Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
beastbeats
HV Guru

|
15.01.2014 17:05:02
|
|
|
siven, Sony pole ju ametlikku vastust/seisukohta veel avaldanud
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
15.01.2014 17:11:23
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
siven, Sony pole ju ametlikku vastust/seisukohta veel avaldanud  |
no siit tuleb minu ja teie arvamus. isegi kui sony vahetab need välja siis vaevalt te kohe saate uue puldi asemele kui see juhtub.
eriti vaadates nende saadavust. ja jaapani launch ka tulemas see nii pea paremaks ei lähe.
seega on 3 varianti kas mängid katkise puldiga kuni täiesti ribadeks.või annad ära 3 nädalaks garantii remonti.
või ostad need kaitsed 2 puldi jagu mille hinnaks tuleb 6 euri kui 4 inimest tellib:D
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
15.01.2014 17:18:27
|
|
|
siven, ja kust tuleb info, et "annad ära 3 nädalaks garantii remonti"
Kuni pole ametlikku seisukohta Sony poolt, siis pole ju mõtet ka spekuleerida...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ristikas
HV vaatleja
|
15.01.2014 18:34:59
|
|
|
Ma tellisin. Nädala lõpus või järgmise alguses peaks kätte saama.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
veiks16
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
15.01.2014 19:52:16
|
|
|
+ ülemaailmne logistika + edasimüüjate kasum ja niimoodi nad miinusesse jäävadki.
samas PS+ pealt peaks sony hetkel hästi teenima, + mängud ps stores, mis on tunduvalt kallimad kui poes...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
15.01.2014 20:34:40
|
|
|
iir kirjutas: |
samas PS+ pealt peaks sony hetkel hästi teenima |
Mind huvitab tegelikult kuidas PS+ teenusega üldse väga suurt kasumit teenitakse. Teenus maksab ju mingi 50€ aasta. Samas selle aja jooksul saad ju ikka päris palju mänge tasuta mängida. Olgugi et kasutaja ei saa seda mängu endale, aga eeldan, et Sony peab mängude tootjatele ikka maksma selle eest, et mäng tasuta saadaval oleks, tootjad ju müüvad selle pärast arvatavasti veidi vähem mänge või kuidas see toimib?
iir kirjutas: |
+ mängud ps stores, mis on tunduvalt kallimad kui poes... |
Sõltub kuidas võtta. Ma räägin küll PS3'st, aga ju 4'ga seis teoreetiliselt sama. Näiteks tahaks ka Last of Us saada. Poes maksab 39.90€ (kuna kirjas ei ole, eeldan et tavaline versioon). PSN store's 32£, mis teeb ka 39 kopikatega. Olgugi et siin jah plaati ei saa, mille tootmine ja logistika samuti hinnale oma osa lisab, mis digitaalil ei tohiks küll hinnas kajastuda. See eest on aga digitaalidel gameshare võimalus. Seega saad mängu alati oma sõbra või sugulasega jagada ja seetõttu ju mäng poole odavam.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
15.01.2014 21:15:27
|
|
|
No ma eeldan et sony ei osta seda mängu ise väga kallilt, ei imesta kui mingi kopikate eest saab mingi koostöö leppe alusel ☺☺
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
15.01.2014 21:29:36
|
|
|
pigem on sony lihtsalt vahendaja nende mängude müügile PSNis, umbes nii,et iga müüdud mängu eest saab Sony endale teatud % müügist.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.01.2014 21:36:28
|
|
|
enamik pakutavatest mängudest on piisavalt vanad ja/või tekitatakse järje/tootja vastu huvi.
pagan seda teab, mis sony mängude eest maksab, midagi ilmselt ikka.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminator
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 494 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
373 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
16.01.2014 01:08:55
|
|
|
Euronicsis on ju 449€?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminator
HV Guru

|
|
   |
373 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
16.01.2014 01:43:40
|
|
|
termi sa peaksid kätte saama küll veel.
ta alles täna ütles et veel mõned on järgmiseks nädalaks ilmselt ei jätku
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
nismo44
HV vaatleja
|
16.01.2014 10:21:45
|
|
|
TombcaT kirjutas: |
Jällegi tahaksin omapoolse kommentaarina lisada, et sellise käitumisega, te lihtsalt väldite probleemi, mis ei toihiks üleüldse olemaski olla. Kastuaga oma pulte niikaua kui ribadeks lähevad ning viige kaupmehele garantiitingimustel tgagasi.
 |
Oleks see nii lihtne. Ma käisin eile Sony Centerist pulti ostmas ja sealse töötaja jutu järgi sain aru, et kui nupp kinni jääb, siis nad võtavad garantii korras vastu, aga kui kangi kumm ära kulub, siis ilmselt mitte. Kindlalt ei teadnud öelda ja lubas uurida, aga pigem mitte jah.
Ja siis istud oma 60€-se puldiga millel on kangid paari nädalaga kasutamatud.
Kas lihtsam on siis seda vältida paarieuriste kaitsekummidega? Või sebida kuskilt tagavarakange hunnikus (neid vist veel ei ole saada?) ja kiskuda iga kord pult lahti ja need ära vahetad? või veel parem, osta iga kuu uus pult ?
See on Sony probleem ja nad peavad sellega tegelema, aga seni, kuni nad seda teinud ei ole, on need kaitsekummid minu arust parim variant. Ise tellisin ka mingid ja järgmisel nädalal peaks kätte saama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
TombcaT
HV kasutaja
|
16.01.2014 10:50:11
|
|
|
nismo44 kirjutas: |
Jällegi tahaksin omapoolse kommentaarina lisada, et sellise käitumisega, te lihtsalt väldite probleemi, mis ei toihiks üleüldse olemaski olla. Kastuaga oma pulte niikaua kui ribadeks lähevad ning viige kaupmehele garantiitingimustel tgagasi.
 |
Oleks see nii lihtne. Ma käisin eile Sony Centerist pulti ostmas ja sealse töötaja jutu järgi sain aru, et kui nupp kinni jääb, siis nad võtavad garantii korras vastu, aga kui kangi kumm ära kulub, siis ilmselt mitte. Kindlalt ei teadnud öelda ja lubas uurida, aga pigem mitte jah.
Kas lihtsam on siis seda vältida paarieuriste kaitsekummidega? Või sebida kuskilt tagavarakange hunnikus (neid vist veel ei ole saada?) ja kiskuda iga kord pult lahti ja need ära vahetad? või veel parem, osta iga kuu uus pult ?
See on Sony probleem ja nad peavad sellega tegelema, aga seni, kuni nad seda teinud ei ole, on need kaitsekummid minu arust parim variant. Ise tellisin ka mingid ja järgmisel nädalal peaks kätte saama. |
Minule jääb mulje, et antud olukorras ei olnud vastav SonyCenteri müügiesindaja olukorra tõsidusega päris hästi ikka kursis. Tegemist on ebaloomuliku kulumisega ebanormaalselt lühikese aja vältel, mis viitab selgele tootmispraagile. Samuti on kõnealuste juhtumite arv piisavalt suur, et kulumises tarbijat puldi vale või liigse kasutamise eest süüdistada.
Sellises olukoras läheb asi juba tarbijakaitse valdkonda. Ma olen üpriski kindel, et soliidsed ettevõtted nagu Euronics ja SonyCenter ei hakka oma lojaalsetele klientidele käkki keerama ning tulevad antud küsimuses vastu. Isegi kuramuse kustukumm ei kulu nii kiiresti kui suur osa neist pultidest.
Mina olen üldiselt põhimõttekindel inimene ning täiendavaid kulutusi enda initsatiivil tegema ei hakka (minupärast võivad need jullad sinna juurde ka 2 senti maksta või üldse tasuta olla). Samas igaüks teeb oma otsused ise kuid tarbija peaks ikkagi andma märku rahulolematusega, et selline toodete kvaliteet ei ole OK. Samas mõned inimesed hoiavad ka telekapulti kilekotis elupäevade lõpuni, et kulumist ei tekiks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
16.01.2014 10:52:31
|
|
|
tombcat - hetkel pole see probleem massiline, siiamaani 2 juhtumit, mis mõlemad sai garantii korras lahendatud.
Ärge keerutage nüüd paanikat ülesse enne kui asjaks põhjust pole.
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
16.01.2014 11:08:10
|
|
|
Spoiler 
nismo44 kirjutas: |
 |
See on Sony probleem ja nad peavad sellega tegelema, aga seni, kuni nad seda teinud ei ole, on need kaitsekummid minu arust parim variant. Ise tellisin ka mingid ja järgmisel nädalal peaks kätte saama. |
Minule jääb mulje, et antud olukorras ei olnud vastav SonyCenteri müügiesindaja olukorra tõsidusega päris hästi ikka kursis. Tegemist on ebaloomuliku kulumisega ebanormaalselt lühikese aja vältel, mis viitab selgele tootmispraagile. Samuti on kõnealuste juhtumite arv piisavalt suur, et kulumises tarbijat puldi vale või liigse kasutamise eest süüdistada.
Sellises olukoras läheb asi juba tarbijakaitse valdkonda. Ma olen üpriski kindel, et soliidsed ettevõtted nagu Euronics ja SonyCenter ei hakka oma lojaalsetele klientidele käkki keerama ning tulevad antud küsimuses vastu. Isegi kuramuse kustukumm ei kulu nii kiiresti kui suur osa neist pultidest.
Mina olen üldiselt põhimõttekindel inimene ning täiendavaid kulutusi enda initsatiivil tegema ei hakka (minupärast võivad need jullad sinna juurde ka 2 senti maksta või üldse tasuta olla). Samas igaüks teeb oma otsused ise kuid tarbija peaks ikkagi andma märku rahulolematusega, et selline toodete kvaliteet ei ole OK. Samas mõned inimesed hoiavad ka telekapulti kilekotis elupäevade lõpuni, et kulumist ei tekiks.  |
Samas mõned inimesed hoiavad ka telekapulti kilekotis elupäevade lõpuni, et kulumist ei tekiks.
ot: |
Jah olen näinud isegi, et hoiavad, kuid see ei vähenda ju kulumist. No võib-olla mingil vähesel määral kuid hõõrdumine iseenesest toimub samamoodi, seega kulumine. No aga las nad siis hoiavad kui nad nii arvavad see nende õigus. Ma ei hakkaks küll tooteid nõnda risustama sodiga mis sinna juurde ei kuulu. |
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
RaikoL
HV kasutaja
|
16.01.2014 15:57:16
|
|
|
On lootust, et Sony Center ka siis 22 kätte saab konsoolid?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
16.01.2014 16:51:23
|
|
|
RaikoL kirjutas: |
On lootust, et Sony Center ka siis 22 kätte saab konsoolid? |
no euronics saab samast kohast konsoolid kus sony center
seega peaksid samal ajal saama:D
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
ristikas
HV vaatleja
|
16.01.2014 23:39:53
|
|
|
Ja kui PS4 kätte saate siis tulge ka UK serverisse näiteks nfs rallima. Hakkab varsti igav muidu seal kasutajate "tallinnexpsess" ja "pihlamäe" aegu lüüa ja taga ajada
Ahjaa... ma polegi vaadanud kas mänge on üldse saada kui see uus ports müüki jõuab... online variant on alati olemas.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminator
HV Guru

|
|
   |
373 |
|
tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
17.01.2014 17:11:42
|
|
|
kas usast toodud ps4 jaoks piisab ainult uuest kaablist või on vaja mingi eraldi adapter ka vahele osta voolu jaoks?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nikson
HV kasutaja
|
17.01.2014 18:40:22
|
|
|
Niipalju kui mina soome keelest aru saan, siis küll kuskilt välja ei loe, et saadaval on.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|