praegune kellaaeg 17.06.2025 17:58:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
toomas11
HV vaatleja
|
02.01.2014 15:06:52
Valvekeskuse DSC Power 832 ühendamine GSM-valijaga? |
|
|
Tere, head alanud aastat kõigile!
Vabandan kui selle foorumi algajana postitan valesse kohta, esimese hooga tundus see kohaseim ...
Mure järgmine: praegu kodus DSC Power 832 valvekeskus (installation manual http://www.upload.ee/files/3800093/Power832_CP-01_v3-2.PDF.html) ühendatud ühe turvateenust pakkuva ettevõttega, ühendus raadio teel (lisatud ka välispilt ).
Soov on see sealt lahti ühendada ja selle asemel lisada võimekus, et ta häire korral kas helistab või SMSib mulle mobiilile.
Niisugust tarkust, et teda sisenevate kõnedega (DTMF) või SMSidega hakata juhtima (valvekeskus on/off vms) otseselt vaja pole.
Majas on olemas ka tavatelefoniliin, vajadusel võimalik ka seda väljahelistamiseks kasutada.
Mida ma pean juurde hankima (Oomipoest?) ja kuidas ühendama?
Kas GSM valija http://www.oomipood.ee/product/esim022/gsm-valija-2-sisendit-1-valjund-temp-andur-mic-in-usb piisab või on vaja DAVIDit (http://www.oomipood.ee/product/gd-04/gsm-kontroller-david-4-sisendit-2-valjundit).
Kuidas neid täpsemalt ühendada, omal on olemas vaid kruvikeeraja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
02.01.2014 15:29:02
|
|
|
Sellel keskusel on olemas telefoniliini sisend, seega juurde ei ole vaja midagi osta. Ühenda otsad ära (Ring ja Tip all paremas nurgas, kaks tükki on edasi minev liin), programmeeri vastavalt manualile helistama Pager formaadis ning ongi kõik.
   |
0 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
toomas11
HV vaatleja
|
02.01.2014 18:36:57
|
|
|
Tänan seniste vihjete eest
Andrus, on mõni soovitus, kust või kellelt seda ümberühendamise ja seadistamise teenust otsida? Ma tõesti pisut kardan seal ise suskida, kogemus puudub, olen vähe teise ala mees.
Üks tüüp, kellelt proovisin nõu küsida, arvas, et see süvenemine võtab aega ja tahtis ainult alustamise eest 24€, edasi 36€/h millega edasise suhtlemise tuju ära võttis :S
Ma võin vabalt läheneda asjale mõne õllega või isegi viinaga, suhtlemisrõõmust rääkimata ...
Plin500, sellest otste ühendamisest ei saanud hästi aru ... Lähem vaatlus näitas, et ligiduses oleval tavatelefoniliinil on vaid 2 juhet, keskmised R(ing) ja T(ip) siis. Kas ma pean ühendama valvekeskuses omavahel R1 ja Ring ning T1 ja Tip ning siis omakorda viima need valvekeskuse Ring ja Tip kokku telefoniliini Ring ja Tip-ga?
Manuali ma ka veel nii hästi lugeda ei oska, et sellest PAGER-värgist aru saada ... Kas pean toksima paneelilt [*][8][Installer Code][301][*5*][First Telephone Number][*6*] et sisestada väljahelistamise telefoninumber (kus [*5*] esimene * siseneb hexadecimali, siis 5=E teeb 2-sekundilise pausi tooni ootamiseks ja teise *-ga läheb uuesti tagasi decimal-režiimi ning [*6*] 6=F tähendab numbrivaliku lõppu) ?
Aga mis edasi? Kas ta siis häire korral lihtsalt helistab korra, piiksutab sinna oma tunnusnumbri (account number), häire koodi ja [#]? Ning edasi on juba mu enda arvata, mida neist piiksudest arvata ning kohale lennata?
Selleks, et panna valvekeskus ikkagi mobiilikõnet või SMSi tegema, tuleks ikkagi miskine lisamoodul ja SIM-kaart osta, eksju?
Oma senise valve-ettevõttega ei näe põhjust jätkata, mul pole 10+ aasta jooksul veel neid kordagi vaja läinud, igakuiselt sinna raha maksnud kokku juba mitu head tuhandet eurot.
|
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
02.01.2014 18:43:44
|
|
|
Kasutaja dreamlover vms allkirjas oli kunagi viide, et tegeleb alarmidega.
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
02.01.2014 22:28:18
|
|
|
tsitaat: |
Plin500, sellest otste ühendamisest ei saanud hästi aru ... Lähem vaatlus näitas, et ligiduses oleval tavatelefoniliinil on vaid 2 juhet, keskmised R(ing) ja T(ip) siis. Kas ma pean ühendama valvekeskuses omavahel R1 ja Ring ning T1 ja Tip ning siis omakorda viima need valvekeskuse Ring ja Tip kokku telefoniliini Ring ja Tip-ga?
|
Ring ja Tip on sisend, kuhu läheb sul kahene telefoniliin. R1 ja T1 on väljund, kui soovid tavatelefoni ka kasutada.
Manuali ma ka veel nii hästi lugeda ei oska, et sellest PAGER-värgist aru saada ... Kas pean toksima paneelilt [*][8][Installer Code][301][*5*][First Telephone Number][*6*] et sisestada väljahelistamise telefoninumber (kus [*5*] esimene * siseneb hexadecimali, siis 5=E teeb 2-sekundilise pausi tooni ootamiseks ja teise *-ga läheb uuesti tagasi decimal-režiimi ning [*6*] 6=F tähendab numbrivaliku lõppu) ?
|
Jah, sektsioon 301 on telefoninumber. Selle paned lihtsal kujul, nagu ikka välja helistad ilma mingite pauside ja asjadeta. Sektsioon 360 (5) on Pager. Samuti mõningased lisad, mitu korda helistab jne.
Aga mis edasi? Kas ta siis häire korral lihtsalt helistab korra, piiksutab sinna oma tunnusnumbri (account number), häire koodi ja [#]? Ning edasi on juba mu enda arvata, mida neist piiksudest arvata ning kohale lennata?
Selleks, et panna valvekeskus ikkagi mobiilikõnet või SMSi tegema, tuleks ikkagi miskine lisamoodul ja SIM-kaart osta, eksju?
|
Helistab ja ega muud ei räägi, kui soovid tsoonipõhiselt kuulda, siis vaja lisamoodul.
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
toomas11
HV vaatleja
|
02.02.2014 17:57:00
|
|
|
Plin500 kirjutas: |
|
Ring ja Tip on sisend, kuhu läheb sul kahene telefoniliin. R1 ja T1 on väljund, kui soovid tavatelefoni ka kasutada.
|
Helistab ja ega muud ei räägi, kui soovid tsoonipõhiselt kuulda, siis vaja lisamoodul. |
Tere, kuu aega munesin niisama ... Aga kuna üks teatud suur valvefirma on otsustanud oma teenustasusid alates 01.03 tõsta, siis punnitan jälle aktiivsemalt edasi ...
Mul oleks ikkagi soov seda häirekeskuse väljahelistamisi praeguse turvafirma raadioside asemel lasta tal teha otse mobiilile, kasutades selleks mingit mobiilimoodulit ja mitte olemasolevat lauatelefoniliini. Ma seda olemasolevat lauatelefoniliini ei usalda, sest see omakorda kasutab sideoperaatori seadmeid ja värki, tahan ka sellest perspektiivis loobuda.
Oskab keegi ammendavalt seletada, et mida ma täpsemalt peaksin valvekeskusele DSC Power 832 juurde ostma, et ta suudaks häire korral mulle mobiilkõne teha ja tsoonipõhist infot edastada (et milllises tsoonis liikumishäire või hoopis tulekahjuhäire)?
Tänan!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|