Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Mint ja torrent ei saa läbi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.02.2014 23:46:12 vasta tsitaadiga

nojh tp-link vs devado pro - hinnaklass ole kh vähe erinev. icon_rolleyes.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aulo
HV vaatleja

sõnum 05.02.2014 09:55:16 vasta tsitaadiga

Tänan küsimast, kiirused otse arvuti taga ei erine praegu nähtavast -- sellest hakkaski ka läinud aasta novembris kahtlus närima,
et ruuteris on viga. Ruuter aga on vajalik, sest peale minu on veel 3 inimesel soov meie tarekeses internetti tarbida.

Elisa Mint Maximum 4G paketi limiidid teada, nendega liitumisel arvestasin, antud teenusepakkuja valitud puhtalt mahupiirangu
puudumise tõttu.

Tõsi, ruuteri hind on kõrge, MikroTik pakub kvaliteetruutereid enam kui poole odavamalt, aga nagu kirjeldasin,
RouterOS hirmutas ära, samas Tp-Link-i nõrk ja katkestusterohke levi vajas parandamist ning eemärk oli ka netipulk saada
siiski kasutama kogu teenuspaketi ressurssi.

Kel hakkamist rohkem ja RouterOS-i ei karda, soovitan pigem vaadata tõesti MikroTik-i poole.

Dovado testid - tõsi on, igati selge ja avalik eesmärk oligi neil näidata, et ruuter ei ole pudelikael ja suudab kenasti ära
kasutada kogu netipulga ressursi.

Eelnev kaldub juba teemast päris kõvasti kõrvale, seega teemas püsimiseks: kasutan sellest videost saadud
nõuandeid ning tõepoolest, torrentiliiklus toimib Elisa võrgus kenasti ka päevasel ajal.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.02.2014 11:46:18 vasta tsitaadiga

Edit: Külastasin täna Elisa kodulehte.
Ning tegin lahti ka paketid. Kõige kiirema paketi korral lubatakse kiirust:
Paketi maksimaalne allalaadimiskiirus kuni 100 Mbit/s

Seega vähemalt Elisaga pole mõtet piinelda ning ruutereid peksta, et kiirus ei ulatu sinna 130-150mbit kiiruseni. icon_smile.gif
-------------------
PS: Teemasse kah - teema kurtmine on, et Elisa ja torrent läbi ei saa.
Oli taas vaja Knoppixit ja sellel on olemas ka ehtne ja ametlik torrent. Selle torrentiga vudis Elisa lõdvalt igal kellaajal ei ei mossitanud kordagi, et mingit valet värki ning valel kellaajal kasutate. icon_smile.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

sõnum 05.02.2014 12:09:39 vasta tsitaadiga

Mul pole jälle üldse torrentid blokeeritud olnud, igast asendist toimib nagu peab. Elisal on mingi imelik loogika nende blokeerimisega, st pole midagi imelikku kui mõnel inimesel mõnel kellaajal laseb tirida aga samal ajal teised ei saa.
est4ever
HV veteran
est4ever

sõnum 07.02.2014 00:34:29 vasta tsitaadiga

isegi üritanud korduvalt torrentit tõmmata elisa neti otsas, siiani pole midagi läbi tulnud, nüüd sai uut brauserit valides katsetatud sellist asja nagu Tor Browser ja kohas, kus ma muidu suht vaevlen, et üldse elisa levi saada ja mul pakett, kus peaks olema piiratud kiirusega 2mbit ühendus ilma mahupiiranguta, lajatas nüüd ühtäkki torrent alla laadida 830 kb/s. et nagu wtf???
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 82
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 11.02.2014 20:49:36 vasta tsitaadiga

Nüüd tead enda reaalset kiirust icon_razz.gif
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.02.2014 22:06:37 vasta tsitaadiga

est4ever kirjutas:
isegi üritanud korduvalt torrentit tõmmata elisa neti otsas, siiani pole midagi läbi tulnud, nüüd sai uut brauserit valides katsetatud sellist asja nagu Tor Browser ja kohas, kus ma muidu suht vaevlen, et üldse elisa levi saada ja mul pakett, kus peaks olema piiratud kiirusega 2mbit ühendus ilma mahupiiranguta, lajatas nüüd ühtäkki torrent alla laadida 830 kb/s. et nagu wtf???

Elisa 2 megase Mint Light korral ongi tegelikult 2 kiirust ja seda Elisa ise millegipärast rääkida ei taha:
1. Ehk siis 2Mbit kiirus
2. ja veel lisaks ka 7-8 megase kiirusega SpeedBoost.

Ning on täiesti võimalik, et allalaadimisel kasutatakse usinasti seda SpeedBoosti.
Graafilise analüüsi korral on täiesti näha, kuidas see SpeedBoost töötab. Näiteks Mobile Partner näitab seda üsna hästi.
--------------------
Pilt kah, kuidas siis seda SpeedBoosti ära kasutatakse:
http://www.upload.ee/image/3882481/elisaboost4.png
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
pipilota
HV vaatleja

sõnum 14.02.2014 11:05:29 vasta tsitaadiga

tor ja proxy ver.4, töötab.

Igal juhul on hea kui kiirused on väiksemad ja ühendusi torrenti kohta vähem.
tagasi üles
Tanel^
HV vaatleja

sõnum 21.03.2014 12:19:11 vasta tsitaadiga

No mul ka jamama hakanud, aga avastasin, et kui EMT netiga panen torrenti ära tõmbama ja kui hoo sisse saab, viskan elisa wifi hotspotti ja tirib edasi lõpuni icon_smile.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
robis00
HV vaatleja

sõnum 17.05.2014 11:19:32 vasta tsitaadiga

Aulo kirjutas:
Tänan küsimast, kiirused otse arvuti taga ei erine praegu nähtavast -- sellest hakkaski ka läinud aasta novembris kahtlus närima,
et ruuteris on viga. Ruuter aga on vajalik, sest peale minu on veel 3 inimesel soov meie tarekeses internetti tarbida.

Elisa Mint Maximum 4G paketi limiidid teada, nendega liitumisel arvestasin, antud teenusepakkuja valitud puhtalt mahupiirangu
puudumise tõttu.

Tõsi, ruuteri hind on kõrge, MikroTik pakub kvaliteetruutereid enam kui poole odavamalt, aga nagu kirjeldasin,
RouterOS hirmutas ära, samas Tp-Link-i nõrk ja katkestusterohke levi vajas parandamist ning eemärk oli ka netipulk saada
siiski kasutama kogu teenuspaketi ressurssi.

Kel hakkamist rohkem ja RouterOS-i ei karda, soovitan pigem vaadata tõesti MikroTik-i poole.

Dovado testid - tõsi on, igati selge ja avalik eesmärk oligi neil näidata, et ruuter ei ole pudelikael ja suudab kenasti ära
kasutada kogu netipulga ressursi.

Eelnev kaldub juba teemast päris kõvasti kõrvale, seega teemas püsimiseks: kasutan sellest videost saadud
nõuandeid ning tõepoolest, torrentiliiklus toimib Elisa võrgus kenasti ka päevasel ajal.

Minul sellest videost kasu ei ole, ju siis peab torrenti jagajal ka vuze olema
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
aps74
HV kasutaja

sõnum 28.10.2014 23:16:14 vasta tsitaadiga

Tere!
Oskab keegi soovitada vpn "avajat" mis laseb torrenteid tõmmata? Privitize vpn täiesti toimib kuid sellega see jama, et pahalasi täis ning pidevalt peab uuendama-seega iga allalaadimine jälle ajab viirusetõrje närvi:)
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 29.10.2014 00:52:46 vasta tsitaadiga

aps74 kirjutas:
Tere!
Oskab keegi soovitada vpn "avajat" mis laseb torrenteid tõmmata? Privitize vpn täiesti toimib kuid sellega see jama, et pahalasi täis ning pidevalt peab uuendama-seega iga allalaadimine jälle ajab viirusetõrje närvi:)

VPN Gate töötab, ühendad VPN serverisse ära, paned torrenti tööle ning ootad kuni tracker'id on ära uuendatud, siis ühendad VPN serverist lahti ning tõmbad normaalselt edasi.
http://www.vpngate.net/en/
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
aps74
HV kasutaja

sõnum 29.10.2014 01:16:26 vasta tsitaadiga

Aitüma aga lihtsamat võimalust pole?Nagu eelpool nimetatuga-oleks connect ja asi vask?
tagasi üles
kipe
HV vaatleja

sõnum 03.11.2014 10:34:31 vasta tsitaadiga

Jagan tahvelarvutiga lauaarvutisse internetti. Internetiks ZEN kõnekaart icon_biggrin.gif. OS on Windows 8.
Muutsin uTorrentis seadeid, eelpoole lehekülgedel siin on miski õpetus, see ei aita. Katsusin installeerida Tor Browserit ja Vidaliat, neid aga kuidagi ei tule.
Torrentid tõmbama ei hakka icon_sad.gif
Palun abi, mõistus on otsas...
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 03.11.2014 14:47:46 vasta tsitaadiga

kipe kirjutas:
Jagan tahvelarvutiga lauaarvutisse internetti. Internetiks ZEN kõnekaart icon_biggrin.gif. OS on Windows 8.
Muutsin uTorrentis seadeid, eelpoole lehekülgedel siin on miski õpetus, see ei aita. Katsusin installeerida Tor Browserit ja Vidaliat, neid aga kuidagi ei tule.
Torrentid tõmbama ei hakka icon_sad.gif
Palun abi, mõistus on otsas...

VPN Gate'i proovisid?
tagasi üles
kipe
HV vaatleja

sõnum 03.11.2014 15:54:15 vasta tsitaadiga

Aitäääh! icon_biggrin.gif
Töötab ilusti.
thumbs_up.gif
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 07.11.2014 20:54:46 vasta tsitaadiga

Kuna siin antud teemal juba juttu, siis jätkaks kaugelt sarnase asjaga. Nimelt olen sunnitud kasutama hakkama Elisa, tele2 või siis emti 4G teenust majas. Lihtsalt kaabel ei ulatu.

Torrent on oluline näitaja. Paketi valikuks on ilmselt maksimaalne. Kas On olulisi erinevusi pakkujate vahel kui kodulehel olev info välja arvata.

Hetkel olen elisa poole vaadanud, sest maht on piiramatu ja ruuter lubati tasuta mulle. icon_biggrin.gif

tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 07.11.2014 21:00:36 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Kuna siin antud teemal juba juttu, siis jätkaks kaugelt sarnase asjaga. Nimelt olen sunnitud kasutama hakkama Elisa, tele2 või siis emti 4G teenust majas. Lihtsalt kaabel ei ulatu.

Torrent on oluline näitaja. Paketi valikuks on ilmselt maksimaalne. Kas On olulisi erinevusi pakkujate vahel kui kodulehel olev info välja arvata.

Hetkel olen elisa poole vaadanud, sest maht on piiramatu ja ruuter lubati tasuta mulle. icon_biggrin.gif

Elisal on piiratud, Eesti Telekomil (EMT) ei ole piiratud, TELE2 kohta teave puudub.
Elisa on piiramatu mahuga, Eesti Telekomil on kuni 120GB, TELE2'l 100GB.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 07.11.2014 21:33:35 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:

privateinternetaccess.com yearly otsa ja paremat elu olla ei saa
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
lepkai
HV kasutaja
lepkai

sõnum 18.11.2014 08:46:29 vasta tsitaadiga

http://hideme.ru/vpn/ + http://www.fakemailgenerator.com
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
aps74
HV kasutaja

sõnum 22.11.2014 18:25:36 vasta tsitaadiga

GETPRIVATE ja "tõmba ennast ogaraks"-lihtne/kiire/toimib! icon_biggrin.gif
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 29.11.2014 15:51:00 vasta tsitaadiga

aps74 kirjutas:
GETPRIVATE ja "tõmba ennast ogaraks"-lihtne/kiire/toimib! icon_biggrin.gif

Katsetasin, töötab väga hästi ning on palju lihtsam kui VPN Gate. thumbs_up.gif
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 29.11.2014 22:31:27 vasta tsitaadiga

Sai võetud koju elisa 4G kõige vingem pakett "MiNT Unlimited" ja ühe siinse tegelase soovitusel võtsin juurde ka staatilise IP. Kõik töötas väga hästi. Kiirus siin metsas on kuni 4500kb/s alla, ning üldiselt stabiilne ja alla 2000 ei kuku. Väga huvitav on see, et täna suvelisest hetkest kadus torrenti liiklus täielikult. 0. Ühendab ja ei leia mitte midagi.

Ruuter.ee on kiirus ok. Paketipõhiselt mul ühtegi mahu piirangud olla ei tohiks.

Lisatingimustes on muidugi kirjas selline asi, kuid see ei tohiks minu paketile mõjuda.
"MiNT paketid (välja arvatud MiNT Unlimited 4G) ei ole ette nähtud tegevusteks, millega kaasnevad suuremahulised ja pidevad andmesidesessioonid. Elisa jätab endale õiguse piirata või prioriteerida internetiühenduse tüüpe, mis koormavad mobiili- ja andmesidevõrke või tekitavad teistele klientidele või internetiteenuste kasutajatele häireid teenuste kasutamisel"

"MiNTi paketid ei ole ette nähtud P2P (peer-to-peer - kasutajalt kasutajale) failivahetusprogrammide või M2M (machine-to-machine - seadmelt seadmele) vahendusel andmete üles- või allalaadimiseks. Kui vajad MiNT paketti suurte andmemahtude edastamiseks või vastuvõtmiseks, soovitame ilma mõistliku kasutamise piiranguta piiramatut paketti MiNT Unlimited.
"

Kas nüüd tõesti tõmmati mul nõ. kraan kinni? Viimasel kahel päeval pole torrenti liiklust olnud. icon_rolleyes.gif

tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 29.11.2014 22:55:30 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Sai võetud koju elisa 4G kõige vingem pakett "MiNT Unlimited" ja ühe siinse tegelase soovitusel võtsin juurde ka staatilise IP. Kõik töötas väga hästi. Kiirus siin metsas on kuni 4500kb/s alla, ning üldiselt stabiilne ja alla 2000 ei kuku. Väga huvitav on see, et täna suvelisest hetkest kadus torrenti liiklus täielikult. 0. Ühendab ja ei leia mitte midagi.

Ruuter.ee on kiirus ok. Paketipõhiselt mul ühtegi mahu piirangud olla ei tohiks.

Lisatingimustes on muidugi kirjas selline asi, kuid see ei tohiks minu paketile mõjuda.
"MiNT paketid (välja arvatud MiNT Unlimited 4G) ei ole ette nähtud tegevusteks, millega kaasnevad suuremahulised ja pidevad andmesidesessioonid. Elisa jätab endale õiguse piirata või prioriteerida internetiühenduse tüüpe, mis koormavad mobiili- ja andmesidevõrke või tekitavad teistele klientidele või internetiteenuste kasutajatele häireid teenuste kasutamisel"

"MiNTi paketid ei ole ette nähtud P2P (peer-to-peer - kasutajalt kasutajale) failivahetusprogrammide või M2M (machine-to-machine - seadmelt seadmele) vahendusel andmete üles- või allalaadimiseks. Kui vajad MiNT paketti suurte andmemahtude edastamiseks või vastuvõtmiseks, soovitame ilma mõistliku kasutamise piiranguta piiramatut paketti MiNT Unlimited.
"

Kas nüüd tõesti tõmmati mul nõ. kraan kinni? Viimasel kahel päeval pole torrenti liiklust olnud. icon_rolleyes.gif

Torrent oligi mingi paar nädalat lahti, kuid tänasest jah on taas kinni keeratud kõigil paketist ja lisateenustest olenemata.
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 29.11.2014 23:00:02 vasta tsitaadiga

Tõsiselt nagu? icon_rolleyes.gif

Ainus kellel siis toimib on EMT? icon_neutral.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Mint ja torrent ei saa läbi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.