Oleks voinud ikka usutavama teha, see on liiga fake makeup ja parukas.
Hääle järgi peaks ikkagi tüübi suht sekundiga ära tundma. Veider, et osad ei saanudki asjale pihta _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/ www.danceophones.eu
Invention, vale oletus. Sarnase häälega inimesi on väga palju ja kummalisel kombel võivad nad olla tuttava isikuga väga sarnase välimusega. Näiteks mu hambaarst on ühe mu tädiga väga sarnase välimusega ja hääl ka väga ühesugune.
Link _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
http://www.liveleak.com/view?i=581_1391474667 _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Soovitan kindlasti vaadata alates 35. minutist kuni 41. minutini. Lõpus ma ei saanud aru, kas Putini kiidulause oli irooniline või päriselt mõtles nii. Igatahes täielik huumor.
Sotšis ei olevat mitte kunagi lund sadanud ja seal korraldatakse taliolümpiamängud.
Sotšis ei olevat mitte kunagi lund sadanud ja seal korraldatakse taliolümpiamängud.
Kas selleks oli sul vaja filmi vaadata, et teada saada millises kliimas Sotši asub? Seitse aastat tagasi valiti juba olümpialinnaks, sa said alles eile teada?
Ning millist filmi on sulle vaja aru saamaks, et taliolümpia keskuseks olevas linnas pea kübetki lund olema. Uisualadeks pole lund ega miinuskraade vaja ja suusaalad toimuvad mägedes, kus on lund küllalt. Neli aastat tagasi polnud Vancouveris ka sentimeetritki lund, aga mis sellest? Kõikidest teemadest, mis Sotši olümpia puhul välja tuuakse on see temperatuuri ja lume oma küll kõige mõttetum ja üldse asjasse mittepuutuv.
LiivaneLord, antud juhul on lencil õigus, lumi pole otseselt teemaks.
All toimuvad vaid sisealad, kõik suusatamine jms toimuvad üleval mägedes.
Iseasi on see, kui üleval ka lund puudu jääb. Aga selle tarbeks on eelmisest talvest lund varuks hoitud.
kuuse lemps ütles, et yle meetri lund on kogu trassi ulatuses või oli see suusastaadionil. Ja see veel kokkupressitud, päike paistab, miinuskraadid. see lumi ei sula enne 2 kuud ka mägedes ära.
ma Sotšis käinud, äärepealt oleks ära uppunud, tädike päästis ära, sai muulilt mul käest kinni, lained tahtsid ära viia
vaatad videot, nostalgia, rand samasugune nagu vanasti
(polnud täpselt sama koht)
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
LiivaneLord, antud juhul on lencil õigus, lumi pole otseselt teemaks.
All toimuvad vaid sisealad, kõik suusatamine jms toimuvad üleval mägedes.
Iseasi on see, kui üleval ka lund puudu jääb. Aga selle tarbeks on eelmisest talvest lund varuks hoitud.
Mina ei ole Sotšis käinud ning usaldades Eesti vaba rahvusringhäälingut ja vaadates videos jäeti mulje, et Putin soovib alistada loodusjõudusid ning korraldada TALIolümpiamängud subtroopilises kohas, mis kuidagi sellesse konteksti ei sobi. Igasugust suusatamist võib meil suvel 32 kraadise soojaga korraldada, aga see ei ole normaalne.
tsitaat:
Musta mere kaldal asuv Sotši on Venemaa rikaste ja ilusate mainekas suvekuurort, ent üllatuslikult valis Rahvusvaheline Olümpiakomitee 2014. aasta talimängudeks just selle linna. See oli kummaline valik, sest seal polnud ainsatki olümpiamängudeks sobilikku rajatist ja pealegi paikneb linn subtroopilises kliimavööndis. Iisraeli režissööri Alexander Gentelevi rahvusvaheline koostööfilm uurib ROK-i veidra otsuse tagamaid ja võltstalve esilekutsumist subtroopikas - näib, et mängude lähenedes on kahtlused süvenenud ning vastuolud teravnenud.
Kui tahate kellegagi möliseda, siis pöörduge ERR või filmi tootjate poole ning küsige, mis selles imelikku on, et üritus just seal korraldatakse.
Mina ei ole Sotšis käinud ning usaldades Eesti vaba rahvusringhäälingut ja vaadates videos jäeti mulje, et Putin soovib alistada loodusjõudusid ning korraldada TALIolümpiamängud subtroopilises kohas, mis kuidagi sellesse konteksti ei sobi. Igasugust suusatamist võib meil suvel 32 kraadise soojaga korraldada, aga see ei ole normaalne.
Kui tahate kellegagi möliseda, siis pöörduge ERR või filmi tootjate poole ning küsige, mis selles imelikku on, et üritus just seal korraldatakse.
ERR edastab filmi tutvustustavat teksti sellisel kujul nagu autor seda esitab. Autoril omakorda on vaja filmi müüa ja seepärast on ka selline intrigeeriv sissejuhatus tehtud. Sina omakorda lähed sellise labase triki õnge. Ja sellepärast ma mölisengi sinuga.
Krasnaja Poljana mägedes on olümpia ajal temperatuur null kraadi ümber. Lumekiht on meetri paksune, mitte midagi ei sula ära, kõik on korras.
Koht on igatahes sitt. Inimesed tõstetakse välja ja Putinil on pohhui.
Välja tõstetakse niikuinii ja igal pool, iseasi, kui palju. Aga lihtsalt midagi ei uurita, ehitatakse valesse kohta. Loodusreostus lastakse jõkke ja pärast seda üritatakse seda jõest eemaldada jne. Aga noh, Putin paneb ka jõed tagurpidi voolama ning ajab vihmapilvi laiali, kui tal selleks tahtmine tuleb.
Mul ükskord oli analoogiline juhtum, ees sõitis VW põrnikas kaks tsikki sees. Mul R2 mängis ja hakkas üks kiirem lugu, kahjuks nime ei mäleta, aga refrään oli eriti hoogne ja kaasahaarav. Niikui mul raadios refrään algas, siis volkaris kaassõitja hakkas tantsu vihtuma ja kätega vehkima, nii et auto kõikus Nii kõikide refräänide ajal, nii et küllap neil sama raadio mängis. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.