Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas möödasõidul ületad kiirust? |
Ei, kiirus peab jääma karmilt lubatud piirkiiruse juurde |
|
1% |
[ 3 ] |
Mõnikord läheb ca 5km/h üle |
|
4% |
[ 13 ] |
Mõnikord läheb ca 10km/h üle |
|
10% |
[ 30 ] |
Mõnikord läheb ca 15km/h üle |
|
7% |
[ 21 ] |
Mõnikord läheb ca 20km/h üle |
|
24% |
[ 67 ] |
Mõnikord läheb ca 30km/h üle |
|
23% |
[ 63 ] |
Mõnikord läheb ca 40km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
Mõnikord läheb ca 50km/h üle |
|
8% |
[ 22 ] |
Mõnikord läheb ca 70km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
|
hääli kokku : 273 |
|
autor |
|
ranel
HV Guru
|
06.01.2014 21:34:04
|
|
|
Kuna ammu, kui sai sõidetud veel vana ford 1.6 sierraga, siis mingi süsimust e34 bemm hakkas varahommikul 5-6 ajal huiama. Sõitsin mööda normaalkiirusega, kiirendas järgi ja läks mööda ning tõmbas hoo maha järjest. Hakkasin uuesti möödasõidule venima ja jälle hakkas kiirendama. Nii mitu korda. Ilmselgelt hõreda mootoriga 55kW rallit ei tee. Siis helistasin politsei infoliinile ja lubati kontrollima minna. Ise keerasin koduteeotsast sisse.
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
06.01.2014 21:38:56
|
|
|
Mul oli siin mingi idioodist resibussi-kaubiku juhiga mingi imelik juhus, selline inimeste veoks kohandatud transiti moodi asi.
Järvevanal vajub esimesest reast ette, suund käis koos rooliga. Siis jäi ette uimerdama, lähen kõrvale hakkan mööda jõudma, tuleb ette mulle, lähen tagasi tuleb jälle ette
Lõpuks silla all peale raudteed sai siis gaasitatud ja kiiruga kõrvale mindud, hakkab külge vajuma, hea, et teeäärde ei surunud...
Krt kaamerat ka polnud ja siis sai mõeldud, et ei krt, jälle selle ahviga kokku satun, siis surub veel teelt välja kah... hea et ta buss tühi oli, kuidas selline närvihaige üldse bussijuhiks saab...
Või mingi maailmaparandaja kes sõitis jälle lubatud kiirusega?
.....
Pime video, aga noh kui mingi plika jooksma läheb öösel siis võiks ikka end nähtavaks teha... Sama nähtav, kui neeger oktoobriöös...
Oleks ma teadnud, et sidrun siia sisse keerab poleks hakanud teda igaksjuhuks läbi laskmagi...
Spoiler 
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
07.01.2014 00:02:07
|
|
|
Tanel kirjutas: |
tsitaat: |
Jutt käis Mondeo kiirendusest
|
küsimus oli üldisem ja ma ei toonud M5 numbreid välja
Selle üldisema küsimuse peale hakkasingi B5 numbreid vaatama/kontrollima, peas need mul pole  |
Maanteel on selline võimsus ja kiirendus üsna abiks, eriti kui möödasõidetav osutub jobuks ja hakkab kiirendama nagu seal kurikuulsas artiklis kirjeldati. Miinuspoolele jääb oht kergelt kiiruseületamisega radarisse sõita Ei tea selle konkreetse Mondeo kiirendusnumbreid, aga V6 vast liigub 80-120 vahemikus palju reipamalt kui 0-100 vahemikus (suhtelises võrdluses).
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
07.01.2014 22:09:29
|
|
|
Njaaa, seal riigis juba rammitakse välja kui vaja
Spoiler 
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
07.01.2014 22:37:33
|
|
|
Magic kirjutas: |
Käisin täna maal...seal mingid Põlva hullud sõitnud..iga kurvi järgselt viisid rööpad põllule.
Juppe maas polnud nii et ju elukutselised põllurallitajad  |
Oled kindel? Äkki turistid rullnoxid suuremast linnast
p2ep kirjutas: |
Mul õnnestus täna varahommikul erimoodi liiklejat näha. Sõidan mina kiirusega kübe üle 90. Peeglist näen täppi, mis moondub kiirelt kaheks täpiks ja siis mingiks pisikeseks Audiks, mis must mööda kimab. Ja siis jääb mu ette tiksuma. Nigu oleks elu eesmärk olnud Fordist mööda saamine. |
Mul see tavaline nähtus. Kord sõitis üks bemm mitu kilomeetrit sabas. Siis tõmbas mööda - venis ees 2-3 km ja siis keeras ära....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
3 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
08.01.2014 00:09:44
|
|
|
PCman kirjutas: |
Magic kirjutas: |
Käisin täna maal...seal mingid Põlva hullud sõitnud..iga kurvi järgselt viisid rööpad põllule.
Juppe maas polnud nii et ju elukutselised põllurallitajad  |
Oled kindel? Äkki turistid rullnoxid suuremast linnast
|
Et sõbral külas ?
No ei tea...mu enda teeotsast olid ka nii välja sõitnud, et naabri põllul jäljed sees
Suht pärapõrgu ikka...kihutamiseks on Kanepi-Antsla tee parem... seal ainuke hirm et keegi samasugune tuleb vastu neis üksikutes kurvides kus teise kurvi jagu ette ei näe.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
08.01.2014 00:24:13
|
|
|
Saverna-Otepää kah päris hea, vägisi kisub jala sirgu.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
3 :: |
152 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
08.01.2014 00:28:47
|
|
|
elukaz kirjutas: |
Saverna-Otepää kah päris hea, vägisi kisub jala sirgu. |
Jah...aga see sügava oruga lõik oli suvel piirangutega
Mingi kombainer lasi ka täisheedriga ringi...ei mingit ohuautot.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
08.01.2014 12:06:46
|
|
|
Palavad uusaastatervitused debiilikust halli Peugeot'i 150MFG (motherf***ing genius?) omanikule, kes keeras täna Nõmme ülesõidu juures kõrvalteelt mulle ette. Tema tuli vasakult Valdeku tänavalt, mina olin suunaga Nõmme poole http://goo.gl/maps/I8e2S Halvimast päästis ainult see, et sain poole autoga teelt välja sõita. Hea, et seal ainsatki inimest tol hetkel polnud. Üha enam mõtlen pardakaamera ostule...
_________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/
www.danceophones.eu |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.01.2014 12:33:05
|
|
|
tuleb osta Hummer1, las siis proovivad...
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
08.01.2014 16:18:12
|
|
|
Mis siin mõelda, osta ära enne kui hilja ja matsu paned. Kui mendi eest põgened, siis ka hea hiljem feimida pardavideoga.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
antoonio
HV kasutaja
|
08.01.2014 19:35:36
|
|
|
laurx kirjutas: |
meenub keiss, kus tõdvale 70 alasse jõudes lendas miski suur kaubik must mööda nagu postist, pidurdas seisma ja keeras kajamaa poole paremale. |
mis siin imelist, see täitsa tavapärane, et pingutatakse end rihkmaks, et sust mööda saada ning siis umbes kilomeetri jooksul end kuhugi parkma sätitakse või mõnele põlluteele pööratakse. Selliseid lolle on nii palju, et ei viitsi enam vihastadagi nende peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
09.01.2014 16:51:33
|
|
|
Tegin liikluskultuuritust täna Tartus, rohelise vilkudes lisasin hoopis gaasi ja lasin kollasega üle. Vabandused vastutulnud autojuhile, kes vasakpööret sooritas ja sellepärast sekund-poolteist kauem pidi ootama. Tema signaalitamine juhtis sellele ilusti tähelepanu ja rohkem ei tee.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
09.01.2014 18:29:02
|
|
|
see on tõesti kehv olukord pööret ootaja jaoks. siin link sõidad ristmikule välja rohelisega aga tavaliselt on otse sõitjaid nii palju, et 1-2 autot saab ühe tsükliga vasakpööret teha ja kui kollasega veel osad pressivad siis jääd juba kesklinnapoolt üles tulijatele jalgu.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.01.2014 18:42:09
|
|
|
Nu, seadus ja natuke nüri sellise olukorra osas, kuna ei luba sul ristmikule välja sõita, kui sa võid takistma jääda teisi liiklejaid. Kui aga ristmikule välja ei sõida, ei saa üldse üle ja jäädki ootama oma võimalust takistamata üle saada.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
09.01.2014 19:08:31
|
|
|
See leidis asest õnneks kergemas kohas, kus alati on piisavalt aega pööret sooritada, kuid siiski polnud minu tegu ilus. Auto nina jõudis vist tegelt vilkuva rohelisega veel üle stopp joone isegi.
Seal ristmikul on see üsna jabur olukord tõesti, pigem olen sõitnud natuke edasi ja sealt seda vasakpööret sooritanud.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.01.2014 19:10:17
|
|
|
Teisest suunast otsa sõita ka ju ei tohi, kui sa juba seal seisad. Selle osas ka ju mingi klausel kuskil?
MeaDz kirjutas: |
See leidis asest õnneks kergemas kohas, kus alati on piisavalt aega pööret sooritada, kuid siiski polnud minu tegu ilus. Auto nina jõudis vist tegelt vilkuva rohelisega veel üle stopp joone isegi.
Seal ristmikul on see üsna jabur olukord tõesti, pigem olen sõitnud natuke edasi ja sealt seda vasakpööret sooritanud. |
Olen ka ise väsinuna nii üle sõitnud...tavaliselt peatun vilkuvat nähes. Riia tänava suunas, aga sõidetakse punasega ka...
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.01.2014 19:16:26
|
|
|
Magic, vasakpöörde tegijana oled sa kohustatud teed andma olenemata sellest, mis fooritulega vastu sõitja ristmikule tuli.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
09.01.2014 19:34:03
|
|
|
Mingi kunagine mälestus räägib, et vasakpöörde sooritamiseks peadki sõitma ristmikule välja, ootama oma aega ja siis manöövri lõpetama. Foori tule kohalt on see, et vilkuva rohelisega võid üle stopi sõita, kollasega ei tohi. Kui oled stoppjoone ületanud, siis pead igal juhul manöövri lõpetama.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.01.2014 20:06:21
|
|
|
eltso kirjutas: |
Mingi kunagine mälestus räägib, et vasakpöörde sooritamiseks peadki sõitma ristmikule välja, ootama oma aega ja siis manöövri lõpetama. Foori tule kohalt on see, et vilkuva rohelisega võid üle stopi sõita, kollasega ei tohi. Kui oled stoppjoone ületanud, siis pead igal juhul manöövri lõpetama. |
Liiklusseadus, 01.01.2014 kirjutas: |
§ 56. Ristmiku ületamise üldnõuded
(2) Sõiduteede lõikumisalale ei tohi juht sõita, kui liiklusolude tõttu võib ta olla sunnitud lõikumisalal seisma jääma ja teisi liiklejaid sellega takistama. |
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
09.01.2014 21:25:02
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
eltso kirjutas: |
Mingi kunagine mälestus räägib, et vasakpöörde sooritamiseks peadki sõitma ristmikule välja, ootama oma aega ja siis manöövri lõpetama. Foori tule kohalt on see, et vilkuva rohelisega võid üle stopi sõita, kollasega ei tohi. Kui oled stoppjoone ületanud, siis pead igal juhul manöövri lõpetama. |
Liiklusseadus, 01.01.2014 kirjutas: |
§ 56. Ristmiku ületamise üldnõuded
(2) Sõiduteede lõikumisalale ei tohi juht sõita, kui liiklusolude tõttu võib ta olla sunnitud lõikumisalal seisma jääma ja teisi liiklejaid sellega takistama. |
|
Seal on ju eraldi vasakpöörde rida olemas, ei takista kedagi ristmikule välja sõites.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
09.01.2014 21:36:49
|
|
|
Kusjuures hetkel peaks suht hästi näha olemas. Põhimõtteliselt poolteist kuud naeltega inimesed kärutanud ja teed ei lagune.
Pange tähele. Kui nüüd hakkab see miinuste aeg pihta, hakkavad augud müstilise kiirusega tekkima.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|