Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui tihti teha HV serveris wipe? |
Iga 1 nädala tagant |
|
19% |
[ 26 ] |
Iga 2 nädala tagant |
|
12% |
[ 17 ] |
Iga 3 nädala tagant |
|
7% |
[ 10 ] |
Iga kuu tagant |
|
31% |
[ 43 ] |
Mitte kunagi |
|
28% |
[ 39 ] |
|
hääli kokku : 135 |
|
autor |
|
Timberg
ööKARU

|
10.02.2014 15:53:07
|
|
|
Ma pole viimased 3 päeva eriti mänginud, seega ei oska kommenteerida praeguste sigaduste kohta, aga ütlen nii palju.
Rodz sa olid serveris üks tore kuju ja mul on kahju, et sa banaani said. Mina isiklikult teeksin veidi teistsugused reeglid serveris, aga ma pole serveriga kuidagi seotud ja praegused adminnid/omanikud on väga head tööd teinud. Korduvalt on mängijate tahtele vastu tuldud ja reegleid mugandatud vastavalt soovile (pve > pvp > pve/pvp hübriid safezonega), peale on lastud mitu plugini, mis muudavad mängu paremaks ja lisavad võimalusi, tüübid suhtlevad rahvaga avalikult, võimaluse korral aitavad ja grindivad nagu kõik teised.
Nüüd sinu kohta. Esimest korda kuulsin sinust, kui olid mu baasis lõksus surma saanud ja chatis keegi ütles, et sa oled üks nendest mängijatest, kes kõiki tapab. Okei. Minul isiklikult pole laheda pvp vastu midagi, aga ausalt... kõigi (ka. uute ja relvastuseta määngijate) nottimine on mage. KOS (kill on sight) mentaliteediga mängijad rikuvad selle mängu lihtsalt ära. Minule kui verejanulisele mängijale meeldib, kui on vastaseid, kes mingit vastupanu suudavad osutada. Mingit vastupanu ei tule, kui tüübid pidevalt kasti lasta. Veel kord, minu poolt austus, et endale serveris paljude mängijate silmis päti maine said, see on lahe. Teebki mängu teistele huvitavamaks. Aga tulevikus... ma soovitaksin kuidagi... mõnusamalt seda teha. Ole pätt, aga ära riku sellega kõigi teiste mängulõbu ära. Lambi näide minu külla ehitatud surmalõks, mis meelitab mängijaid sisse ja sealt väljuvad ainult osad. Pole kõige originaalsem idee, aga siiski... saab kino, maja ümber juba praegu korduvalt kõvasti huumorit saanud ja minu bännimist pole nõutud (kusjuures 1x isegi oli, aga see tüüp oli lammas, sest ei saanud aru, et võõras majas ei pea käima ).
Igatahes on minu kui rusti mängija ja pvp austaja soov see, et kui te kunagi tagasi tulete ja saate eelnevalt omanikega asjad klaaritud, palun mängige nii, et leiate oma koha serveris ja lasete ka teistel olla. Head mängijad olete, seda on näha, aga see et teil on palju aega mängimiseks või tahate paugutada ju ei pea tähendama seda, et "veri ninast välja kuuli kõigile" tuleb anda? Võtke rahulikumalt. SUhelge. Hirmutage inimesi. Ähvardage neid relvaga. Võtke nad endale orjaks. Ehitage vangla, ajage vaenlaseid vanglasse, rüüstage sarnase varustusega mängijaid... miks mitte vahel kedagi ka aidata? Mäng võimaldab nii palju rohkem, kui suvaline paugutamine.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
10.02.2014 16:02:34
|
|
|
PvP-d saate ehitiste raidimisega edukalt rakendada. Ei ole vaja kivikirvega nodi korjavat tegelast pähe tulistada peale seda, kui ta on sulle su palve peale süüa pakkunud.
_________________ i like my sugar with coffe and cream |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
10.02.2014 16:09:22
|
|
|
Timberg, sina oledki see, kelle majas seal villages lõks on ja mulle research kiti lubasid, aga üks teine vend jäi lõksu sinna, sai surma ja siis suurem hala tuli. Sai korraliku kõhutäie naerda kusuures.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Antichraldo
HV vaatleja
|
10.02.2014 17:08:22
|
|
|
LKits kirjutas: |
No sellest on ka ju korduvalt räägitud, et tark mängija ei pane välimuselt reetvaid riideid selga ehk siis jookseb paljalt ning lausa äkki kivi käes, näeb kevlaris venda, võlub relva välja ja kevlarivennale kuul pähe.
Kas selline käitumine on lubatud?
Kui soovite konflikti- ja süüdistustevabalt serverit jooksutata, siis ei jäägi muud üle, kui reeglid kirja panna. Vastasel juhul tulevadki need väited, et adminnid kuritarvitavad enda õigusi kirjapanemata reeglite kehtestamisel. Iseenesest on see täitsa lubatud, sest teie server ikkagi, aga kui soovite osutada mittetulundusliku ühiskonnale/mängijaskonnale kasulikku teenust, siis aksepteerige ka nende vajadusi.
Mina kill-on-sight suhtumist väga ei poolda, aga siiski - PvP omadused peavad säilima, sest need on sinna mängu sisse ehitatud. Kui ei soovi, siis kõrvaldage üldse mängijatevaheline vigastamine ära (raudselt on mingi plugin välja mõeldud).
PS: Kas seal serveris on nüüd M4, C4 jms blueprintide omandamine eemaldatud? Ehk kui leiad relva, siis hoia sellest kümne küünega kinni ning ära kaota? |
Me võime kõik asjad peensusteni kirja panna aga kuidas kontrollida nende täitmist? Iga mängijaga ei saa admin kaasa joosta terve päeva ning nt öelda, et kogu mängusessioon tuleb lindistada on BS. Lõpuks peab igaüks reegleid austama ja neist kinni pidama. Sõna sõna vastu olukorras aitab ainult admini enda otsustusvõime. Kui keegi on varasemalt negatiivsete tegudega silma paistnud, siis otsuste langetamisel see talle kindlasti kasuks ei tule.
Ühesõnaga, seniks kuni pole põhjalikke tööriistu a loge, ei saa olukordi 100% täpsusega hinnata.
viimati muutis Antichraldo 10.02.2014 17:09:26, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
10.02.2014 17:09:21
|
|
|
Evil14 kirjutas: |
Timberg, sina oledki see, kelle majas seal villages lõks on ja mulle research kiti lubasid, aga üks teine vend jäi lõksu sinna, sai surma ja siis suurem hala tuli. Sai korraliku kõhutäie naerda kusuures.  |
Aga palun
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
10.02.2014 17:11:57
|
|
|
Säänseid majasi lausa mitu tükki tegelikult Ise ka vahepeal jätsin tahtlikult oma maja ukse lahti ning farmiringilt tagasi tulla korjasin seljakotid põrandalt ära..
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
10.02.2014 18:37:40
|
|
|
Sain täna öösel mingi 3 aegu näkku, mingi Re.... jne oli nimi.
Olin rahulikult lootimas ja järsku ilmus välja, tahtsin öelda sõbralik, aga kohe lasi näkku.
Ütlesin paar sõna chatis aga siis jätis mu asjad alles ja kõik sujus hästi edasi
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
rodz
HV vaatleja

|
10.02.2014 20:44:29
|
|
|
Ühesõnaga mõttetu server..
1)Paljud arvavad/teavad, et adminid abusevad.
2)PvP on siiski keelatud, saad ban.
3)'Küla' ei täida oma eesmärki, sest ikka mingid esimese päeva kutid ehitavad kuskile avalikku kohta ja siis nutavad, et surevad.
Mind lihtsalt huvitab.. Ma tulin serverisse ikka mitu päeva peale wipe. Ei astunud kordagi sinna uude külla sisse ja sain ikka jalad alla peale mitut korda suremist, peale mitut korda asjade kaotust. Ma ei vingunud kellelegi, sest see on PvP server ükskõik kas tegu on KOS-iga või newspawn killiga sest mõlemad on ikka inimesed, kes mängivad ja teavad, et serveris on mängijate tapmine lubatud. Ja lõpuks ikka keegi jagu ei saa ning asi lõpeb ban saamisega sellepärast, et tapame bushi ära.
|
 |
Evil14
HV Guru

|
10.02.2014 21:14:12
|
|
|
rodz, newspawne ei killita ja ei KOS-ita inimesi. Sellest reeglist ei tohiks ju raske olla aru saada. PVP server on aus võitlus võrdsete mängijate vahel, see tähendab näiteks kevlar vs kevlar ja näost näkku mõlemal M4, niiet mõlemad lasevad. Ei tohiks tõesti raske olla natuke loogiliselt mõelda.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
rodz
HV vaatleja

|
10.02.2014 21:34:55
|
|
|
Selline on PVP ainult läbi sinusuguste algajate silmade läbi, kes ei lepi suremisega.
|
 |
Evil14
HV Guru

|
10.02.2014 21:45:27
|
|
|
rodz, kuidas sa võtad et ma algaja olen? Olen kõik lõpuni arendanud ja teinud, olen killinud, ise surma saanud, aga võitlen ainult võrdsete vastastega. Nüüd lihtsalt ootan et mängu täiustatakse, sest minu jaoks on hetkel see liialt igav ja mingite newspawnerite tapmine ja teiste KOS-imine ei paku pinget. Olen ilmselt liiga vana ja kogenud mängija et tühja lahmimine ei tõmba.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
10.02.2014 22:55:12
|
|
|
rodz sa oled tõestanud oma tegude ja avaliku suhtumisega korduvalt tõestanud, et ei sobi sinna serverisse. head teed.
Ps. ma su viimase postituseni arvasin, et väikese tahtmise juures suudaksid tegelikult teistega koos normaalselt mängida. eksisin
Spoiler 
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
10.02.2014 23:05:08
|
|
|
Sain ka mängu kingituseks. On kah. Ootasin huvitavamat. Alguse asi vist. kaks korda toidumürgituse saanud juba
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
10.02.2014 23:22:46
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Sain ka mängu kingituseks. On kah. Ootasin huvitavamat. Alguse asi vist. kaks korda toidumürgituse saanud juba |
Mäng ei ole veel valmis. Toidumürgituse vastu aitab liha küpsetamine ennem söömist.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.02.2014 03:53:41
|
|
|
Mingid pärdikud juba kukkusid pahandama et võtan nende asju vms
Pangu siis silt juurde
Eks ta jah vajab harjumist. Kuidagi palju on tühja platsi.
EDIT: Kas mängus pole mappi tõesti :O ? Ainult mingid imelikud netis olevad millest pole suuremat kasu
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
11.02.2014 05:29:14
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Mingid pärdikud juba kukkusid pahandama et võtan nende asju vms
Pangu siis silt juurde
Eks ta jah vajab harjumist. Kuidagi palju on tühja platsi.
EDIT: Kas mängus pole mappi tõesti :O ? Ainult mingid imelikud netis olevad millest pole suuremat kasu |
See ongi asja mõte, et oled teadmatused. Survival mäng on see
Kui säänsete mängudega varem kokku pole puutunud, siis alguses on muidugi harjumatu.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel^^
HV kasutaja

|
11.02.2014 21:15:11
|
|
|
kellelgi veel taolist errorit tulnud on? "an error occured while updating rust (disk write error)" proovisin reinstalli aga ei toiminud
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
11.02.2014 21:30:58
|
|
|
Võid proovida play panna kohe, peaks hakkama.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
11.02.2014 21:43:37
|
|
|
Mihkel^^ kirjutas: |
kellelgi veel taolist errorit tulnud on? "an error occured while updating rust (disk write error)" proovisin reinstalli aga ei toiminud |
Ruumi on piisavalt...?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.02.2014 21:48:55
|
|
|
kellelgi veel taolist errorit tulnud on? "an error occured while updating rust (disk write error)" proovisin reinstalli aga ei toiminud |
GUYS I FOUND A SOLUTION!
DELETE/CUT the "downloading" folder
steam\steamapps\downloading
then start the game again
hope it worked
restart your computer (if on windows 8, select restart, don't just shut down and turn it back on) it is caused by steam messing up.
You don't need to restart your computer. Open task manager and go to process and find the "Steam.exe*32" and end the process. After you do that re-open steam and It should be fixed.
restart steam
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
11.02.2014 22:44:15
|
|
|
11th Feb Update
resources should maybe hopefully not kill you anymore while harvesting them
wolves should actually scare other AI when they are chasing or attacking something
last chunk of rock should be on the ground instead of hovering
you can’t place shelters ontop of people anymore and lock them in
you can’t build stuff on top of large spiked walls anymore
you can’t build barricades on top of barricades anymore
fixed a minor issue with spawning wildlife and resource nodes which could cause some console spam on the server
AI figures out it can’t get to you much sooner and knows to retreat
shelters decay is active for sure and they will disappear
metal window bars are thinner and easier to shoot out of
Ning:
We made our own anti cheat called CheatPunch last week. We ran it over the weekend. 4,621 people have been detected and banned.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
11.02.2014 22:51:24
|
|
|
Steami taaskäivitamine aitas mind.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel^^
HV kasutaja

|
12.02.2014 00:00:46
|
|
|
Firefly kirjutas: |
Steami taaskäivitamine aitas mind. |
aitas mul ka siis oleks pidanud kohe alustama sellest
tegin täna heateo, andsin paljudele noobidele explosivit uurida
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
12.02.2014 02:42:20
|
|
|
tsitaat: |
tegin täna heateo, andsin paljudele noobidele explosivit uurida
|
Kõige valem asi, mida teha saab..
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
12.02.2014 09:34:26
|
|
|
variandid kas on kõigil või ei ole kellelgi on kõige paremad, kui on mingil jobukarjal ainukesena, siis on küll väga mõttetu. Seega Mihkel^^, ma millalgi pöördun sinu juurde explovsivi uurimisega.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|