praegune kellaaeg 21.06.2025 19:07:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Caspar08
Kreisi kasutaja
|
02.01.2014 22:35:54
Creative X-Fi driverid //lahendatud |
|
|
Mul on juba ideed otsas, mis teha. Lugu siis selline, et oma 'Creative SB0670' igasugu drivereid proovinud, varem sain tööle, aga siis ühel päeval kadus speakers valik ära playback devices all ja igasugu unofficial drivereid ka lisaks proovinud nagu nt daniel_k omad ja need PAX omad ja alati nagu device manageri alla ilmub see, justkui nagu toimiks, näitab ka mis slotis on jne, aga lihtsalt speakers valikut pole enam... Emaplaadi int. töötab, aga selle olen välja lülitanud hetkel, et see ei segaks kuidagi eraldiseisvat... igasugu asju proovinud, fresh install ka (hiljuti tegin formati). Googles kõiksugu foorumid ja asjad juba läbi tuhninud ja paljud teemad on lõppenud sellega, et 'no more creative due to the shitty support & drivers'.
Olen proovinud ka nii peale lasta driverid, et viirusetõrjed ja monitorid disabletud üldse heliseadete all, aga endiselt ei anna tulemust... ja integreeritud chipi heli on nii tuhm lihtsalt, et ei kannata eriti... ei sooviks eriti windows xp ka lisaks peale lasta selleks, et aeg-ajalt kvaliteetset heli kuulata(seal polnud kunagi driveritega mingeid jamasi, aga win7 support vist üsna crappy)... ning samuti FPS mängud olid poole parema effektiga, tekkis selline mõnus ruumilisuse tunne ja kuulis kohe ära kus suunas keegi liigub... aga selle integreerituga pole midagi eriti teha...
//lisaks mainiks, et mul win7 64bit
viimati muutis Caspar08 03.01.2014 16:01:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
03.01.2014 02:04:15
|
|
|
See pilt ka kuidagi asjaga seotud on? Seal ju digiväljund aktiveeritud. Ja default helikaart hoopis NVIDIA...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
03.01.2014 10:53:18
|
|
|
võiks proovida teist pci siini plaadil aga video pärast jääb see ära, kaardi jahutus liiga kõrge.
veel üks variant 4gb rammiga masin käivitada ja proovida, kas toimib heli või ei.
endal oli 3a tagasi xfi music, see hakkas pmst samal viisil kalama kui vahetasin 2x2gb vs 2x4gb (win7x64), müüsin ta maha.
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caspar08
Kreisi kasutaja
|
03.01.2014 16:01:18
|
|
|
Petz kirjutas: |
See pilt ka kuidagi asjaga seotud on? Seal ju digiväljund aktiveeritud. Ja default helikaart hoopis NVIDIA...  |
Ma olen seda defaulti vahetanud igate pidi, mis ma ikka vahetan, kui ma ei kasuta ei spdif ega internal aux pesa. Kõik need driverid olen läbi proovinud juba... Ka safe modes peale lasknud ja igasugu vigureid teinud. Võin üritada ramiga mängida varsti.
Varem töötas ka sama configa muretult, aga ühel hetkel lõi see creative pisik välja. Mure ongi pmst selles, et ta ei tekita sinna playback devices alla speakers valikut enam... Drivereid installides ei anna ka ühtegi errorit...//martin366 - vale lingi saatsid
EDIT: Peale suurt jamamist ja järjekordset 10h kulutamist sain taaskord kaardi toimima. Võtsin kasti lahti, vahetasin ramid omavahel ära ja võtsin helikaardi korra välja ja panin sisse tagasi, uurisin kondekad jms üle ja panin kõik kokku tagasi, panin käima, lasin kõik creativega seonduvad programmid ja driverid maha, restart, reinstall AMETLIKULT lehelt. Driverite nimeks "SBXF_PCDRV_L11_2_18_0015A". Asi toimib igastahes ja tuju mega! aitäh kõigile, kes süvenesid, see kord sai taas asi lahenduse... loodame, et nüüd jääb püsima ja kõik toimib taas pikka aega...
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|