praegune kellaaeg 19.06.2025 01:34:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
digiraha
HV kasutaja
|
26.12.2013 12:27:17
Tagasisides tehingu summa |
|
|
Võimalik, et seda on juba mitu korda arutletud, sel juhul kustutada, aitäh
Kas tagasiside vormile ei saaks lisaks olemasolevale pos/neutr/neg hinnangule juurde tuua hinnangulist tehingu summat? Vaadates oma tehinguid, on mitmeid ca ~20€ tehinguid, kus hinnang läheb mõnele elukutselisele AHV-ile, kel niigi juba 200 positiivset ees, nii et see ei mängi enam tugevat rolli.
Samas tuleb mõnikord ette tehinguid kasutajatega, kellel ees vaid 3-4 hinnangut ning sel juhul oleks info veidi väärtuslikum, et tehtud sai tehing, mille hind 2000€ ning kõik sujus hästi?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
27.12.2013 01:35:54
|
|
|
digiraha, ärieetika küsimus - minul pole vahet, kas tehingu "väärtuseks" on 5 või 500 eurot; asju tuleb ühtemoodi korrektselt ajada!
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
27.12.2013 01:47:09
|
|
|
Ei näe vähimatki pointi asjal. Kui tahad, võid seda ise praktiseerida aga mingit üldkasutatavat kohustust ei pea mõistlikuks.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
digiraha
HV kasutaja
|
27.12.2013 02:05:34
|
|
|
Rafineerin kirjeldust, millest mu mõte tuli:
ma olen nõus saatma smartpostiga läpaka teise linna kasutajale, kel 2 tehingut ja mõlemad suured (id-kaart seotud, elementaarne).
kuna mul tegelikult hetkel ülevaade puudub, siis alla 10-punkti kasutajad jäävad kuidagi tahtmatult kahe silma vahele.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
27.12.2013 02:08:00
|
|
|
Kui sulle meeldib riske võtta, siis ikka võid saata. Mina ei saadaks, vaid ettemaksel.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
27.12.2013 11:17:07
|
|
|
digiraha kirjutas: |
Rafineerin kirjeldust, millest mu mõte tuli:
ma olen nõus saatma smartpostiga läpaka teise linna kasutajale, kel 2 tehingut ja mõlemad suured (id-kaart seotud, elementaarne).
kuna mul tegelikult hetkel ülevaade puudub, siis alla 10-punkti kasutajad jäävad kuidagi tahtmatult kahe silma vahele. |
... mida täpselt ikkagi tehingu hind määrab ? Kahjuks on piisavalt ette tulnud nö. hõlmaalt hangeldajaid, kellel tehinguid nagu raba ja tõenäoliselt paljud neist ka üsna suurte summade peale, kuid lõpuks osutunud siiski sulideks, parim näide: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=557744
beastbeats kirjutas: |
digiraha, ärieetika küsimus - minul pole vahet, kas tehingu "väärtuseks" on 5 või 500 eurot; asju tuleb ühtemoodi korrektselt ajada! |
... 110% nõus, kõik algabki juba väikestest asjadest, äritehing on äritehing, olenemata tehingu väärtusest ...
digiraha kirjutas: |
Samas tuleb mõnikord ette tehinguid kasutajatega, kellel ees vaid 3-4 hinnangut ning sel juhul oleks info veidi väärtuslikum, et tehtud sai tehing, mille hind 2000€ ning kõik sujus hästi? |
... juhul, kui teisel poolel on 4 positiivset sinu 48 vastu ning lisaks oled ID-kaardiga autenditud, siis võiks teoorias suurema riski võtta ikka osapool, kellel on vähem mida ette näidata ...
   |
2 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|