praegune kellaaeg 18.06.2025 02:36:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rolts
Kreisi kasutaja
|
28.01.2014 17:41:21
|
|
|
parm kirjutas: |
Nokia kirjutas: |
SSD asemel võtaks 8-16GB USB pulga, umbes 9€, emaplaadi võtaks selle GIGA-BYTE MB AMD 970SB950 SAM3+ ATXGA-970A-DS3P GIGA-BYTE |
Ära kuula hülgemöla
SSD on igaljuhul kiirem, parem ja stabiilsem kui need USB pulgad (aasta tagasi sai ka rumalusi mõeldud, nüüd on kõik pargid SSD-de peale kolitud)
Gigabytest käi ringiga mööda, kaardid on kehvad, emaplaadid veel kehvemad ning olematu linuxi tugi. |
Ära kuula hülge möga, milleks SSD?? pane 4 Gb USB 3 pessa ja rohkem pole vaja. Op systeemiks kas SMOS või BAMT. kiirust pole üldse vaja kettal.
_________________ Remondime ja hooldame arvuteid, servereid ja väikeettevõtete võrke. |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
28.01.2014 17:46:20
|
|
|
yerba kirjutas: |
The_Boss kirjutas: |
yerba, yerba, miks nii?
Miks üldse SSD-d vaja kaevurile? No mul endal ka SSD, aga see on rohkem tavakasutuse pärast, mitte kaevamise pärast. |
ASUS:
On kellelgi kasutusel R9280X-DC2-3GD5-V2 ?
Pmst 2 kaarti. Ei MSI afterburneriga ega cgmineri endaga suuda neid saada korralikult tööle.
Windows 7 on opsüsteemaks, värske install. Peale AMD catalyst 13.12 kogu kupatus. Kaardid nagu tehasest tulnud, default biosiga. Asrocki 970 Extreme4 plaadiks, toitekaks Corsairi RM1000.
Kaardid töötavad ca 700Mhash peal paar minutit, siis leiavad et oh temp on 82 kraadi, tõmbavad mhashi 500 peale, ventikatele vunki juurde ja uuesti arvutama usinalt. Ja nii selline kena tsükkel järjest. Jonkadi jonkadi.
Afterburneriga tõmbab ühe kaardi 700 khashi peale teine jääb 670 peale jonkama. Ventikad jäävad tööle 3200 rpm peale, temp stabiilselt 67 kraadi juures ( ainuke asi mis on hästi ) icon_smile.gif
Mõistus otsas hetkel.
Aga MSI 270x kaarte on mul ühes masinas 4tk koos kenasti. Ja masin toanurgas kenasti vaikne. Pole vaiksemaid kaarte näinud-kuulnud... |
Eelmine nädal 18tk käis läbi. ise kasutanud ei ole, aga kui väga vaja võin uurida kuidas ja kas tööle saadi vms?
Ma siiani pole asuse kohta halbu sõnu kuulnud. Erinevad suurfarmerite ehitajad eelistavad asus/sapphire, siis gigabyte/MSI ja seejärel muud asjad sapphire just tempide ja ventide poolest nõutud ja eelistatud. Samas saadavus neil väga kehvapoolne Toxicut ootan detsembrist saadik Sel nädalal tuleb veel erinevaid asuseid 15tk ja MSI-sid üle 20tk. Võibolla midagi muud ka veel. On ka üks tootja keda natuke kirutakse (et ei saa üle klokkida jms asjad), aga teiste kohta on nii ja naa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.01.2014 18:04:59
|
|
|
No mina saan kohe-kohe oma esimese asuse kätte ja see nädal peaks veel 2tk saama.
yerba, V2 on vanem ning kuumem versioon, vahet pole, et ta suurema jahutusega on.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
28.01.2014 18:07:34
|
|
|
reints kirjutas: |
Lao foorumist uutest juppidest kokku saad paremad jupid ja raha jääb veel järgi ka  |
ehk soovitad osta pigem uued jupid foorumist, kui poest?
pole eriti hardware inimene, üsna vaevarikkas ja aeganõudvaks läheb see, kui kogu komplekti tahan jupi haaval foorumist osta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
28.01.2014 18:13:32
|
|
|
Char kirjutas: |
kas tartus annelinna kivimajades saab ühes toas sellist asja jooksutada. teistes tubades annab elada? |
Ma lasen
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel
Kreisi kasutaja
|
28.01.2014 18:18:42
|
|
|
Pmst 2 kaarti. Ei MSI afterburneriga ega cgmineri endaga suuda neid saada korralikult tööle.
Windows 7 on opsüsteemaks, värske install. Peale AMD catalyst 13.12 kogu kupatus. Kaardid nagu tehasest tulnud, default biosiga. Asrocki 970 Extreme4 plaadiks, toitekaks Corsairi RM1000.
Kaardid töötavad ca 700Mhash peal paar minutit, siis leiavad et oh temp on 82 kraadi, tõmbavad mhashi 500 peale, ventikatele vunki juurde ja uuesti arvutama usinalt. Ja nii selline kena tsükkel järjest. Jonkadi jonkadi.
Afterburneriga tõmbab ühe kaardi 700 khashi peale teine jääb 670 peale jonkama. Ventikad jäävad tööle 3200 rpm peale, temp stabiilselt 67 kraadi juures ( ainuke asi mis on hästi ) icon_smile.gif
Mõistus otsas hetkel. |
Panin ühte masinasse prooviks. Istub seal juba mitu päeva. Tahtsin proovida, kuna Nvidia 3 sloti suurune ASUSe kaart on ikka ülivaikne ja ülijahe. AMD kaardis olen pidanud pettuma. Temperatuur viskub päris lakke ja ventikas võtab korralikult pöörded ülesse. Toas hoida ei saa, samas kui SMC proovimasin istub elutoas ja seal gtx570 täistuuridel käib ning ei mingit müra (kinnine arvutikast, temp 72, vent 1600 pööret).
Mul tiksus esimesel päeval see kaart ilusasti 820KH peal. Olin suht sillas. Siis aga pidin --thread-concurrency 11200 pealt alla 8192 peale seadistama ning nüüd pendeldab 720 - 820. Temp 68-73 ning ventika pöörded 2700 - 3000. Kuna on test, siis pole BIOSi vahetanud ega muud trikke teinud. cgminer ka vaid --auto-fan seadega. Ühesõnaga kõik stock. Emaplaat on ASUS P6T WS, AMD driver 13.12 ning win 8.1 x64. Algselt oli WinServer2012R2 peal, kuid seal olid asjad eriti nutused.
Õhtul plaanis uus bios peale laduda ja vaadata mis juhtub
|
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.01.2014 18:22:13
|
|
|
caarel, pane trixx-s fan speed punktid manuaalselt paika. Ma millegipärast arvan, et kuskil 50-60% peal jahutab ta ka sul ära ja temp jääb alla 80C. Ma küll ei garanteeri, aga proovida ju võib.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
28.01.2014 18:25:32
|
|
|
caarel kirjutas: |
Mõistus otsas hetkel. |
Panin ühte masinasse prooviks. Istub seal juba mitu päeva. Tahtsin proovida, kuna Nvidia 3 sloti suurune ASUSe kaart on ikka ülivaikne ja ülijahe. AMD kaardis olen pidanud pettuma. Temperatuur viskub päris lakke ja ventikas võtab korralikult pöörded ülesse. Toas hoida ei saa, samas kui SMC proovimasin istub elutoas ja seal gtx570 täistuuridel käib ning ei mingit müra (kinnine arvutikast, temp 72, vent 1600 pööret).
Mul tiksus esimesel päeval see kaart ilusasti 820KH peal. Olin suht sillas. Siis aga pidin --thread-concurrency 11200 pealt alla 8192 peale seadistama ning nüüd pendeldab 720 - 820. Temp 68-73 ning ventika pöörded 2700 - 3000. Kuna on test, siis pole BIOSi vahetanud ega muud trikke teinud. cgminer ka vaid --auto-fan seadega. Ühesõnaga kõik stock. Emaplaat on ASUS P6T WS, AMD driver 13.12 ning win 8.1 x64. Algselt oli WinServer2012R2 peal, kuid seal olid asjad eriti nutused.
Õhtul plaanis uus bios peale laduda ja vaadata mis juhtub  |
Hetkel olen ülirahul et suurema jahutuse õnge ei läinud.....ja tavalised Asused võtsin...
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.01.2014 18:28:23
|
|
|
Alguses mõtlesin, et võiks ikka V2 võtta, et suurem ja nime järgi uuem. Väike googeldus ütles, et V2 hoopis vanem versioon ja pole nii hea jahutusega
|
tagasi üles |
|
 |
Kapitan
Kaevur

|
28.01.2014 18:30:22
|
|
|
Mu ASUS oli outofthebox vigane 1a.ee ostes. Ja see keeleoskamatu teenindus ala ei täna oleb seda kaart meil. Krdi jebla raisk.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
28.01.2014 18:35:21
|
|
|
Kapitan kirjutas: |
Mu ASUS oli outofthebox vigane 1a.ee ostes. Ja see keeleoskamatu teenindus ala ei täna oleb seda kaart meil. Krdi jebla raisk.  |
Paistab jah et see Asuse kvaliteet pole midagi nii hea. Minulgi juba 1 kaart kutu, pmts ka uuest peast.
Õnneks tellisingi 11 kaarti, 10tk ikka töös ja paugutavad normaalselt
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
28.01.2014 18:36:34
|
|
|
-cocain- kirjutas: |
Mu ASUS oli outofthebox vigane 1a.ee ostes. Ja see keeleoskamatu teenindus ala ei täna oleb seda kaart meil. Krdi jebla raisk.  |
Paistab jah et see Asuse kvaliteet pole midagi nii hea. Minulgi juba 1 kaart kutu, pmts ka uuest peast.
Õnneks tellisingi 11 kaarti, 10tk ikka töös ja paugutavad normaalselt  |
Johaidiii @cocain avatar..
_________________ Web3 | ERC721A |
|
tagasi üles |
|
 |
2ndalpha
HV kasutaja

|
28.01.2014 18:48:04
|
|
|
Kas kellegi raisereid on pakkuda?
Ideaalis oleks vaja nelja kuid hädapärast saaks kahega ka hakkama.
Saatke palun PS pakkumistega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
28.01.2014 19:16:09
|
|
|
see mingi 20 euri kallim mobo, integreeritud videokaart, vajalik?
2ndalpha kirjutas: |
Kas kellegi raisereid on pakkuda?
Ideaalis oleks vaja nelja kuid hädapärast saaks kahega ka hakkama.
Saatke palun PS pakkumistega. |
mul oleks ka 3 vaja. 1x to 16x powered risers 1
|
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
28.01.2014 19:16:37
|
|
|
Mul ka risereid hädasti vaja Hiina uusaasta teeb praegu oma töö
Kellel midagi pakkuda siis võtan kõik, mis üle korraga ära ja hinnas jõuame ka kindlasti kokkuleppele
_________________ Postitan ainult Smartposti või DPD kulleriga ! |
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
28.01.2014 19:27:39
|
|
|
rolts kirjutas: |
parm kirjutas: |
SSD asemel võtaks 8-16GB USB pulga, umbes 9€, emaplaadi võtaks selle GIGA-BYTE MB AMD 970SB950 SAM3+ ATXGA-970A-DS3P GIGA-BYTE |
Ära kuula hülgemöla
SSD on igaljuhul kiirem, parem ja stabiilsem kui need USB pulgad (aasta tagasi sai ka rumalusi mõeldud, nüüd on kõik pargid SSD-de peale kolitud)
Gigabytest käi ringiga mööda, kaardid on kehvad, emaplaadid veel kehvemad ning olematu linuxi tugi. |
Ära kuula hülge möga, milleks SSD?? pane 4 Gb USB 3 pessa ja rohkem pole vaja. Op systeemiks kas SMOS või BAMT. kiirust pole üldse vaja kettal. |
kas 3 usb pulka või 1 siis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
28.01.2014 19:28:48
|
|
|
praaki on igal tootjal. Selle eest pole ju keegi kaitstud. Eelmine nädal toodi ka mulle esimesed 280 seeria asjad garantiisse. Üks MSI (tunnike töötas ja siis kutu) ning üks gigabyte (dead on arrival). Tuttav tellis välismaalt, sai ühe sapphire surnult sündinuna kätte. Nö surnuks kärvatud kaarte veel ei ole olnud õnneks Arvestades et 20-50 kaarti läheb nädalas, siis polegi kõige hullem (enamasti 20 ümber, sel nädalal tuleb suurem nädal). Läheks ka rohkem, aga kaarte pole saada hästi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
28.01.2014 19:34:17
|
|
|
SurfData kirjutas: |
praaki on igal tootjal. Selle eest pole ju keegi kaitstud. Eelmine nädal toodi ka mulle esimesed 280 seeria asjad garantiisse. Üks MSI (tunnike töötas ja siis kutu) ning üks gigabyte (dead on arrival). Tuttav tellis välismaalt, sai ühe sapphire surnult sündinuna kätte. Nö surnuks kärvatud kaarte veel ei ole olnud õnneks Arvestades et 20-50 kaarti läheb nädalas, siis polegi kõige hullem (enamasti 20 ümber, sel nädalal tuleb suurem nädal). Läheks ka rohkem, aga kaarte pole saada hästi  |
Olen mõelnud. Kui asi crashib vaid kaevandades, 3d.-s normaalne. Mismoodi see warranty siis selle välja vahetab? Ei vahetagi ju?
1 sõbra kaart kaevates pillub artesid, samas muidu 3dmarke lastes eriti probleeme pole....
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
28.01.2014 19:43:42
|
|
|
MSI variant, sellepärast et mul endal on sama mobo ja MSI videokad, mis jooksevad 480khash hetkel väga buenolt, Samuti eelnevalt kirjutati, et sama mobo peale pandi 4tk jooksma murevabalt, nii et tundus igat õige valik.
Muidugi võibolla on teistel veel paremaid versioone, aga minul töötab see antud mudel väga hästi.
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
28.01.2014 19:48:54
|
|
|
Vaata siin on eraldi teema piltide kohta, minu kast esimene pilt seal.
|
tagasi üles |
|
 |
Kirsa
Kreisi kasutaja
|
28.01.2014 20:10:36
|
|
|
MSI variant, sellepärast et mul endal on sama mobo ja MSI videokad, mis jooksevad 480khash hetkel väga buenolt, Samuti eelnevalt kirjutati, et sama mobo peale pandi 4tk jooksma murevabalt, nii et tundus igat õige valik.
Muidugi võibolla on teistel veel paremaid versioone, aga minul töötab see antud mudel väga hästi. |
MSI 270x ja 480khash. Mis seaded?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
28.01.2014 20:15:01
|
|
|
Kirsa kirjutas: |
Muidugi võibolla on teistel veel paremaid versioone, aga minul töötab see antud mudel väga hästi. |
MSI 270x ja 480khash. Mis seaded? |
http://www.smos-linux.org/MSI.r9.270x
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|