Tervist mina jälle kes juba eelnevalt teab, mul nüüd järgmine asi, et kui ennem mul oli liiga suur temp siis nüüd on see vägagi paras..(termopasta vahetus, ventilaatori õlitus, tolmu puhastus)
GPU'l max temp Very High peal League Of Legendsi mängides 68 mis sain, nüüd siis mõtlesin, et ehk võiks overclockida veidi, et see max temp sinna kusagile 80 kanti jääks sest max temp 68 on naeruväärne võrreldes eelmiste vanade tempid'ga ja läpakas on juba poolteist aastat vana seega oleksi vaja väiksed overclocki teha, kuna mängudes on FPS juba päris väike ka, oleks tore kui saaks sinna 5 FPS-gi juurde.
Seega oleks hea kui asjamehed ütleksid punktide haaval mis peaksin tegema, mida tõmbama, kui palju overclockima jne..
GPU MAX temp mis saanud olen mängides jne.. : 68
iGPU (HD 3000) MAX temp mis saanud olen mängides jne.. : 76
EDIT: Tegin OC ära vahe on umb FPS 60-70 pealt 70-80 peale ja temp on langenud 68 pealt 64 peale:D (mängides)
Rohkem klokkida ei saanud kuna nVIDIA driver jooksis kokku ja näidud läksid automaatselt defaulti peale kui liialt klokkisin ja mängu sisse tagasi läksin.
viimati muutis estfredi 31.12.2013 06:41:45, muudetud 5 korda
Siiski sooviks kuna ei hooli enam eriti niikuinii sellest läpakast, kui eluiga peaks vähenema siis seda eluiga on juba olnud peaet 2 aastat seega seda on olnud juba palju ja kui varsti peaks läpakas ära surema siis ei olegi eriti sellest kahju enam, seega saaks keegi aidata kuna olen päris kindel, et soovin klokkida.[/code]
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.