praegune kellaaeg 21.06.2025 16:56:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eioska
HV vaatleja
|
05.02.2014 17:48:09
Täna ostetud HDD kerib ylesse, click, whirrlib ja kordab |
|
|
Ostsin täna arvutitargast Toshiba HDD kuna mu eelmine samsung hakkas lampi kokku kiiluma(windows freezis mitmeks sekundiks kui midagi HDD-lt oli vaja) ja muutus kasutamatuks. Uuele kettale sai pool afkides windows seitse peale pandud, aga pärast updatemist rebootides hakkas trikitama. Ma ei julge uuesti eriti proovida windowsi jõuda pärast seda kui ma 6 korda järjest seda suremise loopi kuulsin. Kas uus HDD on vigane või on mu mobo pekkis? Mul läks eelmine mobo metsa kaks kuud tagasi ja ostsin kasutatud gigabyte ga945pl siit samast foorumist.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.02.2014 17:52:40
|
|
|
Kas toiteplokk on üle kontrollitud - ka vanake toide, poolpidune toide võib seda teha, et emaplaat enam korralikult ei tööta.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
eioska
HV vaatleja
|
05.02.2014 18:26:28
|
|
|
Toiteplokk on ligi 7a vana. Lähipäevil saaks uut toitekat arvatavasti proovida. Praegu ma lähen vahetan HDD välja loodetavasti muudab midagi.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
20.09.2014 00:08:51
|
|
|
eioska kirjutas: |
Toiteplokk on ligi 7a vana. Lähipäevil saaks uut toitekat arvatavasti proovida. Praegu ma lähen vahetan HDD välja loodetavasti muudab midagi. |
Vaata mis HDTune health näitab ketta seisundi kohta.
Sata kaabli võid ka välja vahetad ning kasutada mõnd teist emaplaadi SATA pesa.
Biosis seaded võid ka default panna,vaadata mis siis teeb.
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
Kommentaarid: 1839 loe/lisa |
   |
1343 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
21.09.2014 20:16:05
|
|
|
Mina soovitaksin ka toiteplokki kontrollida. Endal oli sarnane juhtum, kus ka ilmselt üle 6 aasta vanune toide tuli välja vahetada, sest kõvaketas hakkas töötamise ajal plõksuma(juhuslikult ja siis töötas normaalselt). Esimese puhul mõtlesin, et nüüd on ketas süüdi. Kui teine tegi sama trikki, hakkasin juba muud süüd kahtlustama. Pärast toite vahetamist pole harjumatuid helisid olnud.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|