Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Alan
HV veteran

|
16.01.2014 23:55:08
|
|
|
Amperloom kirjutas: |
Eelistame Eestimaist, aga millega meid sinna meelitad? |
Kas siis madalamad teenustasud või vähemasti kiiremad ülekanded kindlasti. Eks ma pean enne muidugi kõik välismaised, vähegi professionaalsemad alternatiivid läbi uurima. Seni on jäänud mulje, et nende teenustasud on kõrged ja wire transfer võtab üsna pikalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
17.01.2014 00:11:43
|
|
|
Alan, peaksid veel mõned lisateenused kah sinna panema nagu paberrahakottide müügi koos mingite mündikogustega - suveniirina leiduks ostjaid küll... Suvaline inimene sinna niisama ei satu ja kui nõutud on walleti arvutisse installimine, et nad oma mündid kätte saaksid, siis enamus ei viitsi sellega tegeleda...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
17.01.2014 00:15:25
|
|
|
Chidori kirjutas: |
Alan, peaksid veel mõned lisateenused kah sinna panema nagu paberrahakottide müügi koos mingite mündikogustega - suveniirina leiduks ostjaid küll... Suvaline inimene sinna niisama ei satu ja kui nõutud on walleti arvutisse installimine, et nad oma mündid kätte saaksid, siis enamus ei viitsi sellega tegeleda... |
Millest mina veel puudust tunnen....
Kauplemist kohtade vahel ei saa EUR ja USD summasid saata.
BTC, LTC, FTC jne. on olemas, aga kui tahan ühelt kauplussaidilt oma Eurod teisele saata.... EI SAA!
See võiks ka olemas olla, kuigi....kuidas seda üksiküritajana teha, kui mujal seda pole.
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
tagasi üles |
|
 |
underdog
HV vaatleja
|
17.01.2014 00:34:51
|
|
|
Alan kirjutas: |
Kas siis madalamad teenustasud või vähemasti kiiremad ülekanded kindlasti. Eks ma pean enne muidugi kõik välismaised, vähegi professionaalsemad alternatiivid läbi uurima. Seni on jäänud mulje, et nende teenustasud on kõrged ja wire transfer võtab üsna pikalt. |
Ise kasutan bitstampi. Oletame, et esmaspäeva hommikul müün paar coini ära, teen väljamakse korralduse(SEPA). Kuskil lõuna ajal kinnitatakse see ära ja pannakse raha teele(teenustasu 0.9 EURi ja kurss Euroopa Keskpanga järgi). Teisipäeva lõunaks või hiljemalt õhtuks on raha mu kontol. Ainuke asi, mis sa paremini saaks teha on raha samal päeval müüja kontole kanda imo.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
17.01.2014 00:44:01
|
|
|
Palju Krakenis teenustasu on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
17.01.2014 00:54:56
|
|
|
underdog kirjutas: |
Kas siis madalamad teenustasud või vähemasti kiiremad ülekanded kindlasti. Eks ma pean enne muidugi kõik välismaised, vähegi professionaalsemad alternatiivid läbi uurima. Seni on jäänud mulje, et nende teenustasud on kõrged ja wire transfer võtab üsna pikalt. |
Ise kasutan bitstampi. Oletame, et esmaspäeva hommikul müün paar coini ära, teen väljamakse korralduse(SEPA). Kuskil lõuna ajal kinnitatakse see ära ja pannakse raha teele(teenustasu 0.9 EURi ja kurss Euroopa Keskpanga järgi). Teisipäeva lõunaks või hiljemalt õhtuks on raha mu kontol. Ainuke asi, mis sa paremini saaks teha on raha samal päeval müüja kontole kanda imo. |
Huvitav miks mul seal alati nii, et esmaspäeval teen väljamakse soovi, teisipäeval-kolmapäeval acceptitakse see ära ning sepa tuleb heal juhul neljapäev-reede
Kuda ma saaks ka nii kiireid tulemusi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.01.2014 00:58:33
|
|
|
Kiiremaid makseid saab siis vaid juhul, kui igas pangas arve olemas, kust üle kanda, pangast panka on sama kiire üle Euroopa. Madalamad teenustasud on küsitav, millest te äri üleval siis hoiate?
Enda eelistus on hetkel Kraken: ülekandetasu 9 eurosenti, kauplemisel tasu 0,2% ja väheneb suuremate mahtudega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
17.01.2014 01:24:12
|
|
|
kõva uudis
Hetkel 500k DOGE peal, vahetada sellest 50% bitcoinist selle uudise peale või oodata veel..
Igatahes lasen ka bloki poolituseni DOGE'i, tundub et elab oma elu vaikselt ja hetkel ära ei sure
|
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
17.01.2014 07:48:08
|
|
|
Et krakenist paremat teenust pakkuda, siis peaks jah hinnad veel madalamaks laskma ja samal päeval ülekande tegema. Aga siis tekib küsimus, kas see ära ennast ära tasub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KAMY
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
M3nthal
HV kasutaja

|
17.01.2014 10:58:10
|
|
|
Powered riseri puhul ei käi videokaardi toide läbi emaplaadi, vaid tuleb otse toiteplokist. See ongi ainuke vahe. Soovitaks powered, samas 1-2 kaardi puhul pole väga vahet.
_________________ oooo |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
17.01.2014 11:01:48
|
|
|
Powerriser on emaplaadile säästlikum. Ehk kui sul on 6 videot ühe plate peal, siis emaplaadilt läheb läbi 6x75W ja kui see on 24/7 koormuse all, siis see asi ütleb üles. Kui nüüd panna 3 tavalist kaarti ja 3 powerriseriga kaarti, siis powerriseril on ära lõigatud kaablid, mis võtavad emaplaadilt seda 75W voolu, nende kaablite otsas on molex ja see vool tuleb otse toiteplokist.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
17.01.2014 11:04:17
|
|
|
KAMY kirjutas: |
Palun selgitage tavalise ja Powered PCI-E 16x – 16x Riseri vahet. Kumba peaks eelistama? |
4+ voolujanuliste kaartide puhul võib ilma powered riserita midagi sellist juhtuda:
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
17.01.2014 11:06:12
|
|
|
Teatavasti võtab videokaart osa voolust PCIe socketi kaudu. See kogus varieerub kaardilt kaardile. Kui emaplaadil on näiteks 6-7 kaarti, mis kõik tirivad pcie socketi kaudu emaplaadilt voolu, siis võib juhtuda, et emaplaadi voolu liinid ei pea vastu ja plaat kärssab läbi. Netist võib leida päris palju selliseid juhtumeid. Molex powered riser pehmendab sellist olukorda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KAMY
HV kasutaja
|
17.01.2014 11:11:27
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
Teatavasti võtab videokaart osa voolust PCIe socketi kaudu. See kogus varieerub kaardilt kaardile. Kui emaplaadil on näiteks 6-7 kaarti, mis kõik tirivad pcie socketi kaudu emaplaadilt voolu, siis võib juhtuda, et emaplaadi voolu liinid ei pea vastu ja plaat kärssab läbi. Netist võib leida päris palju selliseid juhtumeid. Molex powered riser pehmendab sellist olukorda. |
Tänud kõigile!
4 x videokaardi puhul saab siis tõenäoliselt ilma hakkama. Kuidas aga jagada PSU koormust? Plaanis panna 2x750W PSU'd. Ise mõtlesin midagi sellist, et Üks PSU jagab emaplaadile + 2 x videokaarti ja teine PSU jagab 2 x videokaart.
|
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
17.01.2014 11:14:28
|
|
|
mteachx kirjutas: |
Powerriser on emaplaadile säästlikum. Ehk kui sul on 6 videot ühe plate peal, siis emaplaadilt läheb läbi 6x75W ja kui see on 24/7 koormuse all, siis see asi ütleb üles. Kui nüüd panna 3 tavalist kaarti ja 3 powerriseriga kaarti, siis powerriseril on ära lõigatud kaablid, mis võtavad emaplaadilt seda 75W voolu, nende kaablite otsas on molex ja see vool tuleb otse toiteplokist. |
Oskab keegi soovitada plaati, mis 6 kaarti ära tunneb ? MSI GD65 ? või on äkki midagi soodsamat ? Seni olen z87x-d3h võimelnud igast asendist ja ei saa isegi viiendat kaarti ära tundma
Teatavasti võtab videokaart osa voolust PCIe socketi kaudu. See kogus varieerub kaardilt kaardile. Kui emaplaadil on näiteks 6-7 kaarti, mis kõik tirivad pcie socketi kaudu emaplaadilt voolu, siis võib juhtuda, et emaplaadi voolu liinid ei pea vastu ja plaat kärssab läbi. Netist võib leida päris palju selliseid juhtumeid. Molex powered riser pehmendab sellist olukorda. |
Tänud kõigile!
4 x videokaardi puhul saab siis tõenäoliselt ilma hakkama. Kuidas aga jagada PSU koormust? Plaanis panna 2x750W PSU'd. Ise mõtlesin midagi sellist, et Üks PSU jagab emaplaadile + 2 x videokaarti ja teine PSU jagab 2 x videokaart. |
4 kaardiga ka küllalt plaate läbi põletatud Teiseks ilma powered riseriteta on 2x750w jama lahendus, sest üks PSU veab: 2x275w (2xVGA) + ~100w (süsteem) + 2x75w ( 2x VGA RAM) = 775w Ja teine ainult 2x 200w = 400w. Powered riseritega saad voolutarbe ühtlasemalt nende vahel ära jagada. Powered riseri teeb ise umbes 2-3 minutiga valmis - natuke lõikumist ja tinutamist ainult:
http://cfile3.uf.tistory.com/image/1668D21E4A793AA1229E75
Pinnid B 1,2,3 ja A 2,3 lõigud lahti ja ühendad molex kaabli otsa. Kusjuures kasuta kindlasti jämedama juhtmega molexit, sest omast kogemusest tean, et peenikesed SATA - Molex vms põlevad konkreetselt läbi
viimati muutis 10Fold 17.01.2014 11:27:17, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
17.01.2014 11:14:45
|
|
|
Oleneb kaartidest. 270X ja üles puhul ma üle 3tk ei paneks niisama.
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
17.01.2014 11:25:40
|
|
|
4 x videokaardi puhul saab siis tõenäoliselt ilma hakkama. Kuidas aga jagada PSU koormust? Plaanis panna 2x750W PSU'd. Ise mõtlesin midagi sellist, et Üks PSU jagab emaplaadile + 2 x videokaarti ja teine PSU jagab 2 x videokaart. |
Reeglina saab hakkama.Kuni 4-ga laskmine üldse kõige lollikindlam.
Kuna enamik ehitab AMD pealt neid asju, siis pigem tasub vaadata netist soovituslike lahendusi. Sinu 2X750W töötab kindlasti. Ma jagan ühele süsteemile üsna analoogselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KAMY
HV kasutaja
|
17.01.2014 11:27:11
|
|
|
mteachx kirjutas: |
Oleneb kaartidest. 270X ja üles puhul ma üle 3tk ei paneks niisama.  |
Selge. Vaja kiiresti siis 2 x Powered PCI-E 16x – 16x Riser
|
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
17.01.2014 11:31:22
|
|
|
KAMY, Mis kaardid sul on? 1x pesasid pole emaplaadil siis üldse vabu?
Ma kahtlen siiralt, et kellelgil vedeleb kuskil 16x kaableid, praegu on neid üsna keerukas saada- kui just ebay kaup kellelgil ei hakka detsembri alguse tellimustest laekuma.
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
17.01.2014 11:32:17
|
|
|
Hee, ma nägin kurja vaeva ühe kastiga, kus on 4x 270 kaardid. Mteachx aitas ka kenasti kaasa mõelda selle jama lahendamisel.
Pmst kui 3 või 4 GPU töösse lasin masinal, oli masinal insta black-out. Nagu savisaare ja kuzzeri video lõpus - tuled kustu!
Eraldi GPUd töötasid nagu kulda. Varieerisin toiteplokke, riser kaableid, gpu-sid. Sama lugu.
Lõpuks asendasin riserid power riseritega ja masin on 100+h stabiilne nagu kulda.
Ma ise ka ei uskunud, et 4 x 150W ehk nõrga kaardiga ei pea emaplaat vastu power riserita. Kaks päeva ei uskunud.
Nüüd aga usun.
Tänud kõigile!
|
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
17.01.2014 11:40:10
|
|
|
endal läheb homme 30 kaarti töösse 270 siis
millest siis 3 lähevad tava kaabliga ja kaks powered.samuti väike konsull oli kasutajaga mteachx
|
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
17.01.2014 11:47:26
|
|
|
Eks emaplaadist ka sõltub, PCB kvaliteet ja kuidas ahelad veetud on. Hetkel pigem mõte, et kuni asi plussis pole uut süsteemi ei ehita.
Palju naljakam on see, et üks vanem süsteem ei toeta GB ja Club3D270X kaarte
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
17.01.2014 12:11:55
|
|
|
Magic kirjutas: |
Reeglina saab hakkama.Kuni 4-ga laskmine üldse kõige lollikindlam.
Kuna enamik ehitab AMD pealt neid asju, siis pigem tasub vaadata netist soovituslike lahendusi. Sinu 2X750W töötab kindlasti. Ma jagan ühele süsteemile üsna analoogselt. |
Kui sul oleks powered riserid, siis saaks paremini manööverdada ja panna kõigi 4 kaardi molex pistikud selle PSU külge, mis ainult 2 kaarti toidab. Hetkel palju valikut pole. 2+emaplaat ning 2 on suht ainuke mõistlik otsus.
Mul endal on ajutiselt VS550 toitmas emaplaat + 1x 280x ning 3x 280x toidab AX760. Lisaks on kõik riser molexid AX760 taga, sest VS550 vendikas hakkas hirmsasti karjuma kui ta pidi rohkem kui ühele kaardile socketist voolu jagama. AX760 isegi ei aevasta selle 3x 280x kaardi + 4x molex toitmise peale. See on üks suur põhjus, miks ma kuld ja platinum kvaliteet toiteid armastan. Need ei hakka nutma kui neile mehist koormust anda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|