Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z1 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.01.2014 13:23:31 vasta tsitaadiga

http://www.klick.ee/sony-xperia-z1.html

See vist hetkel parim pakkumine antud telefonile ?
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 16.01.2014 12:44:37 vasta tsitaadiga

Soetasin e-bayst magnetic charge voolu kaabli, lootsin, et toimib kenasti ja toimibki sinnamaani, kus valetpidi seda külge ei ühenda ja valetpidi on imelihtne seda külge ühendada. Kui valesti küljes, siis + ja - segamini ja telefon paneb end kiirelt kinni.
See jutt siis hoiatuseks, et keegi teine sama viga ei teeks, kaabel ise muidu siin - http://www.ebay.com/itm/360792206147?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Poleks arvanud, et Sony tuleb sellise magneticu peale, kus pesa on mõlematpidi ühendatav ning äärtes + ja -, loogiline oleks olnud, et keskelt tuleb nt + ja mõlemas ääres on -

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
GTC
HV kasutaja

sõnum 16.01.2014 12:53:29 vasta tsitaadiga

Poleks arvanud, et Sony tuleb sellise magneticu peale, kus pesa on mõlematpidi ühendatav ning äärtes + ja -, loogiline oleks olnud, et keskelt tuleb nt + ja mõlemas ääres on -

Tegu pole ju mu meelest Sony enda toodangu vaid "aftermarket" tootega. Paranda kui eksin!
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 16.01.2014 14:42:32 vasta tsitaadiga

Jep, kaabel on noname, aga pesa on siiski Sony oma. Milleks teha asja keeruliselt, kui saaks lihtsalt teha, oli jutu point.
Draqula
HV Guru

sõnum 16.01.2014 16:10:46 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
Jep, kaabel on noname, aga pesa on siiski Sony oma. Milleks teha asja keeruliselt, kui saaks lihtsalt teha, oli jutu point.

Eks iga kuupmillimeeter on telefoni sees arvel. Lisaks juppide maksumus, see täiendav klemm / keerukam ühendus üksikus telefonis ei maksa midagi, kuid miljonite telefonite puhul teeb arvestatava summa.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 16.01.2014 17:32:54 vasta tsitaadiga

Apple suudab teha, küll suudab ka Sony, võimalik et seal on hoopis mingi patendi küsimus.
Draqula
HV Guru

sõnum 17.01.2014 08:56:21 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
Apple suudab teha, küll suudab ka Sony, võimalik et seal on hoopis mingi patendi küsimus.

Küsimus ei ole kindlasti suutmises, ikka tahtmises ja/või kokkuhoius. Patendi värk võib olla küll.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 17.01.2014 10:47:05 vasta tsitaadiga

Lükkasin juhtme järgi lootuses 4.2.3 uuendus saada, aga mida pole on uuendus. Saksast ostetud, seal pole veel uuendust? Teine küsimus on kaamera, suured teil tavaliselt failid on? Ise mõtlen, et kui 16:9 suhte puhul failid sinna alla 2 mb jäävad, siis ei olegi väga midagi soovida...
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
viirusboy
HV vaatleja
viirusboy

sõnum 18.01.2014 22:46:41 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
Soetasin e-bayst magnetic charge voolu kaabli, lootsin, et toimib kenasti ja toimibki sinnamaani, kus valetpidi seda külge ei ühenda ja valetpidi on imelihtne seda külge ühendada. Kui valesti küljes, siis + ja - segamini ja telefon paneb end kiirelt kinni.
See jutt siis hoiatuseks, et keegi teine sama viga ei teeks, kaabel ise muidu siin - http://www.ebay.com/itm/360792206147?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Kas sa siis dokki kaasa ei saanud kui telefoni ostsid? Ma lammutasin doki hellalt laiali ja vastu vaatas täpselt samasugune juhe. Muidu kui see tagurpidi ühendada, siis originaalis ei anna see ühendust, sest kui vaadata kontakte, siis üks ümmargune ja suurem, teine kitsam ja ovaalne, ümbritsetud kummidega.

Paar lehte tagasi lugesin, et osadel jama puutetundlusega. Ka omal telefon jamab peale viimast uuendust. Kui käes natsa soojemaks muutub, on puutetundlikus katkendlik. Ja kui veebilehte alla kerida ühe näpuga, siis kas läheb kuhugi lingile ise või kukub suumiga jamama. Ma tembeldasin selle liiga kuivade või külmade näppude süüks.
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 18.01.2014 22:56:32 vasta tsitaadiga

viirusboy kirjutas:

Paar lehte tagasi lugesin, et osadel jama puutetundlusega. Ka omal telefon jamab peale viimast uuendust. Kui käes natsa soojemaks muutub, on puutetundlikus katkendlik. Ja kui veebilehte alla kerida ühe näpuga, siis kas läheb kuhugi lingile ise või kukub suumiga jamama. Ma tembeldasin selle liiga kuivade või külmade näppude süüks.

Teretulemast klubisse icon_lol.gif
Mul viimane update tegi asja just normaalsemaks icon_lol.gif

tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 20.01.2014 07:29:38 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
viirusboy kirjutas:

Teretulemast klubisse icon_lol.gif
Mul viimane update tegi asja just normaalsemaks icon_lol.gif

Minul läks ka paremaks puutetundlikuse kohalt. Küll aga kaamera füüsiline nupp käib omasoodu- kui taskust telefon võtta ja kohe pildistama hakata siis kaamera nupp vahest avab kaamera, vahest ei ava(avab siis kui ekraani korra üles äratad)

Küll aga on mul ligipääs teisele z1-le ning sel on ka puutekal oma arusaam asjade käigust(üritasin hommikul ülevalt alla tirida teavitusi, see avas mul ühe appi pealehelt:D ) korduvalt
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 21.01.2014 00:19:25 vasta tsitaadiga

Tundub hea telefon olevat. Kellelgi pakkuda täiesti uut ? icon_redface.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
Pohlad
HV vaatleja

sõnum 21.01.2014 01:14:31 vasta tsitaadiga

Selline anomaalia tekkinud, et wake nuppu vajutades läheb 3 kuni 5 sekundid aega, at ekraan tööle hakkaks. Lükkasin telefoni korra ka välja aga sama asi toimub edasi. Päeval sai Youtube ja Chrome värskendatud ja vist peale seda hakkas jamama. Oskab keegi miskit soovitada?
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 21.01.2014 07:25:07 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
Tundub hea telefon olevat. Kellelgi pakkuda täiesti uut ? icon_redface.gif

Nii hea telefon, et minu oma on saand liguneda sel ajal kui ma rattaga vihmas sõitsin. Lisaks olen pilte ja videosi teind kui telefon on samal hetkel mudas või märgades põõsastes. Hiljuti pistsin lumehange selle seisma. Kuidas aasta pärast telefon kestab, ei tea kuid ligi pool aastat olen enda oma piinand(otseselt loopind ja lõhkund ei ole) ning seni on eeskujulik

To Pohlad: Kas tarkvara uuendused on tehtud? Kas peale tarkvara uuendusi on factory reset tehtud?
tagasi üles
Pohlad
HV vaatleja

sõnum 21.01.2014 20:14:29 vasta tsitaadiga

rennu21 kirjutas:

To Pohlad: Kas tarkvara uuendused on tehtud? Kas peale tarkvara uuendusi on factory reset tehtud?

Uuendused kõik tehtud aga reset tegemata. Tegin ära ja eks vaatab, kas jääb korda.
Jube tüütu iga kord meili seadeid ja muud olulist jälle sisse toksida. Backup taastab muud asjad ära kuid seadeid ei suuda millegipärast taastada.

edit: Ei aidanud see reset, ikka uimerdab. Peab vist remonti viima. icon_cry.gif Eelmine telefon oli Z ja see oli rohkem remondis kui minu käes.

Edit 2: Uurisin veidi seda teemat ning tuli välja, et microSD kaart ei andnud korralikult ühendust ning selle tõttu hakkas läägima. SD kaart välja, uuesti sisse ja asi vist korras

Nüüd aga uus häda. Kõned katkevad ära ning Toitehaldus/Akukasutus/Telefoni ooterežiim näitab, et sisselül.hoid on 5h 45m 10s ning Aeg, millal signaal puudus on 22%. Päev läbi Kristiines kodus istunud ning telefon suht akna kõrval peaks levi ikka korras olema.
tagasi üles
rennu21
HV kasutaja

sõnum 22.01.2014 07:12:50 vasta tsitaadiga

[quote="Pohlad"]
rennu21 kirjutas:

Nüüd aga uus häda. Kõned katkevad ära ning Toitehaldus/Akukasutus/Telefoni ooterežiim näitab, et sisselül.hoid on 5h 45m 10s ning Aeg, millal signaal puudus on 22%. Päev läbi Kristiines kodus istunud ning telefon suht akna kõrval peaks levi ikka korras olema.

Kui vana sim kaart on? Ise ka mingi hetk maadlesin selle anomaaliaga ning peale simi vahetust sai asi korda. Kusjuures sim oli mul tol hetkel aasta vana(täna siis oleks too kaart äkki 2 aastat vana)
tagasi üles
Pohlad
HV vaatleja

sõnum 22.01.2014 11:05:39 vasta tsitaadiga

[quote="rennu21"]
Pohlad kirjutas:
rennu21 kirjutas:

Kui vana sim kaart on? Ise ka mingi hetk maadlesin selle anomaaliaga ning peale simi vahetust sai asi korda. Kusjuures sim oli mul tol hetkel aasta vana(täna siis oleks too kaart äkki 2 aastat vana)

Sim on suht uus. Alla aasta vana. Juba mingi aeg tagasi, kui mingid jamad olid, uurisin EMT-st ning sealt sain vastuse, et mul SIM korras. Vahepeal sattus EMT-sse mingi praakpartii kaarte, millel millel olid mingid leviprobleemid ning mis tõmbavad aku kiiremini tühjaks. Nii mõnigi tegelane kirub praegu, et aku telefonil ei kesta - tegelt asi hoopis vigases SIM kaardis. Pull on see, et EMT-l on vigaste kaartide numbrid teada ning nad ise küll minu teada kellegagi ühendust ei võta ning vahetust ei paku.
tagasi üles
kaur23
HV Guru

sõnum 22.01.2014 23:10:42 vasta tsitaadiga

Egas keegi tea, kas neid laadimisdokke eraldi ka saada on siin Eestis?
G80
HV Guru
G80

sõnum 23.01.2014 00:25:27 vasta tsitaadiga

Mul viimasel ajal selline jama, et äratuskella ei saa tööle kui restarti ei tee telefonile...
Jube imelik, peab vist mingi teise äppi tõmbama kui see mis default on. icon_biggrin.gif

poles
HV kasutaja

sõnum 23.01.2014 13:36:51 vasta tsitaadiga

kaur23 kirjutas:

Üldiselt peaks dokk komplektis olema.Kui siiski vaja,siis saan sulle ühe teha.Mul üks üle.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
kaur23
HV Guru

sõnum 23.01.2014 15:03:33 vasta tsitaadiga

poles kirjutas:
kaur23 kirjutas:

Üldiselt peaks dokk komplektis olema.Kui siiski vaja,siis saan sulle ühe teha.Mul üks üle.

Ei ole kõigil komplektis! Aga saada PS ja jõuame kokkuleppele!

rennu21
HV kasutaja

sõnum 23.01.2014 18:23:57 vasta tsitaadiga

[quote="Pohlad"]
rennu21 kirjutas:
Pohlad kirjutas:
rennu21 kirjutas:

Sim on suht uus. Alla aasta vana. Juba mingi aeg tagasi, kui mingid jamad olid, uurisin EMT-st ning sealt sain vastuse, et mul SIM korras. Vahepeal sattus EMT-sse mingi praakpartii kaarte, millel millel olid mingid leviprobleemid ning mis tõmbavad aku kiiremini tühjaks. Nii mõnigi tegelane kirub praegu, et aku telefonil ei kesta - tegelt asi hoopis vigases SIM kaardis. Pull on see, et EMT-l on vigaste kaartide numbrid teada ning nad ise küll minu teada kellegagi ühendust ei võta ning vahetust ei paku.

Minul oli elisa kaart. Aga simi vahetust ei pakuta kuna pakkumisel nad raha ei saa, kui ise kurdad ja uut soovid siis maksad 10 euri
tagasi üles
keimps1
HV Guru

sõnum 23.01.2014 22:30:11 vasta tsitaadiga

keegi, kes ostnud antud telefoni Klickist, siis mis komplektuses see tuleb ja mis mõtteid võiks mõlgutada z1 vs LG G2 icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 127
tagasi üles
kaur23
HV Guru

sõnum 23.01.2014 22:36:17 vasta tsitaadiga

Ma just ostsin sealt ja puudub dokk!
keimps1
HV Guru

sõnum 23.01.2014 22:40:35 vasta tsitaadiga

kaur23 kirjutas:
Ma just ostsin sealt ja puudub dokk!

mis kaasa pakutakse muidu? Ainult kaabel, klappe ei panda enam kaasa?
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 127
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z1 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.