Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
erik111
HV Guru
|
05.01.2014 10:56:18
|
|
|
HDTanel, Kuidas siis see Xbox ONE, siis on?
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jalutaja
HV kasutaja

|
05.01.2014 11:27:32
|
|
|
Vici kirjutas: |
ryse on ka kuidagi üksluine,praktiliselt kolme nupu vajutamismämg,üks sama animatsioon ja gameplay,algus on nagu nats huvitav pikapeale muutub tüütuks,aga ainuke mis norm on forza 5 mida x-bone toksida,dead rising 3 on kahjuks nüüd igavamaks tehtud kui seda 2 osa oli.kõvasti ka lihtsamaks tehtud mis minu silmis on juba miinus |
Youtube gamer???
Või on jälle ms heiter millegipärast xboxi ostnud?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
05.01.2014 11:37:05
|
|
|
eks see seline subjektiivne asi ongi mis mida ootab, momendil midagi erilist polegi veel uutel konsoolidel mängida,ei ütle ühegi asja kohta et on halvad,multiplatformidest paar üle keskmise asja on,enne watch dogsi polegi suurt head tulemas x-bone tulemas quantum break ja halo ps4-jal see aasta driverclub,the order 1886 ja deep down mis huvi pakuks,uncharted see aasta kindlasti välja ei tule,järgmine aasta arvat
olen proovinud mõlemat konsooli,x-bone rohkem tädipoeg saksamaalt tõi,sain mitu päeva ikka käe soojaks ajada,aga tellisin endale ps4 alles euronicsist,sõbra juures olen ikka mõned korrad ps4 peal mängimas käinud.Momendil olemas nii ps3,x-box 360,wiiU,ps vita ja 3DS
|
 |
virx
HV Guru
|
05.01.2014 14:07:02
|
|
|
hkurujo88r, ennem mängi siis ütle...Forza 5 ja Dead Rising 3 coop on vägagi mängitavad. Sain isegi sõbra, kes on andunud PC fan ja konsoole ei mängi, DR3 coopis puldi külge aheldatud. Sellist contendi uputust ja mitmekülgsust ei leia just igas mängus. Ryse ma ei kommenteeriks, kuid mäng tundus tõesti üksluine oma tagasihoidliku combati poolest..kuid lootust on, et osaliselt parandab selle coop.
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
5 :: |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
05.01.2014 14:22:42
|
|
|
Lastele meeldib demosid mängida, nad enamus mängudes nagunii lõppu ei jõuaks, demos teinekord ikka jõuavad.
Death Rising 3 tundus demo põhjal tõesti täitsa äge mäng olevat, zombizi oli ikka meeletus koguses korraga pildil.
Uut kinecti tahaks ka kiita, saab väga kenasti näo järgi aru, kes on kes. Liigutuste jaoks küll ühtegi normaalset mängu veel pole, aga nt zumba meeldib naisele tunduvalt rohkem, kui PS3 peal olev variant, kusjuures Zumbas suudab kinect kenasti ka kahte tantsijat jälgida.
Gran Turismo 7-sse ei usu ise ka eriti, kui kunagi 5 välja tuli, siis esimesest tähtajast möödus vist 4 aastat, enne kui GT5 välja lõpuks jõudis.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
05.01.2014 14:57:37
|
|
|
dead rising 3 on kahjuks nüüd igavamaks tehtud kui seda 2 osa oli.kõvasti ka lihtsamaks tehtud mis minu silmis on juba miinus |
Selleks, et mängu olemusest aru saada, tuleb seda tõesti ise proovida (isegi kui oled, siis rohkem kui 5 minutit..). Olles nüüd peaaegu stoori läbinud, siis mängu põhimõte ongi tappa nii palju vastaseid kui võimalik, läbi selle leveldada oma karakterit ja avastada maailma. Selleks, et sul kunagi igav ei hakkaks, on mängu lisatud hulk erinevaid kõrvalmissioone ja lisaülesandeid, et suremiseks pole seal küll aega. Survival ei ole siin kindlasti teemaks. 25h tunni gameplay jooksul ma ei ole veel kordagi surnud selles mängus, mis ei tähenda, et mäng kuidagi igavam oleks tänu sellele.
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
5 :: |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
05.01.2014 15:30:40
|
|
|
virx kirjutas: |
dead rising 3 on kahjuks nüüd igavamaks tehtud kui seda 2 osa oli.kõvasti ka lihtsamaks tehtud mis minu silmis on juba miinus |
Selleks, et mängu olemusest aru saada, tuleb seda tõesti ise proovida (isegi kui oled, siis rohkem kui 5 minutit..). Olles nüüd peaaegu stoori läbinud, siis mängu põhimõte ongi tappa nii palju vastaseid kui võimalik, läbi selle leveldada oma karakterit ja avastada maailma. Selleks, et sul kunagi igav ei hakkaks, on mängu lisatud hulk erinevaid kõrvalmissioone ja lisaülesandeid, et suremiseks pole seal küll aega. Survival ei ole siin kindlasti teemaks. 25h tunni gameplay jooksul ma ei ole veel kordagi surnud selles mängus, mis ei tähenda, et mäng kuidagi igavam oleks tänu sellele. |
no ma mängisin ikka mingi 5-6 tundi
2 osa meeldis rohkem nii stoorilt kui gameplaylt ja bossidki olid huvitavamad,saigi coopis läbi tehtud x-boxi peal,ostsin mingil ajal ps3 variandi ka aga sain nats üle poole jäi seisma,aga eks ta selline coopi mäng olegi sõbraga saab rohkem pulli kui läbi mängida,üksinda muutubki pikapeale igavaks üks sama tegevus,eks ta üks lampi lahmimismäng olegi
|
 |
wirx
HV Guru

|
05.01.2014 18:01:47
|
|
|
Hmm, huvitav kas ma olen nüüd piraat või mitte? Ostsin video poest Bad Grandpa 20$ eest, peale makse maha minemist ütles xbox, et kuna ma ei ole õiges regioonis, siis filmi ei näe, raha ka tagasi ei saa. Eks ma siis panin selle peale sama asja piraadilahest tirima...raha sai ju filmi eest ära makstud?
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
05.01.2014 18:19:10
|
|
|
wirx kirjutas: |
Hmm, huvitav kas ma olen nüüd piraat või mitte? Ostsin video poest Bad Grandpa 20$ eest, peale makse maha minemist ütles xbox, et kuna ma ei ole õiges regioonis, siis filmi ei näe, raha ka tagasi ei saa. Eks ma siis panin selle peale sama asja piraadilahest tirima...raha sai ju filmi eest ära makstud? |
Jah, sa oled nüüd piraat. Mine siis varasta poest juba Blu-ray koopia ka, sa oled ju filmi eest juba maksnud.
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
05.01.2014 18:36:58
|
|
|
regiooni jamad võivad tekkida kindlasti,samamoodi netis ju tahad mingit filmi või seriaali vaadata,ütleb samamoodi,et puhka jalga,ju tuvastab selle ip järgi ära
|
 |
wirx
HV Guru

|
05.01.2014 19:06:34
|
|
|
Ja kui lendan USA-sse tuttavale külla, login oma e-mailiga xboxi sisse ning siis imeväel hakkab mu Eestis makstud film lõpuks mängima, tulen koju tagasi ning lõpetab töötamise.
Btw Getomees enda ostetud meediast isiklikuks otstarbeks tehtud koopia tegemine pole piraatlus. Ainult, et hetkel ma ei saa ostetud asja kätte, kuna ma asun valel mandril ja tänu sellele pidin koopia teisi kanaleid kaudu "tegema".
Tegelikuses peaks hoopis microsofti tarbijakaitsesse andma, sest eraisikuna filmi ostes ei hoiatatud mind selle eest, et filmi eest saab küll maksta, aga vaadata seda ei saa. Veel vähem kehtib 2 nädalane tagastus periood, kui toode ei vasta ootustele, ehk siis antud juhul pole filmi võimalik vaadata.
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
05.01.2014 19:21:05
|
|
|
Kuidas Microsofti klienditeenindus su kaebustele siis vastas? Kui maksid krediitkaardiga, siis saad vastava tehingu pangas vaidlustada. See võib küll kuni kaks kuud aega võtta aga mina olen enda rahad värdkaupmeeste käest niimoodi kätte saanud.
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
05.01.2014 19:34:32
|
|
|
wirx kirjutas: |
Tegelikuses peaks hoopis microsofti tarbijakaitsesse andma, sest eraisikuna filmi ostes ei hoiatatud mind selle eest, et filmi eest saab küll maksta, aga vaadata seda ei saa. Veel vähem kehtib 2 nädalane tagastus periood, kui toode ei vasta ootustele, ehk siis antud juhul pole filmi võimalik vaadata. |
Juhul kui makse sooritatud krediitkaardiga, siis ei näe Microsoft küll probleemi, kui sul krediitkaardi aadressiks USA aadress, sest samas riigis ju näed filmi. Meie regioonis filmi ei näe ja kui krediitkaardi aadress oleks meie regiooni oma, ei saaks ju seda kasutadagi, et filmi üldse osta. Seega ise kasutad väikest pättust filmi hankimiseks ja antud juhul ei olnud sest abi. Võib asja ka nii vaadata.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
05.01.2014 19:35:03
|
|
|
wirx, kui sa läbi vpni asja laseksid saaksid ilmselt vaadata. natuke tagurlik aga siiski võimalus.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
05.01.2014 21:17:49
|
|
|
Mu krediitkaardil ongi USA aadress, täiesti tehtav Eestis, mine panka ja palu oma aadress USA omaks muuta.
Pangas vaidlustades ehk isegi õnnestub jah, 20$ pole seda vaeva aga väärt.
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
06.01.2014 09:47:07
|
|
|
Avasin pakendist!
Spoiler 
Esimesed mängud tehtud XBOX ONE peal. Pikemalt räägin videotes, unboxing video ka Youtube teel kohe.
Aga lühidalt, meeletult ventilaatoreid täis kupatus. Toiteplokis 50mm suurne vent, KINECTI sees on mingi 50-60mm vent, taga otsas... ning noo muidugi XBOX ONE-s endas. Päris jube ausalt öeldes. Kast ise on ikka tohutu kolakas, VHS kassett. Ei mõista mina kuidas Sony suutis mõnusalt väikse konsooli teha kui sees on pm 1:1 identne riistvara.
Sai mitmeid tunde Forza 5 mängitud ja koheselt hakkas kõrvale mingi imelik klikkimis heli puldis.. kui vasakut thumbsticki vasakule lükkasin, nagu mingi vedru oleks lahti vms.. jõudsin nüüd koju, google lahti, et näha, kas mu kahtlus vastab tõele... JAH.. jopakolla küll, vennad on mingi teibi pannud thumbsticki ligidale ja see kleeplint käis koguaeg vastu thumbsticki alumise osa äärt tehes seda nõmedat heli.. sul on siis mõned variandid. Kui oled ostnud USA-st.. saadad terve xboxi? remonti ja ootad mitu kuud, et KLEEPLINDI PÄRAST korralik pult vastu saadetakse, või kui oled Eestist ostnud siis viid Eestisse garantiisse kus samuti võid vist aasta lõpuni oodata uut pulti. Või.. lõhkuge garantii kleebis ja parandage idiootne toote bläkk ise ära.
Muidu impulse triggerid väga mõnusad Forza 5 oli suht lust mängida ainult, et autod käitusid veidi ebareaalselt.. aga noh ega see simu polegi. Kavatsen livestreamida nii Forza 5 kui Dead Rising 3-e lähipäevil Youtubes, ilmselt päevad otsa et läbi mängida.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
06.01.2014 10:59:49
|
|
|
Vente on täpselt sama palju, nagu 360-l: toitekas üks u 50mm, üks suurem konsooli sees ja üks kinecti sees.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
06.01.2014 11:10:07
|
|
|
Eelnevalt asja uurimata ja miskipärast eeldades nii uuelt aparaadilt võimekust ei osanud oodata, et Xbox One ei mängi 3D Blu-Ray plaate Loodetavasti antud funktsioon tulevikus siiski lisandub ja ei ole vaja eraldi mängijat osta. Plaaniline PS4 ost ka asja ei paranda kuna hetkel uurides tundub, et ka too ei toeta 3D Blu-Ray filme.
|
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
06.01.2014 11:19:45
|
|
|
Tom-D, pleissi pealt on öeldud et too featuur ei ole launchi aeg saadaval, nagu ka DLNA ja mp3-tugi. Ent kinnitatud on, et need lisatakse patchiga.
Xbone pealt sama lugu, et see tuleb patchiga. Isegi sõnastus on identne > "not available at launch".
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
06.01.2014 12:57:43
|
|
|
Tean jah, lugesin nüüd ise ka seda. Ei hakanud eelnevalt seda uurimagi kuna miskipärast eeldasin, et tugi olemas, kuna eelmine generatsioon (PS3) juba toetas seda. Aga tore teada, et tulemas, siis ei pea eraldi väljaminekut tegema ja las need plaadid siis ootavad seal riiulis oma aega.
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riddim
HV kasutaja

|
06.01.2014 13:36:43
|
|
|
HDTanel kirjutas: |
Kast ise on ikka tohutu kolakas, VHS kassett. |
Sa mõtled ikka makki? Kassett on ikka tunduvalt väiksem asi, ei mõista kuskohast see võrdlus sünniks.
Spoiler 
_________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles! |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
06.01.2014 13:46:06
|
|
|
Tom-D kirjutas: |
Eelnevalt asja uurimata ja miskipärast eeldades nii uuelt aparaadilt võimekust ei osanud oodata, et Xbox One ei mängi 3D Blu-Ray plaate Loodetavasti antud funktsioon tulevikus siiski lisandub ja ei ole vaja eraldi mängijat osta. Plaaniline PS4 ost ka asja ei paranda kuna hetkel uurides tundub, et ka too ei toeta 3D Blu-Ray filme. |
Möhh, kuidas mul ta siis mängis? Tirisin mingi app-i ja hakkas ilusti tööle.
Samas, mul polnud 3D bluray... ehk siis lihtsalt 3D versioonidega ei saa XBOX ONE hakkama? ONE???
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
06.01.2014 13:49:16
|
|
|
Jutt käib jah 3D Blu-Ray plaatidest, tavalist ta ilmselgelt mängib, seda reklaamiti jubedalt. Imelik jah, aga kuna ei ole nende asjadega kursis siis ei tea mille taha see kinni jääb hetkel, eks ootame ja näeme.
|
|
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivarkr
HV vaatleja
|
06.01.2014 19:53:03
|
|
|
ktanel kirjutas: |
ivarkr kirjutas: |
Tom-D kirjutas: |
Lisa paypal konto omale makseviiside alla. Kui konsoolist ei saa siis tee seda xbox.com kaudu, seal saab kindlasti. |
Mul ta tahab, et paneksin sihtnumbri, aga see peab UK oma olema. See on siis enne, kui ma paypali kontoga üldse sisse saan logida. |
Pane mingi suvalise UK hotelli sihtnumber. |
Kas ülejäänud andmed, mis sisestan paned õiged? Või kõik andmed mingi suva hotelli omad?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|