|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
eltso
HV veteran

|
16.12.2013 01:32:09
|
|
|
| ot: |
Ostin uue auto endale, esimese asjana võtsin välja aknaklaasi mootorid ja asendasin väntadega. Mootor oli järgmine, sest see uus tundus kuidagi liiga kiire ja hea ja panin vana asemele. Siis mulle ei meeldinud selle uue lingid ka ja panin vana mudeli omad asemele. Siis oli sellele mingi nõme ekraan sees, millest sai asju juhtida, sinna vahetasin vana mudeli nupud ja sain ruumi veel mõnele sahtlile ka. jne
Lõppu küsimus ka, et milleks uus, kui sa teed endast kõik, et see oleks vana? |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
16.12.2013 01:46:24
|
|
|
d3t, mu meelest oli mingi tasuta programm suhteliselt kehvake, nime kahjuks ei mäleta. aga 3 USD eest sain mis tahtsin!
eltso, kahju kuulda, et sinuga nii juhtus ja otsustasid oma auto aiakäruks tuunida. Tõesti küsimus sinulegi sama, milleks uus, kui sa teed kõik, et see oleks vana?
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
16.12.2013 01:49:22
|
|
|
DirectX 11.1?
Natuke loll võrdlus siiski.
Windows 8/8.1 suudab lisaks ka teha päris mitut asja, milel tegemiseks pidi varem kasutam mingit pistikprogrammi, nt mul oli enne kasutusel DisplayFusion mitme monitoriga paremini opereerimiseks. Hetkel on see programm redundant.
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
| tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
16.12.2013 02:02:28
|
|
|
Pole seal sõnagi sellest, et "ainult sülearvutitele".
Kampaania kehtis ikkagi kõikidele arvutitele, küsimus oli ostukuupäevaga manipuleerimises.
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.12.2013 10:55:11
|
|
|
.:MDK:., on seal vahet, valetada üht või teist.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
talvtuleb
HV vaatleja
|
17.12.2013 20:23:21
windows 8.1 programmiakendes font hägune |
|
|
| Mure siis selline, et peale .1 serv. paki installimist muutusid mõnede programmide akendes fondid häguseks. Speedfan mõõdab ka päikese pinna temperatuuri. Kuidas jamast lahti saada?? Akna esimene riba(progr. nimi) on selgelt. Enamus pdf-e samuti on hägused. Kas tõesti olen ainuke, kellel selline anomaalia silma on jäänud?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
19.12.2013 09:57:33
|
|
|
Mhh ... tegin restardi ja metro osad äpid nagu näiteks mail ja kalender läksid eesti keelseks.
Kuidas ma nad inglise peale tagasi saan? Windows ikka ka inglise keelne ainult keyboard on EST.
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
| tagasi üles |
|
 |
GinPenGuin
HV kasutaja

|
19.12.2013 11:09:37
|
|
|
| Kust oleks praegusel ajal võimalik kõige soodsamalt Windows 8 võti/litsents osta?!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
19.12.2013 13:17:53
|
|
|
-FoX-, sa oled ilmselt lisanud eesti keele ja mitte alla laadinud keelepaketti. Sellisel juhul kuvatakse võimalusel rakenudsed soovitud keeles. Pead lisama inglise keelele hoopis eesti klaveri, kui eesti keelt ei taha.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
19.12.2013 14:29:17
|
|
|
| d3t kirjutas: |
| -FoX-, sa oled ilmselt lisanud eesti keele ja mitte alla laadinud keelepaketti. Sellisel juhul kuvatakse võimalusel rakenudsed soovitud keeles. Pead lisama inglise keelele hoopis eesti klaveri, kui eesti keelt ei taha. |
Kuna ma umbes 5 tundi olen windows 8 kasutanud siis äkki oskad seletada kust ja kuidas ma seda teha saan?
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
20.12.2013 12:49:52
|
|
|
Mitte ei saa aru mida see 8.1 jonnib...
Panen mängu kinni ja olen ilusti dekstopis tagasi aga mängu helid jooksevad ikka...
Aitab task managerist pela kinnipanek ainult. Erinevad pelad teevad seda
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.12.2013 13:10:42
|
|
|
| Kas metro või desktop mängu? Kui metro, siis proovi see kombinatsiooniga ALT-F4 sulgeda(olenevalt mängust võib aga ei pruugi toimida ka muude mängudega).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
21.12.2013 22:45:35
|
|
|
Ei tavalised windowsi mängud, Battlefield4, NFS Rivals jne.
EDIT: Veel väike probleem. Youtubes mingi iga teine ja kolmas video lihtsalt jääb loadima. Aitab nii et kerin natuke edasi ja siis vajutan play.
Ja siis ta ise kangutab heli maha ka videotel miskipärast. Peab koguaeg uuesti heli põhja keerama
|
| tagasi üles |
|
 |
Kurat666
HV kasutaja

|
22.12.2013 03:27:50
Win 8 ostmine |
|
|
| No see on ikka ulme - kuidas osta win 8 digitaalselt? Kui mul on ajutiselt win 8 enterprise peal siis kuidas kurat ma saan tavalise windowsi osta? Pange kas või mingi link. Või kuidas saaks uuele masinale ilma plaadita legaalse windowsi peale? Hetkel tundub, et piraatida on lihtsam
|
|
| tagasi üles |
|
 |
NNk2
Kreisi kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
23.12.2013 15:21:48
|
|
|
-FoX-, alusta draiverite uuendamisest - wind8apps.com/increase-fps-windows-8-2/
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
23.12.2013 19:55:01
|
|
|
| Mis toimingut Windows hakkab tegema, kui arvuti veidike aega kasutatult seisma jäetud? Action Centeri ikoonile tuleb ka mingi kella märk sel aeg. Kas seda toimingut saab välja ka lülitada?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
|
| tagasi üles |
|
 |
viisnurk
HV kasutaja

|
23.12.2013 21:40:51
|
|
|
| Praegu 8 ja pakub 8.1 uuendust, kas tasub uuendada?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
23.12.2013 21:52:09
|
|
|
| Lihtne vastus - tasub küll. Keeruline vastus - loe siinne teema läbi, enamasti läheb upgrade valutult, aga mõnel on ka probleeme tekkinud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
23.12.2013 22:41:21
|
|
|
| Tiiger15 kirjutas: |
Ostsin omale "start is back" nimelise programmi ja päris hea tunne nüüd. Lisaks keelasin kõik need vidinad ja viled ära mis nurkadest välja hüppavad. Nüüd suhteliselt kodune tunne
 |
Aga külgribale kellad viled kuhu jäid, W7 välimust ikka täielikult kujundada ei õnnestunud.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
23.12.2013 23:05:50
|
|
|
| Marie kirjutas: |
| Aga külgribale kellad viled kuhu jäid |
MS lehel kirjas, et gadgets on turvaauke täis ja neid enam ei suppordita, ka mitte Vista/W7 peal.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
23.12.2013 23:28:33
|
|
|
Päris vägev.
Kui veel midagi outlook expressi või Windows Mail sarnast (10 maili kontod kõik ühes) ka sinna juurde saaks, siis võiks W8.1 arvutis kasutusele küll uuesti võtta.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
24.12.2013 02:31:21
|
|
|
| Marie kirjutas: |
See ei tohiks enam toimida, või tõesti W8 peal toimib, ei saa kahjuks testida. |
Pane käpelt win xp või nt tagasi, äkki saad shoki
|
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
24.12.2013 04:04:14
|
|
|
Mina olen win8-8.1-te kasutanud juba üle aasta, ehk siis väljalaskest saadik ja ei ole ma pannud ei win7 start nuppu peale ega mingit muud jama mis mulle 7 tagasi tooks, seega ma loodan, et su lause ei olnud mulle mõeldud. Ma lihtsalt pakun inimestele võimalusi, kes arvavad, et jube hea idee on uus asi muuta vanaks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
24.12.2013 07:29:14
|
|
|
| -FoX- kirjutas: |
Ei tavalised windowsi mängud, Battlefield4, NFS Rivals jne.
EDIT: Veel väike probleem. Youtubes mingi iga teine ja kolmas video lihtsalt jääb loadima. Aitab nii et kerin natuke edasi ja siis vajutan play.
Ja siis ta ise kangutab heli maha ka videotel miskipärast. Peab koguaeg uuesti heli põhja keerama  |
Edit: Leidsin youtubele lahenduse. Pidid panema selle compatibility view peale.
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
24.12.2013 10:43:58
|
|
|
| WäntWõll kirjutas: |
Pane käpelt win xp või nt tagasi, äkki saad shoki  |
Väga imelik mõtteviis sul, vanematel Windows versioonidel oli olemas võimalus erinevate töölaua välimuste valimine, mida uuem Windows seda vähem töölaua välimuse muutmise võimalusi, lõpuks ei lasta tausta pilti ka enam muuta.
Miks ei võik olla W8 võimalus töölaud kas või täpselt XP sarnaseks muuta, mis seda takistab. MS arvab, et ainult tema teab mis on hea, kandke siis kõik tänavatel ka täpselt ühesuguseid riideid mida valitsus teile ette kirjutab.
|
| tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
24.12.2013 14:26:44
|
|
|
| eltso kirjutas: |
Mina olen win8-8.1-te kasutanud juba üle aasta, ehk siis väljalaskest saadik ja ei ole ma pannud ei win7 start nuppu peale ega mingit muud jama mis mulle 7 tagasi tooks, seega ma loodan, et su lause ei olnud mulle mõeldud. Ma lihtsalt pakun inimestele võimalusi, kes arvavad, et jube hea idee on uus asi muuta vanaks  |
Samamoodi mul pole vaja metrot. Viskan kõik asjad desktopile ja vsjo.
Ainuke häda on see et pikapeale on kõik nagu puder ja kapsad koos.
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
24.12.2013 14:59:01
|
|
|
| tsitaat: |
Aga külgribale kellad viled kuhu jäid, W7 välimust ikka täielikult kujundada ei õnnestunud.
|
Aga kes ütles, et see eesmärgiks oli. Mina metro osa ei kasuta mitte ühegi äpi näol sest mul on läptop millel puudub õnneks puuteekraani osa ja seega ei ole mul vaja hiire ja näppudega seal deskdopi nurkasidmööda rumalusi teha.
Omasin omal ajal vinget Asuse tranformer padi mille ostsin ja oli tol ajal turu parim ja võimsaim tegra protsessoritega supertahvel. Kahe kuu pärast mõistsin et kõik mida saab läpakaga teha saab ka tahvliga teha, aga asjale kulub kordades kauem. Seega pisut vanamoelisust ei ole minu arvates palju palutud ja start nupp on igati asjalik. Kellad ja viled on niikuinii kinni keeratud enamuses ja windows 8.1 minu arvates neid palju ei sisaldagi. Uhkeid aero efekte pole ja deskdop gadgetid ka puuduvad.... ja ei tunne puudust kah!
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
25.12.2013 09:08:57
|
|
|
Aga mis üldse seal starti all nii oluline on, et starti vaja tagasi? Kas te tõesti ei kasutanud windows 7-s otsingut, et oma programmid kätte saada?
Kui kasutasite, siis saab ju praegu samamoodi käituda - win key + kirjuta osa programmi nimest + enter. Võid kasvõi selleks ajaks silmad kinni panna, kui metrot üldse näha ei taha. Sisuliselt toimib asi ju mõlemas kohas samamoodi.
Või on mingi muu eelis win 7 startil metro ees?
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
25.12.2013 09:32:45
|
|
|
| The_Boss kirjutas: |
| Aga mis üldse seal starti all nii oluline on, et starti vaja tagasi? Kas te tõesti ei kasutanud windows 7-s otsingut, et oma programmid kätte saada? .... |
Tead kõiki programmi nimesid mis sinu arvutis paigaldatud on, otsing otsib kõikjalt, ka sealt kus igasugused ajutised salvestised tehtud, mul jääks see otsing 12TB ketaste pealt igavesti otsima.
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
25.12.2013 09:41:41
|
|
|
Tean jah... Ning see 12TB on pigem korralik erand...
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.12.2013 10:03:39
|
|
|
| The_Boss kirjutas: |
Aga mis üldse seal starti all nii oluline on, et starti vaja tagasi? Kas te tõesti ei kasutanud windows 7-s otsingut, et oma programmid kätte saada?
Kui kasutasite, siis saab ju praegu samamoodi käituda - win key + kirjuta osa programmi nimest + enter. Võid kasvõi selleks ajaks silmad kinni panna, kui metrot üldse näha ei taha. Sisuliselt toimib asi ju mõlemas kohas samamoodi.
Või on mingi muu eelis win 7 startil metro ees? |
run, control panel, computer, shut down jms pluss nende paremkliki menüüd.
enam kasutatav soft on hiirega kiirelt kättesaadav, üle kogu ekraani udjamise asemel saab võrdlemisi väikese liigutamise peale ligi.
see, et menüü üle kogu ekraani laiali ei viska, on kohati ka väga mugav.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
25.12.2013 12:06:58
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
| Iseenesest start nupp on hea 8.1-s, sest paremlikk sinna teha saab väga hea menüü ette kus command promt admin, restart, device manager jne valikud korraga ees. Säästab veidi aega nende käivitamisel. Metro võib kah sättida kuvama desktop appe eespool mitte neid kasutuid kastikesi poolpiduste appidega. |
Samas oli see olemas ka 8.0-s, kui teha all paremas nurgas paremklikk või kui vajutada win+x, ei saa mina aru, miks oli vaja seda start nuppu mulle taskbarile ruumi raiskama.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
25.12.2013 12:19:33
|
|
|
| londiste, win key + x/paremklikk start nupul kuvab sulle need asjad veelgi mugavamalt.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
25.12.2013 14:40:03
|
|
|
Ulme....eks te võiks aru saada kas on lihtsam hiirega start nuppu vajutada või kuskil pimedas ussiurus olles win key+ mingeid nuppe taga ajada klaviatuuril. (mõnikord pole valgustingimused võimaldatud) Lisaks on ühe klikiga kohe otsing olemas ja enam kasutatavad programmid ilusti ritta sätitud, seega minu jaoks mugavam kui see metros tagaajamine ja selle seadistamine, saage aru, et mina saan kiiremini start menüü toimingutes hakkama ja pole harjunud klaviatuuri shortcutidega möllama. Ainult copy paste lühendit kasutan sisuliselt klaviatuuril Minu jaoks on START väga olulie ja ma olen rahul, et ta mul nüüd olemas on
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
25.12.2013 14:46:30
|
|
|
Win8+ jaoks peab sul olema uber micro - n00bid hoidku eemale
|
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
25.12.2013 15:40:15
|
|
|
Ulme....eks te võiks aru saada kas on lihtsam hiirega start nuppu vajutada või kuskil pimedas ussiurus olles win key+ mingeid nuppe taga ajada klaviatuuril. (mõnikord pole valgustingimused võimaldatud) Lisaks on ühe klikiga kohe otsing olemas ja enam kasutatavad programmid ilusti ritta sätitud, seega minu jaoks mugavam kui see metros tagaajamine ja selle seadistamine, saage aru, et mina saan kiiremini start menüü toimingutes hakkama ja pole harjunud klaviatuuri shortcutidega möllama. Ainult copy paste lühendit kasutan sisuliselt klaviatuuril Minu jaoks on START väga olulie ja ma olen rahul, et ta mul nüüd olemas on  |
Nuppe taga ajada ekraanil? Win 8.1 peal avad metro ja on enda installeeritud programmid olemas. Kui vajutada suht all vasakul olevale noolele, saad kõik programmid. Sisuliselt on see täpselt sama windows 7 startiga. Ainuke erinevus on see, et ühel on full screen (mahutades rohkem), teisel mitte. Seadistada pole midagi vaja selleks. Muidugi eemaldada võiks need ikoonid, mida ei kasuta, aga täpselt sama asja peab ju ka windows 7 start puhul siis tegema...
Ühe klikiga kohe otsing olemas? Kuidas win 8.1 erineb? Klikid metro nupule ja kirjutad.
Lisaks see, et - kehvad valgustingimused. Kuidas sa pimedas kõik muud klahvid üles leiad, kui isegi windowsi nuppu ei leia. Muidugi see ei puutu asjasse, sest nii win 7 kui 8 peal käib asi samamoodi - vajutad kas windows nuppu klaviatuuril või hiirega ekraanil.
Ära saa valesti aru, ma ei sunni kedagi nüüd metrot kasutama, aga see on lihtsalt absurdne, kui sellised punktid välja tuuakse.. Siin eespool mainiti tõesti paar metro puudust ära, aga need praegused....
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
25.12.2013 17:49:22
|
|
|
Inimesed ei taha lihtsalt tunnistada, et see on sisuliselt mõeldud puuteekraaniga möllamiseks ja siis raiuvad oma õigusi taga! Minu arvamus on ilmselge, kui eemaldada kõik need metrod ja äpid ja nurkadest igast väljahüppavad kastikesed ja start nupp lisada, siis on windows minu seisukohalt ilus, puhas ja windows 8le omane VÄGA kiire reageerimisega. Metro on minu jaoks umbes selline asi nagu uutel autodel navigatsiooniseade, see võib seal olla, aga ma ei kasuta seda, kuna ma lihtsalt oskan maale vanaema juurde ja poodi selverisse kartuleid ostma sõita! Ja start nupp on nagu topsihoidja mida mu uues bemmis baasvarustuses pole ja lasen kolmanda osapoole juures peale installida selle
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
25.12.2013 17:52:26
|
|
|
Inimesed ei taha lihtsalt tunnistada, et see on sisuliselt mõeldud puuteekraaniga möllamiseks ja siis raiuvad oma õigusi taga! Minu arvamus on ilmselge, kui eemaldada kõik need metrod ja äpid ja nurkadest igast väljahüppavad kastikesed ja start nupp lisada, siis on windows minu seisukohalt ilus, puhas ja windows 8le omane VÄGA kiire reageerimisega. Metro on minu jaoks umbes selline asi nagu uutel autodel navigatsiooniseade, see võib seal olla, aga ma ei kasuta seda, kuna ma lihtsalt oskan maale vanaema juurde ja poodi selverisse kartuleid ostma sõita! Ja start nupp on nagu topsihoidja mida mu uues bemmis baasvarustuses pole ja lasen kolmanda osapoole juures peale installida selle  |
Aga kes ütleb, et sa pead neid muid võimalusi kasutama? Mitte keegi, täpselt nii.
Muu, mida sul vaja kasutada (mis üles lugesid), on väga lähedane windows 7-le.
Umbes sama, et googlel on youtube, gmail, drive ja misiganes võimalused veel. Kui tahad gmaili kasutada, siis pead kõike muud ka kasutama?
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
25.12.2013 18:58:24
|
|
|
Aga see ongi tore, et on lähedane seitsmele! Mis selles halba on? gMaili kohapealt niipalju, et google on teinud ääretult mugavaid lahendusi ja neid võimalusi lihtsalt peab kasutama
Aga astun nüüd sellest stardi vajalikkuse teema kohapealt tagasi ja hoian ruumi inimestele kellel on suuremaid muresid või hoopistükis paremaid teemakohaseid ettepanekuid!
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
25.12.2013 21:53:39
|
|
|
Aga see ongi tore, et on lähedane seitsmele! Mis selles halba on? gMaili kohapealt niipalju, et google on teinud ääretult mugavaid lahendusi ja neid võimalusi lihtsalt peab kasutama
Aga astun nüüd sellest stardi vajalikkuse teema kohapealt tagasi ja hoian ruumi inimestele kellel on suuremaid muresid või hoopistükis paremaid teemakohaseid ettepanekuid! |
Ei no see mu point ongi, et miks on vaja siis mingit starti taga igatseda, kui inimesel reaalselt seda vaja pole. (jah, see ei käi kõigi kohta) Jah, välimuselt on pisut teistmoodi, aga sellega harjub kähku ära. Funktsionaalsuselt on sinu väljatoodud punktid kõik samad, kasutada saab neid samamoodi.
Ja praegu rääkisid mu google näitest mööda. Mu küsimus oli selles, kas oled sunnitud kõike muud kasutama, kui ise tahaksid ainult gmaili kasutada? Sama asi on ju win 8 lisade puhul. Keegi ei sunni neid kasutama samamoodi nagu gmaili kasutades ei sunni keegi näiteks picasat kasutama. Või siis minu puhul vastupidi - picasat kasutades ei sunni keegi mind gmaili kasutama (sunnitakse ainult google kontot omama, aga see on juba teine asi)
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
26.12.2013 02:19:59
|
|
|
| :D Ulme....eks te võiks aru saada kas on lihtsam hiirega start nuppu vajutada või kuskil pimedas ussiurus olles win key+ mingeid nuppe taga ajada klaviatuuril. (mõnikord pole valgustingimused võimaldatud) Lisaks on ühe klikiga kohe otsing olemas ja enam kasutatavad programmid ilusti ritta sätitud, seega minu jaoks mugavam kui see metros tagaajamine ja selle seadistamine, saage aru, et mina saan kiiremini start menüü toimingutes hakkama ja pole harjunud klaviatuuri shortcutidega möllama. Ainult copy paste lühendit kasutan sisuliselt klaviatuuril :lol: Minu jaoks on START väga olulie ja ma olen rahul, et ta mul nüüd olemas on (y) |
1) Ei pea kasutama klaviatuuri, sai ka liikuda alla paremasse nurka hiirega (seal, kus enamikel nüüd start nupp on) ja vajutada paremat hiireklahvi, tulemus on sama, mis start nupup paremat hiireklahvi vajutada, lihtsalt nüüd tehakse seda paar pikslit teises kohas (kusjuures nurka on hiirega minu arvates mugavam sõita, kui start nuppu taga ajada)
2) Ühe klikiga on otsing olemas ka Windows 8-s, vajuta start nupule ja hakka trükkima (on veel lisaks ka kiirkäsud, millest saad otsida programmide/failide/sätete seast, aga need on sinu jaoks ilmselt liiga keerulised)
3) Minu point on selles, et start nupu tagasitoomine ei muutnud sisuliselt mitte midagi, lihtsalt ekraaninurga asemel klikid nüüd start nupul. Minu jaoks ruumi raiskamine taskbaril, sinu jaoks roosa manna, eks igaüks otsustab ise.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
26.12.2013 15:02:51
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
3) Minu point on selles, et start nupu tagasitoomine ei muutnud sisuliselt mitte midagi, lihtsalt ekraaninurga asemel klikid nüüd start nupul. Minu jaoks ruumi raiskamine taskbaril, sinu jaoks roosa manna, eks igaüks otsustab ise. |
just, toodi tagasi nupp, aga mitte soovitud menüü. Oluline vahe
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|