Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
c4v6
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
16.01.2014 12:44:37
|
|
|
Soetasin e-bayst magnetic charge voolu kaabli, lootsin, et toimib kenasti ja toimibki sinnamaani, kus valetpidi seda külge ei ühenda ja valetpidi on imelihtne seda külge ühendada. Kui valesti küljes, siis + ja - segamini ja telefon paneb end kiirelt kinni.
See jutt siis hoiatuseks, et keegi teine sama viga ei teeks, kaabel ise muidu siin - http://www.ebay.com/itm/360792206147?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Poleks arvanud, et Sony tuleb sellise magneticu peale, kus pesa on mõlematpidi ühendatav ning äärtes + ja -, loogiline oleks olnud, et keskelt tuleb nt + ja mõlemas ääres on -
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTC
HV kasutaja
|
16.01.2014 12:53:29
|
|
|
Poleks arvanud, et Sony tuleb sellise magneticu peale, kus pesa on mõlematpidi ühendatav ning äärtes + ja -, loogiline oleks olnud, et keskelt tuleb nt + ja mõlemas ääres on -
Tegu pole ju mu meelest Sony enda toodangu vaid "aftermarket" tootega. Paranda kui eksin!
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
16.01.2014 14:42:32
|
|
|
Jep, kaabel on noname, aga pesa on siiski Sony oma. Milleks teha asja keeruliselt, kui saaks lihtsalt teha, oli jutu point.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
16.01.2014 16:10:46
|
|
|
wirx kirjutas: |
Jep, kaabel on noname, aga pesa on siiski Sony oma. Milleks teha asja keeruliselt, kui saaks lihtsalt teha, oli jutu point. |
Eks iga kuupmillimeeter on telefoni sees arvel. Lisaks juppide maksumus, see täiendav klemm / keerukam ühendus üksikus telefonis ei maksa midagi, kuid miljonite telefonite puhul teeb arvestatava summa.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
16.01.2014 17:32:54
|
|
|
Apple suudab teha, küll suudab ka Sony, võimalik et seal on hoopis mingi patendi küsimus.
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
17.01.2014 08:56:21
|
|
|
Apple suudab teha, küll suudab ka Sony, võimalik et seal on hoopis mingi patendi küsimus. |
Küsimus ei ole kindlasti suutmises, ikka tahtmises ja/või kokkuhoius. Patendi värk võib olla küll.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maleva
HV kasutaja

|
17.01.2014 10:47:05
|
|
|
Lükkasin juhtme järgi lootuses 4.2.3 uuendus saada, aga mida pole on uuendus. Saksast ostetud, seal pole veel uuendust? Teine küsimus on kaamera, suured teil tavaliselt failid on? Ise mõtlen, et kui 16:9 suhte puhul failid sinna alla 2 mb jäävad, siis ei olegi väga midagi soovida...
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
viirusboy
HV vaatleja

|
18.01.2014 22:46:41
|
|
|
Soetasin e-bayst magnetic charge voolu kaabli, lootsin, et toimib kenasti ja toimibki sinnamaani, kus valetpidi seda külge ei ühenda ja valetpidi on imelihtne seda külge ühendada. Kui valesti küljes, siis + ja - segamini ja telefon paneb end kiirelt kinni.
See jutt siis hoiatuseks, et keegi teine sama viga ei teeks, kaabel ise muidu siin - http://www.ebay.com/itm/360792206147?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Poleks arvanud, et Sony tuleb sellise magneticu peale, kus pesa on mõlematpidi ühendatav ning äärtes + ja -, loogiline oleks olnud, et keskelt tuleb nt + ja mõlemas ääres on - |
Kas sa siis dokki kaasa ei saanud kui telefoni ostsid? Ma lammutasin doki hellalt laiali ja vastu vaatas täpselt samasugune juhe. Muidu kui see tagurpidi ühendada, siis originaalis ei anna see ühendust, sest kui vaadata kontakte, siis üks ümmargune ja suurem, teine kitsam ja ovaalne, ümbritsetud kummidega.
Paar lehte tagasi lugesin, et osadel jama puutetundlusega. Ka omal telefon jamab peale viimast uuendust. Kui käes natsa soojemaks muutub, on puutetundlikus katkendlik. Ja kui veebilehte alla kerida ühe näpuga, siis kas läheb kuhugi lingile ise või kukub suumiga jamama. Ma tembeldasin selle liiga kuivade või külmade näppude süüks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
18.01.2014 22:56:32
|
|
|
viirusboy kirjutas: |
Paar lehte tagasi lugesin, et osadel jama puutetundlusega. Ka omal telefon jamab peale viimast uuendust. Kui käes natsa soojemaks muutub, on puutetundlikus katkendlik. Ja kui veebilehte alla kerida ühe näpuga, siis kas läheb kuhugi lingile ise või kukub suumiga jamama. Ma tembeldasin selle liiga kuivade või külmade näppude süüks. |
Teretulemast klubisse
Mul viimane update tegi asja just normaalsemaks
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
20.01.2014 07:29:38
|
|
|
kjaups kirjutas: |
viirusboy kirjutas: |
Paar lehte tagasi lugesin, et osadel jama puutetundlusega. Ka omal telefon jamab peale viimast uuendust. Kui käes natsa soojemaks muutub, on puutetundlikus katkendlik. Ja kui veebilehte alla kerida ühe näpuga, siis kas läheb kuhugi lingile ise või kukub suumiga jamama. Ma tembeldasin selle liiga kuivade või külmade näppude süüks. |
Teretulemast klubisse
Mul viimane update tegi asja just normaalsemaks  |
Minul läks ka paremaks puutetundlikuse kohalt. Küll aga kaamera füüsiline nupp käib omasoodu- kui taskust telefon võtta ja kohe pildistama hakata siis kaamera nupp vahest avab kaamera, vahest ei ava(avab siis kui ekraani korra üles äratad)
Küll aga on mul ligipääs teisele z1-le ning sel on ka puutekal oma arusaam asjade käigust(üritasin hommikul ülevalt alla tirida teavitusi, see avas mul ühe appi pealehelt:D ) korduvalt
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
21.01.2014 00:19:25
|
|
|
Tundub hea telefon olevat. Kellelgi pakkuda täiesti uut ?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pohlad
HV vaatleja
|
21.01.2014 01:14:31
|
|
|
Selline anomaalia tekkinud, et wake nuppu vajutades läheb 3 kuni 5 sekundid aega, at ekraan tööle hakkaks. Lükkasin telefoni korra ka välja aga sama asi toimub edasi. Päeval sai Youtube ja Chrome värskendatud ja vist peale seda hakkas jamama. Oskab keegi miskit soovitada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
21.01.2014 07:25:07
|
|
|
miga kirjutas: |
Tundub hea telefon olevat. Kellelgi pakkuda täiesti uut ?  |
Nii hea telefon, et minu oma on saand liguneda sel ajal kui ma rattaga vihmas sõitsin. Lisaks olen pilte ja videosi teind kui telefon on samal hetkel mudas või märgades põõsastes. Hiljuti pistsin lumehange selle seisma. Kuidas aasta pärast telefon kestab, ei tea kuid ligi pool aastat olen enda oma piinand(otseselt loopind ja lõhkund ei ole) ning seni on eeskujulik
To Pohlad: Kas tarkvara uuendused on tehtud? Kas peale tarkvara uuendusi on factory reset tehtud?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pohlad
HV vaatleja
|
21.01.2014 20:14:29
|
|
|
rennu21 kirjutas: |
To Pohlad: Kas tarkvara uuendused on tehtud? Kas peale tarkvara uuendusi on factory reset tehtud? |
Uuendused kõik tehtud aga reset tegemata. Tegin ära ja eks vaatab, kas jääb korda.
Jube tüütu iga kord meili seadeid ja muud olulist jälle sisse toksida. Backup taastab muud asjad ära kuid seadeid ei suuda millegipärast taastada.
edit: Ei aidanud see reset, ikka uimerdab. Peab vist remonti viima. Eelmine telefon oli Z ja see oli rohkem remondis kui minu käes.
Edit 2: Uurisin veidi seda teemat ning tuli välja, et microSD kaart ei andnud korralikult ühendust ning selle tõttu hakkas läägima. SD kaart välja, uuesti sisse ja asi vist korras
Nüüd aga uus häda. Kõned katkevad ära ning Toitehaldus/Akukasutus/Telefoni ooterežiim näitab, et sisselül.hoid on 5h 45m 10s ning Aeg, millal signaal puudus on 22%. Päev läbi Kristiines kodus istunud ning telefon suht akna kõrval peaks levi ikka korras olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
22.01.2014 07:12:50
|
|
|
[quote="Pohlad"]
Nüüd aga uus häda. Kõned katkevad ära ning Toitehaldus/Akukasutus/Telefoni ooterežiim näitab, et sisselül.hoid on 5h 45m 10s ning Aeg, millal signaal puudus on 22%. Päev läbi Kristiines kodus istunud ning telefon suht akna kõrval peaks levi ikka korras olema. |
Kui vana sim kaart on? Ise ka mingi hetk maadlesin selle anomaaliaga ning peale simi vahetust sai asi korda. Kusjuures sim oli mul tol hetkel aasta vana(täna siis oleks too kaart äkki 2 aastat vana)
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pohlad
HV vaatleja
|
22.01.2014 11:05:39
|
|
|
[quote="rennu21"]
Pohlad kirjutas: |
Nüüd aga uus häda. Kõned katkevad ära ning Toitehaldus/Akukasutus/Telefoni ooterežiim näitab, et sisselül.hoid on 5h 45m 10s ning Aeg, millal signaal puudus on 22%. Päev läbi Kristiines kodus istunud ning telefon suht akna kõrval peaks levi ikka korras olema. |
Kui vana sim kaart on? Ise ka mingi hetk maadlesin selle anomaaliaga ning peale simi vahetust sai asi korda. Kusjuures sim oli mul tol hetkel aasta vana(täna siis oleks too kaart äkki 2 aastat vana) |
Sim on suht uus. Alla aasta vana. Juba mingi aeg tagasi, kui mingid jamad olid, uurisin EMT-st ning sealt sain vastuse, et mul SIM korras. Vahepeal sattus EMT-sse mingi praakpartii kaarte, millel millel olid mingid leviprobleemid ning mis tõmbavad aku kiiremini tühjaks. Nii mõnigi tegelane kirub praegu, et aku telefonil ei kesta - tegelt asi hoopis vigases SIM kaardis. Pull on see, et EMT-l on vigaste kaartide numbrid teada ning nad ise küll minu teada kellegagi ühendust ei võta ning vahetust ei paku.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kaur23
HV Guru
|
22.01.2014 23:10:42
|
|
|
Egas keegi tea, kas neid laadimisdokke eraldi ka saada on siin Eestis?
_________________ seesama |
|
Kommentaarid: 349 loe/lisa |
   |
308 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
23.01.2014 00:25:27
|
|
|
Mul viimasel ajal selline jama, et äratuskella ei saa tööle kui restarti ei tee telefonile...
Jube imelik, peab vist mingi teise äppi tõmbama kui see mis default on.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
poles
HV kasutaja
|
23.01.2014 13:36:51
|
|
|
kaur23 kirjutas: |
Egas keegi tea, kas neid laadimisdokke eraldi ka saada on siin Eestis? |
Üldiselt peaks dokk komplektis olema.Kui siiski vaja,siis saan sulle ühe teha.Mul üks üle.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaur23
HV Guru
|
23.01.2014 15:03:33
|
|
|
poles kirjutas: |
Egas keegi tea, kas neid laadimisdokke eraldi ka saada on siin Eestis? |
Üldiselt peaks dokk komplektis olema.Kui siiski vaja,siis saan sulle ühe teha.Mul üks üle. |
Ei ole kõigil komplektis! Aga saada PS ja jõuame kokkuleppele!
|
   |
308 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
23.01.2014 18:23:57
|
|
|
[quote="Pohlad"]
Pohlad kirjutas: |
Kui vana sim kaart on? Ise ka mingi hetk maadlesin selle anomaaliaga ning peale simi vahetust sai asi korda. Kusjuures sim oli mul tol hetkel aasta vana(täna siis oleks too kaart äkki 2 aastat vana) |
Sim on suht uus. Alla aasta vana. Juba mingi aeg tagasi, kui mingid jamad olid, uurisin EMT-st ning sealt sain vastuse, et mul SIM korras. Vahepeal sattus EMT-sse mingi praakpartii kaarte, millel millel olid mingid leviprobleemid ning mis tõmbavad aku kiiremini tühjaks. Nii mõnigi tegelane kirub praegu, et aku telefonil ei kesta - tegelt asi hoopis vigases SIM kaardis. Pull on see, et EMT-l on vigaste kaartide numbrid teada ning nad ise küll minu teada kellegagi ühendust ei võta ning vahetust ei paku. |
Minul oli elisa kaart. Aga simi vahetust ei pakuta kuna pakkumisel nad raha ei saa, kui ise kurdad ja uut soovid siis maksad 10 euri
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
keimps1
HV Guru
|
23.01.2014 22:30:11
|
|
|
keegi, kes ostnud antud telefoni Klickist, siis mis komplektuses see tuleb ja mis mõtteid võiks mõlgutada z1 vs LG G2
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaur23
HV Guru
|
23.01.2014 22:36:17
|
|
|
Ma just ostsin sealt ja puudub dokk!
|
   |
308 |
|
tagasi üles |
|
 |
keimps1
HV Guru
|
23.01.2014 22:40:35
|
|
|
Ma just ostsin sealt ja puudub dokk! |
mis kaasa pakutakse muidu? Ainult kaabel, klappe ei panda enam kaasa?
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|