Kui mul on see 4gb xbox variant, siis pean ostma mingi 16gb usb mälupulga, et gta v mängida? Sobib suvaline adata vms pulk või peab kallimaid vaatama mis korralikumaid kiiruseid välja annavad. Liides on tal nagunii usb2 ju _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Häkitud raha.
Nüüd pea igas freemode lobbys 2-3 tanki kes teisi mängijaid rapivad. Tankiga teiste masinaid lõhkudes ei saa bad sport´i ja level 70 piirangust saab ka glitch´iga mööda. Peaks buzzard´i missle cami nende peal proovima.
Rpg lakse kulub 12 ja c4´ga ligi ei pääse.
Täna tuleb mul see mäng ühe 4GB xboxi peale installida. On olemas 32GB usb stick. Mismoodi peab käituma? Karbis on vist 2 plaati? Mõlemad installin või vaid ühe? _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
thats just wrong...
kahju et sokke jalga ei saa
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Keegi veel single playeris kogu Michaeli pere maha lasta tahab? Ja kas see on kuidagi võimalik? _________________ Ära tee teisele seda mis sa tahad et sulle tehtaks.... maitsed võivad ju erinenda.
Keegi veel single playeris kogu Michaeli pere maha lasta tahab? Ja kas see on kuidagi võimalik?
Spoiler
On ikka. Ise lasin nad kõik granaadiheitjaga õhku, kui nad köögilaua taga istusid. Lähed lihtsalt välja basseini kõrvale, jätad ukse irvakile ja popsad ühe granaadi kenasti ukse vahelt sisse. Saab ka nii..
Nüüd kui üle mitme nädala mängida üritan paneb ps3 segast.
Kui mäng käima panna siis on kenasti menüü pilt fullhd, kui gtaV käima panna lülitab ta selle automaatselt 1024x768 peale ja pilt nii maru pikk, et ei mahu ühestükis ekraanile ära.
Olen proovinud seadeid muuta ps3 menüüs, gta täielikult maha lasknud, formati konsoolile...
Ideid
Edit: Pildi sain telekaga suhtlema, nüüd näen tervet pilti. Aga resu ikka 1024x768... Kas see ongi selline? Ei mäleta nagu .
Telekas ise 32" Samsung 3D
See haige raha võetakse varsti ära. Mul 5 miljardit kokku
Ja kuidas nad teavad kui palju kellelt võtta hakkavad iga inimese eraldi läbi vaatama kuidas rahad tulnud mis teenitud ja mis antud , ei usus et ära võtavad meie pole süüdi kuna teised andsid meile nii et meie ei saand kuidagi MITTE VASTU VÕTTA nii et nii või naa saime selle raha , nad peaks pigem eemaldama need kes selle fake raha teevad !
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.