Irw ma olen mingis Kingstoni linnas häirekellad läbi lõikanud ja nüüd mingis missioonis tuleb need ära lõigata aga pole enam midagi lõigata kas nüüd piztets? _________________ ( -_・) ︻デ═一 ▸
viimase patchiga tuli siis PhysX uuendus ka sellele mängule. ausalt öeldes vaatasin seda videot ja mina küll mingit erilist vahet ei märganud kas physx on sees v ei ole
Kuidagi peab oma lollust promoma ju. Pane ekraani tossu täis siis on äge
Vist oli Ghosts kus sai udu jalaga taguda nagu palli? _________________ Purgatory Judgement
Ma ei suudaks ühtegi mängu vene keeles mängida mille sisu või stoori ei toimu venemaal vms (Stalkeri seeria siis ja Metro ka.nendesse mängudesse sobis muidugi vene keel hästi)
Eile madistasin ühe selle legendary laevaga,mingi 2 tundi mässasin siis sain lõpuks esimese laeva maha 3 tk on veel jäänud ja kusjuures ühe juures on kaks laeva .korra proovisin aga ei hakanud veel hammas peale... kuna laev ei ole veel päris viimaseni upgradetud,paar asja on puudu veel
Avastasin ka et seal abstergo challenges on mingi koodid ja n.ö cheat-id ? Päris huvitav . tahaks need ka lahti mängida iseasi kas jõuab on keegi neid proovinud ka juba ? uurisin youtubest ka midagi nende kohta ja ühe nagu leidsin ... päris koom esimest korda... lets find more rabbits alates 6.55
Huvitav kui seda tossu bommi kasutada siis mul väga ei tossa seal suurt midagi. Natuke maa tolmab ja kõik. Samas olen laeva võitlustes pidevalt alla jäänud, kuna seda suitsu tuleb kohati nii palju ja lainetab ka, siis lihtsalt kas lased oma kahuritega vette või üle vastase laeva.
Vastane aga võtab sind maha kuna ta on arvuti, millele see suitsupilv ei varja vaadet. Imelik on just see, et need suured laevad level 40 kanti on oma 30 kahurit külje peal ja peale nende laskmist ei tekki erilist suitsu pilve.
lopes39, no seda väikest tossu pommi võrrelda sellega mida laeva kahurid teevad on ka natuke kehv võrdlus,kuna loogiliselt võttes on ikka laeva kahurites rohkem püssirohtu ? ja heretic666, ideeliselt on see jah õige arvamus aga mul on küll selliseid hetki olnud et tossu on niipalju et lihtsalt ei näe vastase laevu .. mortariga vähemalt saab enam vähem ka teada kus vastane on ,see sihik läheb punaseks. Muidu huvitav ja äge mäng,endale meeldib väga
Hea mäng, alustasin paar päeva tagasi ja pole veel väga aega leidnud kuid kindlasti nädalavahetusel tõmbab aknad pimedaks _________________ TEL.:56477545
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.