praegune kellaaeg 18.06.2025 14:34:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
von Wu
HV Guru

|
02.01.2014 12:52:58
Kõvaketta kiirus kõigub |
|
|
Arvuti aeg-ajalt "hangub". Kahtlustan, et süüdlane on kõvaketas. Defragmendi tegin ära, läks paremaks, aga mitte piisavalt.
Kiirusetest on selline:
Minu meelest ei ole see normaalne. Kas hakkab ketas katki minema?
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.01.2014 13:25:32
|
|
|
Jah - selliste vigadega kettaid leidub üsna tihti, kus ketta mingites vigastes piirkondades on lugemine kordi või kümneid kordi aeglasem.
Tee parem Full Skänn ja siis jälgi kõrdal hoolikalt, et kas näitab ära, kus piirkonnas selline väga aeglane lugemine asub. Ja väga tihti "värvib" HD Tune need probleemsed kohad ka "punaseks".
----------------------
Paremal juhul on tegu üksikute kohtadega, kuid halvemal juhul see "anomaalia" järjest suureneb ning lõppeb sellega, et terve ketta lugemine muutub üliaeglaseks. Taoliseid on mul, katkiste ketaste kollektsioonis, isegi päris mitu.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
02.01.2014 13:38:07
|
|
|
Võta parem MHDD. See annab natuke asjalikumat infot, kui HDTune punased ruudud.
Ega see sul süsteemiketas pole? Kas need langused on koguaeg täpselt ühe koha peal?
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
02.01.2014 17:50:55
|
|
|
Regulaarsed "hambad" tekitab graafikusse suvaline riistvara monitoorimise tarkvara (AIDA64, Speedfan jpt), kui kettalt tema temperatuuri küsib vahepeal.
Mul näevad kõik kiirusetestid sellised hambulised välja, kui ma monitooringut enne seda ei sulge.
Kui ei ole tegemist mõne ketta temperatuuri jälgiva tarkvaraga, siis võib olla tegemist mõne muu tarkvaraga, mis regulaarselt ketta poole pöördub.
Näita parem SMART infot (health).
Kiirusetesti tegemise ajaks pane need muud monitooringud kinni.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|