praegune kellaaeg 18.06.2025 15:46:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lxx2
Kreisi kasutaja
|
17.01.2014 04:01:18
Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3 bootib aeglaselt & biosis liikumine on ka jube läägine |
|
|
Kuna ma seletada väga ei oska, siis ehk video ütleb rohkem. Hiirega on BIOS'is võimatu liikuda suht. Probleem hakkas peale default sätete taastamist. Kuna enamasti kasutnaud sleep mode siis väga pole täheldanud seda.
Videost peaks olema kuulda kui nuppe klõpsutan, aga bios mõtiskleb sada aastat.
http://www.youtube.com/watch?v=wUb3siitFfA
BIOS on uuendatud kõige uuemale versioonile.
Ehk keegi oskab tarka nõu anda, mis ette võtta?
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
17.01.2014 09:54:39
|
|
|
Kas sama jama oli ka enne kui viimase biossi peale lasid? Mäletan, et mul Sniper M5'el oli ka bioss siuke vähe vidur - ei lasknud hi-res'i peale panna ja hiir kuidagi ujus - samas bbiossi uuendus fixis selle ära. Sul ma vaatan, et täitsa nigu jookseks vahepeal kinni ja siis kui oled mitu korda vajutand hüppab kiirelt mitu laksu edasi menüüdes. ausalt öeldes kasutasin sõber guuglit ja see ei pakkund igast erinevate fraaside peale kuskil miskit väljagi ehk siis mingi suht unikaalne jama.
Äkki mälude juures miskti ei meeldi, äkki klaver selles USB pesas ei meeldi vms. Mõnikord võib mõni probleem täiesti absurdikast asjast olla - näiteks üks kast ei buutind post'st edasi kui printeri juhe taga oli.
Kindlasti soovitaks asuse helpdeskiga ühendust võtta kui kõik ilmselged asjad nagu clearcmos, üks mälu korraga vms. proovitud ja vaadata mis vähemalt välja pakuvad.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
andreL
Kreisi kasutaja

|
17.01.2014 12:19:47
Re: Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3 bootib aeglaselt & biosis liikumine on ka jube läägine |
|
|
lxx2 kirjutas: |
Kuna ma seletada väga ei oska, siis ehk video ütleb rohkem. Hiirega on BIOS'is võimatu liikuda suht. Probleem hakkas peale default sätete taastamist. Kuna enamasti kasutnaud sleep mode siis väga pole täheldanud seda.
Videost peaks olema kuulda kui nuppe klõpsutan, aga bios mõtiskleb sada aastat.
http://www.youtube.com/watch?v=wUb3siitFfA
BIOS on uuendatud kõige uuemale versioonile.
Ehk keegi oskab tarka nõu anda, mis ette võtta? |
Kuidas muidu arvuti töötab?
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
lxx2
Kreisi kasutaja
|
17.01.2014 14:02:38
|
|
|
uue bios'e lasin peale alles peale seda kui probleem algas. arvuti muidu iseenesest töötab väga hästi. Eks ma võtan päevapeale proovin kõik USB'd lahti ühendada ja hakkan katsetama milles jama olla võib
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|