praegune kellaaeg 22.06.2025 20:56:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kevin3220
HV vaatleja
|
07.01.2014 20:52:13
Java aken oma enda kursoriga |
|
|
Tere,
Nii mina jälle oma lollakate küsimustega lives. Probleem siis selles, et vaadake, kui te teate neid igasuguseid botte. Igaljuhul, kui ma praegu teeksin, mingi boti, mis kursorit liigutaks, siis see kontrolliks minu oma kursorit, mida ma kasutan. Oleks vaja nö kloon kursorit. Näiteks oletame, et ma teen mingi JFrame, paneksin sinna mingi kursori liikuma ja paneksin selle akna alla, niiet see mind ei segaks, kuid teeb oma tööd Kas oleks võimalik, küsin seda siit kuna minu Ingliskeele oskus ei künni sinna maale, et seda kuskilt mujalt küsida
Ette tänades, Kevin
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
07.01.2014 21:33:55
|
|
|
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/imacros-for-firefox/ mul tegi see programm oma tööd ja isegi siis kui aken on "all". Hiir klikkis seal kus vaja ja elu oli lill. Enne pidi selgeks õpetama kus ja mis vahedega klikkida ja kas protsessi korrata. Mina kui arvutikauge inimene sain sellega kenasti hakkama. Kas see su vajadusi rahuldab, seda ma ei tea, aga pakkuda ju võib!
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
kevin3220
HV vaatleja
|
07.01.2014 21:42:29
|
|
|
aa ei mul oleks ikka vaja midagi tõsisemat ;D Mis ikka RGB järgi jne ;D ja ei tohiks olla interneti põhine
|
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
07.01.2014 22:01:36
|
|
|
Enne millegi bottimist võiks ikka ise niipalju progeda osata, et see valmis teha
Tahad midagi tõsisemat siis osta sellele mängule bot inimeste käest kes progeda juba oskavad.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|