Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Amilo
HV kasutaja

|
15.01.2014 17:48:46
Windows 8.1 ei boodi enam. |
|
|
Olin siis teinud eelnevalt services jne muudatusi jne ja käinud arvuti AVG PC Tuneup 2011 versiooniga läbi, siis hommikul tahtis Action Center, et ma restardiks enda arvuti, et kontrollida ketast. Siis kontrollis ketta suhteliselt kähku ära aga siis oli must ekraan, ainult hiire kursor oli ees kui hiirt liigutada(kui ei liigutanud siis polnud ka seda näha). Restartides, bootides jne laeb ainult Windowsi logo ära ja siis lähebki mustaks. Windows Startup fixid jne ei toimi. Ainult Safe Mode's boodib asi üles(olen ka hetkel Safe Mode's). Vaatasin ka Event Viewerisse, see oli kõige rohkem esinev ja kõige viimastest:
DCOM got error "1084" attempting to start the service ShellHWDetection with arguments "Unavailable" in order to run the server:
{DD522ACC-F821-461A-A407-50B198B896DC} |
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
15.01.2014 17:53:40
|
|
|
Nii, ega sa DCOM servicet ära ei keelanud? St pane automatic tagasi.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amilo
HV kasutaja

|
15.01.2014 18:05:42
|
|
|
renekas kirjutas: |
Nii, ega sa DCOM servicet ära ei keelanud? St pane automatic tagasi. |
Ei ole ära keelanud. Aga leidsin, et ka teistelgi on seda viga olnud:https://www.youtube.com/watch?v=MB1euM_qoU0. Samas WIndows Update see pole...viimane Update installitud 10.ndal.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
15.01.2014 18:15:00
|
|
|
Kas sa selle AVG PC Tuneup 2011 -ga Undot ei saa teha vms ?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amilo
HV kasutaja

|
15.01.2014 18:22:00
|
|
|
renekas kirjutas: |
Kas sa selle AVG PC Tuneup 2011 -ga Undot ei saa teha vms ? |
Oleks see loonud backupe siis oleks saanud. Mingi Undo värgid on ka olemas aga need ei toimi Safe Mode's. Aga arvuti on elus jälle. Ikkagi oli Windows Update's asi. Ma olin installinud update'd ära aga ma polnud restartinud ennem kui eile õhtul. Kustutasin update ära ja lisaks keelasin Windows Updatel installida uusi update'sid ja asi toimib , eelmisel arvutil olin samuti keelanud ära ja see toimis vägagi edukalt kuni vanaks jäi, niiet Windows Update
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
15.01.2014 20:02:54
|
|
|
tsitaat: |
eelmisel arvutil olin samuti keelanud ära ja see toimis vägagi edukalt kuni vanaks jäi, niiet Windows Update thumbs_down.gif
|
Ja sealt need botmeti masinad tulevadki.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amilo
HV kasutaja

|
05.02.2014 22:08:23
|
|
|
Tekkis uus probleem: Peale restarti enam arvuti ei näidanud BIOSi ega midagi/muud asjad töötasid ja ka kõvaketas hakkas tööle). Peale aga kõvaketta eemaldamist, masin käivitus! Aga muidugi Windowsi ta üles ei saanud kuna Recovery partitsioon oli sellel eemaldatud kõvakettal(Arvutil 2 ketast). Kõvaketas ise on 100% töökorras, ennem restarti nõudis ainult mingit kõvaketta kontrolli Action Centeri poolt. Lühidalt: Masin võtab BIOSi ainult siis ette kui kõvaketas on eemaldatud, pannes selle sisse ei tule BIOSi ekraani ega midagi sinna. Niiet kuidas mul oleks võimalus päästa see kõvaketas ilma andmeid kaotamata ja saada vähemalt Windowsi bootima see ilma, et eelmisi faile kaotaks?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
06.02.2014 18:01:08
|
|
|
Kuidas kontrollisid, et ketas 100% korras on? Midagi tõenäoliselt siiski valesti on, kui see ketas enam BIOS-le ei meeldi, näiteks surnud kettaga jääbki BIOS vahel suht pikaks ajaks "mõttesse" enne kui aru saab, et see ketas peetis on. Kui teises arvutis õnnestub ketast lugeda, siis kõige lihtsam ongi selle sisu teise ketta peale kloonida ja proovida kas siis õnnestub. Mõnda aega tagasi ühte ketast nii kloonisin(tõsi, põhjuseks oli see, et tahtsin suurema ketta panna ja ei viitsinud kõike nullist installima hakata) ja kui nüüd õigesti mäletan, siis kloonitud kettalt(ketas oli kloonitud koos saba ja karvadega mitte ainult partitsioon) ei tahtnud windows alguses üles tulla ja selle lappimiseks pidi masina win8 plaadilt bootima ja recovery consoles midagi fixboot käsuga tegema. Täpselt ei mäleta mis tegin, aga mõne minutiga sain asja korda, seega midagi väga hullu see olla ei tohiks.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amilo
HV kasutaja

|
06.02.2014 20:24:42
|
|
|
Asi juba korras. Ketas tagant ära ning sisenesin BIOSi, Seal panin Restore to Default vms ja masin bootis ülesse ja töötab. BIOSis midagi ise ei näppinud ennem aga ei oska öelda mis sellele ei meeldinud.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|