Kv1s mul oli, väga hea masin, kiire ja vöimas toru. Rohkem soomust vöiks olla. Hellcati pole veel proovinud. Ennem ei plaani ka kui pooleli puud on löpuni tehtud. Praegu on pooleli obj.704, M103, E75 ja T21.
Kunagi T-50-2 wolfpack oli liiga haige. Me ootasime 4-5 minutit oma baasis, oma meeste seljataga lihtsalt, et veidi segada vastaseid. Peale seda enemy base race ning lasime kõike mida nägime peatumata... Umbes 100 mängu peale win ration oli 85%. Lihtsalt ei suudetud kohaneda sellise segamisega.
See brittide raske liin on ikka üks rist ja viletsus, aeglased, soomustamata ja relv pole ka midagi erilist, vähemalt kuni tier 6 on selline kogemus.
Nonoh, churchilli VII 152mm armor pole piisavalt?
Nii palju armorit ei saa sa briti T10 tankidel ka mitte
Pmst kui välja arvata matilda, cromwell ja cent mk7 siis brittidel pole ühtegi head tavatanki (mediumid ja heavyd), mina sinna liini ei roniks praegu
Err, üks on see number mis sulle garaažis vastu vahib ja teine asi on reaalsus...
Jah, on 152mm ribad, aga on ka massiivsed weakspotid kust läheb 100 pen vabalt läbi _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Need ei vaja ju nii palju XP-d, et peaks üldse sellele mõtlema.
Upgrade roomikud annavad minu arust alati masinale hoopis teise hingamise ning kiiretel masinatel on need ka tihti esimesed, mis vahetusse lähevad. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
Juurde annab pigem parem terrain resistance, ehk manööverdusvõime paraneb reaalselt rohkem kui 2 kraadi sekundis pööramine, WoT'is on sitaks varjatud statse, mängus sees olevaid numbreid ei tasu väga usaldada _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
2k xp on mõne mängu töö , aga see, et ta keerab kaks kraadi sekundis kiiremini vast ei anna eriti juurde.
Sõidad kiiremini, pöörad kiiremini, manööverdad üleüldiselt kiiremini. Roomikud on pmst #1 asjad mida arendada. XP vaene oled, siis raadio on täiesti mõttetu asi, mis midagi juurde ei anna.
2k xp on mõne mängu töö , aga see, et ta keerab kaks kraadi sekundis kiiremini vast ei anna eriti juurde.
Sõidad kiiremini, pöörad kiiremini, manööverdad üleüldiselt kiiremini. Roomikud on pmst #1 asjad mida arendada. XP vaene oled, siis raadio on täiesti mõttetu asi, mis midagi juurde ei anna.
Kehva raadioga skaudist ei ole minu arusaamist mööda ju meeskonnale kasu, kui nad ei tea keda ja kus sa spotid. Ka ise ei näe teisi ja teiste spotidud vastaseid.
ELC ei ole skaut vaid väga kiire ja hea camoga TD oma mängustiililt. View range ja raadio on skautimiseks üsna mannetud. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
ELC ei ole skaut vaid väga kiire ja hea camoga TD oma mängustiililt. View range ja raadio on skautimiseks üsna mannetud.
Nõus kui ainult ELC kohta ülaltoodud jutt käib. Sain ekslikult aru, et üldiselt mida üldse arendada. Paraku suurem osa mängijaid saavad kole kurjaks kui ELC-iga kohe kuhugi ei torma ja skauti ei mängi. Sel mõlemad raadiod kehvad. Veel rohkem olen sõimata saanud Leopard 1 mängides, kui ei taha ette skautima tormata.
Kehva raadioga skaudist ei ole minu arusaamist mööda ju meeskonnale kasu, kui nad ei tea keda ja kus sa spotid. Ka ise ei näe teisi ja teiste spotidud vastaseid.
Mapid on siin mängus nii väiksed, et mingi bot raadioga saad ilusti hakkama juba. Kuskil potato tieris on jah raadiot ehk vaja kui su stock on mingi 300m. Raadio arendamine on siin mängus kõige mõttetum asi üldse.
Ei, tegelt üks asi on veel mõttetum - raadiomehe perkid/skillid.
ELC'ga saab scoutida, aga seep ole selle masina võimekuse optimaalnse kasutamine. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Muidugi pole suure range'iga raadio kasulik, kui terve tiim on elus. Aga kui elus oled sina ja sinu tiimi 3 arty't? Kohe ülimalt oluline.
Sellises olukorras tõmmatakse ikkagi laiali ära ning kaetakse üksteise kaudu ära see vahemaa, kuna tuleb saavutada maksimaalne crossfire. Hunnik artysid, kes istuvad ühel suunal on võrdsed 1 artyga.
Üle tüki aja tegin mängu IS-3-ga, tuli päris hästi välja, Top Gun: http://wotreplays.com/site/558903 _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Tegu on treeningklanniga, mille peamine eesmärk on klanniliikmete statside tõstmine läbi hoogsa õppetöö platoonides. Meie eesmärgiks on, et 1/3 mängijatest oleks instruktori tasemel (overall WN7 1400+) ja 2/3 võivad siis algajad või edasijõudnud olla. Kuid ka algajatele on meil nõuded (üksikutel juhtudel oleme valmis erandeid tegema). Ideaalsel noorliikmekandidaadil on vähem kui 2K mängu, WR 50%+, vähemalt 1 T6 tank, mikker ja 18 aastat vanust. 2Kst edasi hakkame juba WN7-t vaatama - mida rohkem mänge, seda kõrgem see olema peaks. Ideaalne kurv võiks välja näha nii - 2K peal 800+, 4K peal WN7 1000+, 8K peal 1200+, 10K peal 1300+. Loomulikult vaatan ise kandidaadi statsid üle ja teatav kõikumine on lubatud sõltuvalt konkreetsest mängijast ja tema eripäradest.
Mängija potentsiaali hindamisel võtame pehmendava asjaoluna arvesse ka jooksvaid tulemusi. Kui on näha, et sügavalt keskpärane mängija, nt 8K mängu 1100 WN7, teeb juba viimased 1K mängu jutti keskmiselt WN7 1600 mänge, siis on näha, et areng toimub ja mõtlemine on lahti läinud. Selliseid mängijaid me oskame hinnata.
Nagu näha, siis ta on 5,5K mänguga praktiliselt instruktoriks saanud, paar punkti veel ja WN7 on 1400. Winrate on samuti igati väärikas 57,15% ja survival rate on eeskujulik 39,69%. Viimase 1K mängu WN7 ületab 339 punktiga overalli, olles 1737. Ehk siis toimub mõõdukalt kiire areng. Tegu on esimese kontoga.
Loomulikult on meil klannis ka mängijaid, kes isegi ületavad seda tulemust umbes sama arvu või vähemate mängude juures (sest neil on niivõrd palju toorest talenti), aga see mängija on lihtsalt hea näide sellest, mida võib oodata vähemalt õppimisvõimeline, kui mitte just paduandekas algaja BITEga liitudes.
Pühapäeva öösel peaks aega leidma, kui keegi teine pole ette jõudnud siis saab tehtud, enne seda paraku tööga hõivatud. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Kui ELC' le andis enamuse kiirusest ja nobedusest mootor, kas siis ka järgmisele tankile muudab mootor nii palju (tavalisest annab nobedust roomikud )? _________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.