Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
posthuman
HV Guru

|
30.12.2013 02:20:44
long range hiired ja klaverid? |
|
|
Kas keegi oskab soovitada lahendust, kuda pikendada arvuti hiire wireless levi? Täpsemalt siis lihtsas korterimajas ühest toast teise ühendus. Proovisin 5ghz sagedusel hiirt, aga see hakib ikka suht kenasti. Samati kasutasin vastuvõtja jaoks 3m usb pikendust, et seda veelgi lähemale tuua tagatoas. Natuke oli abiks see pikendus, aga mitte kuigi palju.
Soov oleks kasutada elutoas teleka taga juhtmevaba hiirt ja klaverit, kui lauaarvuti on ise teises toas.
Kas hiirel ja hiirel on selles osas vahet või aitab ainult mingi pikendus või võimendi(kui üldse sellist asja on)? Või on müügil mõni asisem hiir ja klaver mis on mõeldudki pikema distantsi peale?
tänud!
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
crv
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
30.12.2013 19:01:36
|
|
|
Arvuti taga on telekas või? Kas wifi kaudu Unified Remote ei oleks oluliselt mugavam?
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
02.01.2014 17:21:01
|
|
|
Liil6u, see võimendiga usb pikendus tundub asjalik asi olema, peaks vist proovima. hetkel tavalise 5m pikendusega ei saanud kuigi hästi signaali kätte. Hiirt proovisin :
http://rapoo.com/showdetails.aspx?P_No=3000P
Metsjeesus, mul on vaja just mängimiseks, kus on hiir ja klaver just olulised
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
02.01.2014 17:35:47
|
|
|
Ega ma pole ka päris 100% kindel, kas see nn võimendus seal ka midagi juurde aitab.
Ei imestaks, et viga rotis endas. 15€ poehinnaga wireless rotist isiklikult midagi erku ei ootakski.
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
02.01.2014 22:35:42
|
|
|
Liil6u, nii palju kui netist uurisin, siis väga hinna osas (vähemalt logitechi) puhul mingit vahet pole. välismaa foorumis oli ühel tüübil pikk ja kuri teema, kuda ta vahetas 20 eurise logiti välja Logitech Performance MX'i vastu (80 eurine hiir) ja mingit abi sest polnud, sama kaugus jäi. tal oli sama teema, et tavaline pc oli ühes toas, aga hiir soovis kasutada teises toas.
mulle niiväga ei olegi oluline, et hunnik lisanuppe või ülitäpne laser all oles. lihtsalt peaasi, et vahel harva mängida kannataks hobi korras
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
cOpY
HV kasutaja

|
04.01.2014 03:27:51
|
|
|
Bluetooth hiir peaks asja ära ajama.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
04.01.2014 16:33:07
|
|
|
BT võiks jah ehk norm olla ehk. Sügavalt kahtlen, et hinnavahe muudab midagigi kvaliteedi osas, kuna tehnoloogia ja komponendid on ju samad/sarnased.
Võibolla keegi tab kosta vanakooli suuremate saatjate versus praeguste nanode suhtes.
Elukaaslasele ostsin Speedlink Calado - väiksemapoolne hiir edasi-tagasi nuppudega (back on mu jaoks alati must have) ja kummine kate. Ütleks nii, et väga positiivne üllatus oli see ost. (Endal Razer Deathadder ja kuna leftclick hakkas nats jamama, siis seda enam viskasin sahtlisse ja paugutan nüüd Speedlinkiga)
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
04.01.2014 20:40:00
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Elukaaslasele ostsin Speedlink Calado - väiksemapoolne hiir edasi-tagasi nuppudega (back on mu jaoks alati must have) ja kummine kate. |
Kuidas tal rullikualune klikk on? Kasutan ise seda palju surfates ja olen mitmes Logitech'is pettunud, kuna kui teised nupud toimivad mõnusalt, siis see rullikualune on nagu krdi veneaegne korrusmaja trepikoja valgustuse viiteajaga lüliti. BTW, back'i olen ma tavaliselt rulliku vasakule kallutamise alla mäppinud.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
06.01.2014 00:32:43
|
|
|
Deathadderiga võrreldes vajavad märgatavalt tugevamat klikki, võibolla muudab ka asja see, et asub füüsiliselt lähemal kui tavasuuruses või suuremal hiirel. Samas käik on paras, lühike.
Samas on muud, left ja right click märgatavalt mugavamad, kui paljudel hiirtel. Mõnusad.
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |