Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 14 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 38, 39, 40  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 29.12.2013 00:16:58 vasta tsitaadiga

ArnoldT kirjutas:
Kromosoom kirjutas:
Kumb on parem RM'is, kas Farfan või Blaszczykowski ?

Farfan peaks etem olema.

Ise vaatan kas KSId, aga kahjuks tal FIFA videoid on väga väheks jäänud, korra nädalas heal juhul paneb midagi ülesse. Nepethez ja aa9skillz on ka normaalsed, teevad koos mingisugust collection pack opening-uid, mida on lahe vaadata, võistlevad omavahel.

KSI'd ei vaata juba aasta v rohkemgi. Oli kaks aastat tagasi veel ülinaljakas ja kohati kohmetu, naer, hoiak, jm tegid ta stiilseks. Nüüd karjub ja staaritseb, topib mune suhu emale-vennale jmt, enne tegi ka seda, aga maitsekalt icon_biggrin.gif suht sitt mängija ka tegelikult, st nendest, kes fifat igatahes castivad.
AA9skillzi ka enam sama kaua ei vaata, suht tore poiss ju, aga selline ameerika mentaliteet ja rumalus ei lase kaua jälgida.
Olen vaadanud veel ITANIt natuke, tundub enam-vähem , aga ka korra vaatan kahe nädala peale.

FifaRalle on normaalne kutt, teda suht vaatan iga nädal, vähemalt skillitab ja lööb ilusaid väravaid, tho vahel tundub tase eriti nõrk olevat (siis kui ta veel xboxi peal mängis = lapsed) PS4 seeria, mis tal hakkas, on juba päris põnev.

Ühesõnaga KSI, AA9skillz out minu jaoks juba ammu, Fifaralle äge ja ilmselt veel keegi, aga ma väga ei jõua/viitsi teisi jälgida icon_smile.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 29.12.2013 00:59:47 vasta tsitaadiga

ma aegajalt fifarallelt klippe vaatan, aga mingeid seebikaid mitte - kui midagi väärtuslikku, a'la tutokaid või sarnast ei ole, siis skipin
pointles teisi vaadata mängimas, samas, kui ise saan mängida icon_rolleyes.gif

Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 29.12.2013 01:05:33 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
ma aegajalt fifarallelt klippe vaatan, aga mingeid seebikaid mitte - kui midagi väärtuslikku, a'la tutokaid või sarnast ei ole, siis skipin
pointles teisi vaadata mängimas, samas, kui ise saan mängida icon_rolleyes.gif

Mul samamoodi. Vahel jätan mõned nõksud meelde, mis keegi kasutanud ja proovin ise ka, kui funkab, võtan oma arsenali icon_smile.gif
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.12.2013 00:46:57 vasta tsitaadiga

Igasuguseid skillitajaid ma vihkan - kuna lihtsalt ise ei oska absoluutselt neid teha. icon_biggrin.gif

edit: DIV4 title tuli ära. icon_smile.gif

edit: Küsimus laiale ringile veel, tahaks sõbraga onlines mängida, aga saadad invite ära, võtad vastu ja disconnectib igal korral... milles probleem võib olla? Pole loogiline et mingite välismaalastega saab mängida, aga 30 kilti eemal oleva sõbraga ei saa... millegipärast tal on USA lipp ka küljes, ning mul on Eesti, see äkki mõjutab midagi?

RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 30.12.2013 04:07:27 vasta tsitaadiga

IF Navas on ikka väga hea, päris tihti lööb väravaid ja teeb kenasid minekuid ääre pealt - ei kahetse üldse ostu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 30.12.2013 11:30:50 vasta tsitaadiga

ArnoldT kirjutas:
Igasuguseid skillitajaid ma vihkan - kuna lihtsalt ise ei oska absoluutselt neid teha. icon_biggrin.gif

edit: DIV4 title tuli ära. icon_smile.gif

edit: Küsimus laiale ringile veel, tahaks sõbraga onlines mängida, aga saadad invite ära, võtad vastu ja disconnectib igal korral... milles probleem võib olla? Pole loogiline et mingite välismaalastega saab mängida, aga 30 kilti eemal oleva sõbraga ei saa... millegipärast tal on USA lipp ka küljes, ning mul on Eesti, see äkki mõjutab midagi?

Mul ka sõbraga see ei toimi alati nii nagu vaja aga pika geberniitamise peale laseb ikka mängida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 30.12.2013 14:02:42 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:
IF Navas on ikka väga hea, päris tihti lööb väravaid ja teeb kenasid minekuid ääre pealt - ei kahetse üldse ostu thumbs_up.gif

Liiga kallis lõbu icon_biggrin.gif

Arx07 kirjutas:
Mul ka sõbraga see ei toimi alati nii nagu vaja aga pika geberniitamise peale laseb ikka mängida icon_biggrin.gif

Kui pika siis? icon_smile.gif

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 30.12.2013 14:10:05 vasta tsitaadiga

ArnoldT kirjutas:
RedFusion kirjutas:

Liiga kallis lõbu icon_biggrin.gif

Arx07 kirjutas:

Kui pika siis? icon_smile.gif

Paar minutit vms icon_rolleyes.gif
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 30.12.2013 14:20:47 vasta tsitaadiga

Nagu mitu korda siis selle aja jooksul peate game invite uuesti saatma?
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 30.12.2013 16:42:17 vasta tsitaadiga

Eelmine aasta tegin nii, et saatsin invite'i vennale, ei töötanud, tegin uuesti otsa ühe, siis töötas, imelik.
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 30.12.2013 16:52:31 vasta tsitaadiga

Ega jah pidevalt saadad invite niikaua kuni õnnestub...
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 30.12.2013 16:53:29 vasta tsitaadiga

Ei tea, üks päev proovisime mingi pool tundi aga mitte midagi...
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 30.12.2013 16:54:46 vasta tsitaadiga

ArnoldT kirjutas:
Ei tea, üks päev proovisime mingi pool tundi aga mitte midagi...

Ta niisama saab netis mängida? Tal üldse mingi netist tõmmatud piraat versioon äkki? icon_lol.gif
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 30.12.2013 17:03:42 vasta tsitaadiga

Ei, mõlemal ikka originaalid. icon_smile.gif Saame üksteisel game invite saata ning joinime ning paari sekundi pärast lööb disconnecti ette... Vb on viga see, et tal on millegipärast USA lipp küljes... olen ise ka PSNis USA all kuid mul on ikkagi Eesti lipp...
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.12.2013 17:14:37 vasta tsitaadiga

ArnoldT kirjutas:
Ei, mõlemal ikka originaalid. icon_smile.gif Saame üksteisel game invite saata ning joinime ning paari sekundi pärast lööb disconnecti ette... Vb on viga see, et tal on millegipärast USA lipp küljes... olen ise ka PSNis USA all kuid mul on ikkagi Eesti lipp...
alustuseks, mis ühendused teil on
kui ikka suletud portidega elioni dsl, siis jõudu thumbs_up.gif

RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 30.12.2013 17:36:50 vasta tsitaadiga

Tahtsin ka just öelda, et äkki portides asi. See sõber muidu üldse teiste (suvaliste) inimestega onlines saab mängida?
Mul endal oli ka nii, et ma ei saanud algul üldse onlines mängida mitte kellegi vastu, aga kui pordid ära suunasin, siis asi funkas ilusti thumbs_up.gif
Portide suunamise kohta leiab netist palju õpetusi muidu. Võib-olla aitab see ka, kui "enable uPnP" valida.
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 30.12.2013 17:39:56 vasta tsitaadiga

Elioniga mul küll mingeid probleeme ei ole, samuti pordid saab tasuta avada.
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 30.12.2013 17:49:50 vasta tsitaadiga

Mõlemal on Elion küll ning mina saan FUTis inimestega mängida, sõbra kohta ei teagi, minu arust ta pole veel proovinud, eks annan talle teada. icon_smile.gif
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.12.2013 22:59:56 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
Elioniga mul küll mingeid probleeme ei ole, samuti pordid saab tasuta avada.
dsl ühendustel varem ei saanud, küll sai optika peal avada

tundub, et parima overall skoori saab siis, kui panna ründesse, keskväljale ja kaitsesse mehed, kel vastavalt siis overall ründes, keskväljal või kaitses kõrge
summa summaarum ei koti ja ei pea olema mingi ulmeleveliga mees

selle david villa ka ründes nii tugeva mõju annab

noo türra, see lääg
vihale ajab, et ei saa teatud vastaseid tagida, et nendega kaasneb lag thumbs_down.gif icon_mad.gif
kui ikka mäng 12 minuti asemel 30 minuti pikkuseks lagi tõttu kasvab, siis ei ole motivatsiooni ära lõpetada, isegi, kui tundub olema lihtne võit thumbs_down.gif

HPN
HV veteran
HPN

sõnum 31.12.2013 00:23:29 vasta tsitaadiga

Keegi on sellise moodustisega hakkama saanud icon_razz.gif:
http://www.futhead.com//14/squads/835091/
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 31.12.2013 03:51:38 vasta tsitaadiga

Online vajas natuke aega harjumist, aga asja sai ja nüüd suht kiiresti div 6 saanud, singleplayeris div 2 ja tahaks div 1 jõuda icon_smile.gif
Muidu laggerid ajavad jaa veidi närvi vahel, sest ikka üsna raske on mängida nii - kõiki asju teevad mängijad hilinemisega ja selleks ajaks on juba olukorrad läinud.

Iga mänguga saan kogeda seda, et Cech on ikka väga hea väravas - soovitan hankida, parim 10K üldse, mida kulutada. Kui satub mõni tugevam vastane vastu tulema, siis nii mõnegi mängu päästab Cech ära ja on man of the match 8-9+ reitinguga. Just praegu tegi mul tähtsas mängus ulme tõrje. Sisuliselt värav oli tühi ja vastane sai headeri teele saata, aga siis Cech tegi väga hullu hüppe ja võttis palli näppudega ära - väravat ei tulnudki. Sellist tõrjet pole varem kordagi FIFA-s näinud icon_biggrin.gif

parasitego kirjutas:
Keegi on sellise moodustisega hakkama saanud icon_razz.gif:
http://www.futhead.com//14/squads/835091/

Sellega tuleb see squad meelde: http://www.futhead.com/fifa/squads/1069339/ icon_lol.gif
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 31.12.2013 17:07:48 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:
Iga mänguga saan kogeda seda, et Cech on ikka väga hea väravas - soovitan hankida, parim 10K üldse, mida kulutada. Kui satub mõni tugevam vastane vastu tulema, siis nii mõnegi mängu päästab Cech ära ja on man of the match 8-9+ reitinguga. Just praegu tegi mul tähtsas mängus ulme tõrje. Sisuliselt värav oli tühi ja vastane sai headeri teele saata, aga siis Cech tegi väga hullu hüppe ja võttis palli näppudega ära - väravat ei tulnudki. Sellist tõrjet pole varem kordagi FIFA-s näinud icon_biggrin.gif

Adler disagrees: http://ontd-football.livejournal.com/1940088.html icon_cool.gif
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 31.12.2013 17:36:45 vasta tsitaadiga

Must have him now. icon_smile.gif

Oleks täna DIV2te saand, aga viimase mängu teisel poolajal hakkasin lolli mängima ja suutsin 4-1 4-4ks lasta icon_biggrin.gif Vb hea ongi et edasi ei saand, sealsed mängurid oleks äkki mänguisu ära võtnud. icon_smile.gif

RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 31.12.2013 18:19:28 vasta tsitaadiga

parasitego kirjutas:
RedFusion kirjutas:

Adler disagrees: http://ontd-football.livejournal.com/1940088.html icon_cool.gif

No kui Premmi squad, siis võiks keeper ka Premmist olla ikka.
Muidu jah Adler ikka väga hea hinna/kvaliteedi suhtega, mingi paari K eest saab ta juba ja statside järgi peaks olema pea sama hea, kui Neuer. Ma ei saagi hästi aru, miks Neuer nii kallis on...

4-1-2-1-2 on suht hea tõesti - siiani rohkem 4-3-3 mänginud ja see ka norm, aga vähemalt mul töötab 4-1-2-1-2 paremini:

Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis RedFusion 31.12.2013 18:30:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 31.12.2013 18:32:36 vasta tsitaadiga

3 kaitsjaga ka keegi julgeb mängida? Ma ise 3-5-2 harrastan kuna itaalia liigas pole eriti täkke äärekaitsjaid(vähemalt vasakul veel mitte, kui constant IF saab siis juba teine jutt)
CPU vastu igatahes 3 kaitsja taktika mul toimib, lõpetasin single player div 3 ära tiitliga, 9 mängust 9 võitu icon_biggrin.gif... ega tegelt ma DIV 1's käisin ka mingi aeg ära, aga kuna coinide isu oli nii suur siis vastutahtmist laksisin ja laksisin kuni kolmandasse tagasi kukkusin =/
Varsti peab Online liiga ka uuesti ette võtma, seal oli mu lagi div 2, hetkel vist 4'ndas DIVIs, 2x lausa viiendasse ka tagasi kukkunud... mu edu kadus koos erinevate mängu update'dega icon_rolleyes.gif
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=dfKdGdOznKG9Q:pc
tagasi üles
stenerik
HV vaatleja

sõnum 31.12.2013 18:35:49 vasta tsitaadiga

ise kasutan kas 4-3-3 või 4-4-2 (2)
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 31.12.2013 18:40:24 vasta tsitaadiga

On pinget seda single playerit ka teha? Peaks ka ära tegema selle siis, kui iga div-i titlega ära võidaks, siis saaks kenad coinid sealt. icon_smile.gif Saaksin oma Rooney raha kokku icon_biggrin.gif
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 31.12.2013 18:43:38 vasta tsitaadiga

ArnoldT kirjutas:
On pinget seda single playerit ka teha? Peaks ka ära tegema selle siis, kui iga div-i titlega ära võidaks, siis saaks kenad coinid sealt. icon_smile.gif Saaksin oma Rooney raha kokku icon_biggrin.gif

Kui online ära tüütab siis päris lõbus, ei ole mingit rämedat survet koguaeg peal, ainult tüütult palju meeldib palli vallata osadel raskusastmetel(legendary vist?), et peab varuma head 10 minti teinekord kaitses passimiseks icon_biggrin.gif
Ja tiitleid lihtne võita ei ole kuna seal on piirid järjest hullemad, näiteks DIV 3's tiitli jaoks vaja 10 mängust 9 võitu, eks algusepoole neid lihtsam võita, aga siis auhinnad ka kesisemad.
Aa muidu enda div 3 tiitli eest sain silver jumbo paki, kust sain mingi random lohhi, kes oli 25k väärt, sobis mulle icon_biggrin.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.12.2013 18:59:27 vasta tsitaadiga

ma ei saa singleplayeris absull hakkama, iga minu viga karistatakse ära ja vastane vigu vaat ei teegi
onlines enamus vastaseid teevad vigu ja magavad minu vead maha thumbs_up.gif

ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 31.12.2013 19:01:24 vasta tsitaadiga

Tegin praegu esimese mängu... jube harjumatu oli CPU vastu mängida küll, palli kätte ei saand, aga kui sai siis oli pmst värav ka kohe icon_biggrin.gif
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 31.12.2013 20:47:19 vasta tsitaadiga

Njaa alguse asi, aga harjub ära. Mul oli just vastupidi, et online mängima hakates oli algul jube raske (olin harjunud singleplayeriga), sest osad vastased olid palju agressiivsemad, kui singleplayeris ja siis pidevalt kaotasin lollis kohas palli ja lasin väravaid endale lüüa. Nüüd juba suht okei mängida, ära harjunud. Oleneb muidugi raskusastmest ja vastasest, aga onlines väravaid minumeelest üldiselt kergem lüüa, sest vastane eksib jah rohkem. Singleplayeris ongi see, et vastane seisab kaitses nagu robot kogu kaitseliiniga, ei lase eksimusi sisse ja ainuke võimalus on lihtsalt üle mängida vastane, lootmata tema enda eksimustele. Ja muidugi aitab, kui panna platsile paremate statsidega mängijad, kui vastasel.
tagasi üles
Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 31.12.2013 20:55:28 vasta tsitaadiga

Täna sattusin onlines vist mingi cheateri peale. Mängu aeg jooksis umbes 3-4x kiiremini. Pmst ei jõudnudki midagi teha.

SP'd mängides, et põhimeestel puhata lasta, ei loetud ühte väravat ära. Tundub, et EA on ka väravajoone tehnika vastu icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Kellel 4-2-3-1 (2) mängides probleeme on, siis soovitan seda lugeda: http://forum.ea.com/uk/posts/list/2623092.page Mul oli enne raskusi Div6 püsima jäämisega. Nüüd võitsin järjest nii Div6 ja Div5 karika. Eks näis, kuidas Div4 läheb.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.12.2013 21:07:43 vasta tsitaadiga

Kromosoom kirjutas:
Täna sattusin onlines vist mingi cheateri peale. Mängu aeg jooksis umbes 3-4x kiiremini. Pmst ei jõudnudki midagi teha.

SP'd mängides, et põhimeestel puhata lasta, ei loetud ühte väravat ära. Tundub, et EA on ka väravajoone tehnika vastu icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Kellel 4-2-3-1 (2) mängides probleeme on, siis soovitan seda lugeda: http://forum.ea.com/uk/posts/list/2623092.page Mul oli enne raskusi Div6 püsima jäämisega. Nüüd võitsin järjest nii Div6 ja Div5 karika. Eks näis, kuidas Div4 läheb.
nendelt nurkadelt vaadates oli pall üle, kuid tegelikult oli serv endiselt joonel thumbs_up.gif
vali õige cam järgmiseks

sa muidu ikka fifa 14 mängid, mitte 12?

Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 31.12.2013 21:08:55 vasta tsitaadiga

libe, Serv on sellepärast joonel, sest pall pole maandunud ! Ei viitsinud seal väga selle liigutamisega jamada.

Ikka 14 jah.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.01.2014 16:44:44 vasta tsitaadiga

kurat täna on siis selline päev, kus söödud on kõik liiga pehmed ja isegi assisted söödud on meestest täiesti mööda
selline tunne, et mingi script passib peale, et siis mu areng divisionides ära munada

täitsa ulme - teine kord on jälle kõik söödud mõnusalt kiired ja mehed liiguvad ka paremini, kuigi sama meeskond icon_neutral.gif

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 01.01.2014 17:02:35 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
kurat täna on siis selline päev, kus söödud on kõik liiga pehmed ja isegi assisted söödud on meestest täiesti mööda
selline tunne, et mingi script passib peale, et siis mu areng divisionides ära munada

täitsa ulme - teine kord on jälle kõik söödud mõnusalt kiired ja mehed liiguvad ka paremini, kuigi sama meeskond icon_neutral.gif

Mul tavaliselt sööt ja värk läheb paika kui natuke vägisi teha oma meestega lühikest söödumängu, kasvõi enda väljakupoolel, et enesekindlust anda vms... kui oled mitu rünnakut lolli vea teinud vms siis meestel ka moraal langeb... võibolla kujutan ette, aga NHLis igatahes oli nii ja mõlemad sama firma mängud icon_biggrin.gif
Ning võimalik, et mingi koduväljaku ja võõrsil väljaku vahe on ka
tagasi üles
stenerik
HV vaatleja

sõnum 01.01.2014 18:19:53 vasta tsitaadiga

uus TOTW

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.01.2014 19:17:09 vasta tsitaadiga

peab hakkama hazardi jaoks raha koguma thumbs_up.gif
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 01.01.2014 19:33:34 vasta tsitaadiga

jessjes SIF Hazard - 86 IF Hazardi hind läheb ehk odavamaks icon_lol.gif
tagasi üles
Artyr615
HV kasutaja

sõnum 01.01.2014 20:51:47 vasta tsitaadiga

Olete juba ühe pakutava 100k paki ostnud? Mis playereid saite? Ise ootan uue totwi ära ja ostan siis icon_smile.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.01.2014 20:55:35 vasta tsitaadiga

ostsin, sain nipet näpet, kokku mingi 40k väärtuses prügi thumbs_down.gif
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 01.01.2014 21:27:44 vasta tsitaadiga

Mul läks vähe paremini, sest sain Cechi, Ramose ja veel paar enam-vähem hinnaga mängijat. Aga jah, tagasi teenisin mingi 60K selle pakiga.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.01.2014 21:42:03 vasta tsitaadiga

krt, kui vastane lööb palli otsajoone poole, siis ma ei saa oma mängijat peatada sellele jooksmast, kuid kui ise jooksen palliga otsajoone poole, siis saan ma mehe peatada, ilma, et palli enne peataks
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 01.01.2014 22:25:37 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
krt, kui vastane lööb palli otsajoone poole, siis ma ei saa oma mängijat peatada sellele jooksmast, kuid kui ise jooksen palliga otsajoone poole, siis saan ma mehe peatada, ilma, et palli enne peataks

Nii on.
Nummi on veel see, et oma väljakupoolel on kaitsjatel eriline vajadus pall alati nurgalöögiks lüüa/lasta/puutuda (vahet pole, et suunad palli keskvälja poole).
Samuti ei lase mäng eriti suluseisu vältida, kui suluseisu minev/olev mees näiteks seisma jätta ning seejärel ruttu meest vahetada (vahel ei lase isegi siis meest vahetada, kui 2 meest jooksevad pallile. Üks neist vilistatakse kindasti suluseisuks, teine mitte, aga mäng ei lase esimeselt teisele vahetada).

edit: ostsin IF Merte. whistle.gif
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 01.01.2014 22:39:41 vasta tsitaadiga

Kromosoom kirjutas:

Sattusid minu otsa, 0-0 viik kuigi pealelööke kahepeale oli 20 icon_biggrin.gif
tagasi üles
Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 01.01.2014 22:44:41 vasta tsitaadiga

Arx07, Jah, päris hea mäng oli. Surusid vägagi tugevasti. Aga nüüdseks ma juba Div3, taas karikaga. icon_smile.gif
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 01.01.2014 22:59:58 vasta tsitaadiga

Kromosoom kirjutas:
Arx07, Jah, päris hea mäng oli. Surusid vägagi tugevasti. Aga nüüdseks ma juba Div3, taas karikaga. icon_smile.gif

spetsialist icon_razz.gif , ma sain järgmise mängu lakki hoopis =()
tagasi üles
Armo
HV vaatleja

sõnum 01.01.2014 23:55:22 vasta tsitaadiga

Mul vedas 100k pakiga, sain Agüero, Mata, Ramos ja Dante.
Kokku müügist sain umbes 250k thumbs_up.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 02.01.2014 00:01:26 vasta tsitaadiga

Armo kirjutas:
Mul vedas 100k pakiga, sain Agüero, Mata, Ramos ja Dante.
Kokku müügist sain umbes 250k thumbs_up.gif

icon_eek.gif
Päris korralik icon_biggrin.gif
tagasi üles
Artyr615
HV kasutaja

sõnum 02.01.2014 00:32:36 vasta tsitaadiga

Blää mul jääb vist ostmata, tellisin coinse, kuid ootsn juba 4 tundi.. Kaua seal veel aega on? 2 tundi vms. icon_confused.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 14 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 38, 39, 40  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.