Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia Lumia nutitelefonide üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 125, 126, 127  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 03.01.2014 13:02:47 vasta tsitaadiga

IE seda jätab küll meelde, kui paned sisse logides linnukese "logi mind alati sisse" vms ette. Parooli ja kasutajanime ta eraldi vist jah meelde ei jäta.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 03.01.2014 13:32:01 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
IE seda jätab küll meelde, kui paned sisse logides linnukese "logi mind alati sisse" vms ette. Parooli ja kasutajanime ta eraldi vist jah meelde ei jäta.

Siinsel HV foorumil sellist kohta küll pole kuhu seda linnukest ette panna icon_neutral.gif
Aga las ta olla, ju siis peab iga kord uuesti nimed/paroolid sisse toksima.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
NNk2
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.01.2014 13:39:56 vasta tsitaadiga

olafsand, kasuta seda linki, seal see automaatne sisselogimine olemas icon_wink.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/login.php?redirect=
Kommentaarid: 207 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 172
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 03.01.2014 13:49:00 vasta tsitaadiga

NNk2, oleks sinusuguseid rohkem!!! Suured tänud! Jälle on wp8 mu silmis täiuslikkusele lähemal sammu võrra icon_smile.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 03.01.2014 14:13:33 vasta tsitaadiga

HV-s kui vaja seda automaatset logimist panna, siis ma kõigepealt panen parooli valesti, siis järgmisel lehel saab juba linnukese panna. Miks ei võiks selline võimalus kohe olemas olla, ei tea.
KrisVr
HV Guru

sõnum 03.01.2014 14:31:00 vasta tsitaadiga

striker13, Teisel real, kui ei ole sisselogitud, "profiil :: lemmikud :: logi sisse, et näha oma privaatsõnumeid :: logi sisse" viivad kõik ilusti sellele sisselogimis lehele, kus saad linnukese panna ja siis suunavad su vastavalt valitule, viimane "logi sisse" lihtsalt HVF avalehele! icon_wink.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 03.01.2014 15:17:57 vasta tsitaadiga

Marx112 kirjutas:
Kas on mingi app või midagi olemas, millega saaks nagu 1 klikiga interneti jagamise sisse. Praegu pinnisin sätted kuvale, aga muud lahendust pole nagu leidnud. 720 siis.

Endal sama seis, et settings on esilehel ehk tuleb teha 3 klikki icon_sad.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
pinTero
HV veteran
pinTero

sõnum 03.01.2014 17:46:48 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
HV-s kui vaja seda automaatset logimist panna, siis ma kõigepealt panen parooli valesti, siis järgmisel lehel saab juba linnukese panna. Miks ei võiks selline võimalus kohe olemas olla, ei tea.

Foorumi avalehe all lõpus on ju linnukese koht olemas!? icon_rolleyes.gif Või saan ma millestki valesti aru...
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 131
tagasi üles
raalifriik
HV kasutaja

sõnum 03.01.2014 18:15:09 vasta tsitaadiga

1020 jätab pw meelde ja HV-s saab ka ühe klikiga käia...kuidagi väga loomulikult ja lihtsalt käisid need...
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 03.01.2014 19:34:53 vasta tsitaadiga

pinTero kirjutas:
striker13 kirjutas:

Foorumi avalehe all lõpus on ju linnukese koht olemas!? icon_rolleyes.gif Või saan ma millestki valesti aru...

Pole sealt osanud otsidagi icon_lol.gif aga on tõesti

raalifriik
HV kasutaja

sõnum 05.01.2014 17:34:19 vasta tsitaadiga

1020 kadus peale kõrvaklappide kasutamist heli ära, st telefon heliseb, aga kuularist ei tule midagi...nagu koguaeg oleks klapid taga. On veel kellelgi midagi sarnast juhtunud? Reset ja restart ei aidanud. Esialgu ei hakkaks nn formatit ka tegema. On ideid kellelgi?
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 05.01.2014 17:41:53 vasta tsitaadiga

raalifriik kirjutas:
1020 kadus peale kõrvaklappide kasutamist heli ära, st telefon heliseb, aga kuularist ei tule midagi...nagu koguaeg oleks klapid taga. On veel kellelgi midagi sarnast juhtunud? Reset ja restart ei aidanud. Esialgu ei hakkaks nn formatit ka tegema. On ideid kellelgi?

Äkki klappe sisse/välja panned lühistasid mingid pinnid seal sees ära?
Seal augus on rohkem klemme, kui tavalisel 3,5mm audiopistikul ja seal võib juhtuda, et füüsiliselt ragistasid midagi katki äkki...

jarmpz
HV vaatleja
jarmpz

sõnum 05.01.2014 18:05:36 vasta tsitaadiga

raalifriik kirjutas:

Minu 720l oli sama keiss, elisa saatsi tondile parandusse, nende jõud ei käinud üle ja saadeti tehasesse. Tehases vahetati korpus ära kuna pesa korpusesse int. Eeldan et sul tuleb sama teema. Mul juhtus see siis kui kuulasin muusikat ja tõmbasin klapid välja ennem kui panin muusika kinni, kiire guugeldamine andis siis selle et suht paljudel on see viga esinenud.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Okram
HV vaatleja

sõnum 06.01.2014 01:58:58 vasta tsitaadiga

Kuidas EMTA blokist mööda saada? Telefon on Lumia 720
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 06.01.2014 04:46:14 vasta tsitaadiga

Lord Ami kirjutas:
Mingi nädal tagasi sai uuendatud tosin appi läbi Windows'i poe. Ei tea milles asi, aga 520'l ei näita kõneajaloos enam viimaseid kõnesid, ka ei näita vahele helistatud "vastamata kõnesid" (siis, kui räägid parajasti kellegi teisega). Ühesõnaga kõnede ajalugu ei uuene. Kusjuures täna on paar kõnet salvestatud, aga hetkel enam ei paista salvestavat...

Tegin restardi aga ei midagi :/

Nii imelik kui see ka pole, oli lihtsalt kõne ajalugu täis... Kustutamine aitas. Maru imelik, selle kohapealt telefonil nutti ei jagu :/
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
raalifriik
HV kasutaja

sõnum 06.01.2014 22:04:00 vasta tsitaadiga

jarmpz kirjutas:

Minu 720l oli sama keiss, elisa saatsi tondile parandusse, nende jõud ei käinud üle ja saadeti tehasesse. Tehases vahetati korpus ära kuna pesa korpusesse int. Eeldan et sul tuleb sama teema. Mul juhtus see siis kui kuulasin muusikat ja tõmbasin klapid välja ennem kui panin muusika kinni, kiire guugeldamine andis siis selle et suht paljudel on see viga esinenud.

Kaua sul telefon remondis oli?

Edit: Telefon garantiiremondis, näis mis kostavad.
Edit2: Telefon käes. Kõrvaklapipesa vahetati ära ühe päevaga õnneks.

viimati muutis raalifriik 09.01.2014 00:58:57, muudetud 4 korda
tagasi üles
deathdog
HV kasutaja

sõnum 06.01.2014 22:06:02 vasta tsitaadiga

nokia 920-le "spordi- lapsekindlat" kesta al. otterbox, ballistic . on veel mõni tootja?
tagasi üles
surender007
HV kasutaja
surender007

sõnum 07.01.2014 20:29:19 vasta tsitaadiga

Keegi Waze appi on proovinud? Aku tõmbab väga ruttu tühjaks. Isegi autolaadija ei suuda akut tühjenemast hoida.
Seda siis Nokia 820-ga
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 07.01.2014 21:40:19 vasta tsitaadiga

surender007 kirjutas:
Keegi Waze appi on proovinud? Aku tõmbab väga ruttu tühjaks. Isegi autolaadija ei suuda akut tühjenemast hoida.
Seda siis Nokia 820-ga

Kui ruttu on ruttu ja milliste väljundandmetega autolaadijat pruugid?
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
GertR
Kreisi kasutaja
GertR

sõnum 07.01.2014 22:47:48 vasta tsitaadiga

surender007 kirjutas:
Seda siis Nokia 820-ga
Nii on jah, endalgi, mitme erineva laadijaga. Aitab see kui display välja lülitada, siis kogud lihtsalt punkte icon_smile.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 08.01.2014 09:51:45 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
surender007 kirjutas:
Seda siis Nokia 820-ga

Kui ruttu on ruttu ja milliste väljundandmetega autolaadijat pruugid?

+1,
Kui telefon on janune siis tuleb kasutada vähemalt 1,5A või suurema väljundiga laadijat.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Link
HV kasutaja
Link

sõnum 09.01.2014 04:32:21 vasta tsitaadiga

Ma olen nüüd kasutanud lumia 820 nädal aega ja ma juba vihkan seda. Tahtsin eile mms saata aga raip ei saada. Seaded kontrollitud. Arvatavasti pilt liiga suur. Pildi suurust kiirelt muuta ei saa vist. Pildi suurust ka ei näita. Pildistamisel reso muuta ei saa. Video kõnesi teha ei saa (ma ei mõtle skype jms. omi). Telekaga läbi nfc ühendust ei saa (sony w905). Pisiasju oli veel ei tule hetkel kõik meelde. Vähemalt data transfer läks valutult läbi sinihamba (kontaktid, pildid jm n73). Tavalise sim pealt kontakte kätte ei saanud. Ma lõikasin enda oma tele2-s aga ma ei teadnud et ei tööta see värk.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 09.01.2014 12:55:10 vasta tsitaadiga

Ma olen enda 920-ga saanud nii läbi BT kui wifi telekasse nii videod kui pildid, pole küll sama telekas, aga ehk siis viga kasutajas või telekas?
ndrk
HV vaatleja

sõnum 09.01.2014 13:00:42 vasta tsitaadiga

pildi teeb telefon ise parajaks MMS jaoks. Vähemalt iidvana L800 teeb
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 09.01.2014 14:05:09 vasta tsitaadiga

Link kirjutas:
Ma olen nüüd kasutanud lumia 820 nädal aega ja ma juba vihkan seda. Tahtsin eile mms saata aga raip ei saada. Seaded kontrollitud. Arvatavasti pilt liiga suur. Pildi suurust kiirelt muuta ei saa vist. Pildi suurust ka ei näita. Pildistamisel reso muuta ei saa. Video kõnesi teha ei saa (ma ei mõtle skype jms. omi). Telekaga läbi nfc ühendust ei saa (sony w905). Pisiasju oli veel ei tule hetkel kõik meelde. Vähemalt data transfer läks valutult läbi sinihamba (kontaktid, pildid jm n73). Tavalise sim pealt kontakte kätte ei saanud. Ma lõikasin enda oma tele2-s aga ma ei teadnud et ei tööta see värk.

Testisin just, saatsin ühe telefoni max resos tehtud pildi mmsina töökaaslasele, sai kätte väga kenasti.
Standard videokõned vist jah ei tööta, varasemate telefonidega olen siiani ühe korra testinud ja ühe korra reaalselt helistanud, kuigi tookord vist feilis see asi niipalju, et tegin tavakõne.
Aga olen nõus, et see on siiski puudus icon_smile.gif

Läbi NFC telekaga ühendust?? Mis see sul tegema peaks?
Kui sul on Sony telekas ja Sony telefon, siis see on täitsa võimalik asi.
Nokia peal hetkel ma ei ole NFC-le muud rakendust leidnud, kui teiste Nokiatega tap+send. Mingid vuffel NFC kleepsud mis tellisin, ei hakanud tööle icon_sad.gif (Sony V vähemalt midagi reageeris nende peale)
SIM-ilt import võiks muidu nii käia:
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp7/people/import-contacts-from-my-old-phone

See probleem algab juba sealt, et ka vanad Symbianid by default simi kontakte "ei arvestanud".
...see võib ka põhjus olla, miks ma mõned numbrid ära kaotasin peale üleminekut icon_smile.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia Lumia nutitelefonide üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 125, 126, 127  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.