Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 252, 253, 254  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.01.2014 00:57:29 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
pohmakas, kirjutas:

Ning viimasena- järgmise kuu alguses saab serveril 3 kuud täis ja tuleb uus makse. Kes ning kui paljud on huvitatud jätkama? Üldiselt nagu mängijaid käib ja tore oleks alles jätta, kuid ilmselt peab lõviosa oma rahakotist seejaoks panema, inimestel huvi vaikselt BF4 vastu kadunud.

Teed äkki serveri slottide arvu järgmiseks perioodiks väiksemaks? Läheb vähem pappi (mõned spectate slotid+ commander võiks jääda).. 64 mängijat oli täis serveris nagunii parajalt ülerahvastatud (enamikul bf4 conq kaartidel) a la 32 mängijat ja popimad kaardid, ürita leida mingi nishi-konf mis meelitaks rahvast kohale (a la Paracel'i Conq "väiksem variant", ilma jettideta-üks selline 16 mängijaga server on päevast-päeva rahvast täis.), või siis Locker'i 16/32, pole sellist räiget nadespammi.. ühesõnaga, et oleks midagi erilisemat ja kus kõik saaks kiirelt leveldada (ilma et mõni jetihoor ühe tiimi jaoks elu põrguks muudaks) ja kes väga tahab, ka tiimitööd teha.

ise nõus jälle annetama. Puhkus ka tulekul.

Ei see nišiserveri idee on jama. Minu arusaamade kohaselt on see server ikkagi selleks, et eestlased saaksid koos mängida

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Misfits
Kreisi kasutaja
Misfits

sõnum 06.01.2014 01:41:24 vasta tsitaadiga

Väiksed tähelepanekud icon_idea.gif
Serveril peab olema raudselt Estonia ees. Riigi nimi tõmbab alati rahvast ligi icon_exclaim.gif
Ja enamus otsib otsinguga 64p servereid.
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 175
tagasi üles
meesmetsast
HV veteran
meesmetsast

sõnum 06.01.2014 08:32:50 vasta tsitaadiga

Ei, kõik tavapärane. Juhtub ainult BF4 mängides.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 101
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 06.01.2014 11:16:57 vasta tsitaadiga

liver.97 kirjutas:
Kahjuks ei ole oma FPS dropidest ikka lahti saanud.
FPS on 100 ringis, kui lihtsalt korra viskab kuskile 20 kanti ja alla selle.
Juhtub nii MP-s kui SP-s
Igaksjuhuks arvuti specid:
I5 2500k
GTX 780
4gb ram
Chieftec 650w

Kas on võimalik, et kahest viimasest hakkab puudust tulema?

FPS dropid enamasti ikkagi prosest sõltuvad. Minul ka mingi clocki settingutega millegi pärast droppis. Reseti ära ja clocki uuesti icon_razz.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 06.01.2014 15:26:51 vasta tsitaadiga

mis see kurat siia puutub?

mäng on katki ja üli saamatult optimiseeritud.

valgusta meid vähe põhjalikumalt clocki settingutest ja sellest tulenevatest fps droppidest ja uuesti clockimisest, mis fps dropi korda teeb ?!

meesmetsast kirjutas:
Viimasel ajal hakkab peale paari mängu "hakkima" ja task manageri alt vaadates, on kasutuses 7,8-7,9 Giga Ram-i .... olemas üldse 8 Giga.
Mängu sulgemine ei vabasta mälu, vaja teha arvutile restart, siis vabastab alles mälu. On kellelgi veel sellist jama ?

bf4-s on memory leak
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
kiriE
HV kasutaja
kiriE

sõnum 06.01.2014 15:30:21 vasta tsitaadiga

Mina sellist mängu mängida ei suudaks igatahes.

Link
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 06.01.2014 16:48:34 vasta tsitaadiga

Amphor kirjutas:

Ei see nišiserveri idee on jama. Minu arusaamade kohaselt on see server ikkagi selleks, et eestlased saaksid koos mängida

no aga ei mängi ju, päevast päeva tühi, millal iganes sisse BLis vaatan.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 06.01.2014 16:51:06 vasta tsitaadiga

Kas kasutate: RAW MOUSE INPUT on/of ? Millised on Teie kogemused ja arvamused sellest asetusest?

Ette tänades Avot.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

sõnum 06.01.2014 16:57:12 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
Amphor kirjutas:

no aga ei mängi ju, päevast päeva tühi, millal iganes sisse BLis vaatan.

Ma ei usu, et eestlased ei mängi serveris seetõttu, et gamemode on vale vms. Ja mida meil ikka sponsoreerida mitte-eestlastest mängijaid
Pealegi, pigem eks ta õhtuti ikka täitub. Päeval inimesed ei mängi tõesti.

Raw input ikka on, sõidab üle kõigiast windowsi poolt peale pandud kiirendustest(acceleration) ja what not

Butcher
HV kasutaja
Butcher

sõnum 06.01.2014 17:24:57 vasta tsitaadiga

kiriE kirjutas:
Mina sellist mängu mängida ei suudaks igatahes.

Link

Sellest on muidugi siin juba juttu olnud, et vastase näo/relva suunda võiks vähemalt õieti näidata. Muus osas on nagu kõigile võrdsed tingimused.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 06.01.2014 17:37:14 vasta tsitaadiga

oi jumal.. normaalsed standardid kuttidel icon_biggrin.gif
tagasi üles
kiriE
HV kasutaja
kiriE

sõnum 06.01.2014 17:56:43 vasta tsitaadiga

Et kuna kõigile on tagatud selle kohutava netkoodiga "muus osas võrdsed tingimused", siis on täitsa ok pela?
Kui ma graafikat tahaks, siis ma vaataksin aknast õue. Mina maksaksin eelkõige 60 EUR mängu mängitavuse eest.
Mina lahterdaksin selle FOPAA sinna kuskile Aliens: Colonial Marines klassi, kus trailerites lubati üht, aga reallsus on selline noh...."kõigile võrdne"icon_biggrin.gif
tagasi üles
Uir88
HV vaatleja
Uir88

sõnum 06.01.2014 19:39:37 vasta tsitaadiga

Otsin punti või klanni, et Battlefield 4 õhtuti pelada, keegi teab midagi võib julgelt märku anda.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 06.01.2014 19:49:03 vasta tsitaadiga

See propotsioonide teema on juba ajastust nagu call of duty 4 kus mul käib suht pinda see teema. Olen kuskil katusel ja keegi laseb mind maha alt. Tema näeb mind kui pool keha on väljas, aga mina teda ei näe. Samas ma reaalselt vaadates olen katusel sellises kohas kus alt vaadates ei tohiks mind absoluutselt näha olla.
Sama keiss on ka nurgatagant välja vaatamisega, tundub nagu kaamera oleks kehast meetri kaugusel kõrval. Vahel jälle tundub et oleks jalge all kaamera.

See sama teema on ju ka sellest big problem videos bf4-ja kohta. Imestuseks ongi see, et nii vanat probleemi pole suudetud siiani veel lahendada ja nii mittmes mängus seda esineb.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.01.2014 21:07:25 vasta tsitaadiga

mis selles lingitud videos olulist näitas?
- mõned graafilised glitchid - okei, need saavad ühel hetkel ilmselt fixi.
- 1.3sek spawn blackscreen - kas bf4s on spawncamping ka thing?
- mul on karvane tunne, et see pea ette-alla viskumine on täiesti sihilikult tehtud. discourageda botte, sundida selle taseme mängijaid pead erinevatest kohtadest taga ajama jms. kas täpselt õige kõrgusega kastid on bf4s tihtiesinevad?
- mehe pööramise üle virin on üsna wtf. nägu ja relv on õiges suunas, ausalt keda need jalad kotivad?
- need liikumise delayd - teadmata lindistamise detaile ja meeste pinge serveris ei ole isegi võimalik arvata midagi.

tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 06.01.2014 21:13:15 vasta tsitaadiga

Spawncamping? Kui oma squadikaaslase peale spawnid kuskil, kus vastaseid on, siis see on väga tüütu asi..
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.01.2014 21:20:53 vasta tsitaadiga

ma ikkagi ei näe probleemi. spawn ei pea olema instant action tegevus. kui sa keset actionit spawnid, siis ise tead, millega riskinud oled.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 06.01.2014 21:37:03 vasta tsitaadiga

Peab!

See on lihtsalt cheap ass sh*t kui terve squad spawnib kellegi peale ning hetk hiljem nukatagant väljuv lmg mart laseb kõik ribadeks, või hoopis C4 ja "squad wipe" ribbon here I come. Ma olen ise nii teisi killinud lademetes, ei tunne uhkust aga actioni keskel ei mõtle.. kõik ekraanile ilmuvad vastased saavad tinunni!

Üheski teises mängus pole sellist BS -i, on spawn protection pigem mingi aja või kuni player end liigutab. BF3 tuleb sul pilt kohe ette, BF4 enam ei saa sest mingi totaalselt erinev "sync" toimub uues frostbites? WHaT?

Kui kastitagant pea kadumine on all legit stuff siis peaks vastase sihik kah kastitaha kaduma, bottide või mis kurat iganes jutt on endale vastu rääkiv! kas bott kastitaga siis peab saama veel eelist, et kui keegi ka satub teda pähe laskma siis ta on veel takkaotsa hetkeks täiesti invulnerable?

kurat.. päris masendavaks on ikka see Eesti gaming community muutunud icon_biggrin.gif

Aaa.. ja unustasin, te kes räägite "kõikidel võrdsed võimalused" kamaan.. kus see siis võrdne on kui ma mõne mapi clusterfck kohas jooksen C4-ga 10 vastase keskele ja teen väikese YOLO ja selfie juurde veel ning võtan endaga kaasa terve toa? Ja mis neil üle jäi? Nad nägid mind ju krt teab millal alles icon_biggrin.gif

viimati muutis ottf 06.01.2014 21:48:40, muudetud 3 korda
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 06.01.2014 21:38:14 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Kas kasutate: RAW MOUSE INPUT on/of ? Millised on Teie kogemused ja arvamused sellest asetusest?

Ette tänades Avot.

loogiline ju, hiire acceleration maas igalpoolt (bf4 settings, windows mouse pointer, MarkC skript)

soovitatav võimalikult suur matt ja madala DPI-ga (600-800)

enda hiirel on mitu profiili erineva DPIga (600-800-1000-1200-1600) ja peamiselt kasutan 800/1000 või 1000/1200

Spoiler Spoiler Spoiler

olxter
HV kasutaja
olxter

sõnum 06.01.2014 21:46:40 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Peab!

See on lihtsalt cheap ass sh*t kui terve squad spawnib kellegi peale ning hetk hiljem nukatagant väljuv lmg mart laseb kõik ribadeks, või hoopis C4 ja "squad wipe" ribbon here I come. Ma olen ise nii teisi killinud lademetes, ei tunne uhkust aga actioni keskel ei mõtle.. kõik ekraanile ilmuvad vastased saavad tinunni!

Üheski teises mängus pole sellist BS -i, on spawn protection pigem mingi aja või kuni player end liigutab. BF3 tuleb sul pilt kohe ette, BF4 enam ei saa sest mingi totaalselt erinev "sync" toimub uues frostbites? WHaT?

Kui kastitagant pea kadumine on all legit stuff siis peaks vastase sihik kah kastitaha kaduma, bottide või mis kurat iganes jutt on endale vastu rääkiv! kas bott kastitaga siis peab saama veel eelist, et kui keegi ka satub teda pähe laskma siis ta on veel takkaotsa hetkeks täiesti invulnerable?

kurat.. päris masendavaks on ikka see Eesti gaming community muutunud icon_biggrin.gif
ma ei saa nüüd hästi aru. kas normaalne oleks, kui sa saaksid rahulikult surematuse varjus vaadata, kuni tal lint otsa lõpeb ja siis end õige mehena liigutada ja ise hoopis talle kuulid rindu lasta? see oleks hoopis lollus kuubis. igal juhul on keset lahingut kellegi peale spawnimine risk.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
meesmetsast
HV veteran
meesmetsast

sõnum 06.01.2014 21:49:41 vasta tsitaadiga

Häda ja Viletsus 4 võiks selle mängu nimi olla.

Can,t Connect, Battleserver down, Crash, Memory leak...jne, jne Ei hakka mina oma kallist aega sellise...eesti keeles öeldes s...a peale raiskama.

Uninstall ja edaspidi minupoolest võivad seal EA-s oma mune sügada, mina neilt rohkem mänge ei plaani osta.

icon_wink.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 101
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 06.01.2014 21:53:01 vasta tsitaadiga

olxter kirjutas:
ma ei saa nüüd hästi aru. kas normaalne oleks, kui sa saaksid rahulikult surematuse varjus vaadata, kuni tal lint otsa lõpeb ja siis end õige mehena liigutada ja ise hoopis talle kuulid rindu lasta? see oleks hoopis lollus kuubis. igal juhul on keset lahingut kellegi peale spawnimine risk.

saad aru, mitte kellegi peale.. vaid üleüldse!

sa võid spawnida oma baasi aga kui sul on seal spawnrape mart, kes sulle kohe lockeris õues pähe laseb siis GG.

Nendesse serveritesse on satutud küll kus terve 2 squadi sama clani tegelasi lihtsalt spawnrapevad kõiki... olgu ma võin vahetada serverit ja what not.
Aga siiski.. sellist jama ei olnud BF3-s ja selleks pole mitte mingit pointi ka nüüd kui ainult mingi nikastanud devvi ideehoog, mis oli taaskord läbimõtlematta!

FPS mängude vallas siis spawn protectionil on loomulikult timer, mitte et päris lõpmatuseni kuni ennast liigutad
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 06.01.2014 21:54:37 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
mis selles lingitud videos olulist näitas?
- mõned graafilised glitchid - okei, need saavad ühel hetkel ilmselt fixi.
- 1.3sek spawn blackscreen - kas bf4s on spawncamping ka thing?
- mul on karvane tunne, et see pea ette-alla viskumine on täiesti sihilikult tehtud. discourageda botte, sundida selle taseme mängijaid pead erinevatest kohtadest taga ajama jms. kas täpselt õige kõrgusega kastid on bf4s tihtiesinevad?
- mehe pööramise üle virin on üsna wtf. nägu ja relv on õiges suunas, ausalt keda need jalad kotivad?
- need liikumise delayd - teadmata lindistamise detaile ja meeste pinge serveris ei ole isegi võimalik arvata midagi.

See, et blackscreen spawnimisel on ikka väga, väga tüütu ja olen nii mõnegi korra surma saanud ilma, et pilt ettegi tuleks.
Ja see lag-i teema eksisteerib. Mängisin samuti tuttavaga serveris, kus meil sama ühenduse taga ping 10 ning arvutid olid füüsiliselt kõrvuti ja ekraanilt oli näha, et delay on silmnähtavalt sees. Selle ajaga, kui mängija paneb pea korraks kusagilt tagant välja, paar kuuli, uuesti peitu ei jõua vastane midagi erilist teha, sest too on juba surnud.

Dave20
HV veteran

sõnum 06.01.2014 21:55:52 vasta tsitaadiga

meesmetsast kirjutas:

Can,t Connect, Battleserver down, Crash, Memory leak...jne, jne Ei hakka mina oma kallist aega sellise...eesti keeles öeldes s...a peale raiskama.

Uninstall ja edaspidi minupoolest võivad seal EA-s oma mune sügada, mina neilt rohkem mänge ei plaani osta.

icon_wink.gif

Mul pole ühtegi sellist probleemi näiteks ja ühtegi serverist välja viskamist pole ma veel näinud icon_smile.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 06.01.2014 22:05:53 vasta tsitaadiga

Jah ja siin tulevad tegelased rääkima võrdsusest icon_biggrin.gif selline lag aina suurendab nende playerite domineerimist, kes on skilli mõttes head mängijad! Ehk siis twitch reageerimine headshot ja tehtud!

arvestame nüüd seda, et bf serverid jooksevad 30 tick aga 10Hz, ehk siis 10 ticki kaupa pannakse kogu kompott kokku, mis serveritesse saadetakse... see natukene parandab olukorda nuubide jaoks kuid siiski 10hz jooksul on serverile öeldud, et too vastane sai juba 400ms -i tagasi 6x headshoti.
KUI tal joppab siis tuleb killtrading ning mõlemad saavad surma või esimene laskja saab mõned kuulid dammi aga reaalsus on see, et ei joppa ning surraksegi pildis 0.1 sec jooksul 1 kuuli kätte.

vb jooksevad servud isegi tick10... ajan teile jama siis vabandust.

aga võrduseks, et näiteks cs1.6 normaalsed servud jooksevad 100-120 tick.

EA -l on ju vaja raha lüpsta, mida madalam tick seda rohkem servereid saab panna ühe node peale.

meesmetsast kirjutas:

icon_wink.gif

õhkrõn shanss on Titanfall, mis reliisitakse 11 märts.

On küll EA märgi all aga tehtud ex infinity wardi tegelaste poolt ja soruce enginel - max 64p
Võiks loota, et nad source enginet katki teha ei suuda aga you never know.

preorderida kindlasti mitte aga kui FPS-id huvitavad siis tasub silma peal hoida - võibolla on see next big thing... ainult võibolla.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 06.01.2014 23:00:53 vasta tsitaadiga

mul on sitaauguni selle "no connection" vahtimisest...... keskmiselt iga 6-8 kord saan mängu ja siis ka viskab vahest lampi välja icon_evil.gif icon_evil.gif
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 06.01.2014 23:05:29 vasta tsitaadiga

Welcome to club icon_lol.gif 5 korda proovin,peale seda siirdun telekat vaatama icon_biggrin.gif
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 06.01.2014 23:06:49 vasta tsitaadiga

Ei vea siis, ma pole seda ammu näinud icon_eek.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
reints
HV Guru
reints

sõnum 06.01.2014 23:11:24 vasta tsitaadiga

Peab ka vist asja tõsisemalt käsile võtma oskused on nagu jumalast kadunud icon_lol.gif
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 06.01.2014 23:12:00 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
Ei vea siis, ma pole seda ammu näinud icon_eek.gif

+1
tagasi üles
proz213
HV vaatleja
proz213

sõnum 06.01.2014 23:48:36 vasta tsitaadiga

Ärge connectige siis pointless serveritesse icon_biggrin.gif

Eesti server on tühi, ühinege sellega.

ottf
HV veteran

sõnum 07.01.2014 00:08:29 vasta tsitaadiga

https://twitter.com/zh1nt0/status/418709466683817984

omfg

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2979150493781724636/1/
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 07.01.2014 00:15:01 vasta tsitaadiga

Miks HV server tühi on, kas seda leiab ainult siis kui nime järgi otsid? Mõtlen, et seal võiks ju kasvõi välsimaalt inimesdki mängida kui Eestlased ei viitsi icon_razz.gif Ja võiks olla tekst juures ka, et Eesti server või midagi.
tagasi üles
Mask
HV Guru
Mask

sõnum 07.01.2014 00:37:24 vasta tsitaadiga

ullud, niipaljudel juba rank110.
Kommentaarid: 523 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 435
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 07.01.2014 00:44:20 vasta tsitaadiga

Mul ainult 09 icon_biggrin.gif Ma mega vähe mänginud ka icon_rolleyes.gif
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 07.01.2014 01:17:47 vasta tsitaadiga

No kurat, varem seda juhtunud pole, aga täna suutis BF4 juba kolmas kord kogu mu mälu ära süüa ja tagasi ka ei anna.
ottf
HV veteran

sõnum 07.01.2014 08:33:11 vasta tsitaadiga

Mask kirjutas:
ullud, niipaljudel juba rank110.

nuh kellel premium 2x xp week + weekend ja igast 200% xp boostid.. ma ise tegin sõidukite service staridega, 400k per parcel storm oli täitsa tavaline score.
lvl110 saades gold packist 2x 25% xp boosti saada oli epic muidugi icon_biggrin.gif aga nuh nagu aru saan siis järgmise dlc-ga tueb +10 levelit vist..
Õnneks ma ostsin premiumi odavalt kogu paketina 60€ eest lootuses, et BF4 ei saa olla kehvem kui BF3 icon_biggrin.gif

oh seda pimedat rumalust..

ja HV server on tühi kuna seal pole standard player arvu taga, kõik otsivad standardeid...
teine asi on force auto balance puudumine. Enamus servereid on pilgeni täis kus iga 15 sec tagant on force balance.. nuta või tee mis tahad aga ära sind balanseeritakse icon_biggrin.gif teamid lõpetavad üldiselt 0/100 score kanti, mitte 700/0

HV-lastega oli väga äge koos mängida ja TS-is olla kuid kuna meie organiseerituse tõttu jooksis vastaste pool alati HV serverist minema siis nuh.. pole pointi.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 07.01.2014 22:22:09 vasta tsitaadiga

WTF? icon_eek.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 07.01.2014 22:25:29 vasta tsitaadiga

Etz, aitab küll sulle sellest mängust.
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 195
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 07.01.2014 22:26:50 vasta tsitaadiga

see on midagi uut, lol icon_biggrin.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 07.01.2014 23:07:13 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif Mul lihtsalt crashis AMD R9 280X peal.
Viimati tegi seda GTX570-ga thumbs_down.gif

Mäng läheb nagu järjest halvemaks...
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.01.2014 23:10:18 vasta tsitaadiga

Etz, tule aga tagasi Red Orchetra 2-e seltsi. Eks ole seda "HIP-HOP" mängu juba mängitud kyllalt? beer_yum.gif
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 07.01.2014 23:24:18 vasta tsitaadiga

crashist rääkides siis mul on popp värk mapivahetusel jääda musta pildiga kus paremal ülal ruuduke blingib rõõmsalt.. kuulen helidest, et taustal madin käib aga midagi teha ei saa icon_biggrin.gif pmst cpanel ja end task ainult..
sama värk oli kunagi bf3 alguses ka.
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 08.01.2014 00:08:26 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru kust teil need errorid tulevad, mul pole mängus ühtegi errorit va. Vahest halb fps, aga asi vist sitas arvutis.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.01.2014 02:04:52 vasta tsitaadiga

Nvidia meestele! Uued ajurid on väljas: 332.21 . Soovitan.
tagasi üles
Maxxxim
HV kasutaja

sõnum 08.01.2014 09:28:49 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
WTF? icon_eek.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Game-could-not-login-to-EA-Online-your-account-is-not-allowed-to/td-p/1836167
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 100
tagasi üles
kala1
Kreisi kasutaja
kala1

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 08.01.2014 10:58:52 vasta tsitaadiga

vennad on busy
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 08.01.2014 11:54:01 vasta tsitaadiga

A muide see locationi asi läks imeväel korda kui ma battlelogi foorumis selle üle kirusin icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
CRS
HV kasutaja
CRS

sõnum 08.01.2014 16:03:01 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi tartus oleks laenata install plaate?
Osta ei tahaks (kallim kui online) aga mingi sümboolse summa võin välja käia või panti jätta kui vaja.

Mõte on netist lihtsalt digital edition osta, aga nett on siga aeglane ja netist tõmmata ei tahaks sada aastat.

Jube äge oleks kui täna saaks icon_biggrin.gif
Tuleks ise autoga järgi ja tooks mingi hetk tagasi.

trip
HV Guru
trip

sõnum 08.01.2014 16:07:19 vasta tsitaadiga

sul pigem bf4 kausta koopiat vaja kellegilt võtta , installid plaadilt ja pärast hakkab sul origin update ja dlc tirima 4,5gb suurusega.

näpukad icon_redface.gif

viimati muutis trip 08.01.2014 16:30:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 252, 253, 254  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.