lennuühendus vast pigem kohalikele ja nädalavahetuse spaa-tajatele. ja see oli paar aastat tagasi, kui opereeris veel rahvuslik uhkus Estonian Air, rohkem bussiühendus
maimäleta...mingi 20 minti ikka _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
karl, 1h10min intervalli ajal oma viga, et valel ajal tulid, 35min intervalli ajal vast äärmine ebaõnn
ma ise ei pruugi liikuda, aga sõbrad liiguvad küll. töö tõttu erandolukordadest ka kerge ülevaade
võtas-uxu, Too vend ikka ei ole õppust võtnud. Ka konkreetses tolles videos võtab nii isiklikult neid "haterite" kommentaare. Sellega seoses ta kaevab veelgi sügavamale omale auku ning ärgitab "heitereid" veelgi. Ning see enda nii hea enesekiitmine, oehjah...
Kvalifitseerub vist ka naljaks... uus tööandja tõi mulle üleeile tööläpaka Dell Lattitude E7440. Kõik peale 3G modemi toimis. Aga selle töölesaamine polegi niisama lihtne.... Dell kodulehelt sai küll draiverid, aga mitte dashboardi. Netgeari lehel(modemi tootja, modem ise on Dell poolt rebranditud) ka toimivat dashboardi ei leidnud. Ja siis kui olin juba valmis käega lööma ja modemi ilma dashboardita käima häkkima, leidsin sobiva dashboardi... aga seda paraku Delli konkurendi Fujitsu lehelt
Kodused hapukorgid on väga head, väga kohatu võrdlus _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
rõhk oli sõnal "hea" _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Plätu kavateb Youtube'is mänguvideotega raha hakata teenima ajal, kui mängude tootjad/kirjastajad ja Youtube on seda võimalust ära võtmas? _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Getomees, Niikaua kuni on lapsevanemaid kes annavad lastele taskuraha mille nad plätule annavad, on plätul tööd. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Vaata kui palju neid populaarseid kasutajaid on kes LP-d teevad. Vaatamisnumbrid on ka suured. YT-l jääks nii suur nuts saamata kui need ära blokeerida.
Heh, laeval liftid välja lülitatud ja laevatekil ei soovitata käia. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
ma võiks talle annetada oma taara, mida on hetkel kotis ca 1,6€ aga järele peab ta sellele ise tulema ja mu säästumarketi taaaraautomaat võib out of order olla. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista.
LiivaneLord käis naabrilt Wifi parooli välja pommimas... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Minu naaber on ühes tuntud asutuses turvaülem. Ma huvipärast crackisin ta parooli lahti umbes minutiga. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
hiinlaste nägemus SmartTV-st (kes veel ei tea, siis Philips paar aastat tagasi läks nende omandusse):
eurooplased = soft porr või mängud pildil enam kui pool pakutavatest äppidest, umbes sana palju on pre-installed (FB ja YT isegi olemas!) jummel tänatud, et ma ei ostnud seda telekat ta äppide pärast...
Mul philipsi bluray mängija, sellel ka sarnane smartTV vms funktsioon. Eelmine nädal ajas marru, et TuneIN radio app ära kaotati... see oli üks kõige magusamaid asju. Nüüd ainult kõvakettalt filmide ja muu mudru vaatamiseks ... vahest harva youtube ka. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
_________________ This message was sent from space using stargate
Helista Mardile, ta jagas seda asja päris hästi. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Mul philipsi bluray mängija, sellel ka sarnane smartTV vms funktsioon. Eelmine nädal ajas marru, et TuneIN radio app ära kaotati... see oli üks kõige magusamaid asju. Nüüd ainult kõvakettalt filmide ja muu mudru vaatamiseks ... vahest harva youtube ka.
karbist võttes oli mul seal ka Netflix (mida ei taibanud proovida), kadus softiuuendusega. TuneIn ka mäetamistmööda jah.
Toidukoha eksituse tõttu kogemata liha söönud taimetoitlane hakkas nutma (3)
Avaldatud: 30. detsember kell 17:05
Suurbritannias Birminghamis asuv restoran Nando’s serveeris taimetoitlasele halloumi juustuga pitasaia asemel kanalihatäidisega pitasaia. Kui naine avastas, et oli kanaliha söönud, hakkas ta nutma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.