Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KRJ
HV vaatleja

|
17.01.2014 00:34:36
|
|
|
Scart kirjutas: |
KRJ kirjutas: |
Bohemia on siiski indie arendaja olnud. See kommerts edu on ju saabunud alles hiljuti (eelmisel aastal?). Eks nüüd kui rohkem raha käes on võimalik ka suuremaid summasid paigutada graafilisse poolde. |
Lolwut? Bohemia on high end development stuudio tänu oma eri riikide sõjavägedele tehtud simudele juba ikka päris kaua aega. |
Võib olla tõesti. Kusagilt jäi silma, et Bohemia taga oli märgitud Indie.
Need sõjaväe simud on üldiselt üsna teine tera ka kui tavamõistes mängud.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
17.01.2014 00:38:16
|
|
|
Bohemia on siiski indie arendaja olnud. See kommerts edu on ju saabunud alles hiljuti (eelmisel aastal?). Eks nüüd kui rohkem raha käes on võimalik ka suuremaid summasid paigutada graafilisse poolde. |
Lolwut? Bohemia on high end development stuudio tänu oma eri riikide sõjavägedele tehtud simudele juba ikka päris kaua aega. |
bohemia ON indie. uuri välja, mida see sõna tähendab game developerite kontekstis.
publisheri neil ei ole, kõik projektid on nende enda poolt rahastatud.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.01.2014 00:38:48
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
libe kirjutas: |
nvidia mehed, ostke päris videokaardid endale, küll siis ka effpeeessi juurde tuleb.
gg no re. |
kas kaamera liikumine sellest paraneb, kui y teljel liigub okeilt, kuid x teljel uimerdab
kas füüsika hakkab ka toimima?
sesmõttes, et mingi tont võib risc protsessorile ka pela teha, aga kui raha tahab teenida, siis on vaja kooli tagasi minna - prügi ei ole vaja osta ja sittasid progejaid pole vaja toetada - see ei ole mingi sotsiaalprogramm, kus arengupeetusega inimesi aidatakse |
kes sul käskis osta?
mina tahtsin toetada, seepärast ka ostsin. oli ju ette teada et asi on bugine ja võib iga hetk katki minna, caps lockiga igal pool hoiatused üleval.
kui lugeda siiamaani ei oska siis võiks arengupeetusega inimesi peeglist otsida. |
keegi ei käskinud osta, teema pakkus huvi, kuid peale 20min jalutamist tuli hind suurem, kui takso võtta
Need kes siin erinevaid teemasid loevad peaks juba teadma, et *libele meeldivad mängud ala Codemastersi Operation Flashpoint ja Need For Speed Rivals (ehk üldtunnustatud p**k).
kui üritad midagi, siis võta teadmiseks, et flashpoint ja flashpointi addonid on juba sajandi alguses kõik risti läbi pelatud ja, seda siis, kui kogu missiooni peale oli vaid 1 save võimalik teha
ma tõesti ei virise ega kiru iga mängu peale, kuid isegi red dragon oli kvaliteedilt kordades etem, kui see soperdis
antud hetkel mind suremine kui selline absull ei koti - korra nägin mingit zomibit ja sellele läksin rusikatega kallale, et näha, mis juhtub ja kas on võimalik jagu saada - surma sain
edasi aga pole mitte kedagi näinud 40/40 serverites, zombidest rääkimata
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
17.01.2014 00:52:22
|
|
|
Cracker kirjutas: |
Enda arvates pole küll graafikal ega ka liikumisel midagi häda...Vbl libe ei saa lihtsalt mängus hakkama ja vaja nüüd oma viha välja valada  |
Hetkel on peal maha võtmatu mouse acceleration. Ju käis jutt sellest. |
Ma keerasin mouse smoothingu täiesti nulli ja kaotas kiirenduse efekti ka ära.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jamal
HV vaatleja
|
17.01.2014 01:12:53
|
|
|
nvidia mehed, ostke päris videokaardid endale, küll siis ka effpeeessi juurde tuleb.
gg no re. |
kas kaamera liikumine sellest paraneb, kui y teljel liigub okeilt, kuid x teljel uimerdab
kas füüsika hakkab ka toimima?
sesmõttes, et mingi tont võib risc protsessorile ka pela teha, aga kui raha tahab teenida, siis on vaja kooli tagasi minna - prügi ei ole vaja osta ja sittasid progejaid pole vaja toetada - see ei ole mingi sotsiaalprogramm, kus arengupeetusega inimesi aidatakse |
kes sul käskis osta?
mina tahtsin toetada, seepärast ka ostsin. oli ju ette teada et asi on bugine ja võib iga hetk katki minna, caps lockiga igal pool hoiatused üleval.
kui lugeda siiamaani ei oska siis võiks arengupeetusega inimesi peeglist otsida. |
keegi ei käskinud osta, teema pakkus huvi, kuid peale 20min jalutamist tuli hind suurem, kui takso võtta
Need kes siin erinevaid teemasid loevad peaks juba teadma, et *libele meeldivad mängud ala Codemastersi Operation Flashpoint ja Need For Speed Rivals (ehk üldtunnustatud p**k).
kui üritad midagi, siis võta teadmiseks, et flashpoint ja flashpointi addonid on juba sajandi alguses kõik risti läbi pelatud ja, seda siis, kui kogu missiooni peale oli vaid 1 save võimalik teha
ma tõesti ei virise ega kiru iga mängu peale, kuid isegi red dragon oli kvaliteedilt kordades etem, kui see soperdis
antud hetkel mind suremine kui selline absull ei koti - korra nägin mingit zomibit ja sellele läksin rusikatega kallale, et näha, mis juhtub ja kas on võimalik jagu saada - surma sain
edasi aga pole mitte kedagi näinud 40/40 serverites, zombidest rääkimata |
Irwww. No kui ei meeldi, ei suuda, ei oska ja ei taha, pole mõtet asja torkida. Mine tee tass teed ja rahune maha.
Mina olen oma sandi kastiga väga rahul kuidas see jookseb ja käitub. Asjaga harjunud ja chernosse lihtsalt ei roni.
_________________ Ahto |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.01.2014 01:19:02
|
|
|
Jamal, mul ei ole sedavõrd ront, et peaksin taluma sama "mugavust" nagu sina.
mina jätsin selle nurka ja sinna jääb ta ootama, kuni ehk siis see varemostnu "eelis" kuskiltotsast tunda annab.
25€ on ülemõistuse kirves selle kohta - sellise sõnumi andsin ka kasutajatele, kel seda veel ei ole
vaevalt enamusele siin see 25€ nuusata on
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
17.01.2014 01:42:19
|
|
|
libe, kas sa siis varem mitte ühtegi videot mängust ei vaadanud või mida sa ootasid sellest?
_________________ Twitch.tv/allavett |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
17.01.2014 02:22:31
|
|
|
Imelik jah, et ostis alpha? millel oli lausa suur disclaimer, et ära osta kui ei kannata bugist mängu jne ning nüüd rahast kahju.
Eks järgmine kord pead rohkem uurima enne.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chardin
HV vaatleja
|
17.01.2014 04:00:06
|
|
|
Mul Nvidiaga pole erilist jama küll olnud. Ma ei saa aru miks inimesed ostaad mängu ainult, et seda kiruda saaks.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
17.01.2014 06:22:26
|
|
|
Jamal, mul ei ole sedavõrd ront, et peaksin taluma sama "mugavust" nagu sina.
mina jätsin selle nurka ja sinna jääb ta ootama, kuni ehk siis see varemostnu "eelis" kuskiltotsast tunda annab.
25€ on ülemõistuse kirves selle kohta - sellise sõnumi andsin ka kasutajatele, kel seda veel ei ole
vaevalt enamusele siin see 25€ nuusata on |
Aga kasuta pc võimalusi ning seadista mäng nii, et see sobiks paremini kokku sinu süsteemiga? St. sul on ju personaalarvuti - miks mitte kasutada ära selle võimalusi?
A... ja steamis on mängu "ostmise" juures väljas järgnev tekst.
tsitaat: |
Early Access Game
Get instant access and start playing; get involved with this game as it develops.
Learn more about Early Access.
What the developers say:
“DayZ Early Access is your chance to experience DayZ as it evolves throughout its development process. Be aware that our Early Access offer is a representation of our core pillars, and the framework we have created around them. It is a work in progress and therefore contains a variety of bugs. We strongly advise you not to buy and play the game at this stage unless you clearly understand what Early Access means and are interested in participating in the ongoing development cycle.”
Siin google translatori tõlge neile, kes ei saa aru, mis seal kirjas on
Early Game Access
Küsige ja mängima hakata; Osale seda mängu, sest see areneb.
Lisateave Early Access.
Mida arendajad ütlevad:
"Legends Early Access on sinu võimalus kogeda selle arengus Legends kogu tema arengus. Pea meeles, et meie Early Access pakkumine on see meie peamist suunda, ja raamistik info oleme loonud enda ümber. See on töö pooleli ja seetõttu sisaldab mitmesuguseid putukaid. Soovitame tungivalt mitte osta ja mängida selles staadiumis selge Kui sa aru, mida Early Access tähendab ja on huvitatud osalemisest Pidev arengu vältel. " |
Chardin kirjutas: |
Mul Nvidiaga pole erilist jama küll olnud. Ma ei saa aru miks inimesed ostaad mängu ainult, et seda kiruda saaks. |
Sama siin. Kasutusel Geforce 560 TI mingite detsembri draiveritega.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
17.01.2014 10:32:59
|
|
|
Cracker kirjutas: |
Enda arvates pole küll graafikal ega ka liikumisel midagi häda...Vbl libe ei saa lihtsalt mängus hakkama ja vaja nüüd oma viha välja valada  |
Hetkel on peal maha võtmatu mouse acceleration. Ju käis jutt sellest. |
Pole küll tükk aega mänginud, aga ei olnud sihtimisel midagi viga...väga hästi sai hakkama...Endal ikka suht vana arvuti, jookseb normaalselt. Ma ei tea küll mis sätted mul on, aga pildi üle küll väga ei nurise! Muidugi leidub mänge, kus on parem graafika.
Libe, kui sa metsades ringi jooksed, siis on suht loogiline, et sa kedagi ei kohta! Tundub, et sellepärast oledki sa vihane, aga see ju alpha viga suuresti - sõidukid ja suuremate serverite toetus ( ma ei tea küll kas see tulebki) puudub. Jookse õigetes kohtades, küll näed ka rahvast. Elektro, NWA, NE, Balota jne. NWAl ole ettevaatlik, kuna seal enamasti kogenenumad mängijad Väiksemates linnades on tõenäosus suht nulli lähedane, et sa kedagi kohtad. Muidugi erandeid juhtub, võid täiesti lampi kohas ka kellegi kokku sattuda
Suure mapi viga, aga mina ilmselt ei mängiski, kui oleks mõni väike map Küll kui valmis saavad, lisavad mängu rohkem võimalusi ajaveetmiseks mapi erinevates osades
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
HaXoR
HV kasutaja
|
17.01.2014 11:28:13
|
|
|
gg no re. |
Läpparitele on AMD kaarte vähe saada. Mul lauaka peal 6850 / E8400 ja DayZ jookseb suht hästi. Kannatab isegi high peal mängida. Probleem paistab olevat tõesti nvidia kaartidega seotud, sest AMD üle pole nurinat esinenud. Foorum hetkel täis low performance teemasi Nvidia kaartide kohta. Aga asi on alpha ja loodetavasti tegelevad sellega.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
17.01.2014 12:52:13
|
|
|
No kui nad suudaksid crossfire suppordi ka sebida siis oleks juba väga hea. Praegu DayZ- d mängides ei ole 7990- l väga pointi
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
-huviline-
HV kasutaja
|
17.01.2014 13:19:41
|
|
|
Ma oma profiilimasinaga mängides küll ei kurda....ok chernos tõmbab FPS-i 30 peale, aga mujal on ikka alpha kohta üllatavalt sujuv ja üldse mitte madala graafikaga. Nii, et ma siin küll NVIDIA kaarte nii maha ei teeks.
Mis puutub Arma 2-te single playerit, siis cherno on mul täiesti sujuv ja kenasti mängitav igast asendist.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
17.01.2014 13:45:57
|
|
|
in-sane kirjutas: |
No kui nad suudaksid crossfire suppordi ka sebida siis oleks juba väga hea. Praegu DayZ- d mängides ei ole 7990- l väga pointi  |
I got crossfire working with afr (alternate frame rendering). Go to your catalyst center add a profile for dayz and enable AFR friendly.
Work around for the AMD crossfire
In your catalyst control center.
goto gaming
then 3d application settings
then ADD a new profile
select your dayz.exe
then in crossfire mode select Use AMD pre-defined profile and select the ArmaA2OA.exe profile and save.
restart dayz and you should now have 2 cards working.
sli works fine using the Arma 2 OA profile and forcing ar2
|
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
17.01.2014 15:39:36
|
|
|
Timberg kirjutas: |
in-sane kirjutas: |
No kui nad suudaksid crossfire suppordi ka sebida siis oleks juba väga hea. Praegu DayZ- d mängides ei ole 7990- l väga pointi  |
I got crossfire working with afr (alternate frame rendering). Go to your catalyst center add a profile for dayz and enable AFR friendly.
Work around for the AMD crossfire
In your catalyst control center.
goto gaming
then 3d application settings
then ADD a new profile
select your dayz.exe
then in crossfire mode select Use AMD pre-defined profile and select the ArmaA2OA.exe profile and save.
restart dayz and you should now have 2 cards working.
sli works fine using the Arma 2 OA profile and forcing ar2
|
|
Olen otsinud ja proovinud nii mõnegi neist võimalustest läbi ja no ei hakka secondary kaarti üldse kasutama mingil põhjusel. Proovisin ka Arma 2 OA profiili määrata aga keiss on selles, et mul on seal all mingil põhjusel ainult Arma 2 OA Demo profiil ja sellega ei ole ka mittemingit FPS- i tõusu märganud. Seega jätkan siis n.ö poole kaardiga mängimist.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
t6nn_k
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
17.01.2014 18:32:47
|
|
|
See kahjuks puhas Nvidia teema. Vaatan kas leian Arma OA õige application profile AMD jaoks.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
17.01.2014 18:42:23
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
Ma keerasin mouse smoothingu täiesti nulli ja kaotas kiirenduse efekti ka ära. |
Lihtsalt menüüst või kuidas?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
17.01.2014 18:45:01
|
|
|
Pean tõdema, et sain nüüd vist crossfire ka tööle. Vähemalt Afterburner näitab nüüd normaalselt ja võrdset 2 eri GPU kasutust.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
t6nn_k
HV kasutaja

|
17.01.2014 18:57:40
|
|
|
kuidas fps tõusis?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
17.01.2014 18:59:57
|
|
|
Enamus ajast on nüüd vast mingi 30% kõrgem. Kannatas isegi põhja panna graafika. Aga vahepeal viskab framedroppe sisse ikka.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|