Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sold OUT
no credit

|
26.12.2013 22:52:26
|
|
|
Millal sul viimati moni hash erines? Mis tingib sellise ylemäärase kiindumuse oma failidesse ja elu 6x keerulisemaks ajamise?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
d_m
HV kasutaja
|
26.12.2013 23:52:56
|
|
|
Kuna sellist (batch) hashide kontrollmehhanism nähtavasti pole siis ma 100% ei saagi selles kindel ju olla. Kas sa saad? Kui siis mille abil? Ükshaaval failide kontroll siia hulka ei kuulu.
Tõesti, mingi udune nalja ja läbupilt pole mulle nii oluline andmefail kui mõni muu fail mis siiski võib olla. Asi pole sugugi kiindumises aga kui fail osutub oluliseks salvestada/arhiveerida siis on see järelikult oluline ja lisaks, et see saaks ka korrektselt salvestatuks. Praeguses olukorras võib see näida kuidagi jõle keeruliseks tegemine jne aga sisuliselt on see ju lihtne mure mis lauaarvutite maailmas pole enam ammu probleemiks ja on iseenesest mõistetav, et backupi puhul on verify võimalus olemas. Kuna keegi miskit tarka nähtavasti soovitada ei oska siis mingeid isiklike veidrusi lahenduseks pakkuda, et a la mis sa üldse oma faile alles hoiad jne, pole ka mõtet. Kui saaks failikontrolli siis vastupidi, muudaks see elu vähemalt 6x lihtsamaks kuna tark masin teeb selle sinu eest ise ära. Jääks palun asjalike soovituste juurde kui neid on.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
27.12.2013 02:18:47
|
|
|
FolderSync näiteks. Ise kasutan seda kraami varundamiseks SDkaardile, arvutisse ja Dropboxi vastavalt vajadusele. Ja veel teistpidi on variant, et mõni arvutis kasutatav süngi-kopeerimissoft pöördub telefoni poole ja kopeerib asjad sealt ära. Aga arvesta ka sellega, et igasugu programmid armastavad faile muuta sinu enese teadmata (pildid, muusika jmt) statistika näol, kirjutades juurde näiteks kuulamiste-vaatamiste arvu, Exceli failid muutuvad pelgalt neid avades jne. Sellisel juhul ongi ainuke kindel variant kasutada kokkupakitud arhiivi.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
28.12.2013 04:12:04
|
|
|
Ramones kirjutas: |
silver010, ei taha enam rohkem andmeid neile kinkida. Viimase app-i uuendusega soovib FB minu tekstisõnumeid lugeda, lisada ja lugeda personaalse kalendri sisu, saata minu nõusolekuta e-maile ja wifi võrku sisse-välja lülitada. |
mitte ainult, vaid ka.. http://www.stormfront.org/forum/t1008547/
Edit: postitust muudetud, kuna algne link, mille postitasin oli fb-st mõni päev tagasi avastatud artikli juurest kopeeritud..see paraku enam samade screenshottide ja artiklini ei viinud. Leidsin google abil samad screened, juuresolevat juttu sellelt uuelt lingilt enam siiski ise läbi ei lugenud
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
28.12.2013 04:22:03
|
|
|
antonio1 kirjutas: |
silver010, ei taha enam rohkem andmeid neile kinkida. Viimase app-i uuendusega soovib FB minu tekstisõnumeid lugeda, lisada ja lugeda personaalse kalendri sisu, saata minu nõusolekuta e-maile ja wifi võrku sisse-välja lülitada. |
mitte ainult, vaid ka.. http://www.redflagnews.com/headlines/#sthash.gyojc2OH.dpbs |
mis kuradi link see on?!
igatahes liitusin Ramones'i klubiga - pole FB algusest saati sallinud ja viimase uuenduse "soovidega" saatsin tolle telefonist päriselt kukele
edit: aeglane olen päris omaette huumor oleks selle eest hoiatama hakata FB kaudu
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
28.12.2013 05:33:35
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
antonio1 kirjutas: |
mitte ainult, vaid ka.. http://www.redflagnews.com/headlines/#sthash.gyojc2OH.dpbs |
mis kuradi link see on?!
igatahes liitusin Ramones'i klubiga - pole FB algusest saati sallinud ja viimase uuenduse "soovidega" saatsin tolle telefonist päriselt kukele
edit: aeglane olen päris omaette huumor oleks selle eest hoiatama hakata FB kaudu  |
FB-st õiget linki kopeerides muutuski link selliseks juraks, mis viis kurat teab kuhu!!! Midagi ei aidanud, screeshotti teha ei viitsinud, siis otsisin googlest pealkirja järgi, kuniks leidsin samad telefoni screenid.
Edit: kuna varem või hiljem tuleb telefonis olevat FB app-i naguni uuendada (või uueneb ühel hetkel google play telefonis, keerates peale automaatsed uuendused app-idele ja seeläbi saavad soovimatud uuendused ikkagi telefoni), siis küsimus - kas on olemas mõnda viisi, kuidas appidele installi/update käigus antud õigused nö käsitsi hiljem üle käia, et saaks keerata kinni juurdepääsud, mis enda arvates pole tingimata vajalikud?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
28.12.2013 06:45:09
|
|
|
Kui uuendamisel nõuab app õigusi juurde, siis seda küsitakse kasutajalt üle. Automaagiliselt ei saa ükski äpp omale privileege juurde võluda.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
28.12.2013 10:47:42
|
|
|
siinus kirjutas: |
Kui uuendamisel nõuab app õigusi juurde, siis seda küsitakse kasutajalt üle. Automaagiliselt ei saa ükski äpp omale privileege juurde võluda. |
Aga FB äpp on siiski piinlikult palju õigusi nõudma hakanud endale. Ise kasutan juba väga tükk aega mingit vanemat versiooni ja keeldun uuendamast, sest juba kuskil suvel tulid esimesed kahtlase väärtusega privileegiküsimised peale. Vahepeal ikka kisab, et uuenda ära, et "saada parimat kasutajakogemust"
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
28.12.2013 13:45:31
|
|
|
Ma olen siiani seda kasutanud: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovmobile.appopslauncher
7KB - ainult shortcut, no BS.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
28.12.2013 14:52:17
|
|
|
Alates 4.4.2 on see kinni keeratud, netis ka selgitused.
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
crv
HV kasutaja
|
28.12.2013 20:34:24
|
|
|
kas on olemas mingi app, mis võimaldab lukustada ühe home screenidest?
pattern jms on üsna tüütud, kuhjaks kalendri, swedbanki widgeti jms ühele home screenile ja siis lockiks selle ära.
google sobivat vastust ei andnud, ehk teab keegi siin mõnda sellist appi?
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.12.2013 20:55:22
|
|
|
eemalda linnuke, et home screenile enam otseteid ei panda
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
crv
HV kasutaja
|
28.12.2013 21:52:01
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
eemalda linnuke, et home screenile enam otseteid ei panda |
mul on vaja üks home screenidest parooli alla panna, mitte otseteede blokeerimise mõttes ei mõelnud ma seda lukustamist.
edit: tean, et mingi applauncher on olemas, mis sellist võimalust pakub, aga sooviks siiski eraldi appi ühe kindla home screeni lukustamiseks (parooli, patterni vms asjaga).
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
29.12.2013 00:11:35
|
|
|
Mis värk Google'il sellega on, et gmaili task'ide jaoks absull mingit Androidi poolt lähenemist ette nähtud pole? Tahtlik piirang? Poleks ju mingeid Evernote'e jms vaja, kui on olemas selline piisavalt google'i teenustega integreeritud variant. Email, kalender, kontaktid toimivad ilusti out-of-the-box, miks, krt, taskide jaoks native rakendust pole?
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
29.12.2013 00:14:13
|
|
|
Google Keep?
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
29.12.2013 00:49:39
|
|
|
rex kirjutas: |
Mis värk Google'il sellega on, et gmaili task'ide jaoks absull mingit Androidi poolt lähenemist ette nähtud pole? Tahtlik piirang? Poleks ju mingeid Evernote'e jms vaja, kui on olemas selline piisavalt google'i teenustega integreeritud variant. Email, kalender, kontaktid toimivad ilusti out-of-the-box, miks, krt, taskide jaoks native rakendust pole? |
On.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mile.android.gotasks&hl=et
Sellel on täiesti ok widget ka.
Aga windowsile pole gadgetit saada... Ma mingi aeg kasutasin miskit mini veebi brauseri gadgetit, aga see ühel päeval enam ei kuvanud taske korralikult. Tõenäoliselt google arendas oma veebi edasi, aga minibrowser jäi maha.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
29.12.2013 04:33:10
|
|
|
JOKKER666, pole ju Google enda rakendus, tasuline Tasks etem juba siis
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.12.2013 20:53:10
|
|
|
Mis kartus teil nende õigustega ikkagi on?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.12.2013 22:04:12
|
|
|
LKits kirjutas: |
Et Facebook teeb mu lõustast automaatselt pilti, lindistab minu salajuttu ja saadab NSA-le. |
kui tihti sa pomme ehitad, telefon nina ees?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |