Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 14 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 38, 39, 40  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Artyr615
HV kasutaja

sõnum 25.12.2013 19:38:46 vasta tsitaadiga

Kas pakkidest on nagu norm saada vanu totwe? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 25.12.2013 19:40:51 vasta tsitaadiga

See pole vana TOTW, vaid praegune. Uus TOTW tuleb alles 6 pm UK aja järgi ehk 20.00 Eesti aja järgi.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Artyr615
HV kasutaja

sõnum 25.12.2013 20:15:23 vasta tsitaadiga

Tegelt wtf:d ma juba arvadin ,et valjas ja ostsin koik pakid ära icon_confused.gif
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 25.12.2013 20:21:20 vasta tsitaadiga

No see uus TOTW pole eriti hea, nagu selgus.
tagasi üles
Artyr615
HV kasutaja

sõnum 25.12.2013 20:56:25 vasta tsitaadiga

Eino di maria ja pedro suht head, aga ylejaanud on küll minuarust mõttetud. Ning, kui ma ei eksi, siis kui totw välja tuleb ning kohe osta pakke, siis on suurem voimalus neid saada ju?
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 26.12.2013 10:30:45 vasta tsitaadiga

Minu jaoks ei ole mõttetu totw, Benatia mängu parim kaitsja, kak ras mu itaalia squadi icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.12.2013 15:57:32 vasta tsitaadiga

krt võtsin IF di maria ja SIF pedro ära, lootsin, et overall squad score tõuseb, kuid sittagi, hoopis langes
Hetke parima skooriga squad 188
http://www.futhead.com/14/squads/4283207/
ja uus squad 187
http://www.futhead.com/14/squads/4283335/

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 26.12.2013 16:17:16 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
krt võtsin IF di maria ja SIF pedro ära, lootsin, et overall squad score tõuseb, kuid sittagi, hoopis langes
ja uus squad 187

1 oranzi joone asemel nüüd 2, see chemistry loeb mõttetult palju seal... Üleüldse see chemistry võiks olemata olla, saaks palju loomingulisemaid koosseise teha icon_rolleyes.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.12.2013 16:20:40 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
libe kirjutas:
ja uus squad 187

1 oranzi joone asemel nüüd 2, see chemistry loeb mõttetult palju seal... Üleüldse see chemistry võiks olemata olla, saaks palju loomingulisemaid koosseise teha icon_rolleyes.gif
see oranž joon ei loe sittagi antud hetkel

isegi, kui ma paneksin david villa (LF 83) asemel if neymari (LF 85), kellega saaks üleni rohelise rägastiku, siis ikka kukuks 188 pealt 187 peale

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 26.12.2013 16:35:22 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Arx07 kirjutas:
libe kirjutas:
ja uus squad 187

see oranž joon ei loe sittagi antud hetkel

isegi, kui ma paneksin david villa (LF 83) asemel if neymari (LF 85), kellega saaks üleni rohelise rägastiku, siis ikka kukuks 188 pealt 187 peale

Ilmselt siis sama riigi side on tugevam kui sama klubi oma
tagasi üles
Kromosoom
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.12.2013 22:10:51 vasta tsitaadiga

Kas Squad Fitness'i lisamine on muudetud, võrreldes FIFA13'ga ?! Kui vaatan My Club'i alt, siis näitab, et mul üks olemas. Üritades mõnele mängijale seda lisada, sinna listi seda ei teki. On ainult tavalised +60 fitness kaardid.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.12.2013 22:27:27 vasta tsitaadiga

Kromosoom kirjutas:
Kas Squad Fitness'i lisamine on muudetud, võrreldes FIFA13'ga ?! Kui vaatan My Club'i alt, siis näitab, et mul üks olemas. Üritades mõnele mängijale seda lisada, sinna listi seda ei teki. On ainult tavalised +60 fitness kaardid.
squad managementi vms alt pead valima
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 26.12.2013 23:41:42 vasta tsitaadiga

100k pakid olid täna, ütleme nii, et jäin 70 miinusesse, v noh 60ga kui hästi läheb.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 27.12.2013 00:54:42 vasta tsitaadiga

fakk üldse ei saa onlines mängida teiste inimeste vastu...kõik mängud järjest lihtsalt kaotused, kuigi squad üks parimaid võimalikke Premmis...ja seda juba division 10-s icon_rolleyes.gif

Vennad lihtsalt peksavad pikki palle ette oma mängijatele, ründajad ees võtavad pea/rinnaga omaks ja löövad ära...ise ei oska pikki palle üldse mängida >.<
Samas singleplayeris division 3 ja oleksin ilmselt div 2 ka, kui oleks rohkem aega mängida...
tagasi üles
Artyr615
HV kasutaja

sõnum 27.12.2013 00:56:57 vasta tsitaadiga

RedFusion, Kui mängid puldiga, siis playstationi omadel on hea pikk pall: L1 + kolmnurk.
Kasutan seda pidevalt, lööb palli oma vennale jooksu peale ette ja lööb ära. thumbs_up.gif Proovi seda, kui sa pole veel kasutand icon_smile.gif
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 27.12.2013 00:59:46 vasta tsitaadiga

Artyr615 kirjutas:
RedFusion, Kui mängid puldiga, siis playstationi omadel on hea pikk pall: L1 + kolmnurk.
Kasutan seda pidevalt, lööb palli oma vennale jooksu peale ette ja lööb ära. thumbs_up.gif Proovi seda, kui sa pole veel kasutand icon_smile.gif

Suht nõme, et pmselt kogu mäng pikkade pallide peal, vähemalt väravate löömise osas icon_confused.gif
Sest ma just mängija, kes eelistab lühikest söötu...

Mul Xbox pult, niiet peaks olema L1 (LB) + X siis vist icon_smile.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 27.12.2013 02:10:11 vasta tsitaadiga

Nende pikkade pallide vastu peab kannatust olema, ära mängi high pressures vaid counter attack ja pane defensive peale või tee custom kus mehed ei suru väga ja on madalal. See over the top kuttide vastu on tegelikult väga lihtne mängida, kui tead kuidas.
Kohe kui ta hakkab seda palli üle viskama sa jookse kaitsjaga tagasi - ära hakka tackleid tegema keskväljal kui mitu meetrit on sinu ja tema vahe - ta kasutab seda ära ja lükkab palli üle pea - pigem liigu tagasi ja proovi oma viimases kolmandikus ta pitside vahele võtta.

Praegu oli just imelik asi, mängisingi ühe cuntface paceabuser over the top kuti vastu, juhtisin 2-1 ja 90 minut, olin just äärelt veel tsenderdamas kui mäng ütleb - please wait ja siis 20 sekki hiljem annab mulle hoopis kaotuse..

Fuckin hell.
tagasi üles
Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 27.12.2013 02:44:58 vasta tsitaadiga

Kahe päevaga olen siis sellise squadi kokku ajanud: http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cChWK2lAnKFCK:pc

Mõtlesin küll, et äkki saab OP Header'ite toel võite, kuid olen löönud ainult 1-2 icon_lol.gif Üle jäänud lähevad tavaliselt üle, kui üldse löögile nii saab. Mandžu jookseb tavaliselt kahe kaitse vahele lihtsalt kinni.
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 27.12.2013 08:03:20 vasta tsitaadiga

Kromosoom kirjutas:
Kahe päevaga olen siis sellise squadi kokku ajanud: http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cChWK2lAnKFCK:pc

Mõtlesin küll, et äkki saab OP Header'ite toel võite, kuid olen löönud ainult 1-2 icon_lol.gif Üle jäänud lähevad tavaliselt üle, kui üldse löögile nii saab. Mandžu jookseb tavaliselt kahe kaitse vahele lihtsalt kinni.

OP header kaotati minu teada ära, vähemalt mul ei õnnestu küll peaga väravaid enam lüüa eriti...

@ RedFusion: Need lob-passid põhiteema jah, aga mulle üldiselt nendest ei lööda peaegu kunagi ära. Vaata, et sul kaitse oleks taktika all COVER, mitte OFFSIDE TRAP. Ja alati kui palli kaotad siis ole valmis läbisööduks, mapi pealt ka hea jälgida, mis kaitses toimub. Kui juba nad söödu andnud siis sprindid samuti kaitsesse ja külg-külje vast sprintides vajuta löömisnuppu korduvalt, sellega annab keha ja kui sul just väga nõrk kaitsja ei ole siis vastastel erilist võimalust läbijooksuga ei ole.
tagasi üles
stenerik
HV vaatleja

sõnum 27.12.2013 11:36:01 vasta tsitaadiga

see on mu praegune squad eile sain DIV6 http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=ddqYOoWMnKFF0:pc
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 27.12.2013 12:26:35 vasta tsitaadiga

koju jõuan, siis ajan loyalty'd ka ninameestel korda icon_biggrin.gif

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=h79nTcx2nKFGK:pc

ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 27.12.2013 12:49:27 vasta tsitaadiga

stenerik kirjutas:
see on mu praegune squad eile sain DIV6 http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=ddqYOoWMnKFF0:pc

Benteke mitte ei sobi sul sinna. icon_smile.gif PS3 peal istun hetkel viiendas divisjonis... suht igavaks hakkab asi muutuma... tahaks all pool nats olla, siis võidaks äkki stabiilsemalt icon_biggrin.gif aga vastased on niimoodi et osad võidan 5-0 ja osad kaotan 5-0 icon_smile.gif Üsna odava PL tiimiga mängin, Coutinho, Benteke, Remy jne.

RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 27.12.2013 13:01:58 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
Kromosoom kirjutas:

OP header kaotati minu teada ära, vähemalt mul ei õnnestu küll peaga väravaid enam lüüa eriti...

@ RedFusion: Need lob-passid põhiteema jah, aga mulle üldiselt nendest ei lööda peaegu kunagi ära. Vaata, et sul kaitse oleks taktika all COVER, mitte OFFSIDE TRAP. Ja alati kui palli kaotad siis ole valmis läbisööduks, mapi pealt ka hea jälgida, mis kaitses toimub. Kui juba nad söödu andnud siis sprindid samuti kaitsesse ja külg-külje vast sprintides vajuta löömisnuppu korduvalt, sellega annab keha ja kui sul just väga nõrk kaitsja ei ole siis vastastel erilist võimalust läbijooksuga ei ole.

Seda lööginupu vajutamist teen alati, et keha anda vastasele ja ta hoog peatada/pall ära võtta. Suht kasulik asi. Ning enamasti ikka cover kasutanud ja kaitseliini üsna madalal hoidnud jah, sest FUT-s mingipärast kaitseliin tahab jõle kõrgele tõusta. Alguse asi vist siiski, onlines FUT14-s nii vähe mänginud siiani - mingi kümmekond mängu ainult. Probleem pigem selles, et vastased onlines pressivad väga agressiivselt ja seega peab kiiremini tegutsema, see tahab veidi harjumist. Samas siis on lihtne mööda mängida ka vastasest. Kaitsma peaks paremini õppima - alles oli mäng, kus olin 3-1 ees ja siis kaotasin lõpuks 3-4 icon_lol.gif

Aga jah, tundub, et suht palju on neid vendi, kes kasutavad väga kiireid ääri (näiteks Elia) ja siis kogu mäng seisneb neil selles, et tsenderdavad äärelt kasti, kus on hea peamängija, näiteks Mandžukic, kes lööb ära. Üldse ei meeldi sellised tüübid...
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 27.12.2013 13:38:42 vasta tsitaadiga

Ei ütleks et OP header nüüd kadunud on... isegi mitte next-geni peal. Chip through ballsid tuleb ka normaalselt ära õppida, siis ikka võidab mänge ka, niisama kobistades kõrgemates divisjonides enam ei saa icon_smile.gif Keegi PS3 peal mängu ei taha teha?
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 27.12.2013 14:09:08 vasta tsitaadiga

mingit op headerit pole enam
varem suutsin pooled crossid headeriga sisse paugutada, kuigi kaitsjad olid kõrval
enam seda ei saa, nüüd on kaitsjad oluiliselt pädevamad kastis pallide võtmisel, kui enne

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 27.12.2013 15:26:13 vasta tsitaadiga

Keegi pronksidega ka möllab?
Ajan hetkel pronksitiimi tööl kokku, loodan et vastaseid üldse ikka leidub...

Esimest korda näen, et silver jumbo pakid müügis, võtsin 2 tükki, aga sain lohku.
tagasi üles
mxxm88
HV kasutaja

sõnum 27.12.2013 16:01:10 vasta tsitaadiga

Tere, pole paar aastat PC peal Fifa UT mänginud ja sooviks tead, kas nendest vendadest on lahti saadud, kes kohe mängu alguses disconnectivad?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 27.12.2013 16:13:13 vasta tsitaadiga

Nüüd vist ei saa jah mängust lahkuda, kui enne viiendat minutit värav on löödud vms, nagu kunagi.

Minu tiim siis, millega just DIV4 sain, ühe mängu tegin ka, 3-3 viiki:

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=bsSCa4gsnKFK4:ps3

Mis keegi pakkide avamisest arvab? Loterii? icon_smile.gif Igal juhul nüüd plaanin raha hoidma hakata, et Rooney osta(maksab ta vist umbes 50k), huvitav kaua selle kogumisega aega läheb? icon_smile.gif

edit: 2 põhimeest praegu vigastatud ka, Coutinho ja Valencia.

RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 27.12.2013 16:32:29 vasta tsitaadiga

Ei ütleks jah päris seda, et headerid OP oleks. Kui mäng välja tuli, siis oli tõesti nii, et iga teine header oli värav, aga sellele tehti üsna kiiresti fix. Lihtsalt on vaja osata headerite vastu mängida ning hea headinguga kaitsjad võiks olla. Ma ise vahepeal võtsin Vidici välja, sest kartsin, et ta jääb liiga aeglaseks (Vertonghen/Sakho asemele), aga panin ta tagasi, sest tal ikka väga head headerid ja skoorib nurgalöökidest ka tihti. Ostsin omale IF Baines ka nüüd - kaitsja kohta päris krõbe hind, aga vennal ulme statsid ka suht. Peaks natuke paremini neid pacewhore crossereid ohjes hoidma, kui Cole thumbs_up.gif

Player Career gamemode on veits katki - iga väikse asja eest antakse otse punane. Näiteks vead, mille eest FUT-s ei antaks isegi kollast, saavad tihti punasega karistatud. See on ikka ülimalt kahtlane icon_neutral.gif
tagasi üles
Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 27.12.2013 17:04:14 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:

Seda lööginupu vajutamist teen alati, et keha anda vastasele ja ta hoog peatada/pall ära võtta. Suht kasulik asi. Ning enamasti ikka cover kasutanud ja kaitseliini üsna madalal hoidnud jah, sest FUT-s mingipärast kaitseliin tahab jõle kõrgele tõusta. Alguse asi vist siiski, onlines FUT14-s nii vähe mänginud siiani - mingi kümmekond mängu ainult. Probleem pigem selles, et vastased onlines pressivad väga agressiivselt ja seega peab kiiremini tegutsema, see tahab veidi harjumist. Samas siis on lihtne mööda mängida ka vastasest. Kaitsma peaks paremini õppima - alles oli mäng, kus olin 3-1 ees ja siis kaotasin lõpuks 3-4 icon_lol.gif

Aga jah, tundub, et suht palju on neid vendi, kes kasutavad väga kiireid ääri (näiteks Elia) ja siis kogu mäng seisneb neil selles, et tsenderdavad äärelt kasti, kus on hea peamängija, näiteks Mandžukic, kes lööb ära. Üldse ei meeldi sellised tüübid...

Mis div sa oled ?! Äkki mängisid sa selle 3:4 minu vastu icon_biggrin.gif ?! Kui õigesti mäletan, siis 90 min lõi Mandžu võiduvärava. See võit aitas mul Div8 karika võita. icon_wink.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 27.12.2013 17:17:52 vasta tsitaadiga

mxxm88 kirjutas:
Tere, pole paar aastat PC peal Fifa UT mänginud ja sooviks tead, kas nendest vendadest on lahti saadud, kes kohe mängu alguses disconnectivad?

Jah, olen mitme kuu peale nädalas korra-kaks sellisega ainult kokku puutunud. Ehk probleem on kadunud.
tagasi üles
stenerik
HV vaatleja

sõnum 27.12.2013 20:07:33 vasta tsitaadiga

Ma olen praegu DIV6-es ja ma ei jõua sinna HOLDI-i välja mis siis juhtub, kas ma lähen tagasi eelmisesse DIVISION-isse või algusesse
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 27.12.2013 20:23:28 vasta tsitaadiga

Lähed seitsmendasse tagasi... ise hetkel 3 punkti kaugusel DIV3-st(4 mängu jäänud) ning ei saa aru mis teemad on, mängin vaid paar korda nädalas ning ennast heaks mängijaks ei pea, aga kuidagi nõrk on see konkurents jäänud, next-geni pärast ilmselt? Tavaliselt sai viiendas napilt relegation punktid kokku.

edit: Siiski minu arust on see headerite teema ikka veel liiga OP, pooled nurgalöögid on väravas ning tavaolukordadest löön ka pigem cross-headeriga väravaid, kui söödumänguga.

RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 27.12.2013 21:40:53 vasta tsitaadiga

ArnoldT kirjutas:
edit: Siiski minu arust on see headerite teema ikka veel liiga OP, pooled nurgalöögid on väravas ning tavaolukordadest löön ka pigem cross-headeriga väravaid, kui söödumänguga.

Kuidas sa muidu nurgalööke ja crosse annad ehk mis nupukombinatsiooni kasutad selleks?
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 27.12.2013 22:26:55 vasta tsitaadiga

ArnoldT kirjutas:
Lähed seitsmendasse tagasi... ise hetkel 3 punkti kaugusel DIV3-st(4 mängu jäänud) ning ei saa aru mis teemad on, mängin vaid paar korda nädalas ning ennast heaks mängijaks ei pea, aga kuidagi nõrk on see konkurents jäänud, next-geni pärast ilmselt? Tavaliselt sai viiendas napilt relegation punktid kokku.

Ma vahepeal mingi ligi kuu aega ei võtnud pulti kätte.. andis tunda. Muidu see headersid veidi vist veel alla tuunitud. Kui varem sain Klosega ikka löögile, siis viimased korrad ei kordagi võibolla olen ise ka roostes. Peamäng on tegelikult väga täpne ja tehniline ja päris hästi matsu ei ole ära jaganud.

Igatahes jõulu ajal sai liialt jooki limpsitud ja mängisin vennaga kahekesi ut-d, Div2st lendasin Div4 (v Div5, ei teagu, suht otse icon_smile.gif Nüüd õnneks olen Divar kolmes tagasi ja läheb sujuvalt thumbs_up.gif Tiitlivõitudega.

Minu mängustiil on selline, et kui vastane annab mänguruumi, siis mängin ja proovin teda üle kavaldada söötudega - ehk ei sööda nn esimesse loogilisse kohta jne.
Sellise over the top a la väravavahiga ja kaitsjatega üle pea söötjate vastu hakkan ise väga madalalt mängima, võtan tempo maha ja lasen tal närveldada. Tihti on need ka mängijad, kes high pressure'i kasutavad. Siis tavaliselt seinasöödud ja avanemised.

On ka lahedaid mängijaid, kellega koguaeg üks andmine jäib ja skoorid 3:3 4:4 jms on elamust pakkuvad.
tagasi üles
Artyr615
HV kasutaja

sõnum 27.12.2013 22:30:32 vasta tsitaadiga

Lisage: Artyr615. Mina olen see lob passer, teeksime 1v1 icon_smile.gif Pole mänginud HV playeritega
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 27.12.2013 22:35:44 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:
ArnoldT kirjutas:

Kuidas sa muidu nurgalööke ja crosse annad ehk mis nupukombinatsiooni kasutad selleks?

Tavalist crossi nuppu, ei liiguta mängija kurssi üldse ja tugevust täpselt poole võrra, pall lendab viiekasti ääre peale keskele ning väravavahid enamus korrad millegipärast välja ei tule ja kaitsja on ka hädas icon_biggrin.gif Vertonghen on varsti top scorer mul niimoodi icon_biggrin.gif

@Ertai: mängid PS3 peal või PC?

Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 27.12.2013 23:09:08 vasta tsitaadiga

Mis hetkel sa löömist vajutad? Kas kasutad ka LT + RT v ühte neist ja siis löök + kangiga suund ? See on väga peen tehnika imho icon_smile.gif

PC peal.
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 27.12.2013 23:15:26 vasta tsitaadiga

Mängisin ülepika aja offline seasonit(Div 3), seal tõepoolest header on endiselt päris korralik. Online kui korralik vastane siis ei saa ei cornerist ega mänguolukorras peaga eriti väravaid.
Ja corneri löömisel pole peent midagi, lased palli teele mehe pea peale ja lihtsalt vajutad mõõduaklt powerit ja sihid sisse, õigel ajal muidugi peab lööginuppu vajutama et liiga hilja või liiga vara ei hüppaks(viimase mängu võitsin 4-0, 2 corneri väravat) icon_lol.gif
tagasi üles
Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 27.12.2013 23:28:52 vasta tsitaadiga

Mis värk selle Vene liigaga on. Pressivad nii julmalt ja tackling'uga lendavad minu vennad jumal teab kuhu ning kuidas.
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 28.12.2013 01:35:00 vasta tsitaadiga

Nurgalööke on niimoodi hea lüüa minumeelest:

Spoiler Spoiler Spoiler

See video küll FIFA 13 kohta, aga minumeelest FIFA 14-s töötab ka edukalt. Ma varem ei löönud sisuliselt mitte kunagi corneritest peaga väravaid, aga pärast selle vaatamist ja natuke harjutamist hakkasin neid oluliselt rohkem sisse lööma. Ehk siis põhimõte üsna lihtne: keerutada pall vastase väravavahi eest läbi, üle vastase kaitsjate peade oma mängijatele. Oluline on just see, et ei annaks sirge trajektooriga cornerit, vaid keerdpalli, mis keriks vastase väravast eemale. Analog stickide abil saab keerutada palli niimoodi thumbs_up.gif

Mingi L1 + X (xbox) + suunamine combo peaks ka hea olema cornerit andes, sest sellega saab teravama ja kiirema palli anda kasti.
Hüppamise ajastamine on muidugi juba eraldi teema.
tagasi üles
N4pster
HV vaatleja
N4pster

sõnum 28.12.2013 02:13:03 vasta tsitaadiga

Wtf? icon_biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=3KwWfZ52cAk&feature=c4-overview&list=UUjtLOfx1yt1NlnFIDyAX3Ug
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 28.12.2013 16:29:36 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
Mis hetkel sa löömist vajutad? Kas kasutad ka LT + RT v ühte neist ja siis löök + kangiga suund ? See on väga peen tehnika imho icon_smile.gif

PC peal.

Ei saand täpselt aru, aga finesse shotiks pead täpselt nii hea koha peal olema, et seda palli nurka keerutada ning mu ründajate weak foot pole nii hea, et nt nad mõlemast küljest sellega lüüa saaksid ehk siis väga ei kasuta seda. Chip shot on küll väga efektiivne muidu, kes väravavahid üks-ühele olukordades välja toovad(ei saa aru miks), nii olen päris ilusaid väravaid löönud ikka. icon_smile.gif

edit: Eelmisele videole tuli küsimus: juutuubist kellegi FIFA videoid ka vaatate?

Artyr615
HV kasutaja

sõnum 28.12.2013 17:24:38 vasta tsitaadiga

ArnoldT, KSI vaatan icon_smile.gif
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 28.12.2013 18:01:29 vasta tsitaadiga

Artyr615 kirjutas:

Kuidas sa seda karjumist üle 30 sekundi suudad vaadata?
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 28.12.2013 18:09:49 vasta tsitaadiga

parasitego kirjutas:
Artyr615 kirjutas:

Kuidas sa seda karjumist üle 30 sekundi suudad vaadata?
keerad volüümi vastavaks icon_rolleyes.gif
Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 28.12.2013 19:33:30 vasta tsitaadiga

Kumb on parem RM'is, kas Farfan või Blaszczykowski ?
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 28.12.2013 21:37:59 vasta tsitaadiga

KSI on muhe vana icon_biggrin.gif

Ta jah kisab kohati liiga palju, mõnda tema videot seepärast väga vaadata ei taha, aga osad ta videod on päris hea vaatamine. Eile näiteks vaatasin, kuidas ta mängis FIFA-t Szczesny ja Gibbsi vastu ning teises videos Ferdinandi vastu. Vähe veab tal, et avaneb võimalus selliste staaride vastu mängida.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 28.12.2013 22:59:47 vasta tsitaadiga

täna olen siis oma parimat squadi pelanud ja meeste loyaltit üritanud tõsta, suht lõbus on
olen suutnud oma div3 säilitada, kuigi nonloyal falcao koos nl pedro ja nl di mariaga koos icon_razz.gif

ilusaid ja naljakaid väravaid saanud icon_cool.gif

ArnoldT
HV kasutaja

sõnum 29.12.2013 00:08:06 vasta tsitaadiga

Kromosoom kirjutas:
Kumb on parem RM'is, kas Farfan või Blaszczykowski ?

Farfan peaks etem olema.

Ise vaatan kas KSId, aga kahjuks tal FIFA videoid on väga väheks jäänud, korra nädalas heal juhul paneb midagi ülesse. Nepethez ja aa9skillz on ka normaalsed, teevad koos mingisugust collection pack opening-uid, mida on lahe vaadata, võistlevad omavahel.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 14 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 38, 39, 40  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.