praegune kellaaeg 18.06.2025 02:11:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Golden93
HV vaatleja
|
26.01.2014 22:27:29
Razer Deathadder Black edition 3.5G Scroll probleem |
|
|
Ühesõnaga on jama hiire scrollis! Olen seda googeldanud ja uurinud viimased 2 tundi nii et hakkab juba pea valutama. Niisiis otsustasin pöörduda siia kus äkki saab abi!
Hiire rullil on selline jama siis et kui rullid seda üles või alla siis käib ekraanil see ka nõks vastas suunas( kui sirvin lehekülge siis alla minnes kas läheb palju ühe tõmbega või kui läheb alla siis hakkab tõmblema ja läheb nõks üles tagasi ise.
nägin ka youtube-is on üks õpetus video mis on täpselt sama jama kohta aga seal tegelane ainult räägib aga otseselt ei näita seda samm sammult.
http://www.youtube.com/watch?v=b0xwzzgZYcM
Kui on keegi kes on sama jama läbi teinud või teab kuidas aidata siis olen tänulik!
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
26.01.2014 23:43:25
|
|
|
Olen sellise asja korda teinud, polnud küll sama hiir aga mehhanism on neil pea-aegu identne - võtsin hiire lahti ja lasin suruõhuga puhtaks kontaktpinnad ning pihustasin veidi electrocleanerit kah vahele, mure lahendatud ning rullik keerleb ka pehmemalt ja sujuvamalt näpu all.
See vidin (rotary encoder) vajab puhastamist -> http://www.engineersgarage.com/insight/how-optical-mouse-works?page=7
viimati muutis Prayer 26.01.2014 23:57:11, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
26.01.2014 23:54:02
|
|
|
Uuenda Razeri hiire softi. Mul paradas see asja ära.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Golden93
HV vaatleja
|
27.01.2014 00:03:15
|
|
|
Ok tänud eks vaatan homme selle rulli süsteemi uuesti üle!
Soft update ei aidanud!
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|