praegune kellaaeg 20.06.2025 11:55:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Shadow002
HV vaatleja
|
02.02.2014 18:44:51
Blue screen of death |
|
|
Probleem siis järgmine, et soetasin endale tutika monitori, kuna vana põles läbi. Kõik töötab ilusti, monitor on väga kena, isegi mingi audiosüsteem on sisse ehitatud, aga kuna 5 kõlarit on olemas siis ei kasuta seda funktsiooni.
Probleem siis selline, et kui telefon on suvalise kõlari juures, siis aeg-ajalt tuleb see tüütu signaal ja enamasti ei tee sellest väljagi aga 3-4 korral kui see signaal on tulnud, siis arvutis lööb bluescreen'i ette. Ma ei tea kas see saab üldse võimalik olla, et see on sellega seotud aga kui on, siis kuidas sellest lahti saada?
Ma olen siis netis just olnud kui bluescreen on ette tulnud, kas Youtube's või Facebookis, suht mittemidagi tehes.
|
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
02.02.2014 18:58:17
|
|
|
Pigem uuenda draiverid ja jälgi temperatuure.
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|