigi sättima) tickrate serveri ja kliendipoolselt.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
14.02.2014 01:19:32
|
|
|
londiste, tänud : Takedown: Red Sabre, seda ei ole veel, uurin. Insurgency on alles hiljuti tulnud ja heakskiidu saanud mujal ja ka paljude siin tuntud foorumi kaaslaste poolt. Soovitan vaadata/tutvuda kui realistlik fps huvi pakub.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wtf3000
HV vaatleja

|
14.02.2014 01:20:06
|
|
|
Avot näitab jälle suurepärast nulltolerantsi bf4 normaliga mängivate kodanike vastu. Samuti hakkas ise jahuma skillist ja nüüd ütleb, et sellest ei ole mõtet rääkida. Ja see, et su arusaam on teistsugune, saime teada umbes 7000 postitust tagasi. No kurat absoluutselt ei huvita. Mine mängi oma über-realistlike mänge ja ära vingu! See siin on bf4 teema. Võin liialdamata öelda, et sa oled bf4 normal astme pärast hädaldanud vähemalt 20 korda. Ja mis minul nüüd viga ja kirun siin? Sest Sa ajad sellist seepi suust välja, et paha hakkab. No tõesti niimoodi häirib, et kuidagi peab reageerima. Ja btw, ma mängin ka enamus aega hc peal, ei ole vaja selle pärast kilgata siin. Nagu homod oma paraadiga kogu aeg. Istu kurat kapis ja ole rahulikult omaette, ei ole vaja kõigile reklaamida ega pinda käia...
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
14.02.2014 01:29:07
|
|
|
Mina ei saa jälle nendest inimestest aru, kes iga jumala päev vinguvad kui halb see mäng on ja kui halb selle netikood on vms. Aga ikka mängivad seda mängu edasi ja järgmisel päeval hakkab jälle otsast peale see nutmine, kui halb see mäng on. Miks üldse mängite siis seda? MIKS?
Tehke ise parem mäng
Edit. Ise nutsin ka, et vastased ei saa surma kuidagi, aga ma ei mängi ka enam väga seda mängu.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
14.02.2014 01:50:46
|
|
|
Tyypiline BF4 fannide seebikas. Teie vingute siin iga jumala päev! Kui julgen soovitada terve netcodiga mängu, siis jälle midagi pahasti/valesti. Vötke need fani prillid yksord juba eest ära, või löpetage see vingumine.
Nagu mainisin minul töötab see laste "söjamäng" hästi! Arvuti on karras ja köik OK. See aga ei tähenda et, ma öelda ei tohiks, et kogu mäng on yks kuradi jura ja seda enam mängida ei viitsi!
Seda vöib mängida ainult täis peaga ja seda ka ainult HC versioonina. Kuna ajud vöib jätta "laua sahtlisse" kogu mängu puhul. ja samas mingit skilli vaadata on täielik poisekeste teema. Mängus kus on kummikuulid, kuna mäng on suunatud massidele, kellele ei meeldi kohe kuidagi surma saada. (laste mängupystolitele pannakse ka nooltele kummi röngad otsa, muidu vöivad haiget ju saada). Täpselt sama tunne tuleb BF4 puhul! Ja pole seda mötet enam edasi arendada, kuna teate seda peeglisse vaadates isegi!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.02.2014 01:54:56
|
|
|
Ajud peavad päris "lauasahtlis" olema, et mängu nimetada hästi töötavaks.
Küllap seda HCs ei tunnegi, seal tapab iga stray bullet, vahet pole kas siis kaveri tagant või mitte.
A miks sa armat ei mängi? See ju püha simulaator.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karl P.
HV kasutaja

|
14.02.2014 02:01:10
|
|
|
Dave20 kirjutas: |
Miks üldse mängite siis seda? MIKS? |
Raha sai ju makstud, tahaks nagu selle eest korralikult mängida ka... aga ei saa
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
14.02.2014 02:08:17
|
|
|
Kes ütles et ei mängi? Aga, kuna olen maksnud ka selle jura eest, siis vaatan kuidas ta areneb jne. Tyytu vaid siia tulles ALATI lugeda samade mängijate vingumist.
Mitte mingit positiivset teemat, arendamist siin, ainult yks poisikeste virin ja irin.
painkillah, massidele suunatuna mänguna töötab see korraliku arvuti ja ametliku mängu, ning windows versiooniga hästi. Vähemalt minul! Eriti peale viimast patchi.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
14.02.2014 02:28:30
|
|
|
Ajud peavad päris "lauasahtlis" olema, et mängu nimetada hästi töötavaks.
Küllap seda HCs ei tunnegi, seal tapab iga stray bullet, vahet pole kas siis kaveri tagant või mitte.
A miks sa armat ei mängi? See ju püha simulaator. |
ma kardan et ta ei jabla inglise keelt piisavalt hästi et end arma'st läbi närida. vanema generatsiooni inimeste häda.
Kes ütles et ei mängi? Aga, kuna olen maksnud ka selle jura eest, siis vaatan kuidas ta areneb jne. Tyytu vaid siia tulles ALATI lugeda samade mängijate vingumist.
Mitte mingit positiivset teemat, arendamist siin, ainult yks poisikeste virin ja irin.
painkillah, massidele suunatuna mänguna töötab see korraliku arvuti ja ametliku mängu, ning windows versiooniga hästi. Vähemalt minul! Eriti peale viimast patchi. |
sa oled siin enam-vähem samapalju vingunud.
pätsi kohta midagi halba ei oska öelda.masin püsis stabiilne need 3h mis mängisin
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
14.02.2014 02:30:15
|
|
|
Second Assault premiumitele 18 veebruar ja Naval Strike märtsi lõpus. Lihtsurelikele sisi +2 nädalat
link
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lantotti
HV vaatleja
|
14.02.2014 02:47:44
|
|
|
Vanad,pole vaja üksteise peale kuri olla.Saame mõni päev mingis serveris kokku ja lasen teile iga ühele neli auku pähe ja asi tehtud.Mänguilu on kõige tähtsam.Mingi eriline pill pole aga asja ajab ära.
Alkaseltzerboy.
PS:Ega enam nii noor ka pole-tahaks selle squadi chati selgeks saada.Pole tiimis kunagi pelanud.
_________________ "Parem vaikida ja näida rumalana kui avada suu ja hajutada kahtlused lõplikult." |
|
tagasi üles |
|
 |
ownagetime
HV kasutaja

|
14.02.2014 09:55:11
|
|
|
Mis te nüüd tülitsete, vötke BF2+ PR mod ja saate realismi kui palju, vahel vb üldse vastast ei näe
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
XD
HV kasutaja

|
14.02.2014 10:57:55
|
|
|
Eile Dawnbreakeril crashis korduvalt soudloopi tõttu, kellelgi veel juhtus pärast patchi?
_________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J. |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |