Täna yhe mängu teind ja see tuli ysna pingeline.
Alguses nagu oleks kindel meie võidu seis aga vastaste kv-3 nottis kõik meie mehed järjest maha ja siis jäime alles meie kahekesi. Ma olin yhe väikse laksu sisse saanud aga vastaste kv-3 tundus täiseludega olevad. ehk siis 700 hp ja olematu soomus minu poolt välja panna ja vastastel rämeda soomusega, täiseludega kv-3.
Õnnestus võit väga napilt ära võtta ja vastane hävitada
nüüd tegin teise mängu ja jälle meeskonna parim. Seekord siis spottisin ette 5k ja tegin kaks lasku ja 700 dämmi. Rohkem rõhusin spottimisele seal, tolle t34-3 -ga seal mapil suurt midagi ei tee
Võit!
Lahing: Komarin 8.01.2014 22:28:27
Masin: T-34-3
Kogemused: 3 402 (x2 esimese võidu eest iga päev)
Krediiti: 95 470
Mul on probleem selle kingitud sitasitikaga Light Mk. VIC, nimelt ei saa ma seda ära müüa! Kui ma lähen Depoosse, siis seal pole teda üldse näha. Ja kui ma teen tanki peal paremkliki, siis pole "Müü" nupp aktiivne (ainult sellel tankil). Mingit träni pole ma talle peale pannud ja ka massiliselt tanke pole müünud (viis tanki päevas müügipiirang). Teab keegi lahendust?
Ei tea kas ikka probleemiks, aga ehk on barracks täis?
Oleneb mis tasemel mängida plaanid. Ja muidugi enda oskustest, kas üldse võetakse mõnda paremasse klanni. Niisama tag'i pärast pole vahet kus oled
Plaanin mängida nii 60 päevane WN7 1600 ja peale. Milline eesti klann mulle sobiks?
Saan aru, et tahad statse tõsta ja enda skilli parandada? Global Mapil kulla teenimine pole sinu rida? Siis BITE, kui erick sind piisavalt vääriliseks peab _________________ minu lugupeetus
60d 1600 pole eriti keeruline, sealt tavaliselt algab see punkt kus inimene saab aru kui palju tal veel õppida on, nagu mina. Kuid eelmainitud BITE on hea koht kuhu liikuda õppima. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Oleneb mis tasemel mängida plaanid. Ja muidugi enda oskustest, kas üldse võetakse mõnda paremasse klanni. Niisama tag'i pärast pole vahet kus oled
Plaanin mängida nii 60 päevane WN7 1600 ja peale. Milline eesti klann mulle sobiks?
Saan aru, et tahad statse tõsta ja enda skilli parandada? Global Mapil kulla teenimine pole sinu rida? Siis BITE, kui erick sind piisavalt vääriliseks peab
Ma olen juba õppinud ühes teises klannis nimega SGTA. Lahkusin sealt sest selle tase jäi alla. Kulda teenida jne tahaks ikka..
Ma olen juba õppinud ühes teises klannis nimega SGTA. Lahkusin sealt sest selle tase jäi alla. Kulda teenida jne tahaks ikka..
kui T10 käes ja CW'd huvi pakuvad siis EES, EES2, EES3. Viimased kaks on kahjuks väga vaikseks jäänud. EES's pead arvestama, et lahingusse pääsemiseks on vaja end tõestada kaa. _________________ minu lugupeetus
Cyril, kui sulle treeningklann huvi pakub, siis võid mulle PSi saata oma ingame nimega, vaatame kuidas sa meie ridadesse sobituksid.
BITE keskmine 30-day WN7 rating on hetkel 1708 ja WR 58,1%. Seda siis tingimustes, kus 1/3 on instruktoreid ja 2/3 algajaid. Kiire kontroll näitas, et Eestis oleme 30-day WN7 osas esikohal, lähim konkurent EES näitab 30-day WN7ks 1583.
Kaks instruktorit klannis mängivad ka sel tasemel, kus viimase 1K lahingu keskmine WN7 on regulaarselt 2100+.
Kulda on meil võimalik teenida, tõsi küll väikestes kogustes, täites klannisiseseid kuumissioone.
brokenarm, sa vist pole meie klanni nimest aru saanud - see on Best In Training Estonians, mitte Best Estonian Gold Farmers
WN ja WR on ainsad, mis meile loevad ning nende järgi me mõõdame klanni kui treeningkeskkonna ja selle liikmete progressi. CW ambitsioon meil puudub, seega T10 tankide arvu järgi me kellegi kvaliteeti ei hinda.
EDIT: Võibolla oleks asjakohane jagada meie missioonikirjeldust:
tsitaat:
Best In Training Estonians on World of Tanksi klann, mille visiooniks on olla uue põlvkonna heade ja väga heade eesti mängijate kasvulava. Selle eesmärgi saavutamiseks jagame koos mängides üksteisele sõjatarkusi, taktikat, õppematerjale, videosid, linke ja muud kasulikku.
Meie klanni on oodatud kogenud, head mängijad (WN7 1400+, 10K+ lahingut) ja täielikud või suhtelised algajad (alates WN7 700+, 2K lahingut). Koos võtame eesmärgiks iga algaja aidata heade mängijate hulka (WN7 1200+) ja iga instruktori unistus peaks olema uunikumistaatus (WN7 1800+)
Mängijatelt eeldame õppimisvõimet, mikrofoni olemasolu ja tugevat soovi oma tulemusi parandada!
Lihtsalt mainin, et nii väikese liikmete koguse puhul ei huvita üleüldine statistika mitte kedagi peale teie endi.
Igatahes, kel plaan prem tank osta lähiajal, siis tuleks veidikene oodata, kuna tulemas üks vägev T7 vene medium, mis praeguste andmete järgi on jube OP (T-44-85)
Lihtsalt mainin, et nii väikese liikmete koguse puhul ei huvita üleüldine statistika mitte kedagi peale teie endi.
See võiks huvitada mängijaid, kes soovivad midagi õppida Kuna klann on väike ja keskmine tase on kõrge, siis on kergem suhelda ja kergem õppida. CW tasemel loevad teised asjad kui meil, seal on ka 30K mängu, 1100 WN7 ja 49,8% WRiga mängija väga hinnas, kui tal on nt 15 Tier 10 tanki ja ta kuulab tähelepanelikult Field Commanderi juhiseid, püsib ettenäidatud kivi taga ja laseb sealt hoolega kõike, mis liigutab. Seega CW klannid (vähemalt Eesti tasemel) on automaatselt sunnitud tegema järeleandmisi kvaliteedis.
Meil aga on hinnas mängijad, kellel on potentsiaali randomites regulaarselt mänge carryda, oma peaga mõelda, pidevalt õppida ja uute situatsioonidega kohaneda Loomulikult see tähendab, et igaühte me vastu võta, ja kohe kindlasti mitte tema T10 tankide arvu põhjal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.