Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tupsu
HV Guru

|
14.01.2014 15:25:12
|
|
|
Tundub, et sain ebays petta. MIs mõne jaoks nii tavaline, on minu jaoks siiski esmakordne.
Võitsin eile oksjoni http://tinyurl.com/pz9xch3
Müüjal esimene oksjon müügiks, kauba asukoht saksamaal, makseks pakkus austria pangakontot
Leidsin aga sama teksti ja piltidega veel kestva oksjoni teiselt müüjalt
http://tinyurl.com/m6azt2t Samal müüjal on ka üks detsembris lõppenud oksjon sama oksjonikirjeldusega.
Seega mida soovitate ?
Müüjale sai kiri saadetud, et saatku originaalpilt ja nüüd on vaikus. Eelnevalt suutsime kokku leppida saatmise ja sain ka maksmiseks pangaandmed.
Kas selline olukord tuleb ebays tihti ette? Minul näiteks esmakordne.
Ah jaa, täna on müüjal tekkinud järjekordne oksjon, mille pilti olen kindlasti juba ühel teisel oksjonil näinud. Kas peaks ebay-le teatama või kui originaal pilti ei saa, lihtsalt negatiivse jätma?
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
14.01.2014 15:35:53
|
|
|
Laenatud pildi kasutamine ei tähenda veel, et ilmtingimata petta said. Olen ka ise midagi müües vahel netist illustreeriva pildi võtnud kui ei viitsi ise pilti teha. Tõsi, sel juhul oleks viisakas mainida, et pilt on illustratiivne.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
14.01.2014 15:40:18
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Laenatud pildi kasutamine ei tähenda veel, et ilmtingimata petta said. Olen ka ise midagi müües vahel netist illustreeriva pildi võtnud kui ei viitsi ise pilti teha. Tõsi, sel juhul oleks viisakas mainida, et pilt on illustratiivne. |
Lisaks pildile on sõna sõnalt võetud kogu teise inimese oksjonikirjeldus. Ära on jäetud ainult viimane lause.
Ma saaks sellest kopeerimisest aru siis, kui ta ise saksa keelt ei oskaks.
Pettuse vältimise kahtluse pärast on paljud bitcoin minerite müüjad oma pildile lisanud paberitüki oma kasutajanimega.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
14.01.2014 16:50:12
|
|
|
Tupsu, ma ei tea kas lohutab aga 150ghs sa poleks seda raha tagasi teeninud nagunii tõenäoliselt.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
14.01.2014 17:13:51
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Tupsu, ma ei tea kas lohutab aga 150ghs sa poleks seda raha tagasi teeninud nagunii tõenäoliselt. |
Usun http://mining.thegenesisblock.com/
Teemaväliselt kirjutades, siis usun DEM tulevikku. Alati ei pea ju bitcoine kaevandama. Tuba võib ka muu rahaga kütta.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
14.01.2014 17:27:28
|
|
|
HA kirjutas: |
...
Kogu asja juures ongi tobe see et kui ta mulle isegi oleks nõus asja refundima, peaksin ma selle paki ära ootama ja talle tagasi saatma ju? Siis hakka veel vaidlema et ta mulle postikulu kinni maksaks jne. |
ära võta pakki vastu, las läheb tagasi?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
14.01.2014 17:31:11
|
|
|
Kopeeritakse pidevalt teiste tekste. Kunagi müüsin okidokis hiina tahvelarvutit. Tegin pika ja korraliku kuulutuse, ühel hetkel oli identne kuulutus juurde tekkinud ja mingi Tartu arvutipood müüs sama tahvlit koos minu välja mõeldud tekstiga. Hetkeks ajas vihale küll aga mis sa teed. Enda oma sain müüdud, et las olla.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
14.01.2014 17:31:12
|
|
|
pangas vist saab makse tühistada ka. VIST
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
14.01.2014 20:16:06
|
|
|
Minu ostu kohal on nüüd selline kiri
Dieses Angebot wurde von eBay entfernt. Wenn Sie den Artikel bereits bezahlt haben, empfehlen wir Ihnen, ab dem erwarteten Lieferdatum noch 10 Tage zu warten und zu sehen, ob der Artikel bei Ihnen ankommt. Wenn Sie den Artikel noch nicht bezahlt haben, sind Sie nicht mehr zu einer Zahlung verpflichtet. Wenn Sie ein Problem mit dem Kauf haben, können Sie dieses Problem klären, indem Sie auf der Seite „Probleme klären“ einen Fall öffnen.
Samuti teatab ebay, et see ost polnud ebay poolt kaitstud ja tulevikus kasutage maksmiseks paypali. Dieser Artikel ist nicht über den eBay-Käuferschutz abgesichert. Bezahlen Sie Ihren nächsten Einkauf mit PayPal, um über den eBay-Käuferschutzes abgesichert zu sein.
Ehk siis õpetuseks uutele ebay kasutajatele- kõik pole alati kuld, mis oksjonile pannakse.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.01.2014 20:36:31
|
|
|
ma pole veel yhtegi asja ebayst ostnud nii, et peaks kolmandatesse kohtadesse raha kandma, võtan seda kui hoiatust.
poed jm kohad on teine teema
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
annee
HV vaatleja
|
14.01.2014 20:50:03
|
|
|
Viimatisest (ja ükseti minu elu esimesest ) Paypali kasutamisest on möödas veidi rohkem kui pool aastat. Sellest toredast asjast jäi vägagi negatiivne kogemus https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7672673#7672673
Kui ma täna tahtsin tuttavat aidata, et kanda raha oma SEB virtuaalkaardile, sain taaskord "toreda" üllatuse - Paypali konto on jälle blokeeritud ja jälle pean hakkama neile tõestama, et ma pole kaamel. No kas saab veel rohkem miski närvi ajada. Mismõttes nad tahavad saada kinnitust minu elukoha kohta??? Kui paljudel sellised jamad veel peale minu on? Kas ma olen neil mingis neetud mustas listis, et kõk minu tehingud neil "tähelepanu äratavad"? Deem, tahaks kohe ropendada selle peale.
_________________ Amatöör |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
14.01.2014 21:43:32
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
ma pole veel yhtegi asja ebayst ostnud nii, et peaks kolmandatesse kohtadesse raha kandma, võtan seda kui hoiatust. |
on millegipärast jäänud mulje, et see on suures osas saksa keelsete riikide piix. Miks paljud sealt "keskkonnast" paypalile pangaülekannet eelistavad, on ulme...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
14.01.2014 21:55:19
|
|
|
ewur, kas antud juhul ei ole küsimus krüptorahade kaevandamisriistvaras pigem? Paypal ju sulgeb neid kontosid...
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
argentum7
HV kasutaja

|
14.01.2014 22:22:09
|
|
|
Annee soovitan soojalt loobuda virtuaalkaartide kasutamisest ning hankida endale püsivam lahendus - kas SEB Pildikaart või krediitkaart. Ise elasin sama jama läbi tänu ohtrale virtuaalkaartide kasutamisele, Pildikaardile üle minnes pole probleeme enam olnud.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
14.01.2014 22:31:38
|
|
|
ewur kirjutas: |
on millegipärast jäänud mulje, et see on suures osas saksa keelsete riikide piix. Miks paljud sealt "keskkonnast" paypalile pangaülekannet eelistavad, on ulme... |
Asi vägagi lihtne. Müüjale pole paypal üldse odav teenus (ärikonto või raha välja kandmise tasude teema) Sellest ka soov seda vältida.
Lõppude lõpuks maksab ju kõik lisatasud ikkagi kinni ostja kauba hinnas.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
14.01.2014 22:52:21
|
|
|
Estiteks kõrged teenustasud, teiseks mis minu jaoks on olulisemgi, on olematu ja haiglane klienditeenindus
Kui mingi häda on, siis on täesti võimatu Paypaliga asju ajada, helista Iirimaale ja ole ooteliinil ja lõpuks saad vastuse et oota paar päeva veel või mingi sarnane umbmäärane sõnum
Lisaks veel Paypali tore poliitika, mis kaitseb pettureid...
|
|
Kommentaarid: 708 loe/lisa |
   |
4 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
14.01.2014 23:51:54
|
|
|
Samas ma ilma üldse ei riskiks osta midagi üle mingi 10€. Pole seda väärt lihtsalt...
Veel vähem on mõtet mingi 500€ pealt hoida kokku mingi tühine osa.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
15.01.2014 00:23:30
|
|
|
Olles Mitglied seit: xx.08.02 in Estland tuleb mainida, et varem oli petiseid ebay.de lehel vähem. Aga eks nad kogunevadki populaarseid asju müüma, seega praegune kuum kaup bitcoin kaevurid sobib selleks ülihästi. Mitte et ma varemgi ebays pettusi näinud ei oleks, aga sis oli see tavaliselt ära tuntav liiga hea hinna järgi. Nüüd siis ööpäevased kiiroksjonid varastatud konto ja kirjeldusega. Vähemalt ebay väidab, e tmüüja konto oli kaaperdatud.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
annee
HV vaatleja
|
15.01.2014 10:10:05
|
|
|
argentum7 kirjutas: |
Annee soovitan soojalt loobuda virtuaalkaartide kasutamisest ning hankida endale püsivam lahendus - kas SEB Pildikaart või krediitkaart. Ise elasin sama jama läbi tänu ohtrale virtuaalkaartide kasutamisele, Pildikaardile üle minnes pole probleeme enam olnud. |
Kuna seda oli tarvis vaid ühekordselt, siis pole mul mõtet omale lisaks eraldi krediitkaarti tegema hakata. Netiostudeks kasutan Swedbanki Deebet pluss kaarti aga kuna see on MasterCard tüüpi kaart, siis selle peale Paypalist raha kanda ei lase. Siiamaani olen ise selle Deebet plussiga kõik vajalikud ostud teha saanud. Ilmselt tuleb siis jälle hakata neile kaebekirjasid kirjutama.
_________________ Amatöör |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
15.01.2014 12:27:14
|
|
|
Clover kirjutas: |
Spoiler 
Sai väga palju asju ostetud, mingi 150$ eest kui õigesti mäletan (millest muidugi suur osa läks postikulu peale) sellisest poest: http://napajapan.com/ (tegelt tal kogu kaup ka ebays, sealt leidsingi ta). Ei teagi kas midagi väga head tuleb, paljud sellised firmad mis pmst igalpool saadaval aga maitsed mõned päris huvitavad. Müüja lubas kaasa panna ka palju tasuta stuffi proovimiseks (ühe korra tellisin talt varem, sai kah huvitavat toodangut tasuta, nt oa/hernemaitselised krõpsud üllatavalt head) . Tegelt väga raske midagi head leida ebayst söögi poolelt. Pealegi pannakse tihtipeale müüki nende firmade toodangud mida kõik teavad, ma pigem tahaks midagi sellist mida mujalt ei saa
Jooke kah kallis osta. Pmst ostad mingi 5$ eest poolese pudeli mingit huvitavat karastusjooki ja maksad 20$ postitasu
Tegelt tahaks Jaapanist ploomi veini osta, aga alkot vist ei lasta läbi tolli? |
ot: |
Kui juba huvi tunned taolise nänni vastu, siis Tallinnas ja Kunderi tänaval asuvat ka jaapanlaste/Jaapani kauba pood. Ploomi veini aga müüakse ka meie poodides. Pudelil hieroglüüfid peal. On ta Jaapani või Hiina toodang, päris täpselt öelda ei oska. |
|
Täitsa kursis Olen ka nende valikut uurinud, täitsa huvitav aga praegu mida tellinud olen, siis neil päris sellist kaupa ei ole (kui muidugi tekib endal tuju midagi jaapanipärast kokata, siis neilt saab vähemalt häid maitseaineid ja lisandeid.
Sinna peaks pigem sööma minema, Facebookis reklaamivad iga päev oma päevatoitu, päris ahvatlev.
Eks veini kohta pean uurima, viimasel ajal tõesti hea, et suurtes poodides kah tekkinud rohkem valikut aasia kaupu. Ise otsin sellist. |
|
Mis selle poe nimi on, kui küsida tohib?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
15.01.2014 12:37:53
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Spoiler 
Sai väga palju asju ostetud, mingi 150$ eest kui õigesti mäletan (millest muidugi suur osa läks postikulu peale) sellisest poest: http://napajapan.com/ (tegelt tal kogu kaup ka ebays, sealt leidsingi ta). Ei teagi kas midagi väga head tuleb, paljud sellised firmad mis pmst igalpool saadaval aga maitsed mõned päris huvitavad. Müüja lubas kaasa panna ka palju tasuta stuffi proovimiseks (ühe korra tellisin talt varem, sai kah huvitavat toodangut tasuta, nt oa/hernemaitselised krõpsud üllatavalt head) . Tegelt väga raske midagi head leida ebayst söögi poolelt. Pealegi pannakse tihtipeale müüki nende firmade toodangud mida kõik teavad, ma pigem tahaks midagi sellist mida mujalt ei saa
Jooke kah kallis osta. Pmst ostad mingi 5$ eest poolese pudeli mingit huvitavat karastusjooki ja maksad 20$ postitasu
Tegelt tahaks Jaapanist ploomi veini osta, aga alkot vist ei lasta läbi tolli? |
Kui juba huvi tunned taolise nänni vastu, siis Tallinnas ja Kunderi tänaval asuvat ka jaapanlaste/Jaapani kauba pood. Ploomi veini aga müüakse ka meie poodides. Pudelil hieroglüüfid peal. On ta Jaapani või Hiina toodang, päris täpselt öelda ei oska. |
|
Täitsa kursis Olen ka nende valikut uurinud, täitsa huvitav aga praegu mida tellinud olen, siis neil päris sellist kaupa ei ole (kui muidugi tekib endal tuju midagi jaapanipärast kokata, siis neilt saab vähemalt häid maitseaineid ja lisandeid.
Sinna peaks pigem sööma minema, Facebookis reklaamivad iga päev oma päevatoitu, päris ahvatlev.
Eks veini kohta pean uurima, viimasel ajal tõesti hea, et suurtes poodides kah tekkinud rohkem valikut aasia kaupu. Ise otsin sellist. |
|
Mis selle poe nimi on, kui küsida tohib? |
Ma arvan, et mõeldud on seda: Jaapani Köök MoMo
Seal saab nii söömas käia kui ka Jaapani asju osta (ka veebipood olemas). |
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
15.01.2014 14:13:30
|
|
|
annee kirjutas: |
argentum7 kirjutas: |
Annee soovitan soojalt loobuda virtuaalkaartide kasutamisest ning hankida endale püsivam lahendus - kas SEB Pildikaart või krediitkaart. Ise elasin sama jama läbi tänu ohtrale virtuaalkaartide kasutamisele, Pildikaardile üle minnes pole probleeme enam olnud. |
Kuna seda oli tarvis vaid ühekordselt, siis pole mul mõtet omale lisaks eraldi krediitkaarti tegema hakata. Netiostudeks kasutan Swedbanki Deebet pluss kaarti aga kuna see on MasterCard tüüpi kaart, siis selle peale Paypalist raha kanda ei lase. Siiamaani olen ise selle Deebet plussiga kõik vajalikud ostud teha saanud. Ilmselt tuleb siis jälle hakata neile kaebekirjasid kirjutama. |
Ma ise lasen Paypali raha sõbral Swedi kanda ja ise kannan Paypali raha tema PP arvele, see ainuke viis, kuidas saab paypali raha enda arvele
Tänud, Clover.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
15.01.2014 15:09:47
|
|
|
Ebay uued reeglid. Üks punkt neist
tsitaat: |
The timeline for buyers and sellers to appeal an eBay Money Back Guarantee case from the day it is closed will change from 45 days, to 30 days. |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
15.01.2014 15:49:44
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Ebay uued reeglid. Üks punkt neist
tsitaat: |
The timeline for buyers and sellers to appeal an eBay Money Back Guarantee case from the day it is closed will change from 45 days, to 30 days. |
|
Mida see nüüd täpselt tähendab? Segadusse ajab fraas "from the day it is closed". Mis on suletud? Muidu arvaks, et tegemist on päevade arvuga, mis hakkavad tiksuma alates raha maksmisest kauba eest. Ostja puhul siis.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
15.01.2014 19:11:40
|
|
|
ennem suleti 45 päeva pärast nüüd 30.
novembris tellisisin uk ebays hiina müüjalt lambipirne.
kõik õiged märgid olla peal ja värki.
dets küsin kus on, tahtsin raha tagasi. lubas uued saata, ok ootan.
dets lõpus tuli kiri, et case closed... nojah lootsin, et tulevad ikka.
nüüd ei viitsinud rohkem oodata, tathin raha tagasi, nagunii post saatis tagasi... aga enam seda case avada ei saa...
õnneks leidsin ebay vastava alakategooria e-maili kirjutaisn sinna kahe päeva pärast oli raha tagasi.
Nov lõpus tellisin uk amazonist hunniku asju, mõni asi tuli tavapostiga 3-4 tp isegi kohale
üks pakk jäi kadunuks, kõige esimene. Küsisin siis neilt mingiaeg, et ou kus mu pakk on. tavapost trackingut pole.
Vaikus.
Mingid päevad hiljem küsin uuesti, et olen nüüd rahast ilma jah?
Tuli mingi hiigalpikk vastus, lubati uued saata trackinguga ja kui peaks peale seda vana pakk tulema siis anneta see heategevuseks, sest väärtus on liiga väike tagasisaatmiseks (22.-)
Sain siis juba dhliga kätte asjad ja täna tuli see kadunud pakk ka ära, ei tea kas nüüd tulevad hiinlase pirnid ka ära?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|