Igasse serverisse on suht võimatu sisse saada kui vabu kohti pole. Paneb sind küll järjekorda, aga kui connectima hakkab, siis viskab erroreid. Peab vaatama servereid mis ei ole täis ja on miski 3 kohta umbes vaba, siis saab mängu küll.
Mis nuppuga defaultis on lennuki vaate muutmine ? Ja kas see on sama ka kopteris ?
Mul see sens on paremale vasakule liikumisel hiirega liiga palju ja koper läheb käest ära liiga lihtsalt. Kuidagi jube keeruline on sirgeks saada.
E:
Vattasin neid videoid neist mappidest, et mis siis muudetud on. Metro kaarti olen mänginud, aga mitte niipalju et oleks seal väljas ringi liikunud. Ma isegi ei teadnud, et seal saab väljas ka liikuda ja arvasin et on ainult sise ruumid.
See mingi pargiga kaart kus räägiti mingi sniperi saarest. Seda kaarti pole ma ka bf3 peal mänginud. 2-e teist kaarti olen. Firestorm oli suht saast kaart kuid sai seda mängitud vist kõige rohkem ka.
Tundub et see dlc ei tule nii pea veel pc peal välja, kui dice tahab algul mängu korda teha ja siis selle välja lasta. Miskipärast arvan ma, et järgmine update toob kottiga uusi jamasi juurde ja parandab ehk mõne varasema ära ja siis lastakse dlc välja mis omdage toob veel praaki juurde.
see park + sniperi saar ongi metro _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Battlelogis juba näeb ka relvi, mis SA'ga kaasa tulevad, ega ta kaugel pole ilmselt siis.
Sama oli CR'iga kui ma nüüd väga mööda ei pane oma haugimäluga. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
vähemalt uue updatega nerfitakse AA-sid _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
See nädal tuleb loodetavasti uus patch, koos DLC ja Mantle tarkvaraga. _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Ma üldse ei mõista miks kraanajuhid nii kaua aega varem saavad juba taguda ning PC gameritele ei öelda isegi täpsustavat release date et millal tuleb. 2 kuud varem on kuidagi liiga pikk aeg "eksklusiiv paltvormi" jaoks.
Sonykad ka ei saa ju. Hetkel vaid Xboxi eksklusiiv (ei mäletagi, kas oli nii 360-le kui One`ile või vaid One`ile). Eks see sama keiss nagu BF3-ga oli Sonyga, et DLC-d sai Sony omad kogu aeg varem (kuigi mitte nii palju varem kui praegu selle Second Assaulti omaga on). Usun, et veebruari algul öeldakse välja ka kuupäev.
See nädal peaks 1-2, võibolla isegi 3x 280x kätte saama Mantle ka juurde ja vot siis alles näeb FPS-i.
Iseasi, kas 3x 280x midagi annab, sest siinikiirus on suht väike siis vist. 2x 280x vist kõige mõistlikum? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
heretic666, proovida ikka võib. Mängima hakkan ikka kas ühe 280x või 6950 peal.
Dave20, kõik 3tk erinevatest kohtadest. Üks neist Arvutitargast näiteks. Mine raba. Raha sain dogecoinide müügist, kui seda tahtsid teada. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Mul polnud selle rahaga midagi muud peale hakata lihtsalt. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Pmst kui DLC välja tuleb, siis tuleb premiumi tegelastele ikka 2 nädalat varem. Vaevalt et nad nüüd kohe kõigile ka välja annavad. Kui annavad, siis arvan et premium kasutajad saavad väga kurjaks selle peale.
premium = kõik DLC-d ette ostetud. Miks premiumi omanikele varem siis peaks tulema? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
tglt peaks nii olema, et non-premiumid saavad varem. Seega inimesed kes ei suuda kaua oodata ostavad tüki kaupa ja EA saab rohkem raha _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Kui vara neid china rising relvi lahti saigi enne kui mäng ise väljas oli ? _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
renekas, jah, as val ainuke mida saaks Kui just pole midagi ära lapitud _________________ M: LG 29wk500-p
enamus asju rikuti ära, nii kihvt oli little birdi 25mm kahuritega jalamehi taga ajada
nüüd võeti splash radius väiksemaks, enam vist ei mõju eriti jalaväele...
7) Reduced the splash damage and maximum splash damage range of the Scout Helicopter 25MM CANNONS. These weapons were too effective against infantry with a higher splash, making them a clear choice over the 7.62 MINIGUNS in all combat situations. The 25MM CANNONS are intended to give the Scout Helicopter some measure of effectiveness against vehicles, at a clear trade off in effectiveness vs. infantry. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
praegu just kiikasin HV serverisse.. 4-5 inimest sees ja Little Bird spawnblokkis ühe poole külmalt.
Um?
Päris nii see ei olnud, täitsa tavaline mäng oli. Hoidsin lihtsalt katusel vastaseid tegevuses (jala) ja mu tiimikaaslane võttis teised punktid ära _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Kas mingi patch on olnud või? Vahet küll ei märka. Hitreg on ikka täpselt sama sitt, mobile aa reibib ikka kõike (lockoni ei kuule, kuuled ainult rakettide vilinat sabas), instadeathe on iga nurga peal. Tekib küsimus, et kas üldse baasprobleemidega tegeletakse, või mitte. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
painkillah, ei, DLC-sid on vaja välja lasta ju. Neil kanafileed vaja osta. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Lockoni ei kuulegi kui kasutab active radarit... Voi tuhisevad muud raketid mööda... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.