|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
renekas
HV kasutaja

|
05.02.2014 13:37:37
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| renekas kirjutas: |
| rdp pole nii jube et peaks 3rd party toole kasutama |
Täiskomplekt on vist ainult Pro ja Enterprise versioonidel. Või on seda traditsiooni muudetud? |
Aah okei, sorry. Ma ei ole kursis kuna ise kasutangi ainult pro ja enterpraiss.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
05.02.2014 14:27:27
|
|
|
| R A T kirjutas: |
| Super AMOLED kirjutas: |
| R A T kirjutas: |
LogMeIn on nüüd tasuline enivei.
Hamachi muidugi mitte... |
Kas tasulisi lahendusi ei tohigi kasutada? Kõik peab alati tasuta ja vabavara olema? |
Miks ei tohi, mul endal on palju tasulist kraami kasutusel.
...kuid LogMeInile on häid tasuta alternatiive kodukasutajale - milleks maksta rohkem? |
Kasutasin isegi. Eile lõppes see tasuta asi otsa Nüüd mõtlen millega oma kodumasinat kasutada kui teinekord vaja Teamvieweri poole hakkab kiskuma
sisevõrku päris otse rdp-ga kahjuks ei saa. 3rd partyga on nö private VPN mille kaudu ligi saad.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
05.02.2014 14:55:21
|
|
|
Kui ruuterit/tulemüüri ise haldad, siis saab ju sisevõrgu jaoks pordisuunamise teha. Seda muidugi eeldusel, et ISP on mõne siseneva pordi lahti jätnud. Dünaamilise ip korral aitab dyndns. Mina olen küll oma kodusemasinasse RDP-ga sisse saanud.
Üks trikk mida tasub proovida kui pro versiooni ei ole, on remote assistance. Selleks võib saata iseendale kutse ja seadetes määrata, et see jääb avatuks 99 päevaks(hetkel pole win8 masinat käepärast, vähemalt win 7 pikemat perioodi panna ei lase).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
05.02.2014 14:59:54
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
Kui ruuterit/tulemüüri ise haldad, siis saab ju sisevõrgu jaoks pordisuunamise teha. Seda muidugi eeldusel, et ISP on mõne siseneva pordi lahti jätnud. Dünaamilise ip korral aitab dyndns. Mina olen küll oma kodusemasinasse RDP-ga sisse saanud.
Üks trikk mida tasub proovida kui pro versiooni ei ole, on remote assistance. Selleks võib saata iseendale kutse ja seadetes määrata, et see jääb avatuks 99 päevaks(hetkel pole win8 masinat käepärast, vähemalt win 7 pikemat perioodi panna ei lase). |
räägi kuidas Sa TTÜ ühikasse arvutisse logid oma RDP-ga minul aitas seda teha logmein väga hästi. Ka reisil olles või eemal olles sain suvalisest arvutist ligi iga kell kui vaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
05.02.2014 15:11:11
|
|
|
| Seda ütlesingi, et saab juhul kui ruuter/tulemüür enda kontrolli all on. Kui väga tahaks, siis põhimõtteliselt saab näiteks staatilise ip ja avatud portidega 3g ühenduse võtta või kui on kuskil mõni server, kuhu tunneli saab tekitada, siis minna läbi selle, aga kui midagi neist juba olemas pole, siis on jah teamviewer vms. mõistlikum lahendus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.02.2014 15:13:52
|
|
|
| SurfData kirjutas: |
Üks trikk mida tasub proovida kui pro versiooni ei ole, on remote assistance. Selleks võib saata iseendale kutse ja seadetes määrata, et see jääb avatuks 99 päevaks(hetkel pole win8 masinat käepärast, vähemalt win 7 pikemat perioodi panna ei lase). |
räägi kuidas Sa TTÜ ühikasse arvutisse logid oma RDP-ga minul aitas seda teha logmein väga hästi. Ka reisil olles või eemal olles sain suvalisest arvutist ligi iga kell kui vaja  |
Muudad default pordi ara, vastavalt selleks, mis avatud on.
http://support.microsoft.com/kb/306759
http://www.iteezy.com/change-rdp-3389-port-on-windows-2008-server/qc/10098
Mul ongi nii tehtud...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
05.02.2014 15:14:58
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Täiskomplekt on vist ainult Pro ja Enterprise versioonidel. Või on seda traditsiooni muudetud? |
Aah okei, sorry. Ma ei ole kursis kuna ise kasutangi ainult pro ja enterpraiss. |
Siin on erinevate versioonide võrdlus olemas: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
05.02.2014 15:16:28
|
|
|
| SKG kirjutas: |
| SurfData kirjutas: |
räägi kuidas Sa TTÜ ühikasse arvutisse logid oma RDP-ga minul aitas seda teha logmein väga hästi. Ka reisil olles või eemal olles sain suvalisest arvutist ligi iga kell kui vaja  |
Muudad default pordi ara, vastavalt selleks, mis avatud on.
http://support.microsoft.com/kb/306759
http://www.iteezy.com/change-rdp-3389-port-on-windows-2008-server/qc/10098 |
see on kinnine võrk kus on tuhanded ja tuhanded tudengid taga. Seal Ei tee mingit pordisuunamist ega avamist. Aastast ~2004/2005 olin hamachi peal ning siis tekkis logmein free mida kasutasin kuni eilseni. Nüüd otsingi uut mida kasutada, et pääseda arvutile ligi, vahet pole kas arvuti on suures sisevõrgus või mitte. PrivaatVPN mida need 3rd partyd suudavad teha on palju parem kui omale peavalu tekitamine igasuguste asjadega
| Seda ütlesingi, et saab juhul kui ruuter/tulemüür enda kontrolli all on. Kui väga tahaks, siis põhimõtteliselt saab näiteks staatilise ip ja avatud portidega 3g ühenduse võtta või kui on kuskil mõni server, kuhu tunneli saab tekitada, siis minna läbi selle, aga kui midagi neist juba olemas pole, siis on jah teamviewer vms. mõistlikum lahendus. |
palju mässates muidugi saab kõike tega. Aga logmein oli lihtne ja mugav ja lollikindel asi ses suhtes
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
05.02.2014 15:35:15
|
|
|
Nii ja naa. Logmein, teamviewer jne suudavad küll kinnise võrgu taha ühenduda, kuid vähemalt minu kogemuse põhjal vajavad toimimiseks paremat internetiühendust kui RDP. Ehk siis rohkem up/down.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
05.02.2014 15:39:15
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
| Nii ja naa. Logmein, teamviewer jne suudavad küll kinnise võrgu taha ühenduda, kuid vähemalt minu kogemuse põhjal vajavad toimimiseks paremat internetiühendust kui RDP. Ehk siis rohkem up/down. |
ei ole probleemi täheldanud. Hamachi aegadel oli probleem, et see eeldas ka teise masinasse proge installimist, et ligi saaksid. Siis tuli logmein free ja sellega said suvalisest brauserist asjad aetud. Ka välismaal käies internetikohvikutes jms sai ilusti ligi. Ma oma kasutusaja jooksul probleeme ei täheldanud. Muidugi spetsiaalselt kuhugi dial up ühenduse otsa proovima ei läinud. Kuid kõik kasutuskorrad sain hakkama. Isegi moblaga läbi brauseri sai mõned aastad tagasi proovitud ja toimis ainult et 1920x1200 resolutsioon oli väga väike seal mobla aknas Üle 3G siis
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.02.2014 00:14:40
|
|
|
On meediamasin ja läpakas. Mõlemas on win 8.1. Kas on mingi võimalus saata pilt ja heli läpakast meediamasinasse? Miracast ju on, aga selleks peab teises otsas olema riistvaralise vidina näol vastuvõtja. Mõistlikuse piires(no max 50€ kui selle eest võib asja kõigis koduvõrgus olevate masinatega kasutada) võiks ju maksta kui tasuta alternatiivi pole.
PS. jah, RDP, VNC ja muude vahenditega teise masinasse minna oskan. Meediamasin on suuremas osas ka puldist juhitav. Aga see pole vastus minu küsimusele.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Helseth
HV kasutaja
|
08.02.2014 04:19:12
|
|
|
W8.1 pillub päris tihti temporary profile'ga sisse millegi pärast. Peale restarti logib sisse õige lokaalse kasutajaga.
kellelgi veel esineb sellist nähtust?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
08.02.2014 12:23:24
|
|
|
Juba parem, aga ootame edasi.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
08.02.2014 17:28:36
|
|
|
| Tegin paar nädalat tagasi ka uuenduse 8->8.1. Selle käigus tekkis probleem klaviatuurikeelega. Nimelt oli mul 8 puhul paigaldatud UK EN, ET (vaikimisi) ja RU klaviatuurikeeled, mida sai Alt+Shiftiga vahetada. Kõik toimis kenasti. 8.1-le uuenduse käigus küsis minult miskipärast keelevalikut, valisin eesti keele. Installi tulemusena oli keelte loetelus vaid ET, kuid reaalselt toimis EN ja Alt+Shiftiga ei saanud ET peale vahetada. Panin juurde ka EN ja RU, kuid ikka ei saanud Alt+Shiftiga eesti keelele vahetada. Eemaldasin siis ET ja panin siis uuesti ET tagasi ja alles siis sain asja korda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
08.02.2014 23:34:46
|
|
|
MDT abil Windows 8 PRO installikaga saab kuidagi ka Windows 8.1 PRO referents image koostada?
Installisin task sequence suspendi ajal storest windows 8.1 uuenduse ära ning kõik tundus ok aga peale task sequence resume käivitamist andis errori , et ei suuda sysprepida ja sada häda ning task seq. ebaõnnestus peotäie erroritega.
Või on kuskilt kohe võtta win 8.1 Pro ISO millelt referentsi valmistama hakata?
EDIT:
Leidsin sysprepi setupact logist järgmise rea peale seda kui üritasin ebaõnnestunult 8.1 peale upgradetud Pro masinat sysprepida :
"Error 0x0f0036 SYSPRP sppk.dll:: Sysprep will not run on an upgraded OS. You can only run Sysprep on a costum (clean) install version of windows."
WTF
Windows 8.1 Ent ISO on MSPartneri lehelt kättesaadav aga kas kuskilt saab ka Pro versiooni?
Windows 7 installikas sisaldas endas pmst kõiki versioone... Kas 8 puhul ei ole võimalik seda esile kutsuda...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.02.2014 01:17:17
|
|
|
| -vodafone- kirjutas: |
MDT abil Windows 8 PRO installikaga saab kuidagi ka Windows 8.1 PRO referents image koostada?
Installisin task sequence suspendi ajal storest windows 8.1 uuenduse ära ning kõik tundus ok aga peale task sequence resume käivitamist andis errori , et ei suuda sysprepida ja sada häda ning task seq. ebaõnnestus peotäie erroritega.
Või on kuskilt kohe võtta win 8.1 Pro ISO millelt referentsi valmistama hakata?
EDIT:
Leidsin sysprepi setupact logist järgmise rea peale seda kui üritasin ebaõnnestunult 8.1 peale upgradetud Pro masinat sysprepida :
"Error 0x0f0036 SYSPRP sppk.dll:: Sysprep will not run on an upgraded OS. You can only run Sysprep on a costum (clean) install version of windows."
WTF
Windows 8.1 Ent ISO on MSPartneri lehelt kättesaadav aga kas kuskilt saab ka Pro versiooni?
Windows 7 installikas sisaldas endas pmst kõiki versioone... Kas 8 puhul ei ole võimalik seda esile kutsuda... |
Väikse kõrvalpõikena: Mingi Pro-versioon ju täiesti eksisteerib, kus laed faili netist alla, pärast enda ametliku koodi sisestamist ja siis pärast allalaadmist põletad selle ise siis DVD-le.
Aga ma pole kindel - ja pole viitsinud ka uurida, kas see variant kehtib ka Eestis või kehtib ainult osades teistsugustes regioonides.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
09.02.2014 01:33:12
|
|
|
| See ei ole minuteada mõeldud clean installiks vaid ongi 8 to 8.1 upgrade ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.02.2014 11:29:28
|
|
|
Ma proovisin mingi aeg MSDN omaga upgrade teha, aga tulemus võtab ainult MSDNi product keyd vastu, ülejäänud ei sobi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.02.2014 11:36:34
|
|
|
| -vodafone- kirjutas: |
| See ei ole minuteada mõeldud clean installiks vaid ongi 8 to 8.1 upgrade ? |
See, mida ma silmas pidasin, seal saad valida, kas tahad saada 8.0 või 8.1 ISO-t.
Ühe arvutiga mugav, üks kord kood ja üks kord allalaadimine ning üks kord DVD-põletamine. Küll saab tüütu olema mingi a 10-20-100 mvs. arvu arvutite korral, kus igaühe on vaja individuaalset allalaadmist ja siis ka veel DVD-de virn, kuna iga arvuti jaoks jaoks tekib tema isiklik ISO.
-----------------------
Aga äkki jagab mõni arvutitootja seda sala-siseinfot , et mismoodi neil on lahendatud see probleem arvutite hulgitootmise korral.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
09.02.2014 14:53:00
|
|
|
Krdi MS kari.
Kui mul on xxx arv masinaid siis ma pean need 8.1 peale käsitsi kõik läbi käima?! Sysprep toimib ka mingi registrihäkiga 8.1 peal ainult? (jutt siis Pro litsentsist)
Enterprise versiooni 8.1 ISO on ilusti olemas ja selle deploy on täiesti muretu.
VUP litsentsiga on veel omaette ooper
|
|
| tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
11.02.2014 13:01:39
|
|
|
Esimene päev Win 8.1 Proga.
Jube häiriv on see, et kui mingi äpp on avatud (ütleme et ilma oma) ja siis korra nt browserit kasutada, siis vasakult uuesti ilmaäppi avades avatakse see otsast peale ja saab jälle oodata kuni ta oma andmeid seal laeb. Ja nii on põhimõtteliselt kõigi rakendustega. Kas ma teen midagi valesti või käibki see nii ja kuidas seda parandada?
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
11.02.2014 13:38:39
|
|
|
"See ei ole bug, see on featuur."
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
11.02.2014 14:17:21
|
|
|
riaak, sa saad asju snappida, siis hoitakse neid mälus. Kui sa asja esipaanilt ära paned, siis juhul kui arvutil on mälu vähe laetakse metro rakendused mälust ära. Võid leevendada olukorda endal ReadyBoostiga (usb3 mälupulk) või lisades arvutile mälu. Kuna profiilis sul masina infot pole, ei oska esialgu täpsemat miskit soovitada.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.02.2014 14:24:02
|
|
|
d3t, on seal taga mingi mälu hulgast sõltuv loogika?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
11.02.2014 14:28:12
|
|
|
Snap ehk siis kõrvuti? Sinna ei pane ju naljalt üle 2 rakenduse kõrvuti.
Mälu on 4GB, millest 2/3 on vaba.
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
11.02.2014 14:47:25
|
|
|
londiste, jah. Rakendused hoitakse mälus kuniks kõrgema prioriteediga rakendus mälu tahab. Tagaplaanil olevad metro rakendused on esimesed mis jalaga saavad kui selle järgi vajadus tekib.
riaak, ega sa pole saalefailidega mänginud? Control Panel -> System -> Advanced System Settings -> Advanced Tab (for me it defaults on this tab) -> Settings... (under the "Performance" section) -> Advanced Tab -> under "Virtual Memory" click Change... -> Make sure "Automatically manage paging file size for all drives" is checked.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
| tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
11.02.2014 14:59:40
|
|
|
On automaatne.
Ei ole nagu midagi kusagilt tweakinud.
E: Vahepeal harva suudab ikka mälus hoida rakendust.
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
11.02.2014 15:01:09
|
|
|
Londistele täpsustekeks, et suspended seisus rakendus võib püsida tunde või isegi päevi, teda laetakse sealt täiesti maha ainult siis kui mingi muu rakendus vajab mälu. Selleks et rakendust täielikult tappa kohe, võtad ja lohistad alla ning hoiad kuni ümber pöörab ennast rakendus. riaak, kas on võimalik, et su arvuti on nii aeglane, et Suspended rakendus ei käivitu koheselt? Resuming ei tohiks üle 3 sekundi aega võtta. Mis puutub konkreetselt ILMA rakendusesse, siis kas oled lubanud tagaplaanil töötada? Nimelt on rakendused mida sa lukustuskuvale oled märkinud võimelised taustal jooksma ning nii käivituvad rakendused mille sisu tuleb peamiselt internetist kiiremini kuna nad on andmed ette ära laadinud.
|
| tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
11.02.2014 15:08:52
|
|
|
Paistab et selles asi oligi.
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
11.02.2014 15:12:05
|
|
|
| d3t kirjutas: |
Londistele täpsustekeks, et suspended seisus rakendus võib püsida tunde või isegi päevi, teda laetakse sealt täiesti maha ainult siis kui mingi muu rakendus vajab mälu. Selleks et rakendust täielikult tappa kohe, võtad ja lohistad alla ning hoiad kuni ümber pöörab ennast rakendus. riaak, kas on võimalik, et su arvuti on nii aeglane, et Suspended rakendus ei käivitu koheselt? Resuming ei tohiks üle 3 sekundi aega võtta. Mis puutub konkreetselt ILMA rakendusesse, siis kas oled lubanud tagaplaanil töötada? Nimelt on rakendused mida sa lukustuskuvale oled märkinud võimelised taustal jooksma ning nii käivituvad rakendused mille sisu tuleb peamiselt internetist kiiremini kuna nad on andmed ette ära laadinud. |
Mulle meeldib vana hea "kui mälu otsas, siis programm kinni" variant rohkem. Need mingid prioriteedid ja teadmata aja taustal töllerdavad protsessid erilist vaimustust ei tekita.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
11.02.2014 15:25:18
|
|
|
Betamax, sellel on omasid plusse. Nagu nt. see, et arvuti lukku pannes peatatakse kõigi metro rakenduste töö ning PC voolutarve langeb peaaegu, et olematuks. Eeldusel muidugi, et töölaual mingeid rakendusi lahti pole jäänud mis aktiivselt müttaksid. Üks põhjuseid, miks ei loeta enam nt. väljalülitamist hädavajalikuks sammuks.
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
13.02.2014 12:31:30
|
|
|
| Krt windowsil on kõik uuendused aktiivsed, aga kui uuendus saadavale tuleb siis arvuti ei näita seda vaid peab ikka käsitsi otsima. Omateada on seaded kõik paigas.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
13.02.2014 16:41:30
|
|
|
Mul on ka nii, et uuendused tulevad, aga peab käsitsi installima, kuigi tekst lubab, et installib automaatselt.
Sellised uuendused mõnda aega juba istuvad arvutis, kas peaks kõik peale laskma? http://www.upload.ee/image/3885619/Untitled.png
Ps. eraldi on veel mingid optional uuendused.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.02.2014 17:15:18
|
|
|
Dave20, kindlasti. Võimalik et mõni neist updatedest parandab ka automaatsete updatede mitte töötamise
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
16.02.2014 18:02:52
|
|
|
Üks kiire rumal küsimus kas kui installin win8 omale siis kui ma seda enam ei taha ja teen n.ö uninstalli või formati siis kas saan seda ka näiteks teise arvutisse hiljem installida ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
UrmoZ
HV Guru

|
16.02.2014 18:11:41
|
|
|
Gap, jah. Tavakasutajate puhul üks litsents per PC.
Mitmel arvutil ei saa olla üks litsents (v.a. vastava litsentsiga). Ei ole ise W8 OEM litsentsiga proovinud, et mitu korda masinast masinasse hüpata saab, enne kui probleem tekib aktiveerimisega. Kuid sellisel juhul on vaja lihtsalt MS Eesti esinduse toega ühendust võtta ja asi laheneb.
_________________ Amazon - will not buy!
12VHPWR or 12V2x6 GPU power connector - will not touch.
Müügiteemale PS pakkumisi ei aktsepteeri! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
16.02.2014 18:23:25
|
|
|
UrmoZ, tänud aga üks küsimus veel,et see windows 8 upgrade assistant väidab et secure boot isnt compatible with your PC ? (your PC-s firmware doesnt support secure boot so you wont be able to use it in Windows 8.1 ?)
on see oluline asi või võivad tekkida probleemid installimisel ?
kui kunagi win 8 betat proovisin siis ei olnud küll probleeme
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
17.02.2014 21:12:02
|
|
|
| On üks mure välise kettaga mis ei lülitu automaatselt välja kui arvuti magama panna või seisab mõnda aega tegevuseta. Varem sellist probleemi pole kohanud, kuid ühel päeval ketas ei taha enam välja lülituda (Peale windows automaatseid uuendusi?). Milles võib mure olla, kust otsida probleemile lahendust.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
18.02.2014 19:51:01
|
|
|
| Kunagi oli vist siin teemas jutuks, et samsung rapid mode kasutab palju mälu. Proovisin ka on ja off keerata ja tõesti win 8.1 peal kui off keerasin, siis kui enne oli mälukasutus 2,7, siis nüüd 1,5. Ikka väga palju kasutab mälu see rapid mode. Win7 peal ei olnud nii.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
18.02.2014 19:55:23
|
|
|
EVO lisakiirus sellest "lisamälust" peamiselt tulebki.
Aga on sul siis mälukasutus pidevalt põhjas, et seda 1.2GB juurde vajad?
Mõte on masinas mälu omada mida reaalselt ei kasutata...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
18.02.2014 20:08:43
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
EVO lisakiirus sellest "lisamälust" peamiselt tulebki.
Aga on sul siis mälukasutus pidevalt põhjas, et seda 1.2GB juurde vajad?
Mõte on masinas mälu omada mida reaalselt ei kasutata... |
Ei mind ei sega see, et nii palju mälu kasutab, lihtsalt oli väike tähelepanek. Kui rapid peal ja internetisaidid ka lahti mõned, siis mälukasutus 3 midagi, aga ruumi maailm veel...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
19.02.2014 00:24:58
|
|
|
miks vaidlust? linkimise mõte polnud mitte vs vaid ka siia tuua see kirjeldatud nägemus asjast.
kuna tegemist on w8 ux disaineriga, siis on see relevant, olgugi et ta väljendab vaid enda isiklikku arvamust.
samsung rapid mode kasulikkuse või vajalikku koha pealt ma kahtleksin väga sügavalt. jah, sünteetilistes testides näidatakse ilusaid numbreid aga reaalselt adekvaatset võrdlust pole nagu näinud.
windowsil on vistast alates superfetch, mis vähemalt programmide käivitamise osas toimib identselt opsüsteemi tasemel, samas mälu endale reserveerimata.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
19.02.2014 01:33:12
|
|
|
Londiste, kui rapid mode peal, siis mänge laadib palju kiiremini, kui rapid off. Aga nendest testide numbritest ma ei saa üldse aru, mul näitab väga madalaid numbreid, aga ei leia kuskilt otsast, et kõvaketas aeglane oleks. Näiteks mängus bf4 olen alati üks esimesi, kes mängus saab masinaid valida
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Xstr
HV kasutaja

|
19.02.2014 10:53:32
mure |
|
|
Tere,
Mul on ka windows 8 probleem. Kuna see tööarvuti, siis pole väga häiriv , aga netiraadiot tahaks ikka vahel kuulata. Nimelt pole heli (näitab, et on, näitab isegi seda hüpplevat bari), midagi pole aidanud, isegi emaplaadi tootja lehelt installisin vajalikud driverid. BIOSI uuendamine lõppes sellega , et arvuti enam ei bootinud, aga selle sain safe modega korda lõpuks, aga siiski heli pole. Samuti youtube videod jäävad kinni (ka kõik teised). Mängib ilusti ja sujuvalt ja vahepeal peab lihtsalt uuesti play vajutama icon_biggrin.gif. Olen kõik vajalikud asjad paigaldanud ja peaks töötama, samuti kõik uuendatud ja ajakohane.
Lahendust ... ?
Aitähh!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|