Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.02.2014 17:43:26 vasta tsitaadiga

brokenarm kirjutas:
Nüüd vaata, mis tanke ta mängib ning siis tule uuesti rääkima, et ta "skill" tõuseb. 6000+ lahingut ja max tier on 8.
Põhimõtteliselt ei näita ta statsid kellelegi mitte midagi ning ükski normaalne mängija ei võta teda tõsiselt, kuna ta on tavaline lowtier statpadder.

Huvitav seisukoht sul. Counterpoints:

1. Kas keegi vajab veel järjekordset WN7 900 WR 46% tier X mängijat? Ei.
2. Kus peaks algaja mängutehnikat õppima, kas T6s või T10s? Vastus on igale normaalsele mängijale ilmselge. Pole vaja ronida kõrgesse tieri enne kui oskad keskmistes juba hästi mängida.
3. Milliste tankidega peaks algaja õppima mängima? Võimalikult halbadega? EI. Mängu tuleb õppida parimate oma tieri tankide peal. Kui juba oskad normaalselt mängida, võid keerulisemaid katsetada.
4. Kui ta endale lõpuks T10 tankid välja grindib ja nendega sama hästi mängib kui praegu T6-tega, kas kedagi huvitab et ta T6s õppis mängima? Loomulikult mitte. Neid huvitab, et ta oskab mängida ja ta overall statsid ei ole tomatist tilkuvad.

WN8 järgi (mis muide nullib igasuguse statpaddingu OP tankidega!) reastatuna on tal top 5 masinad sellised:

tsitaat:
JagdPzIV - 2,337
M36 Jackson - 2,287
SU-152 - 2,253
Panther - 2,220
JagdPanther - 2,125

Ma arvan et ka parima tahtmise juures ei saa keegi JagdPz IV OP tankiks lugeda, seda nimelt peetakse üheks nõrgimaks TD-ks terves mängus! Ega Pantherit. Ega JagdPantherit. SU-152 puhul on küsitav. Ja ma ei tea kedagi, kes arvaks, et Jackson on rohkem OP kui Hellcat, Cromwell või KV1S. Ehk siis selle "statpaddingu" käigus õpitu on reaalsesse mängu edasi kandunud ja eriti märgatavalt just keskmisest nõrgemate tankide puhul.

Huvi pärast vaatasin samu tanke sinu esituses. Sellest nimekirjast leidsin vaid SU-152, WN8 1283. Ma arvan, et sa võlgned talle vabanduse icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.02.2014 18:18:42 vasta tsitaadiga

SU152 on grinditud puhtalt inimeste poolt, kes mu accountiga ~3,5k battleid tegid vahepeal kui ma üle aasta mängust eemal olin.
Kui sul ikka 6k+ lahinguid ja max tier on 8, siis on ikka miskit väga valesti.

See kui sa t6 lasta oskad, ei tähenda, et sa tX lasta oskad. See on täielik öö ja päev. Sul pole mõtet tulla rääkima, et kuna lowtieris suudeti normaalselt mängida, siis seda suudetakse ka top tieris. Miks muidu osad inimesed oma statse lowtieris paddivad? Sinu jutu järgi ju lowtieris oskav mängija saab ilusti hakkama ka top tierides.

Igatahes ei vaevu sulle vastama, kuna su arusaam mängust on ikka väga utoopiline ja must-valge.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 05.02.2014 18:21:42 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Ma arvan et ka parima tahtmise juures ei saa keegi JagdPz IV OP tankiks lugeda, seda nimelt peetakse üheks nõrgimaks TD-ks terves mängus! Ega Pantherit. Ega JagdPantherit. SU-152 puhul on küsitav. Ja ma ei tea kedagi, kes arvaks, et Jackson on rohkem OP kui Hellcat, Cromwell või KV1S. Ehk siis selle "statpaddingu" käigus õpitu on reaalsesse mängu edasi kandunud ja eriti märgatavalt just keskmisest nõrgemate tankide puhul.

Ma ei tea kas Panther OP on, aga IMHO on see väga hea T7 tank. Polnud varem tankipõhiseid statse eriti uurinud ja avastasin nüüd üllatuseks, et just see tank troonib mul tipus.
Spoiler Spoiler Spoiler

Korraga kolme T9 stock tanki (T-54, M103 ja IS-8) grindimine mõjub igatahes tulemustele suhteliselt kehvasti. Seni oli pidev tulemuste paranemine, nüüd esmakordselt kukkumine.
Spoiler Spoiler Spoiler

IS-8 oli algul ikka eriline ikaldus (kombineerituna oma lollusega), kõige nukram oli ühel õhtul järjest 5 IS-8 mängu (kaotust), kus tegin igas mängus 0 dämmi...

Võiduprotsenti soolona küll ei oska enam üles ajada. Ilmselt üle selle piiri peab kas ainult platoonima või mingi kvalitatiivne muutus toimuma mängustiilis.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.02.2014 18:39:32 vasta tsitaadiga

brokenarm, mul on üks post sinu omast kõrgemal neli hästiargumenteeritud punkti, millest sa mitte ühelegi ei vasta ja lahmid lihtsalt vastu "su lowtier statpadderid ei tea tegelikult sellest mängust midagi".

brokenarm kirjutas:
See kui sa t6 lasta oskad, ei tähenda, et sa tX lasta oskad. See on täielik öö ja päev. Sul pole mõtet tulla rääkima, et kuna lowtieris suudeti normaalselt mängida, siis seda suudetakse ka top tieris. Miks muidu osad inimesed oma statse lowtieris paddivad? Sinu jutu järgi ju lowtieris oskav mängija saab ilusti hakkama ka top tierides.

Igatahes ei vaevu sulle vastama, kuna su arusaam mängust on ikka väga utoopiline ja must-valge.

Sa arvad, et Tank Inspector ja WOT Armory ei näita T10 tankide weakspotte või et nende kohta pole kirjutatud Tank Guide ega tehtud videosid? icon_lol.gif
Iga mängija, kes mängib T6s juba uunikumi tasemel ja suudab ülalmainitud ressursse kasutada, on peale loomulikku sisseelamisperioodi võimeline T10s väga heade tulemustega mängima.

Mängijal, kes arvab, et T10 ja T6 vahel on öö ja päev, pole sellesse mängu küll eriti sügavalt viitsinud süveneda. T10s on keskeltläbi paremad mängijad, aga sellega ka suured erinevused piirduvad. Mäng, mida mängitakse, on siiski sama.

viimati muutis erick 05.02.2014 18:51:14, muudetud 1 kord
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 05.02.2014 18:45:30 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Huvitav seisukoht sul. Counterpoints:

1. Kas keegi vajab veel järjekordset WN7 900 WR 46% tier X mängijat? Ei.

Siin nõustun
tsitaat:

2. Kus peaks algaja mängutehnikat õppima, kas T6s või T10s? Vastus on igale normaalsele mängijale ilmselge. Pole vaja ronida kõrgesse tieri enne kui oskad keskmistes juba hästi mängida.

Täiesti erinev eta on Tier 6 ja tier 10, kõik tier 10's õpitu on rakendatav allpool, aga vastupidi ei pea paika. Tier 6 statpadding on iseendale hea enesetunde tekitamine ja suurt muud midagi.
tsitaat:

3. Milliste tankidega peaks algaja õppima mängima? Võimalikult halbadega? EI. Mängu tuleb õppida parimate oma tieri tankide peal. Kui juba oskad normaalselt mängida, võid keerulisemaid katsetada.

Raske õppustel, kerge lahingus. Samas ei tasu AMX 40 peal piinlemist pidada õppimiskogemuseks, teatud aparaadid on lihtsalt liiga halvad, etnendega midagi teha.
tsitaat:

4. Kui ta endale lõpuks T10 tankid välja grindib ja nendega sama hästi mängib kui praegu T6-tega, kas kedagi huvitab et ta T6s õppis mängima? Loomulikult mitte. Neid huvitab, et ta oskab mängida ja ta overall statsid ei ole tomatist tilkuvad.

Taaskord, tier 6 ja tier 10 meta on täiesti erinev. Tier 6's saad sa selgeks õppida mapid, aga tier 10 deployment on erinev kuna mägu domineerib vision control ja alpha, iga viga saab aina karmimalt karistatud jne. Ma hetkel suudan enda ainukese lahti grinditud Tier 10 masinaga vaevalt end üle 50/50 hoida, kuna ei rakenda seda õigesti, olenemata heast mehaanilisest mänguoskusest. Selle samaga puutuvad kokku tõenäoliselt ka enamus BITE koolitatud düüdid, kuigi ma leian, et see mida sa teed on üsna tänuväärne.
tsitaat:

WN8 järgi (mis muide nullib igasuguse statpaddingu OP tankidega!) reastatuna on tal top 5 masinad sellised:

tsitaat:
JagdPzIV - 2,337
M36 Jackson - 2,287
SU-152 - 2,253
Panther - 2,220
JagdPanther - 2,125

Huvi pärast vaatasin samu tanke sinu esituses. Sellest nimekirjast leidsin vaid SU-152, WN8 1283. Ma arvan, et sa võlgned talle vabanduse icon_smile.gif

Väga hea, et kõik õpitu mööda külg maha ei jookse, siin pole nagu suurt midagi muud mul lisada.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 05.02.2014 19:01:50 vasta tsitaadiga

500 lahingu juures ei taipa peale selle, et vastast peab laskma midagi (mõni teamkiller ei saa sellest pärast 1k lahingut ka aru), muidugi oleneb, kas mängid statside jaoks või funi pärast (ehk kas uurid internetist rohkem või vähem).
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.02.2014 19:27:04 vasta tsitaadiga

Asjalikud kommentaarid, Antikrist thumbs_up.gif

tsitaat:
Ma hetkel suudan enda ainukese lahti grinditud Tier 10 masinaga vaevalt end üle 50/50 hoida, kuna ei rakenda seda õigesti, olenemata heast mehaanilisest mänguoskusest. Selle samaga puutuvad kokku tõenäoliselt ka enamus BITE koolitatud düüdid, kuigi ma leian, et see mida sa teed on üsna tänuväärne.

Sellega puutuvad kokku ka head ning väga head mängijad, sh ka mina - alustasin T10-tega 7K mängu juures, ehk liiga vara. Kõige kindlam viis seda ületada on platoonimine teiste vähemalt sama heade või eelistatavalt paremate mängijatega kui sina, kõige raskem aga see-eest rahuldustpakkuvaim on muidugi lonewolfimine kui sa juba oled enamikust T10s kohatavatest mängijatest peajagu üle.

Ma siiski leian, et saata suhtelist algajat (6K mängu veel kindlasti käib sinna alla) T10sse midagi "õppima" on rumalus. Enne peaks endale selgeks tegema mapid, rollid lahinguväljal, camo süsteemi, skillid ja varustuse. Ja mitte lihtsalt selgeks, vaid õppima neid ka kõrgel tasemel rakendama mängus. T6 sobib selleks ülihästi. Kõik mängijad jõuavad T10ni nagunii, mida kogenum ja parem sa oled selleks hetkeks, seda lihtsamalt T10 omandamine läheb.

Loomulikult võib ka otse T10ni välja kõmmutada ja siis seal "kudeda" (loe: kaks-kolm lasku ja mäng läbi) lootuses midagi õppida. Selliseid accounte olen ma näinud küll ja veel. Inimene teeb paartuhat mängu T10s Bad tasemel ja arvab, et ohh, need seal T6s ei tea õigest mängust mitte midagi icon_biggrin.gif

Mul on üks hea näide kohe varrukast võtta mängijast, kes põrutas sirges joones T10 suunas, et saaks vaid kõrgete tieridega mängima, ilma endale mängu põhialuseidki selgitamata: http://www.noobmeter.com/player/eu/TOOMT/504007001/
Ja ta ei ole bott ega isegi mitte loll, vaid täitsa tavaline eestlane, kes lihtsalt oli laisk.
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 05.02.2014 20:10:24 vasta tsitaadiga

Ritsard kirjutas:
erick kirjutas:

BITEs nullist mängimist alustanud liikme, kes hakkas juba 50 lahingu juures õpetusi ning artikleid lugema, WN7 kurv (hetkel 1420):

Kas lihtsalt talendikas või on kõiki võimalik nullist nii heade tulemusteni õpetada?

Ikka on, nii heade tulemusteni on võimalik ise ka jõuda, kui pidevalt õppida, ma olen üks neist iseõppinutest. Kid olevenevalt inimesest on protsess kiirem koos juhendamisega.
Minu wn7 kõver siis ka

tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 05.02.2014 21:43:40 vasta tsitaadiga

t10 tanke ei saagi hästui mängida kui sa randomis yksi mängid. Viimasel ajal mängivad t10 tanke suures osas mingid täielikud noobid, enamusel eff seal 500 kandis. Mingi valemiga sa seal tulemust ei tee sellise kaadriga
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 05.02.2014 23:53:09 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
http://www.noobmeter.com/player/eu/TOOMT/504007001/

Vaadates statse eriti just neid mis artyga mängitud, siis vägisi tekib tunne et tegu on botiga nii halvasti ei suuda keegi mängida...
http://www.vbaddict.net/tanks/toomt-eu-c87e9ffa6f01d45660ccd382fc3dbbe0

Võrdluseks lihtsalt mainin et PTS otsib enda klanni neid kes tier 10 arty't mängida oskavad "2300+ damage per battle"
Ilmselgelt ma raiskan hetkel enda talenti. Minu tänane run... Arvan et keskmine dmg artyga oli seal 3.5+ juures, nendes kohutavates random mängudes. Platoonida pole mul ju mitte kellegagi BITE's. Mul pooled tankid on juba tier 10.
http://www.noobmeter.com/recent/eu/andrez3d/500790217/500790217_00035972_20140205_003555/500790217_00035981_20140205_131451
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 06.02.2014 00:40:09 vasta tsitaadiga

Esimene round saime niisama edasi. Teine round 5on5 saime kokku potensiaalsete võitjatega, ISOUL vennad. Aa no nad tegid lollisti, splittisid ja saatsid ühe saarele. Ma ei kujuta ette misasja nad mõtlesid, et ülevalt baasist alustades campame Chaffedega vms. Täis Chaffee mäng oli. Lasime nad mäkke, sõitsime selga, tapsime maha ja siis võtsime üksiku ära. Kolmas round oli täis bottide vastu. Järgmised kaks roundi peaks loogiliselt ka ära võitma. 4 vastast veel kulla saamiseks võitma.

Erick kirjutas:
Mängijal, kes arvab, et T10 ja T6 vahel on öö ja päev, pole sellesse mängu küll eriti sügavalt viitsinud süveneda. T10s on keskeltläbi paremad mängijad, aga sellega ka suured erinevused piirduvad. Mäng, mida mängitakse, on siiski sama.
- Ma tõesti loodan, et selle kohapealt sa teed nalja ja ei mõtle seda tõsiselt.
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 06.02.2014 01:16:28 vasta tsitaadiga

Kui hea see Chaffee on ka siis? Vaatan, et suht jubeda tankiga vaja ta lahti mängida ja kogemust ka sitax vaja teenida......
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 06.02.2014 01:34:13 vasta tsitaadiga

Chaffee on ikka suht OP scout. Valued kõik head, mobiilsus hea, toru hea, saad ka suuri piinata sellega kuni t10ni välja, üks lõbusamaid tanke mängus kindlasti. Ise võtsin turniiri jaoks lahti selle. Mõtlesin küll, et sõidan Stuartiga lahti kui see topeltXP oli viimati, aga ei viitsinud. Kazna käest sai Iirimaa ka ära võetud paari päevaga.
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 06.02.2014 02:31:49 vasta tsitaadiga

Parim mäng seni
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.02.2014 12:25:32 vasta tsitaadiga

10.10.10 kirjutas:
Parim mäng seni

Üks parimaid asju, mida sa alguses teha saad, on võtta premium konto. 10 EUR kuus on väike raha võrreldes sellega, kui palju libedamalt kõik läheb. Muidugi kui sul on palju aega ja vähe raha, saab ka ilma hakkama. icon_smile.gif

brokenarm kirjutas:
Erick kirjutas:
- Ma tõesti loodan, et selle kohapealt sa teed nalja ja ei mõtle seda tõsiselt.

Sinu eeldus on, et detailid nagu view range, alpha damage, camo, armor muudavad midagi võrreldes T6-ga. Tegelikult see päris nii ei ole. Igale monstroossusele, mida T10 mängudes kohtab, olgu see siis ninja scout või lahinguväljal kõike oneshottiv TD, on T6 tankil oma vaste olemas tierides 6-8. Ainus, mis loeb lõplikult, on varustus, taktika ja hea mängumehhanika tundmine. Sellist juttu, et T10 randomites on mingi "teistsugune metagame" ... no ainult CWdes eks. Random on random ja seal tehakse samamoodi one-flank pushe, lemming traini ja muid lollusi nagu T6ski.

Mul endal ei ole enam mingit vahet kas ma mängin T6s Cromwelli / Hellcatiga või T10s Leopard 1 / T62A-ga. Võitev taktika, varustus ja meeste skillid on täpselt samad. T10s on lihtsalt rohkem häid mängijaid ja seega vead karistatakse kiiremini ära.
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 06.02.2014 13:38:22 vasta tsitaadiga

Vau, sa mõtledki seda tõsiselt. Mine postita oma ideoloogia kuskile suurde foorumisse ka ja näed, mis sellest arvatakse. Ja see skilli vahe pole seal tieridest miskit erilist, kuna need niisama pühapäeva mängijast tomatid on oma t9'd-tX'd kätte saanud aastate jooksul ning mängud on sama punased. Ja kui mingit vahet pole... Miks siis statpadding t4-6 toimub?
Su arusaam mängust ja su utoopiline loogika on lihtsalt nii vägevad. Ei tea kas sa ise ka aru saad, et üle paari postituse räägid oma eelnevatele postitustele vastu.
Aga no vähemalt saime teada, et sinu juttu ei maksa tõsiselt võtta ning sulle üldse vastata.

///
Wargaming teeb normaalselt nalja. Eelmine nädal oli osade klannide logodega jama. Selle asemel siis kuvati WG logo. Nüüd täna tulime sisse ja terve klann kadunud icon_biggrin.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.02.2014 13:48:02 vasta tsitaadiga

ot:
brokenarm, no ega seda vaidlust polegi mõtet jätkata, sul on oma arvamus ühe mängija perspektiivist, mul on oma arvamus, mis tuleneb esiteks enda kogemusest ja teiseks ~20 mängija treenimise perspektiivist. Sa pole muide senimaani ühe sõnagagi selgitanud, miks T10 siis nii väga erinev on T6st, ainult kinnitanud, et on väga erinev. Raske võtta tõsiselt inimese arvamust, kes oma väiteid mitte mingi argumentatsiooniga toetada ei suuda juba 2 lk jutti ja lihtsalt avaldab seisukohti. icon_smile.gif

BITE elas sama asja eelmine nädal üle, paariks tunniks oli klann kadunud. Päris tüütu, eriti kui vaja inimestele liitumiskutseid saata, aga klanni nagu ei eksisteerikski icon_biggrin.gif
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 06.02.2014 13:51:47 vasta tsitaadiga

erick, ma pole nii tulihingeline fänn, et maksaks 10€ kuus. Ma panen nädalas seda mängu käima vast 3-4 korda max 30minutiks...
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.02.2014 14:25:35 vasta tsitaadiga

10.10.10, no kui sa puhta fun'i peal väljas oled siis ei maksa statse vaadatagi, tuju läheb ära lihtsalt icon_biggrin.gif Selleks, et midagi õppida, peab ühe ja sama tankiga jutti tegema ikka mingeid 2-4 tundi sessioone. 30 min on piisav 3 väga hea mängu jaoks, aga sealt ei õpi veel suurt midagi.
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 06.02.2014 14:34:50 vasta tsitaadiga

Alguse asi, siis kui mõni parem tank käes, siis veidi huvitavam mängida ning ei ole ka probleemiks 10€ eest kuu premm osta icon_wink.gif

Kuna sa teed UK liini, siis good luck, mu arvates see puu on suht pain in the arse
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.02.2014 14:49:34 vasta tsitaadiga

Leinöl on õigus, õppimiseks ma soovitaks hoopis mõnda TD puud, nt venelaste või sakslaste oma.
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 06.02.2014 15:40:09 vasta tsitaadiga

Ütleks, et endale UK liin meeldib kõige rohkem. AT7 ja Comet endal hetkel, suht lõbus on teisi omada. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 06.02.2014 16:06:45 vasta tsitaadiga

Uk TD liin on ikka väga hea
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 06.02.2014 16:25:38 vasta tsitaadiga

Neid aeglasi, uimaseid olevusi on suht lihtne tavaliselt kottida, aga mõne olukorras on neid kuradi raske paigast nihutada.
tagasi üles
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

sõnum 06.02.2014 22:33:15 vasta tsitaadiga

Kuidas T28 prot peale T25/2 tundub? Kiirus justkui olematu, mis selle kompenseeriks? T30 lahti teha oleks vist hirmus piin?
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 06.02.2014 22:43:04 vasta tsitaadiga

T28 Prot on hea tank, aga sellel hetkel hakkasin just mediume arendama ja nii ei tahtnud selle aeglasega sõita (toru ja soomus ikka väga mõnusad).
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 07.02.2014 00:52:55 vasta tsitaadiga

TeaMeTzu kirjutas:
T28 Prot on hea tank, aga sellel hetkel hakkasin just mediume arendama ja nii ei tahtnud selle aeglasega sõita (toru ja soomus ikka väga mõnusad).

T28 Prot on väga mõnus TD tier 8's. Tänu sellele et torn liigub, siis tuleks teda mängida nagu heavy. Tier 8 kohta väga hea soomus ja kahur. T30 ja t28 grind oli üks meeldivamaid.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
Launger
Kreisi kasutaja

sõnum 07.02.2014 16:10:22 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Defeat
Battle: Erlenberg 7.02.2014 14:25:57
Vehicle: Waffenträger auf Pz. IV
Experience received: 1 577
Credits received: 78 950
Battle achievements: Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Ja replay oli muidugi välja lülitatud.... assault defenses olin, 5 minutiga oli seis 0-9 vastaste kasuks vist, siis kui hakkasid meie baasi voolama siis kõmmutasin ja kõmmutasin, pmst oleks ma lihtsalt ellu jäänud oleksin ajaga võitnud sest decappisin cappivat IS7 lastes talle 400m pealt 4 korda lower plate icon_biggrin.gif aga siis tuli kuskilt tagant full hp jgpze100 ja gg

EDIT:

Panin replay käima ja tuli veel parem mäng
Vaadake nüüd kuidas malinovkas WT peab mängima, teen iga mängu alguses seal nii
http://wotreplays.eu/site/592979#malinovka-laungerr-waffentr_ger_auf_pz_iv
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
HaXoR
HV kasutaja

sõnum 07.02.2014 16:13:48 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Tule taevas appi mis tiim...
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 07.02.2014 16:31:18 vasta tsitaadiga

Launger, thumbs_up.gif Ega nende vahvlimasinatega vist väga kerge pole Ace Tankerit kätte saada, päris paljud mängivad neid?
tagasi üles
Launger
Kreisi kasutaja

sõnum 07.02.2014 16:36:57 vasta tsitaadiga

Ei ole jah, enne oli mu top xp 1450 ja sellega ei saanud aga nüüd vast enamikel WTE100 käes ka ja siis veitsa madalam see piir. Aga hea tank ka, sellepärast ka kõrge.
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 07.02.2014 16:40:39 vasta tsitaadiga

Vahvlid pidid kuulduste järgi jah üsna katki olema, ise pole viitsinud seda puud veel grindima hakata, aga üks kuradi hea TD crew oleks vahvlisse istutada küll. Poistel neljas skill jooksmas.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 07.02.2014 17:50:47 vasta tsitaadiga

On ja saavad nerfi ka järgmise patchiga. Rohkemgi kui teised TD-d, lisaks alpha dämmile minnakse ka HP kallale juba.
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 07.02.2014 19:23:35 vasta tsitaadiga

Siiani pole patchnotedes vahvlite alpha muutus silma jäänud, ainult 850 alpha reövad läksid 750 peale imo.
tagasi üles
Scammy
HV vaatleja

sõnum 07.02.2014 22:38:23 vasta tsitaadiga

Kõikidelt tanki hävitajatelt võetakse camo raiting ära. See on kuskilt FTRist silma jäänud
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 08.02.2014 01:12:50 vasta tsitaadiga

Teine päev edukalt mööda saadetud 5on5 WoTi cupil. 5 vastast võidetud 2;0 skooriga ning järgmises roundis vastast pole esialgsetel andmetel, kuna FAME+UNICA+KAZNA tiim suutis mingite bottide vastu viiki mängida BO3s.
tagasi üles
DumptyLook
HV vaatleja
DumptyLook

sõnum 08.02.2014 02:19:04 vasta tsitaadiga

Vähese vaevaga palju medaleid. Vastased andsid endast parima hah!

Võit!
Lahing: Fjordid 8.02.2014 1:00:20
Masin: T29
Kogemused: 1 582
Krediiti: 37 239
Lahingu saavutused: Äss, Terasmüür, Kolobanovi medal, Pascucci medal, Radley-Waltersi medal

http://wotreplays.com/site/594447#fjords-dumptylook-t29
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 08.02.2014 14:44:35 vasta tsitaadiga

Mida alguses selle kullaga teha saab? Vaatan et 30 päeva premium ja 3,500 kulda maksab £16. On motet? ... sest prooviks oli mõttes kuu proovida premium.
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 08.02.2014 16:00:31 vasta tsitaadiga

No krediiti ja xp lause voolab sisse preemiuminga icon_biggrin.gif.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 08.02.2014 16:25:08 vasta tsitaadiga

Kuna ma midagi hetkel ei grindi hoolega siis mul premmi pole hetkel. On ikka ysna suur vahe küll, pappi nii palju ei tule ja expi ka ikka oluliselt vähem. Aga nagu öeldud, kui ei grindi midagi siis pole vahet. Olemas on 2 premmtanki ja nendega ikka nii palju pappi teenib et võib vabalt vajadusel kulda lasta
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.02.2014 17:00:43 vasta tsitaadiga

10.10.10 kirjutas:
Mida alguses selle kullaga teha saab? Vaatan et 30 päeva premium ja 3,500 kulda maksab £16. On motet? ... sest prooviks oli mõttes kuu proovida premium.

No teine variant on osta 5500 kulda 19.95 EURiga, sellest siis 2500 panna premiumi alla ja jääb muudeks kulutusteks või järgmise kuu premiumiks ka raha alles 3000. Eks ise arvuta, kuidaspidid soodsam on. Mulle näib, et see giftshop'i variant on soodsam 500 kulla jagu.
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 08.02.2014 18:10:16 vasta tsitaadiga

Tore....tahtsin osta T44, just arendasin ära ja mida ma vaatan, mingi tore missioon on käimas ja T-43 müüghind on 30% madalam icon_evil.gif .
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 08.02.2014 18:22:02 vasta tsitaadiga

Krt mingid jubedad idioodid mängimas praegu, T-58 ajab ka tõsiselt närvi, vaja kaugemale lasta, no annab pihta lasta, laseb tõsiselt mõnusalt mööda.....
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 08.02.2014 18:33:31 vasta tsitaadiga

Kas tõesti, kui on soodukas ja pole tanki sooduka ajal ostnud, pean selle madalama hinnaga maha müüma?
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 08.02.2014 18:54:25 vasta tsitaadiga

Jep.
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 08.02.2014 19:00:52 vasta tsitaadiga

Päris hale loogika neil icon_rolleyes.gif .
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 08.02.2014 19:14:31 vasta tsitaadiga

Tavaline ju, midagi haletad seal küll pole...Kui rahast kahju kannatad ära.
3milli praegu vaba raha, peab mõtlema, kas ostaks is3 tagasi või läheks t28 peale....
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 08.02.2014 19:21:23 vasta tsitaadiga

Mis seal haledat peaks olema? Ei ole nagu raske mõni päev oodata kui mingi event toimub... või siis müü varem maha. Veidikene peaks ikka planeerida ka suutma.
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 08.02.2014 19:30:44 vasta tsitaadiga

Seal on selgelt kirjas et madalam müügihind sest ostsin masina sooduka AJAL, aga EI ostnud!
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 08.02.2014 19:35:53 vasta tsitaadiga

Koguaeg seal nii olnud jummala eest, kannatad ära asi korras. Sulle ju teatakse ette kui masinad tulevad müüki soodushinnaga, ehk siis müüd varem maha tanki.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.