Steamis mingi konkreetne üleujutus Indie early access mängudest
Inimesed annavad juba suuri summasid mängude jaoks, mis pole veel valmiski (Dayz, Planetary Annihilation jne). Indie hakkab vaikselt oma tähendust kaotama.
mitmete asjade taga ka nii mõnegi suure mängu ära susserdanud tegelased, nii et tegelikult tõusnud hinnataseme tõttu tuleb pettumust ka järjest rohkem.
sellegi poolest indie mängude hulgas on vähemalt innovatsiooni, mida suured firmad tunduvad kartvat, vaid vorbivad ühte ja sama s***a aastast aastasse küsides 50€
pärleid on mõlemas pooles muidugi ning täielikke käkke ka.
mina isiklikult ostan parem 3 indiet sama raha eest kui ühe suure publisheri mängu.. niiviiisi on suurem tõenäosus saada midagi asjalikku.
teine probleem on Early Access mängud, millest inimesed kahjuks aru ei saa.. Ostavad neid mänge ja siis vinguvad et midagi ei ole mängus ja nõuavad raha tagasi.
kuid Early Access polegi mõledud inimestele kes lõpp produkti tahavad, vaid neile kes arenduses pidevalt kaasa lüüa ja deve toetada.
niikuinii täpselt nii nagu ubisoftile kombeks - steamis mäng käivitades tuleb üles uplay ja igasugune achievementide, multiplayeri jms asi on uplays.
tea palju sellisel kombel asja steamis olekust kasu on... _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
kui aus olla, siis mul on uplayst täiesti savi, aga oma mänge tahan kõiki steamis hoida ja sealt kaudu neid manageerida.
Seega mul on selle üle ainult hea meel. Ühtlasi on see üks mõnusamaid analoogseid mänge läbi aegade. "Day 1 " ost ilmselt, kui just mingi ajulage hind täiesti ei tule -..- _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Steam klient küll töötab kenasti... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Praegu on jah mingi deelo. Väidetavalt DerpTrolling üritab DDoS-da mängude providereid. Eelmine nädal Dota 2, Origin ja muud serverid maas selle tõttu. Täna räägitakse, et Steami kallale ronitud. Üritaisn AoE II HD osta ja ebaõnnestus poole confirmimise pealt.
Enne oli mul ikka avaleht kenasti ees - muud ei avanenud - aga nüüd ei avane seegi... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Kokkuvõtvalt soetasin 2 mängu ning 2 DLC-d.
Reaalset raha ei kulutanud nendele ning teenisin lisaks veel 3€ _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
tittedel on koolivaheaeg peab ju kuidagi tegevust olema ka neil ... ma ei saa aru kuidas üldse sellised suure kasutajaskonnaga firmad on nii nõrgad selliste rünnakute vastu või mis ?
tittedel on koolivaheaeg peab ju kuidagi tegevust olema ka neil ... ma ei saa aru kuidas üldse sellised suure kasutajaskonnaga firmad on nii nõrgad selliste rünnakute vastu või mis ?
Ah küll need jobud kätte saadakse ja visatakse vangi nagu need Lulzseci liikmed. Steam aga töötab rahulikult edasi
Tere. Kas steamis või miskit muud moodi oleks võimalik vaadata kui palju on näiteks cod2 online mängijaid .Või siis realajas mõne muu mängu puhul.
Tänud.
Läbi steami mängib hetkel COD2't 60 inimest, kuid kuna serverid ei käi läbi stiimi, siis sellest on vähe kasu: http://steamcharts.com/app/2630 _________________
Läbi steami mängib hetkel COD2't 60 inimest, kuid kuna serverid ei käi läbi stiimi, siis sellest on vähe kasu: http://steamcharts.com/app/2630
Tänud.Mõtlesin seda sellepärast et osta oma praegustele online mängudele mõned DLC-d lisaks aga ei tea milliseid üldse mängitakse lisa pakke mängitakse.Näiteks cod mw3-mel on 4 dlc-d aga millisel on enim mängijaid.
Kusjuures nende Derp kräkkerite "tembu" pärast oleks politsei ühe twitch streameri maha lasknud. Sest derp väitis et see streamer on röövinud 5 inimest ja hoiab neid pantvangis ning politsei lendas täis varustuses peale.
Vaatama võiks hakata kuskil 18:45 pealt
Paistab, et steam on päris hädas jälle Games listi ei lae ära.
Dota mängud katkevad ja error on cannot connect to steam server... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tere, kas keegi Swedbanki pangakontot omav isik oleks nõus praegu reede õhtul mulle mängu ära ostma (paypalile top-uppimiseks liiga hilja): http://www.kinguin.net/product/2730/hitman-absolution-steam-key/
Kannaksin raha pangakontole, vastu sooviksin Steam võtit.
... tundub täitsa lootustandev... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.