GTX 560 ei vea eales seda mängu välja max graafikaga ja korraliku resoga. ei tasu udu ajada _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
keskmine fps ei näita MITTE KOTTIGI!!! ainuke oluline asi on ümardatud/keskmistatud minimaalne fps, miski muu number tähtsust ei oma sedatüüpi mängudes. või teeks see kedagi väga rõõmsaks kui kuskil pimedas nurgas on 1000fps aga siis kui natuke aega hull möll käib, on slideshow?
metro on alati olnud üks nõudlikumaid mänge, mis üldse pc peale välja lastud, nii et midagi imestada ei ole kui fps madal on, eriti kõike peale ajades. mina näiteks eraldi aa'd ei kasutanud, ainult see mootori enda oma. ei usu ka, et millestki väga ilma jäin seepärast + kõik muu sai põhja panna ja korraliku fps'ga läbi mängida. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kui nüüd natuke olen edasi mänginud ja AA off, siis fps 65 tavaline. Kui AA peale olen lükanud, siis ei saa ka eriti aru, et graafikas midagi väga muutuks, ainult fps muutub
AA 4x peal tõmbab fps ikka poole väiksemaks. Alguses seal natside vanglas alt üles valgusesse vaadates oli lausa alla 20. 2x peale ja jookseb suurepäraselt. _________________ Steam|Last.fm|
AA 4x peal tõmbab fps ikka poole väiksemaks. Alguses seal natside vanglas alt üles valgusesse vaadates oli lausa alla 20. 2x peale ja jookseb suurepäraselt.
Sul 770 SLI? Kui nii, siis minu 1kaart 4xAA peal saab veel päris hästi hakkama, kui fps 20-22
Lülitasin SLI välja ja proovisin, üks kaart siis pissuxile dedicated. Täitsa pooleks läks fps kohe. 30+ 2xAA ja ülejäänud põhjas. Aga see lag oligi ainult seal valgustatud kohas. Mujal oli täitsa normaalne. _________________ Steam|Last.fm|
Lülitasin SLI välja ja proovisin, üks kaart siis pissuxile dedicated. Täitsa pooleks läks fps kohe. 30+ 2xAA ja ülejäänud põhjas. Aga see lag oligi ainult seal valgustatud kohas. Mujal oli täitsa normaalne.
Minu meelest see AA ei tee seal väga ilusamkas midagi, elab üle kui see off. Crysis3-s kasutasin ka ainult 1x AA-d...
mäng ise oli natuke parem, ja graafika oli põhimõtteliselt sama. uuemas osas on teatud efekte natuke rohkem ja need on natuke vägevamad...ei tea mis aastal, miski 2010 äkki _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Siis peab kindlasti eelmist osa ka mängima, vahet pole, et vales järjekorras
Ega ta otseselt vales järjekorras pole, eraldi tegelased on ju.
Selles mõttes et ei usu et sa aru saad mängus sees et nüüd mängid vales järjestuses _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Last light maailm on siis detailsem ja parem? aga usun, et metro 2033 tasub ka ikka läbi mängida, mis siis, et last light on järg. Mul crysisisega sama teema, mängisin 3-e läbi, nüüd vasrti hakkan 2osa mängima
Keegi ehk teab, kas Eestis kuskilt poest seda metroo 2033 saab veel osta ka?
sant, mis mänge sa mängisid? Tegelased samad, Last Light on Metro 2033 otsene järg.
Jah metro LL on metro 2033 otsene järg, lihtsalt mul ei tulnud mängu mängides seda tunnet peale et mängin teist osa Sama hästi võib olla ka eraldi seisev mäng imo. HL 2 episode 1-e mängides oli ikka tunne et mängin hl2-e järge ja sama tunne oli ep 2-e mängides
Metro LL-s seda tunnet pold (mitte et ma seda igatseks) ja ma ei näe erilist vahet mis järjestuses mängida. Stooriliselt on muidugi vahe sees, kui teksti kuulata ja jälgida. _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Mäng on igatahes väga hea, võiks rohkem selliseid olla
Loodan siiralt _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Ma olen üsna pettunud Metro LL-s (ja ka Metro 2033-s).
Liiga kerge on Hardcore tasemel minu mängustiili juures (stealth ja ainult knockout), liiga palju skriptitud sündmusi ja "tap button" huinjaad. Tunne nagu oled interaktiivses filmis.
Paar sellist WOW effekti tekitavat momenti oli kuid üldmulje mängukogemusest on seni olnud kesine (pole veel lõpuni mänginud).
Mängu visuaalne pool jätab täiesti külmaks.
Ranger Mode DLC-na väärib ka minuarust negatiivset punkti. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Tuli ka tahtmine natuke veel mängu kommenteerida, mäng muidu super graafikaga, aga inimesed on ikkagi nagu nukud inimeste nägudega seal. Sellist mootorit vist kasutavad paljud arvutimängud. Võrdlusmoment tekkis sellest, et mängisin täna ps3-e peal mängu "last of us". Üldine graafika seal muidugi halvem, aga see teistmoodi mootril graafika ja inimesed jätavad seal täiesti sellise mulje nagu päris elus inimesed oleks ja ümbrus. Siiani arvutimängud mis olen mänginud, tegelased on ikka nagu kõik liikuvad nukud
tasub siiski objektiivselt võrrelda ja hinnata. metro "näod" pole kindlasti parimad, mida eales kuskil nähtud, kuid üldises võrdluses neil nüüd midagi niiväga viga ka ei ole. see nuku jutt on samuti tugevalt üle pingutatud minumeelest. ja lõppude lõpuks, minumeelest pole metro tegijad kunagi üritanudki saavutada fotorealismi oma characteride loomisega, teadlikult. seega teatav "mitte-realistlik" maik võib seal olla nimelt selle tõttu. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Nüüd peaaegu mäng läbi ja lõpu poole läheb ruumides graafika järjest paremaks. Üks koht oli küll mängus selline, et ei saa enam aru, kas see päriselt või mängult See, et ma varem inimeste kohta mängus virisesin, see selleks, aga ruumid ja üldse väljas ka graafika on lihtsalt supper sellel mängul. Mõnes kohas ongi lausa nii, et vaatad ja vaatad ja ei taha edasi mängida sealt kohast, nii ilus näeb välja Mängule muidu 10/10
Väike video kohast kus graafika tundus nagu real life http://www.youtube.com/watch?v=GXZhoU390Es
Graafika on kuri jah. Kõik seal mängus on vägev. Va. siis lõpp.
Ma ei saagi aru miks see mäng populaarne ei ole????
Võibolla peab isik olema teatud vanuses, ning siis saab alles sellest vene hoonest ja muust sellisest õige fiilingu. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
viimati muutis Cb4 11.02.2014 20:57:59, muudetud 1 kord
cb4, ma ise peaaegu mängu lõpus ei tea veel milline see on, aga seda pidi kaks varianti olema.
Hakkasin nüüd metro 2033 mängima. Mõtlesin, et keeran kõik graafika ilma probleemideta max, sest vanem mäng, aga fps ainult 25 kui kõik max. Mingi kala?
Ei ole kala esimene mäng ongi halvemini optimeeritud,osad graafika sätted põhjustavad madala fpsi,
minu näiteks põhjustas madala fpsi shadow resolution ja ambient occlusion,advanced depth of field.
Ei ole kala esimene mäng ongi halvemini optimeeritud,osad graafika sätted põhjustavad madala fpsi,
minu näiteks põhjustas madala fpsi shadow resolution ja ambient occlusion,advanced depth of field.
Selge,
Mõtlesin, et 2033 graafika kehvem, et vanem mäng, aga võta näpust graafika super jälle
Tundub, et 2033osas veel rohkem efekte kui last light-is(y)
Loodan, et tuleb uus osa ka ikka kunagi
kui amd kaart kastis siis physx efektid arvutatakse cpu peal->tuleb üldine perff drop.
Kas see tähendab siis seda, et amd kaartidega ei näegi physx-ist tingitud paremat graafikart? physx ongi ju mõeldud, et teeb ilusama graafika?
ei Nvidia Physix ei tee ilusamat graafikat,vaid lisab teatud efekte ....udu, suits,lehtede langemine,objektide/esemete liikumine,plahvatused jne .vaata seda videot saad ehk täpsemalt aru ...
Ühesõnaga, siis amd kaartidega inimesed jäävad sellest ilma? Mind lihtsalt huvitab, mul üldse nvidea kaart.
Jäävad ilma jah, sest AMD kaardid on mõeldud kaevandamiseks, mitte mängimiseks ja nvidia kaardid on mõeldud mängimiseks. Seega kes mängib see ostab nvidia kaardi.
Ühesõnaga, siis amd kaartidega inimesed jäävad sellest ilma? Mind lihtsalt huvitab, mul üldse nvidea kaart.
Jäävad ilma jah, sest AMD kaardid on mõeldud kaevandamiseks, mitte mängimiseks ja nvidia kaardid on mõeldud mängimiseks. Seega kes mängib see ostab nvidia kaardi.
Idi**t oled või ? _________________ Purgatory Judgement
trip, siis juba tasuks AMD kaart kaevuritele maha lükata ja korraga nvidia võtta. Draco, idioot või mitte, vaadates tänapäeval AMD kaarte, siis rohkem ostetakse neid kaevamise eesmärgil, kuna nvidiaga ei anna kaevamine ju pooltki seda effektiivsust.
Ise ei kaeva ja müüsin või tähendab vahetasin oma amd juba nvidia vastu välja, et saaks mängida korralikult.
trip, siis juba tasuks AMD kaart kaevuritele maha lükata ja korraga nvidia võtta. Draco, idioot või mitte, vaadates tänapäeval AMD kaarte, siis rohkem ostetakse neid kaevamise eesmärgil, kuna nvidiaga ei anna kaevamine ju pooltki seda effektiivsust.
Ise ei kaeva ja müüsin või tähendab vahetasin oma amd juba nvidia vastu välja, et saaks mängida korralikult.
Miks ma üldse küsisin? _________________ Purgatory Judgement
plätu see kõige targem, apu on paska ja ise suudab erineva mobo ja prose socketi kokku panna _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
mis siin ikka teemat arendada, video vaatamisest täiesti piisab ju (kes varem ei teadnud või oli segaduses, millest täpsemalt ta "ilma" jääb). kurb lugu on üldiselt küll jah, tervelt poole vähem sädemeid pritsib laiali kui granaati viskad tea kas üldse tasub mängima hakata nii?!
tänu sellele kaevandamisele sain mina omale igatahes huippusoodsalt väga kiire amd kaardi, mängus oli fps väga hea, graafika super kuna praktiliselt kõik settingud sai maxida outi ning sellist tunnet, et milleski ilma jääksin ei tekkinud kordagi. aga eks iga kupeldaja ju kiidab oma auku tol hetkel kui nvidia kaart oli, mäletan, et sai mõnikord physx ikka kinni ka keeratud sest sellega pingutatakse üle ning ega ta mingi päris "tasuta" lõbu ei ole ka...miski asi eab ju need jutid ja sotid sinna ekraanile välja arvutama! _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Mitte päris nii et pildi ilu on viletsam, lihtsalt efektid on tagasihoidlikumad. Mõnedes mängudes kus amd kaarte meelega diskrimineeritakse on lihtsalt osad efektid kinni pandud kui physixsit toetavat kaarti pole.
Lisaks, amd kaardile saab panna nvida kaardi lisaks ja physixs patchiga saab physixsi nvidia kaardilt tööle
Muidu töötab cpu pealt ja perf suht olematu.
Õnneks või kahjuks on metros 2033-s physix-ga koonerdatud ja see jookseb ilusti ka 8600gts peal
Last lightis physixsiga koonerdatud pole _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kui amd kaardile saab panna nvidea kaardi lisaks, siis tasuks kohe üldse nvidea kaart muretseda, mitte kahe kaardiga jamada.
Ps. Mäng ise on kahjuks nii ehitatud, et fps kõigub seinast seina...
Kui amd kaardile saab panna nvidea kaardi lisaks, siis tasuks kohe üldse nvidea kaart muretseda, mitte kahe kaardiga jamada.
Ps. Mäng ise on kahjuks nii ehitatud, et fps kõigub seinast seina...
Mina isklikult ei taha et primaar kaart physixsit teeb. Parem kui teine kaart seda teeb, fps tuleb sujuvam
Vahet pole kas primaar kaart on nvidia või ati. _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Ma polegi proovinud, põhim kui selle physixi kinni keeran mängus, siis fps läheb kohe paremaks jah?
edit: Proovisin ei muutund midagi.
Gtx 770 oli nii kallis kaart, et rohkem ei hakka teise kaardi jaoks raha kulutama, ajab ühega läbi.
Eks selle DX'ga ole, et neid "tühiasi" efekte ei pane väga tähele - samas kui vaadata kõrvuti pilti kus ühes neid efekte pole ja teises on mitu korraga töös siis on ju visuaalselt elavam ja toredam küll. Mõndadel efektidel pole vahe suur kuid osade puhul on täielikult ON/OFF vahe.
siin üleval videoülevaates on see niinimetatud vahe, või "on/off" vahet if you wanna call it like that, ju kenasti ära näidatud. ma ei tea kuidas keegi neid asju näeb, mõistab või tõlgendab aga siililegi peaks olema selge, et mingisugust on/ei ole hetke pole seal mitte ühegi efekti puhul, küsimus on puhtalt intensity's.
nagu siin varem öeldi, et last lightis pole koonerdatud kui physx peale keerata. eks ta nii on jah, aga suht maitse asi mumeelest, ma arvan, et nii mõnegi jaoks on see overkill sest ausalt öeldes pole paljud nendest efektidest justnimelt oma intensiivsuse poolest enam kaugeltki mitte realistlikud või siis varjavad ära ning hajutavad liigselt tähelepanu ülejäänud pildilt _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
aga siililegi peaks olema selge, et mingisugust on/ei ole hetke pole seal mitte ühegi efekti puhul, küsimus on puhtalt intensity's.
See intensiivus kehtib jah seal kus sädameid või tuld vms. lendab kas siis rohkem või vähem. Hoopis teine tera on olukorras kus katkiläind asjad kas jäävad alles katkisel kujul või siis kõik mis läheb katki haihtub õhku. Mulle pigem meeldib see, et kui portselanipoes granaat plahvatab siis on kõik kohad kilde täisb mitte ei jää alles tühjad riiulid ja piinlikult puhas ülejäänd ruum. Ning viimaks need igast udud ja suitsu efektid kus physx väljas on tegu staatiliste efektidega ja physx sees on tegu dünaamiliste effektidega.
Selge see, et suures plaanis on niimõnedki efektid sellised kus mängu mängides ei pane suurt tähele. A'la nagu ei pane tähele seda kas shadow on high või ultra kvaliteet ja kas ikka peegeldused on absoluutselt real time või lihtsalt head.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.