Kaevasin eile erinevates ringi. Kõik suuremad pipardavad varem või hiljem. vtc.Poolz.net oli vaieldamatult kõige hullem. Keskmise statistika kohaselt tekkis võimalus midagi saada iga 15 minuti järel, kuid iga 15 minuti järel tegi pool hoopis restardi. Peale restarti oli KH/s normaalne, kuid 5 minuti möödudes kukkus 1/3 võrra. Teinekord peale restarti oli süsteem vigane ja loopis veateateid. Sealt ei saanud peaaegu mitte midagi . EU.vertcoin.org oli õuduse poolest teine:)
Hetkel istun vtc.kilovolt.co.uk peale ja see on staabiilne olnud juba pea 12h.
ma ka praegu kilovoldi peal...eile öösel kukkusid kaevurid millegipärast maha. hommikul õnneks on praegu käinud. web on seal ainult aeg-ajalt kuidagi aeglasevõitu.
kas mõni vanade usb asicute omanik jms ka mediterranian coini kaevab? See on see scrypt+asic hübriid. Abiks neile kes algselt nende ostuga kõvastu vastu pükse said nagu mina
Hetkel on 6% kogu võrgust minul, aga see osa kukub kiiresti ja väga kiiresti
Spoiler
viimati muutis SurfData 05.02.2014 14:41:40, muudetud 1 kord
millegi pärast ei toimi" -l F15x16". kui see scriptis sees siis tuleb kohe "result does not validate on CPU". teisi coine kaevandades selline väärtus toimib väga hästi. autotuninguga hashib ka 80khashi sekundis, teisi teeb 280+.
Network Info
Difficulty 1,277.45718636
Est Next Difficulty 2,305.18590020 (Change in 1990 Blocks)
Kust selline info? Hetkel leitakse blokk iga 62 sekundi tagant, selline ennustatav diff ei ole reaalne.
Sisi peaks hetkel blokk tulema iga 30 sekundi järel.
Päris kole oli nüüd hommikul ärgates tõdeda, et vtc.kilovolt.co.uk oli rünnaku ohver eile ning mäng on taastatud paari päeva taguse andmebaasiga. Loomulikult kõik kaevandatu on kadunud, nagu ka kasutajakonto. Tundub, et "pangaröövlite" elu on ikka eriti lihtsaks tehtud tänapäeval. See manitseb suure ettevaatlikusega valima serverit ning jälgima nende ddos kindlust.
tsitaat:
Regrettably we were hacked. , posted Feb 6, 2014 at 03:54 by aleks
Päris kole oli nüüd hommikul ärgates tõdeda, et vtc.kilovolt.co.uk oli rünnaku ohver eile ning mäng on taastatud paari päeva taguse andmebaasiga. Loomulikult kõik kaevandatu on kadunud, nagu ka kasutajakonto. Tundub, et "pangaröövlite" elu on ikka eriti lihtsaks tehtud tänapäeval. See manitseb suure ettevaatlikusega valima serverit ning jälgima nende ddos kindlust.
tsitaat:
Regrettably we were hacked. , posted Feb 6, 2014 at 03:54 by aleks
mul läks mingi 0,6 õnneks
kolisin eile mingi hetk sinna vertco.in peale üle
Kas Sa oled saanud seal ka oma walleti aadressi paika ? ma olen üritanud mitu päeva - kord on väidetavalt PIN vale, siis jälle, et tšekka oma e-maili kinnituseks...mida aga ei ole, see on e-mail. Keegi adminidest ei taha samuti suhelda. Loobusin antud kohast. Hetkel istub seal 1 coin.
EDIT: sry, see pole vist õige teema siin, kus asja arutada.
viimati muutis ragulka 06.02.2014 16:15:27, muudetud 1 kord
retailerid hakkavad acceptima, mis tähendab et ostja maksab bitcoiniga-->retailer vahetab insta saadud coinid cashiks (müües bitcoine siis)-->bitcoini väärtus langeb-->repeat
tuleb võibolla kerge nõks veel üles hinnas kui mingi major retailer hakkab neid acceptima ja siis ongi done, downhill sealt.
retailerid hakkavad acceptima, mis tähendab et ostja maksab bitcoiniga-->retailer vahetab insta saadud coinid cashiks (müües bitcoine siis)-->bitcoini väärtus langeb-->repeat
tuleb võibolla kerge nõks veel üles hinnas kui mingi major retailer hakkab neid acceptima ja siis ongi done, downhill sealt.
Majandus(K)eenius
Äkki lükkad väite ümber siis?
E: ahahahahha märkasin su signatuuri - tänud hea naeru eest
Märkasin et uudis on vana jaba, aga see ei muuda mu pointi. Btw mis sellest poest siis praegususeks saanud on?
viimati muutis bitCON 06.02.2014 19:42:29, muudetud 2 korda
Ma annan sulle mõne mõne küsimuse. Teen ülesande veidi lihtsamaks ja vastan esimesele küsimusele ise.
1. Mis määrab tagatiseta virtuaalraha väärtuse? Õige vastus: Nõudlus.
2. Oletame, et Amazon hakkab BTC´d valuutana aksepteerima. Mis sa arvad, kas BTC kasutusringkond suureneb või väheneb?
3. Kui sa vastasid, et kasutamine laieneb, siis kas nõudlus suureneb või väheneb?
4. Kui sa vastasid, et nõudlus suureneb, siis mis on esimese küsimuse õige vastus?
Ma annan sulle mõne mõne küsimuse. Teen ülesande veidi lihtsamaks ja vastan esimesele küsimusele ise.
2. Oletame, et Amazon hakkab BTC´d valuutana aksepteerima. Mis sa arvad, kas BTC kasutusringkond suureneb või väheneb?
3. Kui sa vastasid, et kasutamine laieneb, siis kas nõudlus suureneb või väheneb?
4. Kui sa vastasid, et nõudlus suureneb, siis mis on esimese küsimuse õige vastus?
Kasutusringkond? kas pead silmas äkki kasutajaskonda? Kui esimene, siis suureneb loomulikult, inimestel kellel on bitcoine tekib võimalus neid amazonis kulutada. Mis omakorda tähendab pakkumise suurenemist, sest ega Amazon ei hakka bitcoine hoardima lootuses et nende väärtus kasvab nagu sinusugused ullikesed Nendega ei saa nad maksta ei töötajatele ega ka makse maksta.
Kui mõtlesid kasutajaskonda siis arvan mina et see ei muutu. Miks peaks tavainimene hakkama vahetama raha bitcoinidesse ja siis nende eest ostma
Kui minna veel 1 step tagasi, siis mis soovitan uurida raha definitsiooni. Kui mõtlemist on, siis leiad et bitcoin ei vasta sellele kohe üldse mitte.
Ja üleüldse suht solid argumenteerimine sinu poolt vastata küsimusele küsimusega. Ma ütlesin et lükka mu väide ümber ja sa ei suutnud seda
Kasutusringkond? kas pead silmas äkki kasutajaskonda? Kui esimene, siis suureneb loomulikult, inimestel kellel on bitcoine tekib võimalus neid amazonis kulutada. Mis omakorda tähendab pakkumise suurenemist, sest ega Amazon ei hakka bitcoine hoardima lootuses et nende väärtus kasvab nagu sinusugused ullikesed Nendega ei saa nad maksta ei töötajatele ega ka makse maksta.
Kui mõtlesid kasutajaskonda siis arvan mina et see ei muutu. Miks peaks tavainimene hakkama vahetama raha bitcoinidesse ja siis nende eest ostma
Kui minna veel 1 step tagasi, siis mis soovitan uurida raha definitsiooni. Kui mõtlemist on, siis leiad et bitcoin ei vasta sellele kohe üldse mitte.
Ja üleüldse suht solid argumenteerimine sinu poolt vastata küsimusele küsimusega. Ma ütlesin et lükka mu väide ümber ja sa ei suutnud seda
Nitrub, kui mulle sobivates kohtades saaks krüptorahaga maksta, siis mina olen küll üks kasutaja rohkem ja ma ei näe, miks neid veel ei peaks tekkima?
Ja noh, tegelikult juba ongi paar kohta, kust aegajalt ostan, lihtsalt krüptoraha rongile sattumise ajal pole veel vaja olnud osta sealt. Samas HV-s olen juba praeguseks ühe ostu teinud BTC eest. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Nitrub, kui mulle sobivates kohtades saaks krüptorahaga maksta, siis mina olen küll üks kasutaja rohkem ja ma ei näe, miks neid veel ei peaks tekkima?
Ja noh, tegelikult juba ongi paar kohta, kust aegajalt ostan, lihtsalt krüptoraha rongile sattumise ajal pole veel vaja olnud osta sealt. Samas HV-s olen juba praeguseks ühe ostu teinud BTC eest.
Loomulikult, kui sul juba on bitcoinid olemas siis maksaksid nende eest, ma väidan et kui sul neid ei ole, siis ei hakkaks inimesed neid ostma lihtsalt et nendega maksta. Ja kui sa juba maksad juba olemasolevate müntide eest näiteks amazonis, siis mis juhtub on see, et amazon viskab need mündid kohe müüki ja vahetab cashiks, mis automaatselt suurendab turul pakkumist.
Võibolla HVs jah Tanel hoiab need alles for fun kuna kogused on nii väikesed, aga Amazonil ei oleks bitcoini hunnikuga m-igi teha.
paberraha on ajale jalgu jäänud(millel ei ole veel mitte mingit katet)
usun paberisse või mõnda faili vahet ei ole:D
kuna juba 21 sajand siis usun ,et selle süsteemi peavad pangad lihtsalt omaks võtma ja jokk;)
kas seda nüüd otseselt tulevikus juurde saab kaevandada see juba teine teema (kui peaks vahetama paberi koodirea vastu)
... ilmselt läbib krüptoraha veel mitmeid evolutsioonilisi etappe, kuid selle idee on tulnud, et jääda. Krüptoraha ei kammitse traditsioonilise raha dogmad ja eks see olegi praegu paljudel pinnuks silmas. Mina näen krüptorahas pigem suundumust, mitte niiväga seda, mis ta praegu on. Oleks rumal pead liiva alla peites väita, et kuna tegemist pole millegi sellisega, mida riik ja pangad aktsepteerivad, siis pole see tähelpanu väärt. Kindlasti on, lihtsalt kõik on veel ees, nõudlus on ilmselgelt olemas ja usaldus vaikselt areneb, tegemist on ikkagi veel väga noore nähtusega ... _________________
Loomulikult, kui sul juba on bitcoinid olemas siis maksaksid nende eest, ma väidan et kui sul neid ei ole, siis ei hakkaks inimesed neid ostma lihtsalt et nendega maksta.
Pangad, krediitkaardid, Paypal, Transferwise jne. - kasutame neid, sest need teevad ostmise lihtsamaks. Suvaline maakas ei kasuta ka neid aga see ei tähenda, et nad väärtusetud oleks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.