Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Failide jagamine tõi tingimisi vangistuse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
laurx
HV Guru
laurx

liitunud: 25.03.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2014 15:45:10 vasta tsitaadiga

raadio 2 hes hetkel sellest asjast juttu.
_________________
Hooldatud (puhastatud, installitud) sülearvutid - https://www.yaga.ee/mox-fulder
https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856/ värskeim loetelu. Kui aega on, võin u 100km kaugusele kuhu post hästi ei käi, ära tuua.
Kommentaarid: 1104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 704
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
630
HV kasutaja

liitunud: 21.01.2004




sõnum 14.01.2014 16:22:15 vasta tsitaadiga

klf kirjutas:
630 kirjutas:
Ega need, kes ise midagi teinud pole - ei saagi aru, ega hakkagi saama.

Äkki jagaksid oma elukogemust? Mida sa loonud oled? Oli palgatöö või tegelesid ise oma programmi turundamisega jne? Mis oli projekti tasuvusaeg?

Ise olen küll arvamusel, et asjad mida tehakse ainult raha nimel, ei ole "samast puust" mis vaba looming. Ehk siis kaunid kunstid vs kommertskunst. Raha tehakse viimasel ajal juhumängude ja nutiäppidega. A la energiakristallid saavad otsa siis ostad eurode eest sujuvalt juurde. Uuri, milline mäng parajasti popp on ja pane oma makaakide tiim sarnast äppi treima. Puhas kasiinovärk.


Elektrivõrkude, elektrikilpide jt. projekte olen teinud. Ei, mulle ei meeldiks, kui keegi minu teadmata neid paljundaks, sest neile ka sobib enam-vähem selline ja neil ei ole raha projekti tellida. Pealegi, mul omale jääb ju projekt arvutisse ka, mida ma põen, ega keegi seda mult ära ei võta ju, right?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-=Px=-
Kreisi kasutaja

liitunud: 13.01.2004




sõnum 14.01.2014 16:57:50 vasta tsitaadiga

RFI2y5R kirjutas:
ihvike kirjutas:
Sellist maailma ei ole olemas, sellega tuleb leppida. Isegi juhul kui sul oleks selline suurepärane 3D printer, varastaks sa ikkagi minu auto tootja intellektuaalomandit. Ja kui see ikka kuidagi pärale ei jõua, küll siis vastavad instantsid selgeks teevad, mis on omand.


Palun ärge kasutage selliseid mittemidagiütlevaid propagandatermineid nagu „intellektuaalomand“, mis kuhjavad ühte patta seaduseid, millel pole üksteisega peaaegu absoluutselt mitte midagi ühist.

Patendid antakse üldistele ideedele, copyright konkreetsetele asjadele ja trademark millegi identifitseerimiseks omasuguste seast. Kõikide nende seadused on üksteisest peaaegu täielikult erinevad, mistõttu terminit „intellektuaalomand“ kasutav inimene nagu ihvike ei saa kas ise aru millest ta räägib, või üritab kedagi teist segadusse ajada.

https://www.gnu.org/philosophy/not-ipr.en.html

Irooniliselt vastab ihvikese jutu sisu tõepoolest tema avatarile.


Lahkame seda sinu piiritut tarkust juriidiliselt.

1947. aastal loodi Üldine Tolli- ja Kaubanduskokkulepe (GATT), laias plaanis rahvusvaheline leping riikidevahelise kaubanduse edendamiseks/reglementeerimiseks, WTO juriidiline eelkäija. 1995. aastal allkirjastati GATTi raames mitmepoolne leping intelektuaalomandi kaitseks (TRIPS). See seab paika raamistiku millest lähtuvalt tagavad WTO liikmesriigid intelektuaalseomandi kaitset. Enamus riikide õigusloome lähtub antud temaatikas just TRIPS'ile. Samuti tuleneb sealt intelektuaalomandi mõiste.

Intellektuaalomandi õiguste kaubandusaspektide leping [Riigi Teataja]:

Spoiler Spoiler Spoiler


Ennem humoorikate pilgete tegemist teiste suunas võiks kõigepealt teema endajaoks selgeks teha, vastasel korral on kerge ise juhmardina näida, nagu antud olukord ilmekalt demonstreerib.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
klf
HV vaatleja

liitunud: 08.03.2005




sõnum 14.01.2014 17:12:42 vasta tsitaadiga

630, hmm.

Minul aga kogemus ühe progega. Ei midagi erilist - projekt alla 10k LOC ja läheb vähestele korda. Freshmeat pealt on ta üles leitav ja BSD litsentsiga. Kopeeri, modifitseeri, kasuta ja levita... Kui litsentsi valisin, siis põdesin kah mingi aeg. Justkui kartsin midagi. Aga ma sain sellest üle. Erinevate variantide uurimisel-puurimisel kujunesid ka oma seisukohad mõnede meeste (RMS) ja ideoloogiate suhtes. See selleks.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
part24
HV kasutaja
part24

liitunud: 03.10.2008




sõnum 14.01.2014 17:32:36 vasta tsitaadiga

Ükskõik kuskohast ei õnnestuks mul lugeda sigaduste juriidilisi õigustusi, alati on tunne, jüsku preester õigustaks pedereerimist Piibli kirjakohtadega. Ei tea miks küll?
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
johunn
HV vaatleja

liitunud: 12.04.2003




sõnum 14.01.2014 17:56:55 vasta tsitaadiga

part24 kirjutas:
Ükskõik kuskohast ei õnnestuks mul lugeda sigaduste juriidilisi õigustusi, alati on tunne, jüsku preester õigustaks pedereerimist Piibli kirjakohtadega. Ei tea miks küll?

Usun, et sina pole elus kärbselegi liiga teinud. Talitad kindlasti alati õiglustunnet silmas pidades. Kellel rohkem, sellelt võtame ja kellel vähem, sellele anname?

Härra Salumetsa karistust mõrvaritega võrreldes võib tõesti tõdeda, et Eesti kohtusüsteem on kohati vildakas. Siinkohal kritiseeriks mõrvaritele määratud leebeid karistusi. Fakt jääb faktiks, et Andres Salumets jagas tarkvara, mille loomisele tema kaasa ei aidanud. Keegi pani enda raha, vaeva ja mida kõike veel, et luua tarkvara kasumi teenimise eesmärgil. Kui Andres Salumets ja sina arvate, et tarkvaratootja tahab selle eest saada liiga palju raha, siis on teil järgmised valikud. 1. Tarkvara mitte osta ja vaadata odavamaid/tasuta alternatiive. 2. Luua ise sarnane tarkvara. Tarkvara jagamise õigused on ainult tarkvara loojal või looja poolt volitatud isikutel, korporatsioonidel või "pahadel" suurkorporatsioonidel.

Usun, et siin foorumis sa olemasolevat maailmakorda muuta ei saa. Suurkorporatsioonid võivad äkki isikupõhiselt veel internetigi kinni keerata. Pakun algatuseks välja, et võiksid samuti luua tarkvara, muusikat, filme või mida iganes ja lasta seda tasuta jagada. Miks mitte töödki tasuta teha?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

liitunud: 17.08.2002




sõnum 14.01.2014 18:11:15 vasta tsitaadiga

devilman kirjutas:
djstallion kirjutas:
Aga miks me ei peaks rääkima just nendest korporatsioonidest, kui kõik kolm nimetatut on BSA liikmed ja rahalised toetajad ning kõnealune uurimine ja süüdistus esitati just BSA algatusel? Miks me peaksime rääkima kohalike väikefirmade toodetud tarkvarast või veel mõttetum - HV foorumist? Ma ei tea kedagi, kes neid tooteid ebaseaduslikult kopeerida ja kasutada oleks tahtnud ja kui neid ongi, siis väga marginaalne hulk. Me peaksimegi just rääkima suurkorporatsioonide toodetud tarkvara ebaseaduslikust kasutamisest, sest just nemad on huvigrupp, keda BSA kaitseb. Igasugused kohalikud garaažiidufirmad ei mängi siinses kontekstis vähimatki rolli.


Esimese asjana turgatavad pähe kohaliku Regio asjad. Tea kas läheb ka ''suukorporatsioon'' alla?

Maailma mastaabis on Regio kahtlemata väikefirma, isegi kohalike mastaapide põhjal ei saa Regiot kindlasti korporatsiooniks pidada. Kindlasti Regio kaarte piratakse, kuid maailma mastaabis jääb selliste piramiste hulk siiski kaduvväikeseks.

devilman kirjutas:
Üldiselt kutsuks inimesi rohkem kasutama tasuta alternatiive ja rohkem ringi vaatama netis. Legaalselt saab tihti paljusid asju ysnagi mugavalt ja soodsalt soetada. Osad kommentaatorid on vist kuskile aastate taha internetti kinni jäänud. Isiklikult ei pea ka õigeks valimatut kõige piramist ja vargust.

Selle üleskutsega olen küll täiesti päri. Tänapäeval on olemas tasuta (paljudel juhtudel isegi avatud lähtekoodiga) tarkvara, mis ei ole sugugi oluliselt kehvemate omadustega, kui tuntud tasulised alternatiivid. On kindlasti olukordi, kus tasuta programm on isegi parema funktsionaalsusega ja kasutajasõbralikum, kui rahateenimise eesmärgil valmistreitu. Kommuun arendab programme hingega, neil ei jookse koodi kirjutades vaid dollarimärgid silme ees ja pea pole täis ratsarikastumise mõtted.

_________________
www.meybo.ee
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ihvike
HV Guru

liitunud: 01.04.2002




sõnum 14.01.2014 18:12:59 vasta tsitaadiga

Mõrvarile on võimalik Eestis määrata maksimaalseks karistuseks eluaegne vangistus. Ja seda võimalust on ka korduvalt kasutatud. See, mis on rahvasuus mõrv, ei pruugi seda olla seaduse mõttes ja täiesti objektiivsetel põhjustel, mis emotsioonide kütkes olevale tavakodanikule paraku arusaamatuks jääda võivad. Tahtlikku tapmist liiklusõnnetusega võrdsustada ei saa ja kogu lugu.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

liitunud: 17.08.2002




sõnum 14.01.2014 18:15:31 vasta tsitaadiga

ihvike kirjutas:
Tahtlikku tapmist liiklusõnnetusega võrdsustada ei saa ja kogu lugu.

Ebaseadusliku failijagamist vargusega võrdsustada ei saa ja kogu lugu. Hakkame sama kammajaaga otsast peale?

_________________
www.meybo.ee
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
part24
HV kasutaja
part24

liitunud: 03.10.2008




sõnum 14.01.2014 18:18:21 vasta tsitaadiga

johunn, kärbseid tapnd mitu, sigu kah. Kahejalgseid päris ei ole õnnestunud. Ehk õnnestub veel? Mõni juurak, milliseid üsna väheseid inimste hulka liigitatakse? Ilmavaatelt ei ole punane küll mitte! Aga see "kohati vildakas", see on sihuke asi, et kui ise selle hammasrataste vahele ei ole jäänud, ega siis on asjade olemusest terike kehvake pilt küll. Muidugist- ega kilgata põle kellelgi miskit- kerjakoti ja vangimaja vasta põle ükski siin ilmas kaitstud!
Ah et siis olemasolev maailmakord tingib selle, et ametites on ametnike asemel prostituudid, millised müüvad end sellele, kes rohkem maksab?
Tarka vara ei tee, filme dokumentaale ilma kunstilise väärtuseta. Muusikat ma teen kah, rohem küll oma lõbuks koos teiste vanuritega, sihukst traati, sihukse eest põle raha just küsind. Antud on küll, aga see selleks. Ja kui kedagi aitan, ega ei taha küll seda paberi kujul siioni konksnina inimste vahele, sest aitamine käib ilma. Lihtsal põhimõttel- kui inimsel parasjagu paberitükka põle, kas siis peaks hädas abita jääma/jätma?
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

liitunud: 17.08.2002




sõnum 14.01.2014 18:19:23 vasta tsitaadiga

part24 kirjutas:
johunn, kärbseid tapnd mitu, sigu kah. Kahejalgseid päris ei ole õnnestunud. Ehk õnnestub veel? Mõni juurak, milliseid üsna väheseid inimste hulka liigitatakse? Ilmavaatelt ei ole punane küll mitte! Aga see "kohati vildakas", see on sihuke asi, et kui ise selle hammasrataste vahele ei ole jäänud, ega siis on asjade olemusest terike kehvake pilt küll. Muidugist- ega kilgata põle kellelgi miskit- kerjakoti ja vangimaja vasta põle ükski siin ilmas kaitstud!
Ah et siis olemasolev maailmakord tingib selle, et ametites on ametnike asemel prostituudid, millised müüvad end sellele, kes rohkem maksab?
Tarka vara ei tee, filme dokumentaale ilma kunstilise väärtuseta. Muusikat ma teen kah, rohem küll oma lõbuks koos teiste vanuritega, sihukst traati, sihukse eest põle raha just küsind. Antud on küll, aga see selleks. Ja kui kedagi aitan, ega ei taha küll seda paberi kujul siioni konksnina inimste vahele, sest aitamine käib ilma. Lihtsal põhimõttel- kui inimsel parasjagu paberitükka põle, kas siis peaks hädas abita jääma/jätma?

Kuradima hea mõttekogum, naelapea pihta.

_________________
www.meybo.ee
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ihvike
HV Guru

liitunud: 01.04.2002




sõnum 14.01.2014 18:25:32 vasta tsitaadiga

djstallion kirjutas:
ihvike kirjutas:
Tahtlikku tapmist liiklusõnnetusega võrdsustada ei saa ja kogu lugu.

Ebaseadusliku failijagamist vargusega võrdsustada ei saa ja kogu lugu. Hakkame sama kammajaaga otsast peale?
Parem ei hakkaks, kuid väga lühidalt sulle mõtteaineks - tähtis ei ole mitte omandi liik, vaid võõra omandi ebaseadusliku omandamisega põhjustatud kahju. Selle üle võib muidugi informeeritult (ehk mitte siin) vaielda, kas antud kohtuasjas tuvastatud kahju (ja kohtukulude hüvitamine) vastavad põhjustatud kahjule või mitte. Nagu ma ütlesin, siin ei ole keegi piisavalt informeeritud seda otsustama. Pole aga põhjust kahelda, et kohus tegi oma otsuse tõendusmaterjali põhjal ja kui selles suhtes on põhjendatud kahtlusi, siis saab süüdlane otsuse edasi kaevata.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

liitunud: 17.08.2002




sõnum 14.01.2014 18:36:18 vasta tsitaadiga

Ebaseadusliku failijagamise puhul ei ole kahju otsene, see on kaudne, teoreetiline, spekulatiivne ja eksisteerib reaalselt vaid paberil kellegi meelevaldse ja enda kasuks koefitsiendiga läbikorrutatud tehtena.

PS. Jätkuvalt ei ürita ma mitte vaidlustada seda, kas kõnealune tegevus on ebaseaduslik või mitte, vaid seda, kas sellist tegevust on õige võrdsustada vargusena ja reaalselt mõõdetava kahjuna.

_________________
www.meybo.ee
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ihvike
HV Guru

liitunud: 01.04.2002




sõnum 14.01.2014 19:00:25 vasta tsitaadiga

djstallion kirjutas:
Ebaseadusliku failijagamise puhul ei ole kahju otsene, see on kaudne, teoreetiline, spekulatiivne ja eksisteerib reaalselt vaid paberil kellegi meelevaldse ja enda kasuks koefitsiendiga läbikorrutatud tehtena.
Paraku on hoopis nii, et see sinu arusaam intellektuaalomandist on kaudne, teoreetiline ja spekulatiivne, ning ei korreleeru seadustega, mille alusel õigust mõistetakse. Juhul kui seadused ikka kohe üldse ei meeldi, siis tuleb valida inimesed, kes need seadused ära muudavad. Kui maailmavaade on selline, et mõtet pole, nagunii kontrollivad kõike suurkorporatsioonid, pahatahtlikud ametnikud, siis võiks vähemalt avaliku ruumi risustamise järgi jätta, kuna ka sellest ei ole absoluutselt mitte mingisugust kasu oma tahtmise saavutamisel. Eriti juhul, kui see tahtmine ei taha ikka kuidagi korreleeruda reaalse maailmaga, kus tegutsevad reaalsed inimesed, kes tahavad oma reaalse töö eest reaalset tasu saada ja ei ole üldse õnnelikud, kui teised inimesed seda õigust tahtlikult kuritarvitavad.
Lõpetuseks soovitan ka tutvuda esimeses postituses viidatud artikliga, eriti selle lõpuga, kus on juttu, kust tuli menetluskuludeks välja nõutud summa. Kui süü tuvastati, siis kes veel selle (vähendatud mahus) kinni maksma peaks? Mis puutub tingimisi karistusse, siis ükskõik millise teise kuriteo puhul on laialt levinud esmane reaktsioon, et "see pole ju mingi karistus". Tingimisi karistus ei olegi tegelikult üldiselt seadusekuulekale inimesele ülejõukäivalt raske karistus, kuna kui inimene on niisugune õilishing, nagu siit kommentaaridest selgub, õnnestub tal ehk edaspidi mitte kuritegusid toime panna.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004



Online

sõnum 14.01.2014 19:17:18 vasta tsitaadiga

ihvike, kes on see ülim inimeseloom, kes loob ausat ja õiget seadust?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ihvike
HV Guru

liitunud: 01.04.2002




sõnum 14.01.2014 19:28:23 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
ihvike, kes on see ülim inimeseloom, kes loob ausat ja õiget seadust?
http://www.estonica.org/et/Riik/Riigikogu/Seadusloome/
Antud vaidlus on ennast põhjalikult ammendanud ja soovitan soojalt inimestele ennast pigem täiendada kehtiva ühiskonnakorralduse kohta, mitte unistada enda leiutatud moraalikategooriatest ja siis imestada, miks asjad halvasti läksid.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

liitunud: 17.08.2002




sõnum 14.01.2014 19:29:48 vasta tsitaadiga

ihvike kirjutas:
djstallion kirjutas:
Ebaseadusliku failijagamise puhul ei ole kahju otsene, see on kaudne, teoreetiline, spekulatiivne ja eksisteerib reaalselt vaid paberil kellegi meelevaldse ja enda kasuks koefitsiendiga läbikorrutatud tehtena.
Paraku on hoopis nii, et see sinu arusaam intellektuaalomandist on kaudne, teoreetiline ja spekulatiivne, ning ei korreleeru seadustega, mille alusel õigust mõistetakse. Juhul kui seadused ikka kohe üldse ei meeldi, siis tuleb valida inimesed, kes need seadused ära muudavad. Kui maailmavaade on selline, et mõtet pole, nagunii kontrollivad kõike suurkorporatsioonid, pahatahtlikud ametnikud, siis võiks vähemalt avaliku ruumi risustamise järgi jätta, kuna ka sellest ei ole absoluutselt mitte mingisugust kasu oma tahtmise saavutamisel. Eriti juhul, kui see tahtmine ei taha ikka kuidagi korreleeruda reaalse maailmaga, kus tegutsevad reaalsed inimesed, kes tahavad oma reaalse töö eest reaalset tasu saada ja ei ole üldse õnnelikud, kui teised inimesed seda õigust tahtlikult kuritarvitavad.
Lõpetuseks soovitan ka tutvuda esimeses postituses viidatud artikliga, eriti selle lõpuga, kus on juttu, kust tuli menetluskuludeks välja nõutud summa. Kui süü tuvastati, siis kes veel selle (vähendatud mahus) kinni maksma peaks? Mis puutub tingimisi karistusse, siis ükskõik millise teise kuriteo puhul on laialt levinud esmane reaktsioon, et "see pole ju mingi karistus". Tingimisi karistus ei olegi tegelikult üldiselt seadusekuulekale inimesele ülejõukäivalt raske karistus, kuna kui inimene on niisugune õilishing, nagu siit kommentaaridest selgub, õnnestub tal ehk edaspidi mitte kuritegusid toime panna.

Mina näen küll juba "avalikku ruumi", mis sinu tühja vahtu ja isiklikku vaenutsemist täis on. Mul on õigus oma isiklikule arvamusele ja selle väljendumisele ja see pole sinu keelata ega käskida, kus, millises mahus ja millal ma seda teha võin.

Joo piparmünditeed, rahune maha ja ürita vahelduseks inimestega viisakalt ja ülbitsemata suhelda. Tulemused võivad olla üllatavad. On sul endal parem tunne ja teistel samuti.

_________________
www.meybo.ee
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ihvike
HV Guru

liitunud: 01.04.2002




sõnum 14.01.2014 19:34:31 vasta tsitaadiga

djstallion, Teise inimese argumentatsiooni sildistamine "tühjaks vahuks, isiklikuks vaenutsemiseks ja ülbitsemiseks" ning halvustav soovitus piparmünditeed juua ning maha rahuneda on loomulikult suurepärane näide põhjendatud argumentatsioonist. Aga eks kõike tuleb elus õppida ja kohe alati ei õnnestu.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

liitunud: 17.08.2002




sõnum 14.01.2014 19:38:00 vasta tsitaadiga

ihvike kirjutas:
djstallion, Teise inimese argumentatsiooni sildistamine "tühjaks vahuks, isiklikuks vaenutsemiseks ja ülbitsemiseks" ning halvustav soovitus piparmünditeed juua ning maha rahuneda on loomulikult suurepärane näide põhjendatud argumentatsioonist. Aga eks kõike tuleb elus õppida ja kohe alati ei õnnestu.

Vabandust, aga sellise inimesega pole tõesti millestki rääkida, kes isegi soovitust piparmünditeed juua ja rahuneda peab halvustavaks.

_________________
www.meybo.ee
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

liitunud: 20.06.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2014 20:09:59 vasta tsitaadiga

Viimasel ajal olen mitmeid programme ja mänge sedasi kasutanud, et kõigepealt tuleb P versioon ja kuna aeg läheb kogu aeg edasi, siis tuleb L versioon kasutusse. Mängude puhul multiplayer, programmide puhul saavad saatuslikuks uued versioonid. Samas on muidugi ka neid, mis tulid P-na ja läksid prügikasti ka P-na.

Viimati sai võetud ette raske pähkel - TomTomile kaardiuuendus. Siuke ajuden*** oli ja asja ikka ei saanud. Vähemalt niipalju sai, et sai vanad kaardid tagasi, kuna vahepeal ei läinud needki enam tööle. icon_biggrin.gif Pannes see kulutatud aeg rahasse ja paar euri juurde, saaks mõne minutiga kaardid kätte. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
number
külaline






sõnum 14.01.2014 20:15:21 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 25.06.2014 22:36:58, muudetud 1 kord
tagasi üles
part24
HV kasutaja
part24

liitunud: 03.10.2008




sõnum 14.01.2014 20:19:09 vasta tsitaadiga

Ega analüüsivõime puudumist ei saa uuemal ajal enam pahaks panna, saab kõigest kaasa tunda. Postimehe artikles ju sõnaselgelt maha üteldud kuidas 2014. aastal võetakse inime ja korraldatakse 2003. aasta "tuvastatud kuritegude" põhjal näidispoomine! Aga kas te Piibli kirjakohtadega pedereerimist õigustavad "juristid" ikke seda teate oma piiramatus juriidikaverbaalkõhulahtisuses, et 2003. aastal niisugused "kuriteod", nigu näiteks see:
http://www.hot.ee/salusoft2/
olid küll kriminaliseeritud, kuid Karistusseadustiku järele tänaseks päevaks, ehk 11 aasta möödumisel AEGUNUD rohkem kui KUUS aastat, sest tegemist on II astme kuriteoga!
§ 81. Süüteo aegumine
(1) Kedagi ei tohi kuriteo toimepanemises süüdi mõista ega karistada, kui kuriteo toimepanemisest kuni selle kohta tehtud kohtuotsuse jõustumiseni on möödunud:
1) kümme aastat esimese astme kuriteo toimepanemisest;
2) viis aastat teise astme kuriteo toimepanemisest.
Lugege artiklit, mitte üksnes pealkirju!
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

liitunud: 20.06.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2014 20:30:23 vasta tsitaadiga

number kirjutas:
ihvike kirjutas:
Parem ei hakkaks, kuid väga lühidalt sulle mõtteaineks - tähtis ei ole mitte omandi liik, vaid võõra omandi ebaseadusliku omandamisega põhjustatud kahju.

Seda põhjustatud kahju pole võimalik reaalselt kindlaks teha kuna ebaseaduslikult jagatud omandi eest pole keegi raha küsinud ja seega pole võrreldav see numbrite mäng. Toote omanik pole kaotanud toodet, litsentsi, patenti, lähtekoodi, mida iganes. Digitaalne toode pole kunagi võrreldav füüsilise esemega.
kopp.gif

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meelis94
HV vaatleja

liitunud: 18.06.2013




sõnum 14.01.2014 20:37:00 vasta tsitaadiga

Selles foorumiteemas figureerib kahjuks üpris suur hulk selliseid "õigusemõistjaid", kes tõenäoliselt annaksid isegi omaenda isa politseisse siis, kui avastaksid, et ta sikutas 10 aastat tagasi kas kooli või töö jaoks faili office2003.by.salusoft.iso või tõmbas/jagas mõnd filmitorrentit, sest VHS/DVD ostmine polnud tihti võimalik. Omal ajal oli paljudel noortel inimestel iga sent arvel. Seda enam, kui oli veel vaja muretseda kas laste ülalpidamiseks jätkub ikka sellel kuul raha või mitte.

Samuti kiputakse ära unustama, et ilma illegaalse põrandaaluse tegevuseta 90-ndate algul kogu Balti riikides ei pruugiks tänapäeval sellisel kujul siin üldse seda foorumitki olla. Oleme tänulikud paljudele nüüdseks peaaegu unustatud inimestele, kes aitasid kaasa võitlusele ebamoraalse seadusandluse vastu.

Raskel ajal aitab sõber sõpra. Nii on see alati olnud ja on ka tulevikus.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
devilman
HV kasutaja

liitunud: 25.01.2003



Online

sõnum 14.01.2014 21:00:22 vasta tsitaadiga

part24 kirjutas:
Ega analüüsivõime puudumist ei saa uuemal ajal enam pahaks panna, saab kõigest kaasa tunda. Postimehe artikles ju sõnaselgelt maha üteldud kuidas 2014. aastal võetakse inime ja korraldatakse 2003. aasta "tuvastatud kuritegude" põhjal näidispoomine! Aga kas te Piibli kirjakohtadega pedereerimist õigustavad "juristid" ikke seda teate oma piiramatus juriidikaverbaalkõhulahtisuses, et 2003. aastal niisugused "kuriteod", nigu näiteks see:
http://www.hot.ee/salusoft2/
olid küll kriminaliseeritud, kuid Karistusseadustiku järele tänaseks päevaks, ehk 11 aasta möödumisel AEGUNUD rohkem kui KUUS aastat, sest tegemist on II astme kuriteoga!
§ 81. Süüteo aegumine
(1) Kedagi ei tohi kuriteo toimepanemises süüdi mõista ega karistada, kui kuriteo toimepanemisest kuni selle kohta tehtud kohtuotsuse jõustumiseni on möödunud:
1) kümme aastat esimese astme kuriteo toimepanemisest;
2) viis aastat teise astme kuriteo toimepanemisest.
Lugege artiklit, mitte üksnes pealkirju!


demagoogia kuubis...

Tsiteerin otse postimehe artiklist: Lõuna prefektuuri majanduskuritegude talitus tegi kindlaks, et autoriõigusega kaitstud objekte reprodutseeris süüdistatav kuni 2012. aasta veebruarini. Uurijatel ei õnnestunud täpselt välja selgitada, mis ajast hakkas kohtualune piraatkoopiaid levitama. Menetluse käigus kogutud vanimad tõendid pärinevad 2003. aastast.

Ma küll ise pole salukaga enam hulk aastaid kokku puutunud, aga toimetas ta oma ''toimetusi'' veel alles hiljutigi.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Failide jagamine tõi tingimisi vangistuse mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.