Auron, tänud vastamast. Ma just jahutusomaduste pärast seda tahaksingi. See, et vendid karjuvad mind väga ei häiriga aga jah, neid molex-i üleminekuid ventidele peaks ilmselt võtma, pluss siis 2 140mm venti tuleb ka lisaks osta.
eltso, corsairi 330r ja define r4 on mõlemad mõeldud ikkagi vaikuse saavutamiseks. kui sind müra ei häiri, on olulisemalt jahedamaid ja odavamaid korpuseid.
Auron, 350d on matx, nii 330r kui r4 on atx. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
londiste, nu nende kastide puhul kus kastis mingi 5mm mürasummutusmatte kaante külge kleebitud on mingist suurest vaikusest palju rääkida - asja paneb rohkem paika ikka see kuivaikseid vente jahutustel kasutatakse.
Auron, loomulikult sõltub ventidest palju aga mõlemal mainitud korpusel on kaasas ka päris head vaiksed vendid. ja 5mm mürasummutusmatti on oluliselt suurem vahe kui arvata võiks.
lihtsalt küsija postidest - need korpused ei ole kuskilt otsast optimaalsed hea jahutuse eesmärgil, kui lisaks veel mainitakse, et ventide vihin ei häiri? _________________ - londiste
Mingit sellist väikest ja lühemat 4x5.25" v 5x5.25" pesaga kasti leidub kusagil?
Kas ekstra sellist väikest toidet on olemas millel ainult SATA väljundid? Lükkad lülitist järgi ja toide tuleb ketastele peale, teistel toitekatel vist vaja emaplaadi olemasolu. _________________ Win ISO'd ja uuendused Artiklid jagatud
Mingit sellist väikest ja lühemat 4x5.25" v 5x5.25" pesaga kasti leidub kusagil?
Kas ekstra sellist väikest toidet on olemas millel ainult SATA väljundid? Lükkad lülitist järgi ja toide tuleb ketastele peale, teistel toitekatel vist vaja emaplaadi olemasolu.
minuteada küll pole vaja emaplaadi olemasolu.
Lihtsalt toiteka käimatõmbamiseks on vaja need otsad omavahel ühendada ATX kaablil:
Selge. Selliseid väikseid kaste vist väga ei liigu, ilmselt pole mõtet müüa, rohkem eriotstarbelised, mitte otseselt arvuti jaoks. _________________ Win ISO'd ja uuendused Artiklid jagatud
Longero, mida sa täpsemalt otsid, või siis mille jaoks? kettad, optilised draivid või midagi kolmandat? _________________ - londiste
sama kerega, mis Z11. ruumi on ja õhk liigub seal sees päris hästi, kui ventilaatorite setup natukene läbi mõelda. ruumi on komponentide jaoks piisavalt.
Tegelt ega praegusel ajal tavalisel kodukasutajal/mänguril polegi mingit põhjust miks peaks mingi suur kolakas kast olema ATX platega. Täna võib võtta mATX või ITX plate ja prose saad ikka seal 4,6 peal jooksma, ning väiksed kastid sellised ehitatud, et mahutavad ka GTX titani ära.
vaagisin mis ma vaagisin 750D ümber - pole võimalik teda millegagi koju viia. niiet tuli bitfenixi prodigy ja siss 4770k, MSI z87i, 16gb corsair dominator plat, 250gb 840evo, 1tb wd black, 780 ti classy, ax860i
lisaks läheb loop 180 ja 140 radikatega. kõikide eelduste kohaselt mahub ära. kui võimalik siis viskaks küljepaneeli minema ja teeks täissuuruses akna ning esiku ka veidi ümber. eks näis.
vaagisin mis ma vaagisin 750D ümber - pole võimalik teda millegagi koju viia. niiet tuli bitfenixi prodigy ja siss 4770k, MSI z87i, 16gb corsair dominator plat, 250gb 840evo, 1tb wd black, 780 ti classy, ax860i
lisaks läheb loop 180 ja 140 radikatega. kõikide eelduste kohaselt mahub ära. kui võimalik siis viskaks küljepaneeli minema ja teeks täissuuruses akna ning esiku ka veidi ümber. eks näis.
Clokida ka plaanid? Huvitab kuidas selle platega see õnnestub.
Mis seal õnnestuda - mingi 4,5 läheb raudpolt - 4,6+ on stabiilsus loterii. Leo Kalme, mis värvi kasti võtsid? Krt see prodigy on üks ilusamaid väikseid kaste ever.
Mis seal õnnestuda - mingi 4,5 läheb raudpolt - 4,6+ on stabiilsus loterii. Leo Kalme, mis värvi kasti võtsid? Krt see prodigy on üks ilusamaid väikseid kaste ever.
Prodigy suurus itx süsteemina on küsitav. Ruumi on küll suure hulga davaari jaoks (radikad,pumbad jne.) samas kaotab itx oma mõtte seal sees (Prodigy M on mATX kastina veel mõeldav). Mahu kui suuruse poolest on FD arc mini ja CM N200 mAtx kastidena ikka mõõtude poolest väiksemad kui Prodigy.
FD 304 näeb ja on parem ITX lahendus kui Prodigy, samas veetamine ei ole sellega teema. _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
Nu tavalisel jopakollal (nagu mina) pole ju sadat kettakohta tarvis vaid äärmisel juhul 3 kuid üldjuhul 2 ehk siis SSD süsteemikas ja mingi suurem tavaline molkus kraami jaoks.
Clokida ka plaanid? Huvitab kuidas selle platega see õnnestub.
pidi olema sobilik. valik jäigi just sellele hinna ja klokkimisvõimekuse pärast.
Auron kirjutas:
must. no 4.8 tahaks kätte saada. kui ei saa siis müün prose ja plaadi maha ning kasutan praegust 3570k'd ning vaatan mingi z77 plate.
StarLight kirjutas:
Prodigy suurus itx süsteemina on küsitav. Ruumi on küll suure hulga davaari jaoks (radikad,pumbad jne.) samas kaotab itx oma mõtte seal sees (Prodigy M on mATX kastina veel mõeldav). Mahu kui suuruse poolest on FD arc mini ja CM N200 mAtx kastidena ikka mõõtude poolest väiksemad kui Prodigy.
FD 304 näeb ja on parem ITX lahendus kui Prodigy, samas veetamine ei ole sellega teema.
ta on piisavalt väike, näeb hea välja ja väga paindlik kui arvestada, mis sinna sisse mahub.
304 väga classified'i ära ei mahuta.
SilQ kirjutas:
Auron kirjutas:
miks pole saada? 200€ kandis hinna juures ei tapa enam see paar- kuni mõnikümmend eurot posti peale. _________________ - londiste
londiste, Eestis pole ju hetkel saada seda mõtlesingi, hind hinnaks...
Auron, tehniliselt midagi erilist pole jep, samas erineb piisavalt tavapärasest korpusest.
Tavaliselt need IN-WIN korpused absoluutselt ei istu minu maitsele, see vist esimene mis väliselt just vähegi meeldib.
Nuh tegelt mingi väga omalaadse disainiga keisse on veelgi aga neid raske leida kuna satud ikka mingi mod'i otsa. Samas performantsi, välimuse ja innovatiivsuse mõttes IMHO ongi praegu aint 2 kasti mis on vähe teistsugused kui ülejäänd 99% kastidest ehk Corsairi carbide 540 air ja Thermalright'i FT 02.
Jah, nagu ütlesin siis on teisigi kes panevad rõhku paindlikkusele ja performantsile. Hea näide näiteks Caselabs korpused. Samas nendega on sama häda mis Lian Li'ga ehk kui aint kast on seal mitusada rutsi siis enamikele vähe karm värk. Samas eelmisel lehel see kast kus platet sai panna mõlemale poole ja nii tavalist kui 90 kraadi pööratult oli juba pull.
Hind paistab sinna 120$ kanti jäävat (90€) seega hea alternatiiv. [subjektiivne arvamus küll, kuid näeb miljon korda parem välja kui R4] _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
H440-st rääkides, siis saadavus peaks olema valgel veebruari lõpus ning mustal hetkeseisuga märtsi lõpus.
Hind on ilmselt meil siin Eestis orienteeruvalt 110 euri ringis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.